kızlar tamamdır.tek başıma gidiyorum eşim bilet fiyatlarını duyunca tek başıma göndermeye üzülerek kabul etti. hastaneye mail attım ,daha maili gönder tuşuna bakmamla hastanenin beni araması bir oldu.tabi onlar da haklı bizi yürüyen para olarak görüyorlardır.hit düşünüyordum ama burada okuduklarımdan sonra firdevs hanıma gitmeye karar verdim.tam tarihi yarın belli olacak uçak parası da 200-250 arası tutuyor büyük ihtimal türk hava yolları olacak,tek sıkıntı hastane parası...

Canım hayırlısı olsun.sen kararını vermişsin önemli olan o.Allah yardımcın olur maddiyat konusunda emin ol.

Canım hayırlısı olsun.sen kararını vermişsin önemli olan o.Allah yardımcın olur maddiyat konusunda emin ol.

ayarlamaya çalışıyorum hastane parasını, biraz erkene çekmek için elimden geleni yapıyorum. büyük ihtimal haziran veya temmuz ayı hayırlısı olur inşallah....

transfer gününü bekleyenlere, test sonucunu merakla bekleyenlere, bu sitede isteyen herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin....

sevgili Güler kaygılardan kurtulmaya çalış ve hayatına bir can geleceğine odaklan derim.
kendimden örnek vereyim: yumurtam yok eş de sperm var. eşte sprem olmasa bile embriyo transferi yaptırırdım. oda olmasa bile evlat edinirim. yeterki hayatıma bir can katılsın.

haziranda transferim olacak allahımın izniyle. yine önceki denememdeki gibi diyorum ki BİR HAP YUTACAĞIM VE HAMİLE KALACAĞIM.
Bu yaşadığın hezeyanlar hepimizde oluyor elbette.. endişelerden kurtul ve önüe bak . orda bir can senin için can atıyor hadi al gel. benden önce pozitif haberini ver bize...

selamlar bayanlar. Ayın 22.sinde çarşamba günü bizde eşimle Kıbrısa gidiyoruz biletleri aldık. Donörümüz çarşamba günü yumurta verecek şekilde hazırlanmış gidiyoeruz işte . bi burukluk var içimde durgunum biraz ilk kez bugün biletleri alınca böyle hissettim. Donör olayı sarstı birdenbire dediğim gibi ilk kez oldu iş ciddiye binince mi oldu anlamadım. yabancı bi kadın eşimin spermi yani bunlara gerek kalmadanda olabilirdi neden olmadı bu yola mecbur kaldım diye kafamda biri konuşuyor sürekli neyse saçmalıyorum galiba :((

birşey sormak istiyorum size ben bugün adet oldum fakat benim ilk gün çok az ve pempemsi şekilde oluyor 2 ci gün de adetin ilk günü gibi az gelip sonra normale dönüyor şimdi ben ilaç için ilk gününü bugünümü baz laıcam yoksa yarınımı sizin ne şekilde biraz kafam karıştı...

NİLCİM: Doktoruna sor hemen neyi nasıl yapacağını o daha iyi bilir .. sevgim gönlüm seninle... hadi arka arkaya güzel günler yaşayalım..

İYİ DÜŞÜNELİM İYİ ŞEYLER BİZİ BULSUN CÜMLETEN
MUTLUYUM BE YAAA:))

Benim sol kasık altında bir saplamalıağrı. Var. Sende böyle bir batma varmı?
Cumartesi doktora gideceğim ?
Sen ne zaman gidiyorsun??

Efsun slm,
bugün hiç giremedim foruma şimdigördüm mesajı..
Benim geçtiğimiz iki gün aynen kasıklarımda aynen batma şeklinde ağrılar oldu.. bugün çok az oldu.. Sanki tutunma dönemindeki gibi... Sanırım rahim büyürken oluyor..
Ben perşembe doktora gideceğim..

canım nihayet evine gelmişsin.hayırlı ve pozitif bir sonuç olmanı diliyorum.baharım bendede pıhtılaşma sorunu var.bu durumda hem coraspin hemde iğnemi vurunmak gerekiyormuş canım.iğneyi klinikte mi yapıyorlar.gitmeden mi almak gerekiyor canım

evet canım nihayet evime gelebildim:16: sagol canım,inşallah sonucum güzel olcak ve burdan mutlulukla paylaşcagım gün gelcekkk:16::16: hiçbir belirtim yok...Allahtan hayırlısı...canım bu pıhtılaşma sorununa gelince benimki pıhtılaşma değil sadece vücudum pıhtılaşmaya eğilimliymiş,eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanımla konuşunca;senin tahlillere bakıp ona göre karar vercem dedi.ve transferden sonra evet bu iğnede kullanılsın dedi.ordan reçeteyi yazıp,eşimde yakındaki eczaneden aldı,biz 2 tane aldık,biri ogün için diğeride pazara denk geldiğinden...Firdevs hanım trden alınca iğneyi dolaba koy dedi,ama ben pazar günü vurulacağım iğneyi c.tesi akşamı otelin dolaba koydum,sonrada yolculukta çantamda taşıdım,buzsuz...ama şuan diğer iğneler dolapta...zaten iremle konuşursan ve durumunu tekrar hatırlatırsan;iğneyi yanında getirip getirmeyeceğini söyleyecektir,benimki ilk başta iğneye gerek yok demişlerdi,sonradan evet kullan denince ordan aldık...tress canım çok uzun yazdım ama açıklayıcı olsun istedim:1:

evet canım nihayet evime gelebildim:16: sagol canım,inşallah sonucum güzel olcak ve burdan mutlulukla paylaşcagım gün gelcekkk:16::16: hiçbir belirtim yok...Allahtan hayırlısı...canım bu pıhtılaşma sorununa gelince benimki pıhtılaşma değil sadece vücudum pıhtılaşmaya eğilimliymiş,eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanımla konuşunca;senin tahlillere bakıp ona göre karar vercem dedi.ve transferden sonra evet bu iğnede kullanılsın dedi.ordan reçeteyi yazıp,eşimde yakındaki eczaneden aldı,biz 2 tane aldık,biri ogün için diğeride pazara denk geldiğinden...Firdevs hanım trden alınca iğneyi dolaba koy dedi,ama ben pazar günü vurulacağım iğneyi c.tesi akşamı otelin dolaba koydum,sonrada yolculukta çantamda taşıdım,buzsuz...ama şuan diğer iğneler dolapta...zaten iremle konuşursan ve durumunu tekrar hatırlatırsan;iğneyi yanında getirip getirmeyeceğini söyleyecektir,benimki ilk başta iğneye gerek yok demişlerdi,sonradan evet kullan denince ordan aldık...tress canım çok uzun yazdım ama açıklayıcı olsun istedim:1:

cleaxane 0.6 mı yoksa0.4 mü verdi.cleaxane nın dolapta durmasına gerek yok canım,ama banada bütün tabletleri bile dolaba koy demişlerdi.cleaxane dışarda bozulmaz merak etme.

sevgili Güler kaygılardan kurtulmaya çalış ve hayatına bir can geleceğine odaklan derim.
kendimden örnek vereyim: yumurtam yok eş de sperm var. eşte sprem olmasa bile embriyo transferi yaptırırdım. oda olmasa bile evlat edinirim. yeterki hayatıma bir can katılsın.

haziranda transferim olacak allahımın izniyle. yine önceki denememdeki gibi diyorum ki BİR HAP YUTACAĞIM VE HAMİLE KALACAĞIM.
Bu yaşadığın hezeyanlar hepimizde oluyor elbette.. endişelerden kurtul ve önüe bak . orda bir can senin için can atıyor hadi al gel. benden önce pozitif haberini ver bize...

NİLCİM: Doktoruna sor hemen neyi nasıl yapacağını o daha iyi bilir .. sevgim gönlüm seninle... hadi arka arkaya güzel günler yaşayalım..

İYİ DÜŞÜNELİM İYİ ŞEYLER BİZİ BULSUN CÜMLETEN
MUTLUYUM BE YAAA:))

canım benim işallah ikimizde(ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımda) hamile kalıcaz ve ben seni ziyarete geleceğim :) hamile hamile karşılıklı kahve içmeyi planlamıştık ama bu anlamlı günlerin hatırına karşılıklı SÜT içeceğiz :))))

canım ben pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşmaya eğilim çıktı yani MTHFR(A1298C) homozigot mutasyon çıktı...aslında coraspinde kullanıyorum ama clexane iğneyide Firdevs hanım verdi

aynı şey bendede çıktı yaklaşık 1 aydır corasprin kullanıyorum zaten firdevs hanıma gideceğim bende tarnsfer günü ve sonrasında düşük dozda clenax iğne kullanacağız ve sizi pıhtılaşmaya karşı koruyacağız demişti bana bende mayısın son haftası alah nasip ederse kıbrısta olacağım büyük ihtimalle aynı tarihte orda olucaz dün adet oldum fakat ilk gün benim çok az bir iki damla gelir ve geleceğini kendini bell, eder 2 ci gün normal ilk gün kü adet kanaması gibi gelip sonra normale döner firdevs hanımla paylaştım bunu o ilk günkü gelen lekelenmeyi baz almadı bugün adetinin ilk günü olarak belirledik yarında orgulant iğne ile sürecime başlıyacağım sonrasında herhalde yaklaşık 14 gün sonra kıbrısta olacağım değilmi bir aksilik olmazsa eğer ..

ben birde birşey sormak istiyorum size firdevs hanım büyük ihtimalle söyler fakat önbilgi almak için soruyorum bunu rahim kalınlığınızı kaçıncı gün yada günlerde ölçtürdünüz kaç kez ölçtürdünüz birde onu merak ediyorum...

Kizlar bugun test sonuclarimi gonderdim irem hanima hersey normal.demis.ama aklima takilan bikac sey var pihtilasmayla mthfr fak.biri heterozigottu bi de serbest t4 degeri normalden cok az yuksek cikmis bunlara bisey denemis aklima takildi pihtilasmasi heterozigot bisey cikan varmi

bendede var heterezigot korkulacak birşey olmadığını söyledi doktorum corasprin ve clenax iğne ile koruyacaklar seni pıhtılaşmaya karşı

arkadaşım ben karıştırmışım okurken farkettim şimdi aynı dönemde olucaz falan yazmıştım sana meğer senin transferin olmuş :) çok kişi ve çok yazı okuyunca devreler yanıyor :))) hayırlı uğurlu olsun işallah pozitif sonuçları laıp hep bir sevineceğiz :)

Buradaki doktorum benim hiçbirşey bilmiyor ben sadece rahim kalınlığıma bakarmısıız diye bir kere gittim sonrada tüp yaptık biz hamileyim diye gittim..
Bu cumarteside kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah;))

Bence hangi doktoru istiyorsan onun asistanını ara ve iletişim kur.

Şevket bey için can bey
Firdevs hn içinse irem hn

Ben 4500 € verdim. Gitme ve kalma işlerini ben ayaraldım çünkü taleplerim farklıydı.

Efsunecim selam
Umarım hersey yolunda gidiyordur Allah tamamına erdirsin inşallah . Sen buradaki doktorum bilmiyor demişsin söylemeyi düşünmüyor musun ? Okuyunca şunu söylemek istedim bir süre sonra 2li, 3lü, 4lü tarama testleri yaptıracak doktorun sana ama bu testlerde senin değil donörün yasını söylemen gerekiyor o yasa göre yapılıp değerlendiriliyor çünkü , sadece bunu söylemek istedim canım o aşamaya gelince sıkıntı olmasın .

bendede var heterezigot korkulacak birşey olmadığını söyledi doktorum corasprin ve clenax iğne ile koruyacaklar seni pıhtılaşmaya karşı

Saol canim cevap icin ama benimki sadece mthfr 677 heterozigot bunun icin sadece aspirin yeterlu dedi ama kafam karıştı.
Seninde surecin hayirli olsun canim. Senin yumurta donasyonumu orgalutron u nicin yaptin

gergin bi gün:)) iş yerinde herşey curcuna.başımı alıp bebişlerimin yanına kaçmak istedim biran.bugün doktor kontrolümüz var.tabi ben gidemedim.uzak yer olduğu için ayda bir gidebiliyorum.doktorumuz ise 15 günde bir çağırıyo.çok istiyorum ama malesef gidemiyorum 15günde bir.inşallah herşey yolundadır...

Efsunecim selam
Umarım hersey yolunda gidiyordur Allah tamamına erdirsin inşallah . Sen buradaki doktorum bilmiyor demişsin söylemeyi düşünmüyor musun ? Okuyunca şunu söylemek istedim bir süre sonra 2li, 3lü, 4lü tarama testleri yaptıracak doktorun sana ama bu testlerde senin değil donörün yasını söylemen gerekiyor o yasa göre yapılıp değerlendiriliyor çünkü , sadece bunu söylemek istedim canım o aşamaya gelince sıkıntı olmasın .

Anishacığım çok sağol gerçekten ben bunu bilmiyordum. Firdevs hn a burada gidilecek bir doktor sorayım artık...
Nedense ben verici olayını unutmak istiyorum. Aslında hiç hatırlamıyorum bile;))

Senin diyetin nasıl gidiyor? Kaç kilo aldın??

Son düzenleme:
arkadaşım ben karıştırmışım okurken farkettim şimdi aynı dönemde olucaz falan yazmıştım sana meğer senin transferin olmuş :) çok kişi ve çok yazı okuyunca devreler yanıyor :))) hayırlı uğurlu olsun işallah pozitif sonuçları laıp hep bir sevineceğiz :)
sagol canım,inşallah seninde herşeyin yolunda giderve hayırlısıyla bebişine kavuşursun...
aynı şey bendede çıktı yaklaşık 1 aydır corasprin kullanıyorum zaten firdevs hanıma gideceğim bende tarnsfer günü ve sonrasında düşük dozda clenax iğne kullanacağız ve sizi pıhtılaşmaya karşı koruyacağız demişti bana bende mayısın son haftası alah nasip ederse kıbrısta olacağım büyük ihtimalle aynı tarihte orda olucaz dün adet oldum fakat ilk gün benim çok az bir iki damla gelir ve geleceğini kendini bell, eder 2 ci gün normal ilk gün kü adet kanaması gibi gelip sonra normale döner firdevs hanımla paylaştım bunu o ilk günkü gelen lekelenmeyi baz almadı bugün adetinin ilk günü olarak belirledik yarında orgulant iğne ile sürecime başlıyacağım sonrasında herhalde yaklaşık 14 gün sonra kıbrısta olacağım değilmi bir aksilik olmazsa eğer ..
ben birde birşey sormak istiyorum size firdevs hanım büyük ihtimalle söyler fakat önbilgi almak için soruyorum bunu rahim kalınlığınızı kaçıncı gün yada günlerde ölçtürdünüz kaç kez ölçtürdünüz birde onu merak ediyorum...

canım ben kendimi yazayım,nisan 26 sında ilk adet günüm ve mayıs 3 te doktora gidip rahim kalınlığımı ölçtürdüm,sonrada 6 mayıs pazartesi günü Firdevs hanım ölçtdü.yani transfer öncesi 2 kere ölçüldü.bünyeden bünyeye ve menepoza göre verilen ilaçlar ve süreç değişiyor...senin için hayırlısıyla herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle...

gergin bi gün:)) iş yerinde herşey curcuna.başımı alıp bebişlerimin yanına kaçmak istedim biran.bugün doktor kontrolümüz var.tabi ben gidemedim.uzak yer olduğu için ayda bir gidebiliyorum.doktorumuz ise 15 günde bir çağırıyo.çok istiyorum ama malesef gidemiyorum 15günde bir.inşallah herşey yolundadır...

Tunanehir , ikiz gebelik olduğu için fazla para ödemen gerekiyormu?
Birde kontrolde ultrason çıktısını alsın yada doktor sana emaillesin. İmajinasyon çalışması yaparsın. ;))
Hadi hayırlısı;)
İçimden bir ses benimde ikiz olacağını söylüyor. Bu cumartesi çok heyecanlı !!!!!

canım aynı tarihlerde hem de Firdevs hanımda olucaz,benim ikinci günüm estrofeme başladım.tam tarih belli değil ama mayısın son haftası ben de orda olucam.benim rahim kalınlığımı estrofeme başlayıp,7.gün ölçtürmemi yazmış.görüşürüz:16:

kızlar benim bugün transfer gününüde sayarsak 5,günüm ve hiçbir belirtim yok...batmam yok,gögüslerimde ağrım yok,bu normalmi sizce...

Back
X