Kızlar her biriniz nasılsınız? Çok sık giremiyorum umuyorum hepiniz için her şey yolundadır..
Ben 13. haftaya başladım.. Şikayetlerim biraz azaldı; estrafemi geçen hafta bıraktım, bu hafta da progestanı tek doz son kez kullanacağım.
Fakat rahatsızlıklarım hala kaybolmadı... Mide yanmasından öleceğim. Dün kontrolüm vardı, doktorum mide için artık şurup kullanabileceğimi söyledi 3 ay bittiği için...
Bebeğim kocaman olmuş, herşeyi çok güzel; küçük bir insan... Doktorum herşeyinin normal olduğunu ancak ense kalınlığının sınıra yakın ( iki kez ölçtü:birinde 2,9 diğerinde 2,8mm.... 3 mm nin üstü patalojik değerlendiriliyor) olduğunu söyledi... Tedirginim......
Risk almayalım, benim açımdan risk sınırında ama hiç bir sorun da çıkmayabilir dedi doktorum.. Ve beni iyi bir perinatoloğa yönlendirdi.. Yarın perinatolog randevum var... İnşallah sorun yoktur..
Acaba hamile kalan ya da anne olan forum kızlarının bebeklerinin ense ölçümleri ne idi?
Sonucu paylaşırım...
Hepiniz mutlu kalınn........
kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.
dualarınızı bekliyorum kızlarr..
Arkadaşlar 2-3ay önceki tsh değerim 2.857 irem hanıma söyledim normal dedi gebelik için biraz yüksek değilmi deyince bi daha baktırırsın endokrinoloğa yönlendirdi gebelik için dersin ona göre ilaç başlar dedi burda endokrinolog yok dahiliyecide bakabilir herhalde.ilaç kullanan arkadaşlar kaçın üzerinde ilaç kullandı hangi ilaç kaç mg yazabilirmi?
doktor randevun ne zaman? kesenin içinde embriyoları göreceksin... senden haber bekliyorum.
sanırım ben pazartesi gidicem...
kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.
dualarınızı bekliyorum kızlarr..
Arkadaşlar 2-3ay önceki tsh değerim 2.857 irem hanıma söyledim normal dedi gebelik için biraz yüksek değilmi deyince bi daha baktırırsın endokrinoloğa yönlendirdi gebelik için dersin ona göre ilaç başlar dedi burda endokrinolog yok dahiliyecide bakabilir herhalde.ilaç kullanan arkadaşlar kaçın üzerinde ilaç kullandı hangi ilaç kaç mg yazabilirmi?
herkesin yanındasın...
rüzgarselinin boşluğunu doldundun.. zaten hiç gitmedin girdiğin günden beri herkese destek oldun..... buradan, edindiği tecrübeleri diğerlerine aktaran en başarılı en sorumlu en bilgili forum üyesi seçiyorum seni...
atessn yazmis söz birakmamis gercekten aynen katiliyorum senden cok sey ögrendik bikmadan cevap verdin hep Burda oldun umarim hepte Burda olursun cunku hamile kalan isim bitti gerisinden Banane deyip alacagimi aldim eyvallah diyorlar sen yapmadin kendi adima tesekkur edrim ve insallah bu sefer hamile kalirsam bende Burda olacagim ne bilirsem paylasacagim sen benim idolumsun bebekcim iyiki varsin cok öpüyorum....
bu yaziyi hergun Burda olup sonra ugramayanlara söyledim ugrayanlara degil lafim.. istisnalar kaideyi bozmaz sevgiyle kalin ...
bebekciğim seni çok takdir ediyorum.hamileliğinin son aylarına kadar hep bizimleydin...allah senden razı olsun...bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için....
gelelim benden haberlere...malum köyden netim ne kadar çekerse o kadar girebiliyourm.şimdiden affola...dün yine kan tahlli yaptırdım.değerim 4304 progesteronum 6.37.bir önceki ölçümde 7.96 idi.biraz buna canım sıkıldı.hemen irem hanıma söyledim.progestanı günde 4 çıkar.endişelenme dedi.ayrıca doktor 5 hafta 3 günlük hamilesiniz deyince bir tuhaf oldum....yıllarca bu anı beklemiştim...tepki bile veremmedim....allahım hepimize devamını göstersin...hepimize bu duyguyu tattırsın..2 kese gözüküyor dedi...biri3.8mm biri3.3 mm...arkadaşlar sizce nasıl iyim bu değerler...birde tutmayan embriyoları vücut nasıl dışarı atacak...sakin olayım diyorum ama bir yandanda panik oluyorum...allahım bebişlerimin benle kalmasına izin ver diye dua ediyorum....bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim....inşallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin...bu arada gün aşırı pruloton depot 500mg iğneyi kullanıyorum....dualarınızı benden esirgemeyin lütfen bebişlerim benimle olsun ve kucağıma sağsalim alayım....iyi bir profdan ayın 15ine eşim randevu aldı...inşşallah o zaman kalp atışlarınıda duyarım....hepiniz ayrı ayrı gönlümün bir yerindesiniz...dularınız kabul dileklriniz gerçek olsun inşalalh....
suan yasmin kullaniyorum agustos adetiyle tekrar tedaviye basliycam malum almanyada gunes gormedigimiz icin Vitamin D aliyorum ve magnezyum kullaniyorum ..ust uste denemelerden 10 Kilo aldim o yuzden hergun yuruyus yapiyorum 1 yil önce 38 beden giyerken simdi 42 giyiyorum ve hic bir kiyafetime giremiyorum kizimda bunun tadini cikariyor dolabimdan tek tek kendi dolabina aktarma yapiyor :) firsat degerlendiriyor ,,önümde 1 ay var yürüyüsle Kilo veremeyecegimi biliyorum versemde alicam zaten amacim sadece kann dolasimi olsun diye artik 38 bedendende vazgectim bebegim olsunda ben 45 bedende giyerim sorun degil benden simdilik haberler bu Kadar rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasin aminnnn...
Merhaba arkadaslar.
Ozellikle Firdevs Hanimin hastasi olup transferi yapilan arkadaslar size bir sorum var.
Sizin uygun donorleriniz ne kadar surede bulundu.malum yaz donemi ve okullar tatile girdi.
Kibristada bildigim kadariyla donorler genelde universite ogrencilerinden oluyor.
Benim transfer eylulde olucak ama henuz donorle ilgili bir haber yok
Cok mu erken sizce???
bizler varız üzülme,hava sıcak dediğin gibi hamilelik süreci ilk aylarda sanırım biraz sancılı bir süreç,
canları bebişleri sağolsun.
bebek selam canım..bugün nasılsın bebişler nasıl..
herkesin yanındasın...
rüzgarselinin boşluğunu doldundun.. zaten hiç gitmedin girdiğin günden beri herkese destek oldun..... buradan, edindiği tecrübeleri diğerlerine aktaran en başarılı en sorumlu en bilgili forum üyesi seçiyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?