Merhaba arkadaslar.
Ozellikle Firdevs Hanimin hastasi olup transferi yapilan arkadaslar size bir sorum var.
Sizin uygun donorleriniz ne kadar surede bulundu.malum yaz donemi ve okullar tatile girdi.
Kibristada bildigim kadariyla donorler genelde universite ogrencilerinden oluyor.
Benim transfer eylulde olucak ama henuz donorle ilgili bir haber yok
Cok mu erken sizce???
atessn yazmis söz birakmamis gercekten aynen katiliyorum senden cok sey ögrendik bikmadan cevap verdin hep Burda oldun umarim hepte Burda olursun cunku hamile kalan isim bitti gerisinden Banane deyip alacagimi aldim eyvallah diyorlar sen yapmadin kendi adima tesekkur edrim ve insallah bu sefer hamile kalirsam bende Burda olacagim ne bilirsem paylasacagim sen benim idolumsun bebekcim iyiki varsin cok öpüyorum....
canım benim transfer ağustos ayında olacak haziran da kendi fotomu gönderdim.
halen ses seda yok,güzel soru ama korkuttun şimdi beni.
transfere 1-2 haftamı gönderir ler mi acaba?..
birde ne gibi bir bilgi veriyorlar arkadaşlar,???
Canım benim kontrolüm cumartesi.hala korku ve heycan var.sanırım her ultrasonda bu bana olucak.halen hiç bir belirti,bulantıda yok.
Bazen acaba keseler yokmu diye düşünüyorum.
Senin kontrolünde pazartesi sanırım valla ne yalan söyleyeyim senin şirine sanki şirineler olacak gibi me geliyor.hayırlı güzel haberlerle dönmeni diliyorum...
suan yasmin kullaniyorum agustos adetiyle tekrar tedaviye basliycam malum almanyada gunes gormedigimiz icin Vitamin D aliyorum ve magnezyum kullaniyorum ..ust uste denemelerden 10 Kilo aldim o yuzden hergun yuruyus yapiyorum 1 yil önce 38 beden giyerken simdi 42 giyiyorum ve hic bir kiyafetime giremiyorum kizimda bunun tadini cikariyor dolabimdan tek tek kendi dolabina aktarma yapiyor :) firsat degerlendiriyor ,,önümde 1 ay var yürüyüsle Kilo veremeyecegimi biliyorum versemde alicam zaten amacim sadece kann dolasimi olsun diye artik 38 bedendende vazgectim bebegim olsunda ben 45 bedende giyerim sorun degil benden simdilik haberler bu Kadar rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasin aminnnn...
slm cnm,yazilana yorum yapmiyorum beni yakinen taniyorsun cnm,
Cogu olayida biliyorsun ..))
güzel dostluklairmiz olsun diye,özelden görüstügümde var ama yinede burdayim ..
bu kadar isin icinde her seye vakit ayirip girbeilyiorsam mütavazi olamayacagim büyük basaridir.
hatta zamaninda azar bile isitip ( ismini yalnislikla yazdigim icin) esim arandigi zaman oldugu halde yine burdaydim ..
cook yardimci oldugumu düsünüyorum cogu kisiye ,hal hatir bilir kisiye kalmis ..ben insnaligimi yapyiorum.
Hatta özelden görüsüp yine burada paylastigim cok seylerim var ,yeterki diger arkadaslarimiz okusun ,bilsin diye..
kilona cok takilma cnm,zaten hamile onuncada 9-12 kg olacagiz insallah dogum yapinca verirsin.
her sey gönlünce olsun ,sevgiler. görüsmek üzere
canım merhaba,
iyiyim canım, nasıl olsun? çok sıcak bugün işyerimde duramıyorum,
öğle sıcağı olduğu gibi sırtıma vuruyor,
doğum kontrol hapına devam,14 temmuzda lucrin iğnesini vuracağım hayırlısı olsun işte,tam gün kestiremiyorum kıbrıs için sanırım bayram da orada olacağım,neyse akrabalara bayram tatili deriz güzel olur,
Canim endiselendirmek yada korkutmak istemedim.
Ben de haziranda gonderdim bilgileri ve fotograflari.
Ama henuz bir ses cikmadi.en son irem hanimla konustugumda donor bulununca bilgilerini maille gondericem demisti.
Boy-kilo, sac-goz rengi, meslek bilgileri falan gonderiliyor diye biliyorum.
slm cnm,yazilana yorum yapmiyorum beni yakinen taniyorsun cnm,
Cogu olayida biliyorsun ..))
güzel dostluklairmiz olsun diye,özelden görüstügümde var ama yinede burdayim ..
bu kadar isin icinde her seye vakit ayirip girbeilyiorsam mütavazi olamayacagim büyük basaridir.
hatta zamaninda azar bile isitip ( ismini yalnislikla yazdigim icin) esim arandigi zaman oldugu halde yine burdaydim ..
cook yardimci oldugumu düsünüyorum cogu kisiye ,hal hatir bilir kisiye kalmis ..ben insnaligimi yapyiorum.
Hatta özelden görüsüp yine burada paylastigim cok seylerim var ,yeterki diger arkadaslarimiz okusun ,bilsin diye..
kilona cok takilma cnm,zaten hamile onuncada 9-12 kg olacagiz insallah dogum yapinca verirsin.
her sey gönlünce olsun ,sevgiler. görüsmek üzere
şimdi irem le görüştüm,
okul olayını sordum hiç dert etme elimizde çok fazla donör bilgisi var dedi, bu işi maddiyata dayalı yapıtıkları için,gidip tekrar geliyorlar,ya da gitmeden yapıyorlar, diye söyledi. peki bilgi ne zaman gelir dedim.doktor çok dikkatli davranıyor zaman sırasına göre öncelik veriyor,saç rengi ten rengi,herşeyi kontrol ediyor dedi.
ve mutlaka size benziyor merak etme dedi. şimdiye kadar doğum yapan hastalardan bize benzemiyor diyen olmamış,
benim içim rahatladı.
Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar
canım hayırlı olsun transferin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,sımsıkı tutunsunlar annişlerine:)))Anadolu otelin havuz başında benim yerime de otur orasının manzarası çok güzel.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
valla benim kadar foruma giren var mı acaba iş yerinde bile şöyle ortalık sakinleşince girip okuyorum ama giriş yapmadan.eve geliyor hemen ocağa yemek atıyorum forum akşam da öyle,eşim bu forumla bozdun kafayı diyor:)))ama çok sık bir şey yazamıyorum çünkü şuan bununla ilgili hiç bir şey yapmıyorum ,onun için yazacak kendimle ilgili bir şey yok.ama hep merak ediyorum sizleri. özellikle transferimin öncesinde ve sonrasında hep yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,daha benden kurtulmadınız yalnız daha sizden öğreneceğim çok şeyler var:))ben de gerçekten Allah ım izin verip hamile kalabilirsem sizleri hiç bırakmıcam canlı yayın yapcam size tekmeledi,döndü diyeeee.bu arada bu hamilelik takviminize bayılıyorum ya hep bebişlerinizin büyüyüşünü ordan takip ediyorum ve çok şaşırıyorum.Rabbim bir gün bana da nasip etsin ben de bebişlerimin hamilelik takvimini yapayım.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın,sağlıcakla kucağınıza alın,o missss kokularını içinize çekin.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.şu siteme bende biraz ekliyeyim.. evet uzun zamandır bazı arkadaşlara bende bozuluyorum. tedavi öncesi gelip bizlere danışıyorlar bildiğimiz kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoruz zaman ayırıp, transferi olup hamileliği sağlayınca vınnn kayboluyorlar . hiç şık bir hareket değil. resmen insan kullanmaca.. yani hepsinin mi zamanı olmuyor hepsinin mi gebeliği zor geçiyor .
hele ki bir arkadaş var az yardımcı olmadık her sorusuna bilgimiz ölçüsünce cevap vermeye çalıştık ama o buraya başka rumuzuyla gelip dalga geçercesine hala soru sorup gitti sanki bizde emrine amadeyiz...
eh tamam bazı arkadaşların eşleri girmelerini istemiyor olabilir ama özelden bizlere ulaşıp sonuçlarını bildirebilirler.. böyle işini tamamlayıp sırtını dönüp gitmek hiç hoş değil arkadaşlar... kul hakkı diye bir şey var yani.
bakın ben,m bilgisayarım sorun çıkardığı zamanlarda bile ya komşumdan girdim ya net cafeden bir şekilde arkadaşlarımı merakta bırakmamak için elimden geleni yaptım.. Allah izin verirse hamileliğim esnasında da burda olacağım....
biraz ağır yüklendim kayıplara ama çok can sıkıcı .. neyse herkes hayatında mutlu olsun...
bana gelince sık sık tansiyon düşüyor uyku hali oluyor başka bir sorunum yok .. uzanıp dinleniyorum uyuyorum .. ay karpuz yata yata büyür misali oldum :))
Kızlar bu vericileri tatil işine takılmayın her nerede olsalar atlayıp gelirler bir sorun çıkmaz ..
burdaki vefalı arkadaşlarımın yüreklerinden öpüyorum :))
maşalah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım,hamişlerin duası kabul olurmuş bak beni unutma sakın iyi yürekli arkadaşım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı bak.vücudun tutunmayan embriyoları çıktan dışarı atmıştır sen merak etme.roluton depotu her gün de yaptırabilirsin bence biraz canın yanar ama tabii doktoruna danışarak.progestan fitili de koyduktan sonra biraz daha fazla uzanabilirsin.canım olumsuz şeyler düşünüp boşuna canını sıkma canım biliyorum çok zor elde ettiğimiz için bu bebişler çok değerli ama olumsuz düşünme streste çok etkili anneleri bak iki tane bebişin varmış belki biri kız biri erkek oluverir,canını sıkarsan onlarda üzülür.canım hamileliğin tadını çıkar eşine naz yapabildiğin kadar naz yappppbebekciğim seni çok takdir ediyorum.hamileliğinin son aylarına kadar hep bizimleydin...allah senden razı olsun...bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için....
gelelim benden haberlere...malum köyden netim ne kadar çekerse o kadar girebiliyourm.şimdiden affola...dün yine kan tahlli yaptırdım.değerim 4304 progesteronum 6.37.bir önceki ölçümde 7.96 idi.biraz buna canım sıkıldı.hemen irem hanıma söyledim.progestanı günde 4 çıkar.endişelenme dedi.ayrıca doktor 5 hafta 3 günlük hamilesiniz deyince bir tuhaf oldum....yıllarca bu anı beklemiştim...tepki bile veremmedim....allahım hepimize devamını göstersin...hepimize bu duyguyu tattırsın..2 kese gözüküyor dedi...biri3.8mm biri3.3 mm...arkadaşlar sizce nasıl iyim bu değerler...birde tutmayan embriyoları vücut nasıl dışarı atacak...sakin olayım diyorum ama bir yandanda panik oluyorum...allahım bebişlerimin benle kalmasına izin ver diye dua ediyorum....bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim....inşallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin...bu arada gün aşırı pruloton depot 500mg iğneyi kullanıyorum....dualarınızı benden esirgemeyin lütfen bebişlerim benimle olsun ve kucağıma sağsalim alayım....iyi bir profdan ayın 15ine eşim randevu aldı...inşşallah o zaman kalp atışlarınıda duyarım....hepiniz ayrı ayrı gönlümün bir yerindesiniz...dularınız kabul dileklriniz gerçek olsun inşalalh....
Canım lucrini menepozda olanlara yapmıyorlar.bana yapmamışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?