Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .

bugünkü ilk yazını okudum allahım dedim inşallah son sayfada hamileyim der veee dedin o kadar sevindim ki her pozitif haber bize daha güç veriyor allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çooook sevindim test günün bugün mü idi.çok sevindim.

rüyamda bir oğlum oluyor çok seviniyorum ama sanki ben doğurmamışım orasını tam hatırlamıyorum .ama çocuğu kucağıma alıyorum ve çok seviniyorum ve içimde ben çocuğum olunca adını ne koyacaktım diye düşünüyorum sonra hatırlıyorum murat ulaş mı umut ulaş mı diye yüksek sesle düşünüyorum o zaman oğlum (rüyadaki) bana murat ulaş olmasın umut ulaş olsun diyor sanki onu söylerken biraz büyük çocuk gibi tamam diyorum çok seviniyorum isminide koyduğum için bir yandan da inanamıyorum oğlum olduğuna işte rüya bitti yorumlarmısınız.

Eşim eve geldi gözleri kkıpkırmızı olmuş.gelirken kaza yapıcaktım heycandan dedi.Allahım bu anı yaşttığın için be kadar şükretsem azdır.rabbim hepinize nasip etsin.

Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .

trescim çooook ama çok sevindim.RAbbim mutluluktan ağlatsın böyle herzaman inşallah. inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin ve mis kokulunu kucağına alırsın canım.artık eşinle bi kutlama yaparsınız:)) ayyyyyyy ne güzel biyerlerde bi kişinin daha mutluluktan ağladığını bilmek:) bi an bebişlerimin sonucunu aldığım gün geldi aklıma.ellerim titriyordu heyecandan:)o an insan kendine hakim olamıyor hiç:)çok güzel duygular bunlar:)))

foruma girmeyeli epey oldu kızlar....düşükten sonra sancılı bir toparlama süreci geçirdim..şimdi iyiyim..geçen hafta itibariyle eşimle yeniden denemeye karar verdik..herşeye yeniden başlayacağız..para biriktirmeye..iziznleri ayarlamaya..vs..vs..
benim kendi yumurtamlada 8 .haftada düşüğüm olduğu için yeniden denemeden bayağı araştırılmam gerekecek..
erken gebelik kayıplarında sperm kırılmaları yol açabiliyormuş..bu testi yapacağız..
lökosit aşısını araştıtıryoruz...bağışıklık sisitemimle ilgilimi sorun var...bakılması gerekecek..
yani anlayacağınız zor ve uzun bir süreç bizi bekliyor..
Allah yardımcımız olsun..
transfere gidecekler,gelenler,bebeği ile bekleyenler,doğuma gün sayanlar hep duamdasınız..
somtik sende hep aklımdasın..bebeğin çok ama çok şanslı..onu çook seven anne-babası olacak
atessn,waltrakburg sizlerlede aynı kulvardayız...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

selam canim tekrar deneme kararina sevindim bende insallah agustos adetiyle tekrar gidecegim..gecen hafta histeroskopi yaptirdim Cuma gunude antisperm test yaptiracagiz ne bilim eksik birsey kalmasin istiyorum devamli arastiriyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin aminn...ATESSN canim sira sende insallah bu sefer kucagimiz dolacak...BEBEKCIM az kaldi insallah prensimizle prensesimiz geliyor ..isimleri hazirmi canim ? sevgiyle kalin

tresss canım yaa ay bende ağladım sonucu okuyunca süpersin iştee buuu
bugün 9. gün diye biliyorum sonuç harika.. hadi bakalım 2 gün sonra allahın izniyle ikiye katlayacak
çok çokkk sevindim

bilginisa hadi sıra sende...sendende güzel haberler bekliyorum..
sen benim için örneksin bilginisa..bende donasyonla gebe kalıp,düşük yaptım...senin yeniden denemen benim için tekrar kararını almamda çok etkili oldu...sıra parayı biriktirmekte...
kendine dikkat et..

şimdi Ben bugün kan testi yaptırdım.ikigün sonra tekrarla dedi irem hanım.yani çarşamba mı perşembe mi tekrarlamalıyım.

canım çarşamba günü yaptırcaksın.biz öyle yaptırmıştık çünkü.çarşamba ve cuma günü yaptırmıştık. bana öyle geliyorki seninde ikiz:)))))) değerin bayağı güzel. kaçıncı gündü bugün senin. bizimki 11.gün 83 13. gün 253 çıkmıştı:)

ayyyy inanamiyorum demek hamilesin :)))))))

tebrik ederim, Allah tamamini getirsin canim...bak dedim sana belirti arama diye :52::52::52::52::52:

tresscigim bugün kan verdigin icin, iki gün sonra yani carsamba günü yaptircaksin. iki gün icinde en iyi ihtimalde o deger ikiye katlanmasi lazim. hadi hayirlisi

Son düzenleme:
selam canim tekrar deneme kararina sevindim bende insallah agustos adetiyle tekrar gidecegim..gecen hafta histeroskopi yaptirdim Cuma gunude antisperm test yaptiracagiz ne bilim eksik birsey kalmasin istiyorum devamli arastiriyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin aminn...ATESSN canim sira sende insallah bu sefer kucagimiz dolacak...BEBEKCIM az kaldi insallah prensimizle prensesimiz geliyor ..isimleri hazirmi canim ? sevgiyle kalin

evet az kaldi aslinda canim................hayir isim hazir degil, bulamiyoruz bir türlü..bize ne olur yardimci olun :) yani akliniza güzel modern isimler var ise, yazin burda. ama icinde böyle R harfi, Ö harfi falan mümkünse olmasin :)

canim benim, hadi sende su testlerin hepsi iyi ciksin, yola devam......eminim bu sene sende güzel haberler alicaksin canim.......agustosa ne kaldi surda...insallah cnaim benim:emir_bebek:

tress çarşamba yaptıracaksın canım buarada progesterana baktırdın mı . önemli bir nokta bu.

Gülfemak, canım sende kendi başarı hikayeni yazacaksın Allahın izniyle..
benim paranın gelmesi mucize oldu gerçekten. diğer denemeden daha borçlarımız vardı bankalardan kırmızı kalem yemiştik kerdi umudumuz yokken banka kendi arayıp gelin kredi verelim dediler 5 ıl borçlandık olsun evlat sahibi olmaya değer.

bir de işin ilginci sanki ben düşünce gücüyle çağırdım gibi oldu. mayıs gelsin rahatlayacağım herşey yoluna gircek diyordum haziran, temmuzda tekrardeneyeceğim diyordum kendi kendime sürekli ... aaaa mayısta para geldi haziranda adaya gittim geldim bile.

şimdi ise gel şirinler gelll gellll :))

slm kızlar...ilaçlardan midem pert olmuş durumda ama sonu mutluluk olacaksa herşeye razıyım..o kadar çok ilaç kullanıyorumki şimdi çizelge yaptım başlangıç sabah 8 gece 12 son ilaçlar. çizelgeden bakıp bakıp kullanıyorum.

biraz kıbrıstan bahsedeyim ve benden sonra gidecek arkadaşlarada yardımı olsun...girnedeyim..girne içi minibüsler fiyat 2. tl...taksiler 10.00 tl çarşıya gidiyor.. lefkoşe içerde biraz kliniğe yakın ama başka zaman sanki can sıkılabilir gibi.

biz bu durumumuzdan kimseye bahsetmediğimiz için tlf kapattık...kıbrısın telsim hattını aldık.( kıbrısta vodafone yok telsim var.:).irem hanımla öyle konuştuk.....girne çarşı içinde kontörlü tlf var...onlarla görüşmek çok ekonomik. turkcel ve telsim bayileri gördük.

sahilde simit sarayı var...çoğu yere göre aparatif bişiler yemek uygun. ..günlük alışveriş için herkesin yararlanabildiği ordu pazarı var. istenilen herşey var ve fiyatlar oldukça ekonomik...çarşı içinde gayet ekonomik ve ucuz yerler var yemek için.( çorbacı dürümcü,lahmacun, adana kebap,) ..eczanelerde ilaçlar biraz pahalı...mümükünse türkiyeden getirin derim...estrofermi türkiyede 9.50 tl almıştım burada 12.50 tl...garanti, ziraat, ıng bank gördüğüm bankalar..insan kendini türkiyede gibi hissediyor....sahili yürüyüş ve fotoğraf için güzel...bol bol yürüdük...kıbrıslıların şiveleri farklı biraz.

havaalanında kıbrısa giriş için pasaportsuz giriş çıkış belgesi isteyin bileti cekin yapan personelden. doldurun bu formu, hem türk polisi hemde kıbrıs polisi kaşe basıp kontrol ediyor.(demediler biz bikaç sefer git gel yaptık arada koşuşturmaca yaşadık)

sevgiyle kalın. güzel haberler vermek dileklerimle...

Back
X