Benim kan testi günüm gelecek hafta salı günü 7 mayıs
yani şimdiki testte negatif çıksa bile çok erken olduğu için dert etmeyip bekleyeceğiz.
Bu cumartesi ama kan vererek test yaptıracağımm;))
çok zormuş beklemek;))
evet canım aynen daha erken moral bozmak yok,ama belkide şimdiden pozitif.:21::13: inşalah.herhangi bir belirti var mı?

evet canım aynen daha erken moral bozmak yok,ama belkide şimdiden pozitif.:21::13: inşalah.herhangi bir belirti var mı?

Göğüs büyüdü ve şekili yayıldı. Progesterondan bence.
kokuya bir hassasiyetim var. Et az yiyebildim dün gece
bugünde sabahtan beri sağ kasık ağrısı
hayırmı şermi zaman gösterecek;))

Benim kan testi günüm gelecek hafta salı günü 7 mayıs
yani şimdiki testte negatif çıksa bile çok erken olduğu için dert etmeyip bekleyeceğiz.
Bu cumartesi ama kan vererek test yaptıracağımm;))
çok zormuş beklemek;))

Efsune test günün 7 mayıs ya maalum 6 mayısta hıdırellez bazı yörelelerde derlerki istediğin şeyi 5 mayıs akşamın kağıda çizip gül ağacının dibine gömersen dileğin gerçek olurmuş:)Sen de 5 mayıs akşamı bunu yap ve pozitif sonucu al:)Gerçi seninki pozitif olcak .Evrene olumlu mesajlar gönderelim hep bereber:)

Efsune test günün 7 mayıs ya maalum 6 mayısta hıdırellez bazı yörelelerde derlerki istediğin şeyi 5 mayıs akşamın kağıda çizip gül ağacının dibine gömersen dileğin gerçek olurmuş:)Sen de 5 mayıs akşamı bunu yap ve pozitif sonucu al:)Gerçi seninki pozitif olcak .Evrene olumlu mesajlar gönderelim hep bereber:)

Bende kendi bahçemdeki gülünn dibine yapacağım. Gül ağacı değil ama olsun;))
sağol asya hormonlardan galiba sevgi dolu mesajlara ağlıyorum ..
çok duygusalım bu günlerde:43:

Son düzenleme:
Forumdaşlara özel!
Uzun süredir aklımda olanların özeti!!

1--bu forum bir günlük gibi kullanıldığında amacımıza yani annne olmaya adım adım bizi yaklaştırıyor..
Yani hepimiz farklı yollardan anne olmaya çalışırken burada isteklerimizi dileklerimizi yazarak dileğimizin olmasına görünmez katkı yapıyoruz..bilinçaltına giden mesajlar buradakiler.

2--zihnimizde yepyeni açılımları paylaşarak zihnimizi anne olmaya hazırlıyoruz.. (korku endişelarda paylaşılarak kurtulunuyır)

3--paylaşmanın, yanlız olmadığımız duygusunun dalgacıkları tüm evrene ulaşıyor.
Bir farklı boyutta enerji dalgalarımızı birleştirdiğimiz için birlikten kuvvet doğuyor ve bizler ihtiyaç duyduğumuz gücü buradan alıyoruz

4--bu farklı bilinç yaratımı ve bu yaratımın küçük parçaları olarak dünyanın dört bir yerinden buradayız. Türkiyenin illeri, almanya hollanda, ve sessiz takipçilerimiz

5--bu forumun etkileri fark etsekte etmesekte tüm dünyayaa yaıyılıyor..
""enerjiler benzer enerjilere doğru hareket eder"" yasasına uygun bir şekilde gittikçe daha pozitif sonuçlara ulaşır olduk. Hamile kalan doğuran hamile kalacak ve doğuracak olanı çeker oldu..

6-- ortak anne olma bilincinin dev bir bilgi ve duygu birikimi olduk..i

7-- herkes eşit biricik ve tek özel!!

Biriken enerji hayat alanlarımıza yerleştikçe kendine özgü enerjinin titreşimleri evrende artar, anne olma isteği diğerlerinin deneyim ve seçimlerine doğru hareket eder..
forumun. Fonksiyonlarından biri!!

belirtiler harika iyiye işaret.:52:

bir pozitif için daha dansözler hazır:21:
bu şaman geleneğini onlardan kalan kutlamaları çok severim. dileklerimiz aynı yapalım bakalım 5 mayısda inşallah olsun dileklerimiz.

ben kendimi tanıyorsam önceki hamileliklerle de kıyaslayınca sanırım negatif sonuç alıcam. hiç bir belirtim yok. yarın kan testi yaptıracağım. bakalım ne olacak??

belirtiler harika iyiye işaret.:52:

bir pozitif için daha dansözler hazır:21:
bu şaman geleneğini onlardan kalan kutlamaları çok severim. dileklerimiz aynı yapalım bakalım 5 mayısda inşallah olsun dileklerimiz.

ben kendimi tanıyorsam önceki hamileliklerle de kıyaslayınca sanırım negatif sonuç alıcam. hiç bir belirtim yok. yarın kan testi yaptıracağım. bakalım ne olacak??

Vücutlarımızda bizde değişiyoruz onca tedaviden sonra fındık kadar göğüslerim oldu ayva kadar.
Seninde belki tepkin değişmiştir.
cumaaaa. Yarın birşey kalmadı:))
hadi bakalım.
ama salı günü yinede yaptırmalsın testi . Çünkü asıl o test geçerli bence

Son düzenleme:
Canim jnsallah yerlesme kanidir bendede 8. haftaya kadardi sanirim kanama olmustu hep yatmak zorunda kaldim. Canim gelen kan taze kanmi yoksa kahverengi eski kanmiydi? Ultrasona doktora gittinizmi? Progesteron aliyosun dimi devam??

merhaba bebek ,

Nasilsin cnm ?
Ilk bebek kontrolüne gittiginde alttan mi muayane edildin ? yoksa ileri bir tarihtemi baktirdin? bazi kisiler alttan muayanede sakinca görüyor.Bende de alttan muayanede kanama oluyordu korkuyorum acikcasi bu seferkinde düsünmüyorum ? bir fikrin varmidir ? paylasirmisin?
gerci olacagi varsa bebeklar düynaya gelyior cogu seyde bahanedir diyorum.
sevgiler

nasilsin bugün cnm?

Kan tahhlilin nasil ? ne zaman yaptiracaksin ?Insallah degerin yüksektir biezede moral oldun Allahim devamini getirsin cnm.

sevgiler semra

Sperm vermeye adetten kaç gün sonra gidiliyor.arkadaşlar lütfen yazın benim için çok önemli...bazı ayarlamalar denk gelmezse öbür aya kalabilir

canım 19 mart ta adet oldum merkezi aradım donör tedaviye başladı..kıbrısa 1 nisanda çağırdılar ve 2 nisanda eşimden sperm alındı daha sonra 5 nisanda da transferim oldu

Arkadaşım çok geçmiş olsun aman sakın kendini strese sokma,şakır şakır kanaması gelip bebeğini kucağına alan o kadar çok insan var ki,en büyük düşman stres sakin ol hemen kötü düşünme,inşallah allahım sağsalim tutunmasını sağlar..dualarım seninle

kızlar bu ay ki adetimle biliyorsunuz ki bende kıbrıs yolcusuydum cyclo kullanıyorum bugün ilacın 12 .ci günü ve hafif kanama var bu ne demek oluyor şimdi doktoru arıyacağım ama iki kez tuvalette gördüm devamı gelecekmi gelmeyecekmi anlayamadım neden böyle oldu çok demorolize oldum :((((((

Göğüs büyüdü ve şekili yayıldı. Progesterondan bence.
kokuya bir hassasiyetim var. Et az yiyebildim dün gece
bugünde sabahtan beri sağ kasık ağrısı
hayırmı şermi zaman gösterecek;))

valla efsunecim belirtiler hamilesin gibi gösteriyor allahım inşallah hamilesindir:) forma sık giremiyorum çok da yazı olunca hepsini okuyayımda kaçırmayayım derken gene de bir yığın güzellikleri kaçırıyorum,pozitif haberleri bir daha bir daha bildirin,heyecan oldum allahım inşallah hepimize hamileliği anneliği yaşatsın yarabbim
:49::emir_bebek::9:

Efsune test günün 7 mayıs ya maalum 6 mayısta hıdırellez bazı yörelelerde derlerki istediğin şeyi 5 mayıs akşamın kağıda çizip gül ağacının dibine gömersen dileğin gerçek olurmuş:)Sen de 5 mayıs akşamı bunu yap ve pozitif sonucu al:)Gerçi seninki pozitif olcak .Evrene olumlu mesajlar gönderelim hep bereber:)[/

hıdırellez egede çok inançla kutlanır benim de hıdırellezde yaptığım çoğu şey kabul olmuştur,hepimiz kağıda forumdaki bütün bayanları hamile olarak çizelim:) listeyi kullanıp isimlendirebilirizde ama eksik isimler var onun için forumu düşünerek bile yapsak yeterli olur,gece gül ağacının altına koyacağız,dalına asabiliriz,gün doğmadan alıcağız,eğer bulunduğunuz yerde deniz varsa orayada yapılacak,yada akan suya dilek kağıtlarını atacağız,çok büyük olmasında çabucak dileklerimiz kabul olsun:34:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:41 kere maşallah deyip ben çizdim bile:)

kızlar bu ay ki adetimle biliyorsunuz ki bende kıbrıs yolcusuydum cyclo kullanıyorum bugün ilacın 12 .ci günü ve hafif kanama var bu ne demek oluyor şimdi doktoru arıyacağım ama iki kez tuvalette gördüm devamı gelecekmi gelmeyecekmi anlayamadım neden böyle oldu çok demorolize oldum :((((((

Bende böyle birşey olmadı.
Doktorunu ara ve sor.
Belki regl değil başka kanamadır. Kontrole gitmende gerekebilir. Aksatma hemen git kontrole

canım bu kanama pek normal bir durum değil bende kanama falan olmadı..üstelik sperm verildiği gün oradaki hemşire bana transfer gününe kadar kanama falan olmaması gerekir olursa transfer iptal olur demişti..bence acele et doktorunu ara ve kanamanın sebebini öğren..moralinide bozma herşey yoluna girer ama hemen ara..

Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim :(( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalıktı donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık

Back
X