Kızlar hepinizin keyfinin yerinde olmasını diliyorum!!
Ben şikayet etmemek için özet geçeceğim.ağır bir hastalıktaymışım gibi halsiz,yorgunum.

Bu bebek ilginç hiç tv izletmiyor.artık akşam 8 de yataktayım. Tavan seyrediyorum diğer zamanda banyo. Bilgisayar ve ipadtende uzaklaştık. sadece bir bekleyiş içindeyim. Öğürtüler geçmedi ama kusma azaldı)

Ense kalınlığımuz ölçüldü 1,1 mm çıktı.süper dedi doktor.kan testlerinide yaptırdık ama benim yaş dolayısıyla sonucu kötü çıkacak dr onu kendisi yorumlayacak artık..

Doktor bu hafta elevit Ve demir hapını hergün verdi. 1 kilo aldım.

Deneyecek olan yeni katılımcılar ve denemiş olan ve hamile kalan ve kalamayan herkese sevgiler. Sizleri hep düşünüyor ve enerjimi ve duamı gönderiyorum.
Forum eskilerinden tress ve bilginisa sonucunuza çok sevindim. Yine forum eskilerinden lalita, larax ,delikedi ve atessn artık sıra sizde)
Sevgiyle kalın!!

Canim gunaydin

bebeklerinin durumu nasil? Insallah ikizler guzelce buyuyoardir. Isim karar verdinizmi? Biz hala veremedik cok zormus.

Bak su isimler de arkadaslar dedi
Yaren
Helin
Lavin
Mavi
Melodi

Erkek icin fazla alternativ yok (

Canım hadi hayırlı olsun.herşey çok güzel olsun inşallah.bol bol dinlen.güzel haberini burdan kutlamak dileğiyleee

amin inşallah canımmm dua et .

ya canım bugün birde sürekli bir hapşurma çok korkuyorum bişey olacak diye. birde unutuyorm hep sabah yanlışlıkla yukarıya havlu falan almaya uzandım sonradan aklıma geldi . şimdi içim içimi yiyor bişey olcak diye

Gebelik haftasını spermle yumurtanın labaratuarda döllendiği günden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer edildiği günden itibaren mi hesaplıyoruz.

Gebelik haftasını spermle yumurtanın labaratuarda döllendiği günden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer edildiği günden itibaren mi hesaplıyoruz.

canim, tüp bebekde - donasyon olsun kendi yumurtan olsun - döllendigi gün seciliyor. cünkü her zyklus farkli oldugu icin, yani kimine 14 gün sonra transfer ediliyor, kimine 25 gün sonra, o yüzden en dogrusu döllendigi gün....

ben bunu kullandim - ama almanca iste - bilmiyorum türk sayfalarda döllenme tarihini verilen hesaplama modu varmi. senin ne günü döllenme tarihiydi, yani yumurtalarin toplandigi gün?

bak yukarida Tag der Punktion/Insemination yaziyor orayi seciceksin, yukarisinida o tarihi...

Schwangerschaftskalender: Berechnen Sie Ihre Schwangerschaftswochen

selam canim, basta transferin hayirli olsun. insallah en fazla iki tanesi hayirlisiyla tutar :) olumlu düsün, insallah sonucda cok iyi olucak..

hapsurmaya falan hic mi hic kafayi takma, hic bir sey olmaz. embyrolar yerlestikten sonra o kadar emniyetli yerdeki bisey olmaz.
sadece tabii bu uzanmalara gerilmelere yatakda falan dikkat et. icin icini yemesin, onun yerine bebeklerine konus güzelce yerlessinler tutunsunlar sana :)

test günün ne zaman?

kızlar meraba sizleri sürekli takip ediyorm yazmasamda.ben eylül gibi gitcem kıbrısa.sizlere bişey sorcam bende mthfr a1298c mutosyon saptanmıştır.pal 1 4g 5/g mtosyonu saptanmış doktorla görüşemedim bunu bilen varmı.pırtılaşma mı var bende.bunun için tedavi olmam gerekiyormu cevaplarsanız sevinirim.

Canım eşimin sperm verdiği gün çarşamba.Bana transfer edilen gün ise cumartesi.hangisini esas almam gerekiyor.canım cevabın için çok saoool

inşallah canım sonuda iyi olucak. dun transfer oldu evlilik yıl dönümümüzde umarım güzel hediye olur bize :) test günümde 16 temmuz dendi ama bilmiyoorum ne zaman yaparım :)
birde canım sen neler yaptın transferden sonra yatamıyorum otelde odada dolaşıyorum dün akşam bugün falan yemege indim asansörle arada uzanıyorum arada oturuyor ara ara dolaşıyorum :)
inşallah senin gibi bir prens bir prensesim olur

Kremcim klinikle bağlantıya geçince test ve tahlillerini yolla.zaten pıht8laşma var isede transferden bir kaç gün önce ilaç başlanılıyor.tedavi için coraspin veya claxene iğne veriyorlar.tabii Bunun dozajına doktor karar veriyor.

teşekkür ederim canım.

Merhaba,

Bu senenin başında gördüğüm tedavi sonrası elimde bazı ilaçlar, fazla aldığımdan dolayı artmıştır. ihtiyacı olan arkadaşlara piyasa fiyatından daha uygun bir ücret karşılığı vermek isterim. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar bana 0533 356 40 5 nolu telefondan ulaşabilirler.

özellikleri :

2 kutu Gonal –F 450 IU /0.75 ml
Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü

1 kutu Kutu içeriği ;
1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli

OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü ( yumurta çatlatıcı iğne) - 1 adet

canım inşallah,Allah isteyen herkese nasip eder inşallah,

heyecanım gittikçe artıyor donor bulunmuş ama bildiğiniz üzere dünya tüp bebek hiç bir bilgi vermiyor. Bir traftan merak edıyorum diğer taraftan ogrenıp de ne yapıcam dıyorum.. 8 temmuz da lucrın depotu yaptıracagım. Sanırım bayramdan agustos ıkıncı yarısından ıtıbaren kıbrıs yolu gozukur bana. Ancak gecenlerde check up yaptırdım tummbatın cektırdım rahımde kucuk bır kıst var dedı dr. 3mm reglımle gıder mı acaba bu mınık kıstı doktoruma soyledım henuz. reglıden sonra nasılsa kontrole gıdecegım diye..

ne dersınız ne yapmalıyım sizce?

sevgıler..

canım merhaba,
bence doktoruna gitmeden telde söyle,belki bir ilaç önerir,ben de 1 mm vardı regliyle geçmedi,
ben de lucrin i 14 temmuzda vurulacağım,yani sen gidip gelince,sıra bana geliyor,keşke aynı tarihe gelseydi ama doktorun kim di?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…