Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün içim rahat etmedi sabah gidip vajinal ultrasonla tekrar ölçtürdüm rahmimi 7.9 - 8 mm dedi normalmi sizce bugün estrofeme başlayalı 8. günüm
kızlar malesefffff bebeğim beni bıraktı,daha fazla direnemedi kuzummmmm
merhaba,
yanlız değilsin inan buna ilk öğrendiğimde ben de anlatılmaz duygular içindeydim. Ama Allahıma çok şükür nefes aldığımız süre içerisinde şansımız var, biyolojik anne olamasak da hamileliği yaşamak ve çocuk sahibi olabilmek için....
şanslıyız bu sitede çok şeyler bulacağına eminim,
hepimiz farklı bir öyküyüz. sen de anlat paylaş,
içini dök, rahatlayacaksın,omuzlarındaki yükün azalacak,
günaydın arkadaşlar. uzun zamandır buraya yazmamıştım benim transferim oldu ve 29 haziran test günüm beklemedeyim. inşallah sizlerede güzel haberlerimi veririm :))
canim agustosta yine gideceklerden ben varim 3 ayda bir gitmeyi adet haline getirdim umarim son olur.....
teşekkürler canım inşallah bir sonraki denemede olur,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım.Canım gerçekten çok üzüldüm.
keşke bunu canı gönülden söylüyorum.elimizden birşey gelseydi.
çok zor bir olay,Allah yardımcın olsun.lütfen kendini toparla,bir tecrübe oldu.nedeni ne olabilir? araştır derim.
hayırlısı olsun.belki bir daha ki denemende yüzün güler inşallah...
Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle
Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.
kızlar hcg tekrarı yaptırdım pztesi 387 idi bugün 1.185 olmuş :)
ikiye katlasın derken üçe katlamış çok şükür. Doktorum iyi dedi.
progesteran 31 den 23 e düşmüş iğneyi günde 1di 2ye çıkarıyoruz. fitil şekline de devam
cuma günü ultrason randevum var şimdiden sabısrsılanıyorum
*4 ekim nasıl gidiyor anlatsana senin bir miydi ikimi? unutmuşum .
*fbli nasıl oldun .?. fena geçiyor olmalı ki pek görünmüyorsun..
Tress ultrasona girdinmi keseleri görmüşsündür şimdi.. hadi haber ver
canım tebrikler,Allah ım sağlıcakla kucağını da almanı nasip eder,ikiz olsa ne güzel olur dimi,bir oğlan bir kız.Rabbim bizlere de göstersin.senin kaçıncı denemendi canım,hamile kalmışmıydın daha önce?
DHEA ne ilacı canım onu niçin kullandın?ben Firdevs hanımla görüştüğümde benim durumla ilgili bağışıklık sisteminden dolayı olabilir dedi,tekrar denemede prednolü daha uzun kullanabileceğimi söyledi.biraz kafamı toplayayım tekrar arayacağım o zaman bana söylediklerini seninle de paylaşırım canım.sen de hit i ara bakalım ne diyecek bana da yaz bana da bu bilgiler gerekli.Histereskopi çekildin mi?pıhtılaşma testi yaptırdın mı?
hiç bir belirti yok ve üçüz......
gerçekten bu hamilelik herkesde başka bişey........
harika....... tadını çıkar ..
allahım ne güzel sağlıkla mutlu bir son dilerim sana canım......
![]()
kızlar bugün içim rahat etmedi sabah gidip vajinal ultrasonla tekrar ölçtürdüm rahmimi 7.9 - 8 mm dedi normalmi sizce bugün estrofeme başlayalı 8. günüm
Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle
ay canim, tebrik ederim keseler gözükmüs...ama acikcasi sana insallah 2 tanesi nasip olur diyorum nedense...evet doktorlar 4 tane transfer edildigi zaman kiziyorlar, haklilarda acikcasi. ben tekrar yaptirsam, kesinlikle 4 tane geri almam, hatta diyorum 2 tane blasto yeter ve kafi......
ne yapmayi düsünüyosun 3üde devam ederse?