Canım nasıl sevindim anlatamam ay yerim ben onları transfer öncesi süper moral oldu allah kucağına almayida nasip etsin inşallah.ve benden son haberler bu akşam dyrugen baharimla oturduk konuştuk sohbet ettik çok güzeldi.sabah durugencimle lefkoşe merit otele geçiyoruz sağolsun transferimde yanımda olacak.yarın öğlen gibi transfere giriyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin hepinize kucak dolusu selamlar..

Merak etme sen, dualarimiz seninle canim.... Hersey iyi gidicek ve insallah 10 gun sonra positiv test elinde olucak canim benim. Icini hep ferah tut, transferden sonra bir kac gun bi hayli dinlen derim. Allah kolaylik versin ve insallah bebislerin iyice tutunsun sana

Kızlar öğlen gibi nete girdim,hat koptu.firdevs hanım oteli değiştirmiş,Anadolu otelle anlaşmalı ve bi100 Yuro daha eklendi pakete ve otelde sabah akşam yemeği açık büfe.güzel bir yer.benimde Cumartesi transferim olacak...hakkımızda herşeyim hayırlısı..
baharcığım bende Firdevs hanımla görüşüyorum şimdi adet olmayı bekliyorum,haziran başın dada biz gitcez nasipse.sanırım büyük Anadolu otel demişlerdi bize,otelde kaç gece kalcaksın,otel nasıl güzel mi merkeze yakın mı?transfer akşamı dinlenip ertesi gün mü dönceksiniz.izlenimlerini yaz lütfen,hadi bakalım sıra sende bebişlerini al gel:16::16::16:

canım hayırlı tranferler diliyorum inşallah 12 gün sonra burdan dansözleri de oynatırız.Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut.inşallah bizlerde anne olduğumuz günleri görücez:16:

Mayıs kafilesi 3 kişi birbirini görmüş buluşmuş bu ne güzel haber!!
Waltkrayburg hadi bakalım yarın senin için büyük günlerden bir başlangıç.. Sonra adım adım büyük yolculuk devam edecek inşallah.

Buluştuğunuzu duyunca çok mutlu oldum... Duurugene ve baharıma selamlar.. Bu heyecanlı bir hafta oldu!!
üçünüze de hayırlı transferler arkadaşlar inşallah 12gün sonra da pozitif haberlerinizi alıcaz,ne güzel üçünüz de beraber tanışmışsınız birbirinize destek olursunuz.Allah yardımcınız olsun,hayırlı transferler.bebişleri alın gelin sıra bize gelsin:))))):16::16::16:

pozitif haberinle o kadar mutlu oldum ki canım inşallah hayırlısıyla Allah ım kucağına almayıda nasip etsin inşalah.transferden sonra irem hanımla görüştüm de bir gece kalırsınız dedi acaba ben transferden sonra iki gece mi orda kalsam ne dersin?acaba eşim sperm verip gelse de, sonra mı beraber gitsem kararsız kaldım.biraz ücra bir yerd yaşıyorum havaalanına da uzağım onun için.sevgiler hamileliğin tadını çıkar,bizlere de bol dua et canım.ayyyyy çok mutluyum hamilesinnnn yaaaaa.bende o günleri görebilecek miyim acaba,kaderim de var mı?Allah ım bu mucizeyi bana gösterir mi?:16::16::16::16::16:

pozitif haberinle o kadar mutlu oldum ki canım inşallah hayırlısıyla Allah ım kucağına almayıda nasip etsin inşalah.transferden sonra irem hanımla görüştüm de bir gece kalırsınız dedi acaba ben transferden sonra iki gece mi orda kalsam ne dersin?acaba eşim sperm verip gelse de, sonra mı beraber gitsem kararsız kaldım.biraz ücra bir yerd yaşıyorum havaalanına da uzağım onun için.sevgiler hamileliğin tadını çıkar,bizlere de bol dua et canım.ayyyyy çok mutluyum hamilesinnnn yaaaaa.bende o günleri görebilecek miyim acaba,kaderim de var mı?Allah ım bu mucizeyi bana gösterir mi?:16::16::16::16::16:

Ekonomik durumun iyiyse eşinle günü birlik git.
Böylelikle rahmini firdevs hanım transferden önce görmiş olur.

5. Gün transferi olacaksa eşinle sperm verme günü geri dönersiniz. Transferden bir gün önce gider birgece dinlenir ve transferden sonrada min 2 gece dinlenirsiniz. Yerinden kalkmadan yatarsın.

Benim yaptığım bu.
Ama transferden ertesi gün döen fblı da hamile..

Hiçbirşeyi ansa bırakmaacağım dersen önlemini al derim;))

ayyyyyy kuzum bugün doğucak miis miss bebeişin.yumuk gözler,eller,tombiş yanaklar.Ayy Allahım bu duyguyu hepimize tattırır inşallahhh.güzel bi doğum geçirirsin inşallahhh..

canım Allah bir nefeste kurtasın inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bebeğini al sağlıkla kucağına o kadar sıkıntı keder de aksın gitsin canım ya kalmıyor değil mi insan yaşadığı bütün sıkıntıları unutuyor değil mi?:46::52:

selam kızlar,

rüzgarselinin doğumunu haber alabilecek olan varmı acaba aramızda? meraktayım..

efsunecim.. şöyle bir baktım da yazdıklarına "gerginim, agresifim vs" çok geçiyor.. hadi pozitif ol diyeceğim :) tereciye tere satmak gibi olmayacaksa eğer şekercim:) bu arada çok iyi yapmışsın bir yardımcı almakla.. şehzadeler için değer :)

bebek, bir kız bir erkek Allah gönlüne göre verdi.. Allah tamamına erdirsin..

ben bugün pek iyi değilim belimden boynuma kadar tutuk vaziyetteyim. sabahtan beri ilaçla masajla biraz acıldı ama heykel gibiyim resmen.. yazmak zorluyor biraz.. o yuzden bugün buralardayım ama okumakla yetinebilirim..

hepinizi öpüyorum

şu an sanırım doğmuştur kızın .....
allah sana eşine kızına tüm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir yaşam hazırlasın.....
eğer doğumdaysan allah yardımcın olsun canım......:nazar::emir_bebek:

arkadaşlar merhaba...nihayet bugün hemotoloji doktoruna gittim. tüp bebek tedavisi için pıhtılaşma sorunum olup olmadığını öğrenmek istiyoruz dedim. sağolsun ilgilendi..daha sonra pıhtılaşma testi için kan verdim. 2-4 hafta içinde sonuç çıkacakmış.

:nazar:tebrik ederim canım Allah gönlüne göre verdi iki sevinci birlikte yaşayacaksın canım yaaa cok sevindim:nazar:
aman dikkat et bebişlerimize Allahım onları korusun inşallah ya nazarlardan kazalardan inşallah birgün doğum heberini de alırız böyle:46::46:

sende transfer için su içiyor olmalısın.
su gibi geçsin transferin . al bebişlerini içine sağlıkla gel...
inşallah iki tane olsun......
kolaylıklar diliyorum dualarım sana....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım senin de transferin hayırlı olsun inşallah olumlu sonucunu alıcaz test günün ne zaman rahat görünüyorsun stresli değilsin pozitifi alıcağını hissediyorum canım inşallah :52::52:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Sevgili Arkadaslairm,

coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN

Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!! :52::52::52::52::52:

Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

çok güzel haber. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizler içinde dua et :)

transferi olan arkadaşlar.. Allah'ım işinizi rast getiresin bol şanslarrrr..hayırlısıyla bebeklerinizle dönün...haberlerinizi bekliyoruz..

Back
X