atessssnciğim inan kurgulamıyorum bu gün Firdevs hanımı aradım o da bu kadar az olmasını beklemiyoruz dedi,burda bir doktorla görüştüm dışgebelik olabilir dedi canım bende şaşırdım artık iyice...dış gebelikte değerler daha yüksek ama benimki henüz değer düşük,2000 altında ultrasonla görünmez dedi.dua edin bana eğer dış gebelikse gerçekten sıkıntılı....test günüm 7 gün geçti değerim 40larda.

dış gebelikte çok çok artıyor betahcg...
ultrasona girme çünkü 1000 den sonra görünüyor.
şu an biliyorum çok zor ama sakin ve mutlu bir şekilde büyüyeceğine inanarak dinlen. ve progestorona baktır ve iğne ol düşükse...
inşallah bu zor günlerin anı olsun geçsin gitsin bebişin biranda hızlansın büyüsün kardelencim

dış gebelikte çok çok artıyor betahcg...
ultrasona girme çünkü 1000 den sonra görünüyor.
şu an biliyorum çok zor ama sakin ve mutlu bir şekilde büyüyeceğine inanarak dinlen. ve progestorona baktır ve iğne ol düşükse...
inşallah bu zor günlerin anı olsun geçsin gitsin bebişin biranda hızlansın büyüsün kardelencim

sağolun kızlar gerçekten bana moral oluyorsunuz,inşallah bir anda hızlanır ve büyür bebişim Allah ım yardım etsin ol deyiversin Rabbimmmmm

Tresscim Nazlıcım Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
Kardelencim hiç bişey bitmiş değil,değerin artıyor,umudunu kırma ki tutunacaksa etkilenmesin minik bebeğimiz,dualarım seninle canım inşallah güzel sonucunu alıcaz:)
Minaseracım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız canım:)
Bebekcim ikiz diye dert etme sıkıntın iki sene,sonrada hayat senin için o kadar kolay olacak ki,onlar hep birbirine destek olacak,sen olsanda olmasanda oyalanacak,vayyyyy düşünemiyorum bile cümbür cemaat nekadar neşeli bir hayatınız olacak:) allahım hepimize göstersin inşallah....

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn.

Kızlar ilk değerim 133, buğünkü değerim 299

Testi şimdilik aile hekimimize yaptırdık.ısrarla iki gün sonra bir daha tekrarlayalım diyor. Yani sizce değerim iyi katlamamışmı niye bu doktor böyle diyo ki yaaa
Iki gündür bu testler Beni zaten çok gerdi doktor kanda hcg takip edelim diyor.

Testi şimdilik aile hekimimize yaptırdık.ısrarla iki gün sonra bir daha tekrarlayalım diyor. Yani sizce değerim iyi katlamamışmı niye bu doktor böyle diyo ki yaaa

Yok canim normal degerin 2 ye katlanmış

Tress, degerin iki den fazlaya katlanmis - 266 degil 299 :) süper!! sen bhcg yerine progesteron degerine baktirmismiydin? donasyonda progesteron biraz düsük oluyor, o yüzden hem igne hemde iste o progesteron vajinal kapsüller alinmasi gerek. onu da ihmal etme canim...birde yediklerine bundan sonra cok iyi dikkat et....yumurtada iyi pismis olsun, sushi falan hic yeme, cig köfte etli hic yeme, yani cig et falan cok tehlikeli, süt pastorize olmus olmasi gerek, yani taze süt falan icme öyle. internetde okursun zaten ney yasak oldugunu.

Sana özelden yazdım.ama sanırım gelmedi.cepten yazıyorum.o yüzden beceremiyorum sanırım.bebek sen hcg testini kaç kez yaptırmıştın.progestanada baktirdim sonuçlar eşimde gelince sanada yazarım.Yaa anlamadığım herkes testi iki kez yaptırıyor .irem hanımda bir kez daha baktıralım dedi.yani değer artmama ihtimali mi var acaba.

endişelenme yaptır ne olacak ki?
göreceksin daha da artacak ve 1000 üzeri kese görünecek:)))):nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım boşun aklına olumsuz şeyler sokup canını sıkma,kontrol amacıyla tam olarak 2 ye katlıyor mu diye baktırıyorlar canım merak etme ,bak bebişini düşün ne güzel değerlerin tadını çıkar bence.sevgiler.....

Sana özelden yazdım.ama sanırım gelmedi.cepten yazıyorum.o yüzden beceremiyorum sanırım.bebek sen hcg testini kaç kez yaptırmıştın.progestanada baktirdim sonuçlar eşimde gelince sanada yazarım.Yaa anlamadığım herkes testi iki kez yaptırıyor .irem hanımda bir kez daha baktıralım dedi.yani değer artmama ihtimali mi var acaba.

selam canim, hayir özelden mesaj gelmedi. simdi notlarima baktim benim bhcg doktor 3 kez bakmis, progesteron da her baktiklarinda ölcmüslerdi. önemlisi progesteron unun cikmasi. basta düsük oluyor donasyonda genelde - her zaman degil. benimki 6 gibiydi, cok düsük dediler, firdevs hanim ve burdaki doktorumla konustum, hemen kapsüllerli 3 den 4e cikardik ve progesteron ignelerini haftada 2 kez vurundum (9. haftaya kadar di sanirim).
bende 3 kez bakmalarinin sebebi - gecen sene düsük yapmistim ve tabii progesteron degerim düsük cikmisti, o yüzden kontrol icin toplam 3 kez yapildi.

sakın stres yapma ve sakin ol...değerlerin gayet güzel...allahın izniyle hamilesin ve bunun tadını çıkar..kendine ve bebiş ve ya bebişlerine iyi bak:)))

sevgili hazanumut, rüyanı okudum çok hoş idi tam da hepimizin hayali gibi..
ben biraz rüya yorumlarını araştıran biriyim ama eminim herkes benim gibi yanlış yorum getirmekten , büyüsünü bozmaktan çekinmiştir.

netde rüya yorumları siteleri var simgesel anlamlarından araştır derim.
umarım rüyaların hayallerin gerçeğe döner ...

canım haklısın cevabın için çoook teşekkür ederim benim ki birazda aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş misali oldu. allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
acaba 4-6 yumurta için dondurma işlemi yaptırmaya deger mi? yazılanları okudum bir çok kişi 7-8 denemede bile başarısız olmuş :( :(
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?

bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
acaba 4-6 yumurta için dondurma işlemi yaptırmaya deger mi? yazılanları okudum bir çok kişi 7-8 denemede bile başarısız olmuş :( :(
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?

kıbrısın güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama kesinlikle yumurtalarını dondurmalısın diye düşünüyorum. ben de hep bunu istiyordum şimdilik ihtiyacım kalmadı ama zaman biraz daha geçseydi kesinlikle dondurmayı istiyordum. bir yumurta bile bir şans olacaksa senin için neden olmasın? iyi araştır ve uygunsa yaptır bence. bekar birine zarar verir mi sorusuna cevap veremiyorum bence doktorlardan öğrenebilirsin bunu.

Tşk ederim bebek-dostu. Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. bu arada kıbrıs dogus tup bebek merkezi testleri gonderdigim merkez

Arkadaslar son gunlerde Firdevs Hanim yada Irem Hanimla gorusen var mi aranizda???
Onceki gun kan testlerimin sonuclarini gonderdim. Olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi hala...
Tatilde olabilirler mi????

Arkadaslar son gunlerde Firdevs Hanim yada Irem Hanimla gorusen var mi aranizda??? Onceki gun kan testlerimin sonuclarini gonderdim. Olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi hala... Tatilde olabilirler mi????
irem hanım ile en son dün görüştüm.hastane de değil miş, rahatsızmış evde olduğunu söyledi.
dün firdevs hanım ile görüşememiştim.transferleri varmış galiba,yoğunmuş,
bugün firdevs hanım ile görüştüm hastanedeydi sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende tsh biraz yüksekti.doktor hap vermişti.dün test yaptırmıştım.TSH 3.20 çıkmış.hap kullanmama rağmen niye hala yüksek ki anlamadım.Napmalıyım .

Canim Firdevs Hanimla hangi numaradan gorusuyorsun??
Bendeki tel numarasinda Irem hanim cikiyor hep. Ama ulasamadim
irem hanım ile en son dün görüştüm.hastane de değil miş, rahatsızmış evde olduğunu söyledi.
dün firdevs hanım ile görüşememiştim.transferleri varmış galiba,yoğunmuş,
bugün firdevs hanım ile görüştüm hastanedeydi sanırım.

slm kızlar. bugun tarnsferımden sonrakı 10. gun. cumartesı gunu test yaptıracağım.sabah aksam crınone jel kullanıyorum. dun sabah jelı çıkartırken bıraz pembe bıraz kahve koyu halde geldı. doktorumu aradım. progenx ıgneyle devam edelım dedı.dun ıgne oldum. fakat bıraz önce wc ye gırdıgımde yıne koyu renklı bişey gelmıstı.bu arada 2 gundur karnımda agrı gıbı bısey var . sızce adet mı olacağım ?

Back
X