Bebekciğim nasıl sevindin ya ama ben hala konduramıyorum.

hem bugün atessn kan tahlili verecek asıl onun günü yarında benim günüm.inşallah..

Dansözleri onun için oynatalım bunu çok istiyorum. Sevgili atessn için bu sabah dua ettim.. Onun sevinci benim sevincim onun üzüntüsü benim üzüntüm.

Biz onla transferdaşız;))

Eşim mi? sabah kravatını bağlayamadı!! Ki çok rahattır o konuda bakmadan bağlar.güldürdü beni;)
Heyecandan yerinde duramıyordu.

Bugün kan vereyim dedim... Yokkk bende olacağım asla olmaz yarını bekle dedi..

Dansözler yarın oynasın bence:))

bundan sonra da zor bağlar o kravatı :) sabah bebeğini sevmekten vakti kalmaz, yolda bağlar inşallah :))

tamam o zaman sen bu akşamüstü test yaptırmaya git, sonuç saati eşinin gelme saatine denk gelsin. beraber alın.
banane yaa oynayasım var :)) ortalığı ayağa kaldırasım var :)
inşallah sağlıkla devam etsin, dün senin beni aradığın gibi, ben de seni doğumdan önce arayayım. güzel dileklerimi ileteyim.

Son düzenleme:
İpek hanımın çiftliğinde var ama
Zeytinyağı sütü diye birşey var.. Vücudun gençleşme formülü.;))
Sabah aç karnına akşam ise yatmadan önce bir tatlı kaşığı (kabızlık içinse yemek kaşığı) ye içten dışa güzelliğin vuracak..

Kızlar transferden önce hatta tüm ilaç kullanırken bunu deneyin o ilaçların yaptığı bağırsak tembelliğene karşı birebir..

seni şimdi çok kısa olarak tebrik ediyorum allahım devamını getirsin diyorum.... aman yarın kan sonucundan sonra cok büyük tebrik edeceğim arkadaşımmmmm :))))))

ipek hanımın cifliği internet üzerinden alabilirmiyim nerede o birde adı tam olarak ne geçiyor canım...

Bebek sen çalışmaya devam mı ediyorsun?
İkizler ile zoru başarıyorsun !!

Yinede 2-3 gündür ağrın yoktu dün işe gidncemi ağrı oldu. Acaba yatıp dinlensen bu aralar işi boşlasan daha iyi olmazmı??

Birde rüzgar seline doktoru bol su iç demiş rahim kasılmalarının sıklığı azalsın diye.
Kasık ağrılarıda rahim büyürken olduğuna göre acaba az mı su içiyorsun??

Bak ben transferden beri 4 lt su içiyorum. İkinci yaşam alanım tuvalet oldu;((

merhaba Nildaaaa ,
bende 2008 yilinda kendi yumrutamla hamile kaldim,düstüler 6 haftalikken ..40 indan sonra yumur tamiz kalmyior haliyle ne kadar ugrassakta artik verimli olmaz.Bende 2009 dan beri yumurta donation yapyiorum benidme 5. olacak kismetse her seferinde kanama ile kaybediyorum..(BIR CARE BULAMADIK NEDEN)
evet bereketli bir aydayiz sükürler olsun annelik cook güzel bir duygudur,esi benzeri yok ..))
sende bize katildin simdiden yolun acik olsun,dogru adrestesin,dogru yerdesin bilgiler cok degerli ..
amin cnm allahim yardim etsin hepimize..
amin tabiki en önemlisi hayiRLI evlatlar nasip etsin cnm.COK HIZLI BÜYÜOR COCOUKLAR ..
#hang i sehirdesin?
#Hangi doktor gidiyorsun?
güzel degerli paylasimlar dilerim sevgiler cnm

canım ben eskişehirdeyim.. kıbrısadaki doktorum Halil İbrahim bey..

Efsuneciğim şimdiden tebrikler yusufdeniz tebrikler fbli tebrikler gülfemak tebrikler ..maşallah sadece ateş de olumluyu göreceğiz ve rekor kıracağız bizler için de umut oluyor durugenle waltkrayburg ve baharım1980 neler yapıyor acaba

Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim

Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!

Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu;)))

Efsuneciğim

Bu mutluluğu uzun zamandır hakediyordun ve sadece belirlenen zamanı bekliyordun.Seni böyle mutlu görmek inan en az senin kadar beni de mutlu etti.Güne mutlu başlamak ne kadar güze.Canım İnşallah bunun devamı da gelecek ve bir bakmışsın bebiş ellerinde :)
canım tekrar tekrar tebrik ederim seni ve eşini.umarım herşey gönlünce olur.

Eşim mi? sabah kravatını bağlayamadı!! Ki çok rahattır o konuda bakmadan bağlar.güldürdü beni;)
Heyecandan yerinde duramıyordu.

Bugün kan vereyim dedim... Yokkk bende olacağım asla olmaz yarını bekle dedi..

Dansözler yarın oynasın bence:))

Git lütfen bugün yap kendini daha fazla sıkıp da yeğenimizi germe ben öyle yaptım hadi bekliyoruz b(enim simdi karnim acikti gidiyorum)öptüm efsune topik kraliçe annesi

seni şimdi çok kısa olarak tebrik ediyorum allahım devamını getirsin diyorum.... aman yarın kan sonucundan sonra cok büyük tebrik edeceğim arkadaşımmmmm :))))))

ipek hanımın cifliği internet üzerinden alabilirmiyim nerede o birde adı tam olarak ne geçiyor canım...

ipekhanim@ipekhanim.com adresine mail yazıp listeye adını kaydettiriyorsun.
Herhafta bir paket listesi emaille gönderiyorlar( ürünler mevsime göre değiştiğinden dolayı)
Ayrıca sürekli sattıkları ürünlerinde listesi var.
O listenin içinde var zeytinyağı sütü..

bizde azimle sevgiyle zor olmasina ragmen tüm gücümüzle yilda iki defa deniyorum ..alalhim herkese güc kuvvet verdisin.
evet cok kisi anne oldu darisi basimiza insallah.bende 5.donasyonu denyiecegim kismetse..
bende güc kuvvet aliyorum burdan.güzel haberler duydukca daha cok mutlu oluyorum.mikro dönemimde yogunlasiyorum ,okuyorum ..
allahim kimseyi evlatsiz birakmasin ..amin diyorum.
ikinciyi dene canim evlat icin deger..
güzel paylasimlar var burda ,tekrar görüsmek üzere
hayirli aksamlar.

canım bu forum sayesinde ikinciyi denemek için sabırsızlanıyorum...allahım hepimize evlat nasip etsin...şimdi tekrar testler yapılacak herşey yoluna girince hemen kıbrısa..

Bu ne füze haberrrrrrrrrrrrr oooooooooooooo aman da aman allahım ne büyüksün bakarmısın bugün de güzel haberi bize sen verdin efsunecim..çok tebrik ediyorum kutluyorum seni Allah tamamına erdirsin inşallah...

Sevgili tweety,
Çok istiyor ve hayal ediyorum bu bebeği;))
Ama boş umutlanmış olmaktanda korkuyorum.
Yarın kan testi yaptıracağım.
Duaların için çok sağol.

Bu forum bana isteklerimizin üstüste konduğunda kocaman bir güç olduğunu ve evrene gönderilen bu sevgi ve isteğin kat be kat geri bize döndüğünü gösterdi.

Sanki hep birlikte kendi evrenimizi dünyamızı şekillendiriyoruz;))
Sevgiyle kal!!

Efsune çok haklısın birlikten kuvvet doğar denir ya bu forum da aynen öyle.. hep birlikte enerjimizle dileklerimizi gönderdik.. bak işte evren bize hediyelerini veriyor..

Bebekciğim nasıl sevindin ya ama ben hala konduramıyorum.

hem bugün atessn kan tahlili verecek asıl onun günü yarında benim günüm.inşallah..

Dansözleri onun için oynatalım bunu çok istiyorum. Sevgili atessn için bu sabah dua ettim.. Onun sevinci benim sevincim onun üzüntüsü benim üzüntüm.

Biz onla transferdaşız;))

Atess kan mı verecek..ay hadi allahım güzel haberlerle gelsin inşallah..

atessn in test günü bugün müydü? efsuneyle aynı gün transfer oldu. ben onun da 7 mayıs sanıyordum.
atessn sen de mi erken yapıyorsun? bizi merakta bırakma. sen umutsuz konuşuyorsun ama inşallah senin de pozitifini göreceğiz.
yanındayız.

cook sevindim,allahim tamamina erdirsin insalalh..
mutlu oldum ..
sevgiler

bizde azimle sevgiyle zor olmasina ragmen tüm gücümüzle yilda iki defa deniyorum ..alalhim herkese güc kuvvet verdisin.
evet cok kisi anne oldu darisi basimiza insallah.bende 5.donasyonu denyiecegim kismetse..
bende güc kuvvet aliyorum burdan.güzel haberler duydukca daha cok mutlu oluyorum.mikro dönemimde yogunlasiyorum ,okuyorum ..
allahim kimseyi evlatsiz birakmasin ..amin diyorum.

sevgili Larax formda herşeyi okuyamıyorum kaçırmış olabilirim ama 5.donasyon deneyimin olduğunu yazmışsın,düşükler yaşamışsın,pıhtılaşma testi yaptırdın mı yada başka problemler araştırdın mı?

tsk ederim duyarliligin icin cnm.yurtdisidna yasiyorum son iki hamileligimde alamynadaki kliniklerin cok hatasi oldu.mikro yaurdisidna dayinca hemen tepki yapildi..progesten ignesin iyapmadilar ,yapmaktan kacindilar..))) Dogus klinkten receteyi ve igne yapma faxi gelene kadar 3 gün sürdü ,hemsireye gidip söyleyene ilac bulunan kadarda 7 gün gecti derken ikizleri birin ievde birini klinikte düsürdüm 9 haftalik idi ..))
her tahlilim tamam ,sorun yok bende ama kanama ile kaybediyorum nedensee))
simdi ignemi ve ilacimi aldim tedbirimi sagladim ..insallah diyorum bir daha olmaz ..
yolumuzu allahim acik etsin..
iyi günler

Back
X