Tebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah ...Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah ...Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
foruma girmeyeli epey oldu kızlar....düşükten sonra sancılı bir toparlama süreci geçirdim..şimdi iyiyim..geçen hafta itibariyle eşimle yeniden denemeye karar verdik..herşeye yeniden başlayacağız..para biriktirmeye..iziznleri ayarlamaya..vs..vs..
benim kendi yumurtamlada 8 .haftada düşüğüm olduğu için yeniden denemeden bayağı araştırılmam gerekecek..
erken gebelik kayıplarında sperm kırılmaları yol açabiliyormuş..bu testi yapacağız..
lökosit aşısını araştıtıryoruz...bağışıklık sisitemimle ilgilimi sorun var...bakılması gerekecek..
yani anlayacağınız zor ve uzun bir süreç bizi bekliyor..
Allah yardımcımız olsun..
transfere gidecekler,gelenler,bebeği ile bekleyenler,doğuma gün sayanlar hep duamdasınız..
somtik sende hep aklımdasın..bebeğin çok ama çok şanslı..onu çook seven anne-babası olacak
atessn,waltrakburg sizlerlede aynı kulvardayız...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
selam canim tekrar deneme kararina sevindim bende insallah agustos adetiyle tekrar gidecegim..gecen hafta histeroskopi yaptirdim Cuma gunude antisperm test yaptiracagiz ne bilim eksik birsey kalmasin istiyorum devamli arastiriyorum rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin aminn...ATESSN canim sira sende insallah bu sefer kucagimiz dolacak...BEBEKCIM az kaldi insallah prensimizle prensesimiz geliyor ..isimleri hazirmi canim ? sevgiyle kalin