canım benim transfer ağustos ayında olacak haziran da kendi fotomu gönderdim.
halen ses seda yok,güzel soru ama korkuttun şimdi beni.
transfere 1-2 haftamı gönderir ler mi acaba?..
birde ne gibi bir bilgi veriyorlar arkadaşlar,???

canim benim, ilk basta hamileligin iyi gittigine sevindim....benim bebeklerin ense kalinkliklar ölcülmüstü, inan aklimda degil, sanirim 2 civariydi.
2.5 a kadar normal olarak biliyorum ben, 3den sonra yüksek olarak gecerli oluyor. ama bak sunu hic unutma:
bu ense kalinlikta birincisi ölcme hatasi cok oluyor, ikinciside bu sadece bir ihtimal, yani kesin bebegin Allah korusun hasta falan diye bisey yok. ihtimal hesaplaniyor o kadar. sen o gidecegin uzmanlar daha iyi simdi bakarlar. üstelik ben baska forumda üyeyim, inanmiycaksin, cogu zaman o deger biraz yüksek diyorlar, ama sonunda hic bisey cikmiyor.

ben senin yerinde olsam birde bak 20. haftalarda organ screening yapiliyor, tek tek bütün organlara bakiliyor, asil orda cok seyde belli oluyor. bizleri haberdar et, hersey iyi gidiyor merak etme.

Amin....Canim benim transfer eylulun ikinci haftasi eger bir aksilik olmazsa.evet ilk denememiz olucak.
Haziranda kan gruplarimizi ve fotograflarimizi gondermistim Irem Hanima. Henuz bir cevap almadim.
Cok sikbogaz etmek de istemiyorum.
Ama merak ediyor insan...
PQUOTE=lalita;31048227]Canım transferimiz aynı ay olcak kısmetse benim eylül başı donör için bilgilerimi (eşimin ve benim kan gurupları ve fotoğraf) 2 gün önce e-maillle irem hanıma gönderdim cevap nezaman gelir bilmiyorum sen bilgilerini gönderdinmi? evet okullar tatil benim hiç aklıma gelmedi donör üniversite öğrencilerinden oluyor genelde, bu bizim şansımızı etkilermi acaba? seninde ilk denemenmi canım hadi hayırlısı Allah yardımcımız olsun canım....[/QUOTE]

canim benim, beni cok duygulandirdin.........sagol canim, iyiki sende varsin burda......hic merak etme hamile kalacaksin canim, cok eminim, Allahin izniyle bu defa olucak insallah, hep dualarimda varsin, hepiniz varsiniz.....

evet canim sende burda ol ozaman, arkadaslarimiza birbirimize destek olalim, sanal ortam olsa bile, bu destek cok önemli........

eyvallah diyenlere üzülüyorum bende...olsun napalim biz biribirime variz :)

Canim endiselendirmek yada korkutmak istemedim.
Ben de haziranda gonderdim bilgileri ve fotograflari.
Ama henuz bir ses cikmadi.en son irem hanimla konustugumda donor bulununca bilgilerini maille gondericem demisti.
Boy-kilo, sac-goz rengi, meslek bilgileri falan gonderiliyor diye biliyorum.

canım merhaba,
iyiyim canım, nasıl olsun? çok sıcak bugün işyerimde duramıyorum,
öğle sıcağı olduğu gibi sırtıma vuruyor,
doğum kontrol hapına devam,14 temmuzda lucrin iğnesini vuracağım hayırlısı olsun işte,tam gün kestiremiyorum kıbrıs için sanırım bayram da orada olacağım,neyse akrabalara bayram tatili deriz güzel olur,

Tresscigim, hadi hayirlisi...bize mutlaka sonuclarini bildir canim..........bulantiya falan takma, bazi hamileler hic bulanti yasazamazmis. cocugu olanlar yazmistirlarda burdan. yani her vücut farkli ben hep öyle duydum... tabiiki keseler orda ve bebisler büyüyordur Allahin izniyle :)

Sevgili Walktrayburg, aynen yaa...su günes olayi yokmu.......bana da D vitamini verdi doktor, D vitamini kalmamis vücudumda, ama o ilac da migdemi biraz bulandiriyor, aynisi demir hapi da yapiyor. iki günde bir zor aliyorum. .....

beden konusuna hic takma canim........ah benim bedende seninki gibiymis nerdeyse, biraz daha kötü desem :) tedavilere basladigimda 38/40 giyordum, daha cok 40 simdi ise canim 46 giymeye basladim hamile kaldigimda, su ani hic sorma :))) napallim dogumdan sonra artik yavas yavas vericegiz insallah.....sende öyle saglik olsun canim..dedigin gibi vazgec...bosver, sen umudunun pesinden kosuyosun bu daha önemli :)

Sevgili Larax, aynen arkadasin dedigi gibi, seni de cok takdir ediyorum!!!! dogruya dogru burdan...ve bende sana tesekkür ediyorum...kim ne sorsa - ben dahil - hep arastirdin, cevap verdin, bilgilendirdin.........Allah senden de razi olsun canim......!!! cok paylastin ve hala paylasiyorsun. bu cok güzel sagol canim,!!!! Allah seninde her istedigini yerine getirsin canim!!!!!

Canim benim......hadi ne kalmis surda.......insallah bayram hediyesini kibrislarda alip geliceksin!!! dedigin gibi akrabalara da tatile gidiyoz dersin biter.......

bende iste iyi olmaya calisiyorum...son haftalarim diyorum, dayan diyorum, sabir diyorum, bebeklerimi hep düsünüyorum, Allah ima sükür ediyorum, cok merak ediyorum onlari tabii. Allah kucagimiza sag salim almayi nasip etsin insallah, darisi tüm anne olmak isteyenlere insallah!!!!

şimdi irem le görüştüm,
okul olayını sordum hiç dert etme elimizde çok fazla donör bilgisi var dedi, bu işi maddiyata dayalı yapıtıkları için,gidip tekrar geliyorlar,ya da gitmeden yapıyorlar, diye söyledi. peki bilgi ne zaman gelir dedim.doktor çok dikkatli davranıyor zaman sırasına göre öncelik veriyor,saç rengi ten rengi,herşeyi kontrol ediyor dedi.
ve mutlaka size benziyor merak etme dedi. şimdiye kadar doğum yapan hastalardan bize benzemiyor diyen olmamış,
benim içim rahatladı.

doktor merkezdeki doktorla konuştu.ilaç dozları ayarlandı uğur olsun dedi ilk iğneyi kendi yaptı.inşallah uğurlu olur. umutla heyecanla biraz kaygıyla başladık Allah ım hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah forumdaki hamilelerin arasına sırayla hepimiz katılırız .

canim ablam seni tanimazmiyim bir derdim oldumu saatlerce beni dinliyorsun yok gösteriyorsun ne Kadar yogun calistigini biliyorum ona ragmen vakit ayiriyorsun rabbime hep duaciyim insallah o pirlanta kalbine göre versin sözüm sana degil ablam hamile kalip hic ugramayanlara sitemim cok cok öpüyorum seni benim guzel yürekli ablam sevgiyle kal....

şu siteme bende biraz ekliyeyim.. evet uzun zamandır bazı arkadaşlara bende bozuluyorum. tedavi öncesi gelip bizlere danışıyorlar bildiğimiz kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoruz zaman ayırıp, transferi olup hamileliği sağlayınca vınnn kayboluyorlar . hiç şık bir hareket değil. resmen insan kullanmaca.. yani hepsinin mi zamanı olmuyor hepsinin mi gebeliği zor geçiyor .
hele ki bir arkadaş var az yardımcı olmadık her sorusuna bilgimiz ölçüsünce cevap vermeye çalıştık ama o buraya başka rumuzuyla gelip dalga geçercesine hala soru sorup gitti sanki bizde emrine amadeyiz...
eh tamam bazı arkadaşların eşleri girmelerini istemiyor olabilir ama özelden bizlere ulaşıp sonuçlarını bildirebilirler.. böyle işini tamamlayıp sırtını dönüp gitmek hiç hoş değil arkadaşlar... kul hakkı diye bir şey var yani.

bakın ben,m bilgisayarım sorun çıkardığı zamanlarda bile ya komşumdan girdim ya net cafeden bir şekilde arkadaşlarımı merakta bırakmamak için elimden geleni yaptım.. Allah izin verirse hamileliğim esnasında da burda olacağım....
biraz ağır yüklendim kayıplara ama çok can sıkıcı .. neyse herkes hayatında mutlu olsun...

bana gelince sık sık tansiyon düşüyor uyku hali oluyor başka bir sorunum yok .. uzanıp dinleniyorum uyuyorum .. ay karpuz yata yata büyür misali oldum :))

Kızlar bu vericileri tatil işine takılmayın her nerede olsalar atlayıp gelirler bir sorun çıkmaz ..

burdaki vefalı arkadaşlarımın yüreklerinden öpüyorum :))

Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar

Canim burda paylastigin icin sagol. Isteyim arayamiyorum. Aksam eve gittigimde de yurtdisinda oldugum icin saat farki gec oldugu icin arayamiyordum
Cumartesini bekliyordum aramak icin.

Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar

canım hayırlı olsun transferin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,sımsıkı tutunsunlar annişlerine:)))Anadolu otelin havuz başında benim yerime de otur orasının manzarası çok güzel.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

valla benim kadar foruma giren var mı acaba iş yerinde bile şöyle ortalık sakinleşince girip okuyorum ama giriş yapmadan.eve geliyor hemen ocağa yemek atıyorum forum akşam da öyle,eşim bu forumla bozdun kafayı diyor:)))ama çok sık bir şey yazamıyorum çünkü şuan bununla ilgili hiç bir şey yapmıyorum ,onun için yazacak kendimle ilgili bir şey yok.ama hep merak ediyorum sizleri. özellikle transferimin öncesinde ve sonrasında hep yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,daha benden kurtulmadınız yalnız daha sizden öğreneceğim çok şeyler var:))ben de gerçekten Allah ım izin verip hamile kalabilirsem sizleri hiç bırakmıcam canlı yayın yapcam size tekmeledi,döndü diyeeee.bu arada bu hamilelik takviminize bayılıyorum ya hep bebişlerinizin büyüyüşünü ordan takip ediyorum ve çok şaşırıyorum.Rabbim bir gün bana da nasip etsin ben de bebişlerimin hamilelik takvimini yapayım.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın,sağlıcakla kucağınıza alın,o missss kokularını içinize çekin.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.

maşalah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım,hamişlerin duası kabul olurmuş bak beni unutma sakın iyi yürekli arkadaşım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı bak.vücudun tutunmayan embriyoları çıktan dışarı atmıştır sen merak etme.roluton depotu her gün de yaptırabilirsin bence biraz canın yanar ama tabii doktoruna danışarak.progestan fitili de koyduktan sonra biraz daha fazla uzanabilirsin.canım olumsuz şeyler düşünüp boşuna canını sıkma canım biliyorum çok zor elde ettiğimiz için bu bebişler çok değerli ama olumsuz düşünme streste çok etkili anneleri bak iki tane bebişin varmış belki biri kız biri erkek oluverir,canını sıkarsan onlarda üzülür.canım hamileliğin tadını çıkar eşine naz yapabildiğin kadar naz yapppp

Canım lucrini menepozda olanlara yapmıyorlar.bana yapmamışlardı.

eeee ben de menapozdan hiç çıkmadım zaten bana lucrin yaptırdılar,yani boşuna mı yapıldımmm.İren hanım protokolü gönderdi hatta arayıp sordum yaptır dedi.....Alllah Allahhh.ben de bir bildikleri var herhalde diye yaptırdım.bakalım 2, denemede özellikle Firdevs hanımın kendisiyle görüşcem.tabii Firdevs e gitmeye karar verirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…