Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder.... :21:
Darısı tüm bekleyenlere....
tebrikler canım maşallah yaaaa gerçekten bu gün bayram günümüz iki hamile haberi birden.Allah ım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.gelsin forumun bebekleri.çalsın davullar zurnalar:16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::52::52::52::52::52::54::54::54::54::55::55::55::55::55:

Canim benim hayirli ugurlu olsun tekrar..degerin coook iyi!! Allah tamamini erdirsin canim, benim. Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah, hayirlisiyla.........!!! bugün senin döllendikten sonra kacinci gündü fbli?

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allahım bize katmerli sevinmeyi bahşettin sana binlerce teşekkürler .

Mayıs kafilesi bu gazla üçüz ve dördüzlere hamile kalmasın!!!

Kızlar dr firdevs hanmdan asistanı irem hanımdan ve donörlerimizden sağ olsunlar.binlerce teşekkür

Canlarim tebriklerrrrrr az önce sağolsun fbli aradı müjdeyi verdi harikasiniz yaaa allahım bizlerede nasip etsin nisan kafilesi harikaydiniz.şimdi sıra bizde inşallah mayıs kafilesi olarak bu güzel bebek haberlerini devam ettiririz umarım sevgiler

Yuppiiii :) hanımlar fbli için beller kıvrılsın :)) tebrik ederim fbli. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. Ne hissediyorsun? Nasılsın? Eşin nasıl? Anlatsana :)

TEBRIKLER , coook sevindimmmm

evet sükürler olsun,sag slaim kucagina alirsin insallah.. bizlere moral -doping oldunuz ))) sagolun
evet darisi tüm anne olmak icin bas kyomus tüm anneler diliyorum.

allahim daim etsin cnm. kutlarim esini-seni ..bizi haberdar et her seyden ..

sevgilerimle.

Canlarim tebriklerrrrrr az önce sağolsun fbli aradı müjdeyi verdi harikasiniz yaaa allahım bizlerede nasip etsin nisan kafilesi harikaydiniz.şimdi sıra bizde inşallah mayıs kafilesi olarak bu güzel bebek haberlerini devam ettiririz umarım sevgiler

Hadi sira sende , beklyioruz güzel transfer haberini, 12 gün sonrada hamilleik haberlerini
aksam otelinden ariyacagim cnm.
duamdasin,sevgiler cnm

görüsmek üzere

Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((

çok fena oldum ya çok ama çok sevindim efsunecim ya yemin ederim bebişleri yatırdım senin haberini merak ettim fırsat bu fırsat ikiz bence benim değerimle aynı sevinçten ağlıyorum öpüyorum seni ayyyyy

seni de tebrik ederim canım girmeyeli hamişler çoğaldı artık fırsat buldukça girerim kendinize çok dikkat edin çok yatmayın ama fazla ters hareket etmeyin onlar bizim kıymetlerimiz allah diğer kızlara forum arkadaşlarımıza da nasip etsin çünkü bizim halimizden ancak bizim gibi olan anlar bebişlerimi bana benzetiyorlar benzetmeyi dert etmeyin arkadaşlar harika bi duygu kucağınıza alırsınız kokusunu içinize çekerseniz donasyon olduğu aklınızagelmez benim donorum ela gözlüymüş oğlum ela gözlü kızım kahve benim gibi ama işin doğrusu babamın da ablamın da erkek kardeşiminde göz rengi ela öpüyorum seni fbli ve efsune hadi bebişler aralıkta gelir allah devamını getirsin...

ay maşallahhh tebrikler canımmm..sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve kucağına aldığınız gün de böyle dansözler oynatmak nasip etsin allahım..darısı herkese hepimize inşallahh

canım sende kıbrısdasın değilmi hadi sıra sende bu güzel enerji ile send ebebeklerini al gel oralardan...

seni de tebrik ederim canım girmeyeli hamişler çoğaldı artık fırsat buldukça girerim kendinize çok dikkat edin çok yatmayın ama fazla ters hareket etmeyin onlar bizim kıymetlerimiz allah diğer kızlara forum arkadaşlarımıza da nasip etsin çünkü bizim halimizden ancak bizim gibi olan anlar bebişlerimi bana benzetiyorlar benzetmeyi dert etmeyin arkadaşlar harika bi duygu kucağınıza alırsınız kokusunu içinize çekerseniz donasyon olduğu aklınızagelmez benim donorum ela gözlüymüş oğlum ela gözlü kızım kahve benim gibi ama işin doğrusu babamın da ablamın da erkek kardeşiminde göz rengi ela öpüyorum seni fbli ve efsune hadi bebişler aralıkta gelir allah devamını getirsin...

tabi sana benzerler çünkü onlara sen can verdiin..sen besledin sen büyüttün senin parçan onlar..öpüyorum kuzuları

Tebrik ederim Fbli.. Ne güzel bir gün bugün Allahım :) Atessn kaldı sanırım sonuc alacak sadece değil mi?

[video=youtube;lyaPSude26o]http://www.youtube.com/watch?v=lyaPSude26o[/video]

Yosunum merhaba,
Senin dansözleri özlemişiz vallahi... Canım benim teşekkür ederim.. Senin görevi yokluğunda ateesn yüklendi..:1:
Hadi artık sıra sende....

Önce allaha şükürler olsun ve inşallah sevincimiz daim olsun... Hepiminize sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız....iyi ki varız....
Allah tüm isteyenlere ve deneyenlere bu mutluluğu tattırsın....Hepinizi seviyorum...

Yuppiiii :) hanımlar fbli için beller kıvrılsın :)) tebrik ederim fbli. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. Ne hissediyorsun? Nasılsın? Eşin nasıl? Anlatsana :)

Canım benim teşekkür ederim... Yaa şaka gibi...
hala hamilemiyim değil miyim anlayamadım ... gögüslerim acımasa hiç anlamayacağım :1:
Eşim çok mutlu zaten idrar testini öğrendiğinde çok mutlu olmuştu...

Senin kızın kaç günü kaldı bakiiim?
İnşallah bana da öyle tatlı bir kız gelir...

önce allaha şükürler olsun ve inşallah sevincimiz daim olsun... Hepiminize sonsuz teşekkürler.. Iyi ki varsınız....iyi ki varız....
Allah tüm isteyenlere ve deneyenlere bu mutluluğu tattırsın....hepinizi seviyorum...

cümlemıze amın dıyorum ..

Canım benim teşekkür ederim... Yaa şaka gibi...
hala hamilemiyim değil miyim anlayamadım ... gögüslerim acımasa hiç anlamayacağım :1:
Eşim çok mutlu zaten idrar testini öğrendiğinde çok mutlu olmuştu...

Senin kızın kaç günü kaldı bakiiim?
İnşallah bana da öyle tatlı bir kız gelir...
Maşallah :)) sen öyle tatlısın ki, kız da olsa erkek de olsa çok tatlı olur :)) bizimkine 4 gün kaldı. Kısmetse çarşamba günü kavuşacağız :) 9 ay geçti ben bazen hala inanamıyorum :)) sabah uyandığımda elim direk göbeğime gidiyor , gerçek di mi diye :) daha güzelleri sizlerin olacak inşallah. Dansözler Bekleyenlere, sıradakilere gelmeye devam edecek...

Back
X