kızlar bugün içim rahat etmedi sabah gidip vajinal ultrasonla tekrar ölçtürdüm rahmimi 7.9 - 8 mm dedi normalmi sizce bugün estrofeme başlayalı 8. günüm

Maşallah 8. gün için süper. 7 mm ve üstü transfer için uygun diyorlar. Tabi gönül 10-11 mm istiyor ama her zaman olmuyor.

kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm

Canım gerçekten çok üzüldüm.
keşke bunu canı gönülden söylüyorum.elimizden birşey gelseydi.
çok zor bir olay,Allah yardımcın olsun.lütfen kendini toparla,bir tecrübe oldu.nedeni ne olabilir? araştır derim.
hayırlısı olsun.belki bir daha ki denemende yüzün güler inşallah...

merhaba,
yanlız değilsin inan buna ilk öğrendiğimde ben de anlatılmaz duygular içindeydim. Ama Allahıma çok şükür nefes aldığımız süre içerisinde şansımız var, biyolojik anne olamasak da hamileliği yaşamak ve çocuk sahibi olabilmek için....
şanslıyız bu sitede çok şeyler bulacağına eminim,
hepimiz farklı bir öyküyüz. sen de anlat paylaş,
içini dök, rahatlayacaksın,omuzlarındaki yükün azalacak,

çok teşekkür ederim... araştırma ve karar verme aşamasındayım ben hala.. bir ilerleme yok...

canim agustosta yine gideceklerden ben varim 3 ayda bir gitmeyi adet haline getirdim umarim son olur.....

merhaba canım,ağustos ayında sen varsın ben varım yanlış anlamadıysam mor menekşede olacakmış,
inşallah karşılaşırız birbirimizde destek vermiş oluruz.
bu sefer inşallah hayırlısı ile olacak,
rabbim hepimizin yüzünü güldürecek, kollarımız bebekle dolsun inşallah,

kızlar hcg tekrarı yaptırdım pztesi 387 idi bugün 1.185 olmuş :)
ikiye katlasın derken üçe katlamış çok şükür. Doktorum iyi dedi.
progesteran 31 den 23 e düşmüş iğneyi günde 1di 2ye çıkarıyoruz. fitil şekline de devam
cuma günü ultrason randevum var şimdiden sabısrsılanıyorum

*4 ekim nasıl gidiyor anlatsana senin bir miydi ikimi? unutmuşum .

*fbli nasıl oldun .?. fena geçiyor olmalı ki pek görünmüyorsun..

Tress ultrasona girdinmi keseleri görmüşsündür şimdi.. hadi haber ver

Canım gerçekten çok üzüldüm.
keşke bunu canı gönülden söylüyorum.elimizden birşey gelseydi.
çok zor bir olay,Allah yardımcın olsun.lütfen kendini toparla,bir tecrübe oldu.nedeni ne olabilir? araştır derim.
hayırlısı olsun.belki bir daha ki denemende yüzün güler inşallah...
teşekkürler canım inşallah bir sonraki denemede olur,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım.

merhaba,
kızlar sizler için çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin.
Dilerim sorunsuz hamilelik yaşarsanız.
Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin.
Darısı isteyen herkesin başına.ve en çok da bu formdaki kızlara...
kızlar adını unuttuğum var ise affola,onları da çok çok tebrik ederim.
ardyadicle sen kalp atış sesini duymuşmuydun kaçırmış olabilirim kusura bakma,
hepinizi öpüyorum.

Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle

Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.

Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle

canım tebrikler,Allah ım sağlıcakla kucağını da almanı nasip eder,ikiz olsa ne güzel olur dimi,bir oğlan bir kız.Rabbim bizlere de göstersin.senin kaçıncı denemendi canım,hamile kalmışmıydın daha önce?

hiç bir belirti yok ve üçüz......:52::52:
gerçekten bu hamilelik herkesde başka bişey........

harika....... tadını çıkar ..

allahım ne güzel sağlıkla mutlu bir son dilerim sana canım......:nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar hcg tekrarı yaptırdım pztesi 387 idi bugün 1.185 olmuş :)
ikiye katlasın derken üçe katlamış çok şükür. Doktorum iyi dedi.
progesteran 31 den 23 e düşmüş iğneyi günde 1di 2ye çıkarıyoruz. fitil şekline de devam
cuma günü ultrason randevum var şimdiden sabısrsılanıyorum

*4 ekim nasıl gidiyor anlatsana senin bir miydi ikimi? unutmuşum .

*fbli nasıl oldun .?. fena geçiyor olmalı ki pek görünmüyorsun..

Tress ultrasona girdinmi keseleri görmüşsündür şimdi.. hadi haber ver

çok sevindimmmm,bence ikizler yolda.ayy ne güzel yaaa bende istiyorummmm.maşallah değerin çok güzel artmış.cleaxane kullanmışmıydın?Rabbim sağ salim kucağına da aldığın günleri de göstersin canım.kendine ve şirinlerine iyi bakkkk.bu güzel haberlerin devamını da bekliyoruz.

DHEA ne ilacı canım onu niçin kullandın?ben Firdevs hanımla görüştüğümde benim durumla ilgili bağışıklık sisteminden dolayı olabilir dedi,tekrar denemede prednolü daha uzun kullanabileceğimi söyledi.biraz kafamı toplayayım tekrar arayacağım o zaman bana söylediklerini seninle de paylaşırım canım.sen de hit i ara bakalım ne diyecek bana da yaz bana da bu bilgiler gerekli.Histereskopi çekildin mi?pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

kardelencim, DHEA'yi test gününe kadar kullandim, sanirim vitamin takviyesiydi amaci...
Bugün hemşireyi aradim. Kasilmalarin psikolojik olabileceğini ve ilaç kullanmayi gerektirmediğini söyledi.
Rahim filmi çektirmiştim (HSG) ama çok oldu. Pihtilasmam var, onu için coraspin kullanmistim ve kan sulandici iğne oluyordum.

hiç bir belirti yok ve üçüz......:52::52:
gerçekten bu hamilelik herkesde başka bişey........

harika....... tadını çıkar ..

allahım ne güzel sağlıkla mutlu bir son dilerim sana canım......:nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Can8m valla bende şaşkınım ve tabii mutluyum.evet bende hiç belirti olmadı halada yok.rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsinn

Kardelencm cleaxane kullanmam gerekmedi.. sağol bitanem.. inşallah hep böyle güzel haberler alırım..

Tressss ne mutlu keseleri gördün.. kutlarım.. haftaya içinde embriyoları göreceksin
ne hissediyosun üç görünce ?

Aykızım ayağını sürüdü herhalde üçüzler çoğaldı.. bu gidişle bende bol kese göreceğim gibi duruyor :)

Sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olalımda bir can yeter bize..

kızlar bugün içim rahat etmedi sabah gidip vajinal ultrasonla tekrar ölçtürdüm rahmimi 7.9 - 8 mm dedi normalmi sizce bugün estrofeme başlayalı 8. günüm

ay canim, tebrik ederim keseler gözükmüs...ama acikcasi sana insallah 2 tanesi nasip olur diyorum nedense...evet doktorlar 4 tane transfer edildigi zaman kiziyorlar, haklilarda acikcasi. ben tekrar yaptirsam, kesinlikle 4 tane geri almam, hatta diyorum 2 tane blasto yeter ve kafi......

ne yapmayi düsünüyosun 3üde devam ederse?

Canim, çok sevindim :nazar: Güzel haberlerin devamını bekliyoruz... Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah... Diğer hamile arkadaşlar için de dua ediyorum, Allah, bebişlerinizi kucağınıza almayı, mutlu, sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin... Darısı basımıza... :16:

ay canim, tebrik ederim keseler gözükmüs...ama acikcasi sana insallah 2 tanesi nasip olur diyorum nedense...evet doktorlar 4 tane transfer edildigi zaman kiziyorlar, haklilarda acikcasi. ben tekrar yaptirsam, kesinlikle 4 tane geri almam, hatta diyorum 2 tane blasto yeter ve kafi......

ne yapmayi düsünüyosun 3üde devam ederse?

Valla canım doktorum bir sürü rixs saydı durdu.şimdilik doktorum bir daha ki kontrolü bekleyelim dedi.Bekliycem

Back
X