• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2. Test sonucum 396
Şükürler olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere..
Cumadan beri korkarak bekledim..şu an dışardayım tel. ime mail geldi ve hemen yazdım size..
Hepinizi seviyorum...

Herşeyden önce nicknamein bile bu işe olumlu baktığını gösteriyor.

Listemizde senin yaşındakiler kime gitmiş başarıları nasıl olmuş bak derim. Bir indikasyon elde edebilirsin..

Pıhtılaşma, tsh ve progesteron, şeker testleri önemli . Eşinde sperm. Defekti testi (fragmentasyon)
Ama senin doktorlarının bahanelerini bize hiçkimse söylemedi ve bu forumda bu açıklamaları abesle iştigal buluyoruz..

Rahim filimin yada doktor gerekli görürse histereskopi yaptırabilirsin.

Rahimde sorun yoksa ve gerçekten istiyorsan olacak.. Burada bunun kanlı canlı örnekleri var..

efsune12 evet anne olmak çok istiyorum. ilkinde historoskopi yaptırmıştım sorun yoktu. şimdi tekrar yaptırmam gerekli mi bilmiyorum. gittiğim doktorlar izmirde büyük özel bir hastane. oradan dendi bana bu sözler. pıhtılaşma testini yaptırmadım. onu bu hafta içinde yaptıracagım. cvp verdiğin için tşkler.

sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.

herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.

Kızlar 2. Test sonucum 396
Şükürler olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere..
Cumadan beri korkarak bekledim..şu an dışardayım tel. ime mail geldi ve hemen yazdım size..
Hepinizi seviyorum...

can arkadasim ;
Canim benim ,cok iyisin allahim kalbine yüregine göre vermis canim.
Co k sevindim, degerlerin cok iyi gidiyor ne cok yüksek nede düsük harikasin )) saglam adimlarla gidiyorsun .sükürler olsun ..
cok mutlu oldum..Bize umut oldun cnm.
simdi sira ikizmi- tekmide
Bence ikiz degerin )) ama insallah saglikli-bebekler nasip etsin cnm..degerin yüksek olmasaydi hemen7-8 günde idrarda hemen cikmazdiii )) kendimce yorum yaptim HERKESTE FRAKLIDIR )
sevgilerimle seni sevdimmmm ))

merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?

ben martta gittim ve verda hanımı öneriyorum.oda aynı hastanede.çok tatlı ve ilgili bir doktor.elide çok uğurlu,bana ikiz geliyo:))) aykızım var yine verda hanımın hastası odaaa üçüz hamiş. her an cepten ulaşabiliyorsun zaten doktora.asistanıyla bile görüşmene gerek yok.direk verda hanımla iletişim halindesin.çalıştığı embriyologda çok iyi. zaten firdevs hanım ile verda hanımın embriyoloğu aynı zaten gül hanım.anlıyacağın ben doktor verda dan çok memnun kaldım canım.

Merhaba Rosadali.Dogusta uc ayri dr var ve hepsinin ayri ekibi var. Bu aralar formda Firdevs Hankm revacta. Gidenler hamile olarak donuyor.
merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?

canım benim çok üzüldüm.böyle mutlu haberler alınca insan alışıyo mutlu haberlere ama çok isterdim seninde hamileyyiiim yazmanı.ama çok yıpratma kendini sakın.Rabbim hayırlısını versin.inşallah bebeğin seni bulacak bigün.zamanı vardır elbet daha.kendine çok iyi bak:(

sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.

başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.

sevgili Atessen ,
Herseyde hayir vardir.Demekki zamani gelmedi cnm.Yüce rabbimin hikmetiyle toparlan yine olacaktir.eminim .
Kendiliginden hamile kalabilyiorsun, sanslisin kizin varmis ..tekrar hamile kalman yüksek ..
sevgilerimle.

efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...

canım alda gel bebişlerini sende.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.şu güzel yaz havasında hamiş hamiş gezin inşallahhh:))

sonuç negatif...

canım umudunu ve sabrını yitirme....demek ki zamanı değilmiş vakti gelmemiş ..bak sırayla herkes bebeğine kavuşuyor sıra bizede gelecek..birlikte tekrar deniyeceğiz..istemek başarmanın yarısı..

Canim simdi okudum mesajini. Cok uzuldum. Biz senden de guzel bir sonuc alacagiz diye hazirlamistik kendimizi..
sonuç negatif...

sonuç negatif...

Sevgili Atessen
cok duygulandim adina, yanindayiz unutma ..destek olmak istedim kendi adima..üzülme cnm.gözyaslarima hakim olamadim ama teselli etmeye calsiyorum cook uzaklardan...YINE DENERSIN CNM ::senin gibi cook anne var ..bekleyen yüregi kus gibi carpan ))
samimiyetine ve candanligina güvenerek yazyiorum cnm.
#kendimce bir önerim var )) eger kizmazsan ))
# keske 4 adet alsaydin transferini 2 adet az degilmiydi ?
gerci gecmis gecmiste kaldi önümüze bakalim ama yinede yazmadan gecemedim cnm arkadasim .
Bu kadar acin varken kizma olurmu)))
bir dahakine düsünmeni tavsiye ederim .
umarim kizmadin.cok bilmis biri degilim haddime düsmez ama yazdim iste gözyaslarima bogulmusken satirlara döktümm...
sevgilerimle cnm

sonuç negatif...

iyi yürekli arkadaşım üzülme ne olur,demekki böylesi hayırlıymış,daha zamanı gelmemiş.kendiliğinden hamile kalmıştın daha önce bir kızın vardı yanılmıyosam Allahım ona ve size hayırlı uzun ömürler versin canım ayrıca seninde dediğin gibi herşey güzeldi olumsuz bir şey yoktu öyleyse biraz zaman geçince tekrar denersin kendine çok iyi bak lütfen hepimiz senin yanındayız.

üzülme canım çok zor bir durum ama yapabileceğimiz bir şey yok senin de dediğin gibi Allah böyle istedi.ama bak en azından hamile kalabileceğini gördün kendini toparlayıp bir daha denersin canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldük canım kendini daha fazla üzme ne olur....

lucrin depot 3.75 size de yapıldı mı? acıtıyor mu? niçin kullanılıyor bilen var mı? internetten okudum ama pek bir şey anlamadım. fiyatıda pahalı reçede edilmesi zormuş ,rapor gerekliymiş sanırım.

sana bol şanslar diliyorum canım inşallah her şey yolunda gider canım Allah yardımcın olsun....

canım yaa çok büyük bir enerji oluşturmuştuk sen ve efsunenin transfer gününde herkes burdaydı biri kurucumuz sende en çok emek veren arkadaşlarımızdandın pozitif olacağına gönülden inandım emin ol ya hep aklımdaydınız bütün transfer arkadaslar aklımdaydı dualarımdaydı ama hayat işte yeri ve zamanı değilmiş demek Allah ım sabır versin sana ve en yakın zamanda yeniden deneme heyecanı .bence yarın yine yap testini hayırlıs artık canım dikkat et kendine

merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,

zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)

hepiniz sevgiyle kalın :)

merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,

zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)

hepiniz sevgiyle kalın :)

hayırlı olsun...Allah yolunu açık etsin...seni burada takip edip hazırlayan doktorun varmı yoksa kıbrısa gidip görüştünmü

Back
X