canım merhaba..sen içinide gönlünüde ferah tut allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın..ultrosonu iyi bilen doktor bir başka doktoradamı gitsen baktırsan için rahatlar

günaydın, nasılsın neler yapıyorsun,
hayırlı transferlerin olsun.
bebeşlerin sana sımsıkı tutunsun.
bol şans diliyorum.

Arkadaşlar 2-3ay önceki tsh değerim 2.857 irem hanıma söyledim normal dedi gebelik için biraz yüksek değilmi deyince bi daha baktırırsın endokrinoloğa yönlendirdi gebelik için dersin ona göre ilaç başlar dedi burda endokrinolog yok dahiliyecide bakabilir herhalde.ilaç kullanan arkadaşlar kaçın üzerinde ilaç kullandı hangi ilaç kaç mg yazabilirmi?

Canım dahiliye doktoru yada kadın doğum uzmanıda sana ilaç yazabilir.eğer bulunduğun yerde endokrinolog yoksa tabii.yani gebelikte tsh 1,15 olması gerekiyor.bir an önce ilaca başla canım...

doktor randevun ne zaman? kesenin içinde embriyoları göreceksin... senden haber bekliyorum.

sanırım ben pazartesi gidicem...

Canım benim kontrolüm cumartesi.hala korku ve heycan var.sanırım her ultrasonda bu bana olucak.halen hiç bir belirti,bulantıda yok.
Bazen acaba keseler yokmu diye düşünüyorum.

Senin kontrolünde pazartesi sanırım valla ne yalan söyleyeyim senin şirine sanki şirineler olacak gibi me geliyor.hayırlı güzel haberlerle dönmeni diliyorum...

canım hayırlısıyla bebekleri alıp gelirsin. dualarımız seninle..

canim benimde tsh sorunum var ve yaklasik 6 aydir ilac kullaniyorum.transfer Zamani tsh 1 sinirinda olmasi gerekiyor ve malesef estrofeme basladigimizda tsh biraz daha yukseliyor cunku estrofem tetikliyor ben normalde 75 mg aliyorum ama Transfer yaklasinca 100 cikariyorum test yaptiriyorum yuksekse 150 aliyorum tabi drumun önerisi bu gecen transferimde firdevs hnmda 75 mg alirken transferden sonra 100 yap demisti her hafta test yaptirdim yukselmedi en son gecen hafta 2 sinirindaydi ama henuz kibrisa gitmeme 1 ay dan fazla var o yuzden hala 100 yapmadim birde tsh strese cok bagliymis drumun soyledigine gore umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kalin ....

atessn yazmis söz birakmamis gercekten aynen katiliyorum senden cok sey ögrendik bikmadan cevap verdin hep Burda oldun umarim hepte Burda olursun cunku hamile kalan isim bitti gerisinden Banane deyip alacagimi aldim eyvallah diyorlar sen yapmadin kendi adima tesekkur edrim ve insallah bu sefer hamile kalirsam bende Burda olacagim ne bilirsem paylasacagim sen benim idolumsun bebekcim iyiki varsin cok öpüyorum....

bu yaziyi hergun Burda olup sonra ugramayanlara söyledim ugrayanlara degil lafim.. istisnalar kaideyi bozmaz sevgiyle kalin ...

bu yaziyi hergun Burda olup sonra ugramayanlara söyledim ugrayanlara degil lafim.. istisnalar kaideyi bozmaz sevgiyle kalin ...

suan yasmin kullaniyorum agustos adetiyle tekrar tedaviye basliycam malum almanyada gunes gormedigimiz icin Vitamin D aliyorum ve magnezyum kullaniyorum ..ust uste denemelerden 10 Kilo aldim o yuzden hergun yuruyus yapiyorum 1 yil önce 38 beden giyerken simdi 42 giyiyorum ve hic bir kiyafetime giremiyorum kizimda bunun tadini cikariyor dolabimdan tek tek kendi dolabina aktarma yapiyor :) firsat degerlendiriyor ,,önümde 1 ay var yürüyüsle Kilo veremeyecegimi biliyorum versemde alicam zaten amacim sadece kann dolasimi olsun diye artik 38 bedendende vazgectim bebegim olsunda ben 45 bedende giyerim sorun degil benden simdilik haberler bu Kadar rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasin aminnnn...

bebekciğim seni çok takdir ediyorum.hamileliğinin son aylarına kadar hep bizimleydin...allah senden razı olsun...bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için....

gelelim benden haberlere...malum köyden netim ne kadar çekerse o kadar girebiliyourm.şimdiden affola...dün yine kan tahlli yaptırdım.değerim 4304 progesteronum 6.37.bir önceki ölçümde 7.96 idi.biraz buna canım sıkıldı.hemen irem hanıma söyledim.progestanı günde 4 çıkar.endişelenme dedi.ayrıca doktor 5 hafta 3 günlük hamilesiniz deyince bir tuhaf oldum....yıllarca bu anı beklemiştim...tepki bile veremmedim....allahım hepimize devamını göstersin...hepimize bu duyguyu tattırsın..2 kese gözüküyor dedi...biri3.8mm biri3.3 mm...arkadaşlar sizce nasıl iyim bu değerler...birde tutmayan embriyoları vücut nasıl dışarı atacak...sakin olayım diyorum ama bir yandanda panik oluyorum...allahım bebişlerimin benle kalmasına izin ver diye dua ediyorum....bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim....inşallah rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin...bu arada gün aşırı pruloton depot 500mg iğneyi kullanıyorum....dualarınızı benden esirgemeyin lütfen bebişlerim benimle olsun ve kucağıma sağsalim alayım....iyi bir profdan ayın 15ine eşim randevu aldı...inşşallah o zaman kalp atışlarınıda duyarım....hepiniz ayrı ayrı gönlümün bir yerindesiniz...dularınız kabul dileklriniz gerçek olsun inşalalh....

herkes çok iyidir umarım canlarım.benim bu aralar nöbetim çok oluyo o yüzden fazla uğrayamıyorum. malum yakında insanlara çaktırmamak için izne ayrılcam. ozaman bol bol evde olurum ve girerim nete:)

üzülme arkadaşım hangi doktor bilir ki bizim içimizi, hangisi anlar bizim durumumuzda değilse bizi,
boşver neticen güzel ikizlere hamilelesin,umarım değerlerinde düzelir,kim ne derse desin.
Allahım kucağına almayıda hayırlısı ile nasip etsin.sağlıklı hamilelik dilerim sana.

FBLİ zor dnemi attlattın...darısı başıma...İNŞALLAH KALBİNİ FERAH TUT BEİŞLERİN İYİDİR...ALLHIM HEPİMİZİ KORUYOR...

TREESS BİLGİNİSA SİZDEN YENİ HABERLER VARMİ NE HALDESİNİZ....

ESLEMSEMA ŞİMDİDEN TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN...HAVUZ KENARINDA BOL BOL YÜRÜ...HAVUZBAŞINDA ÇAY KEYFİ GÜZEL OLUYOR...HADİ BAKALIM KAP GEL BEBİŞLERİ...

KARDEENKARANFİLCİĞİM CNM İNŞALLAH ENKISA ZAMANDA TETKİKLERİNİ YAPTIRIR KENDİNİ HAZIR HİSSEDER VE TEKRAR YOLA DEVAM DERSİN....SENDE ANNE OLACAKSIN BİLİYORUM AMA BİRAZ UĞRAŞMAMIZ GEREKİYOR...NE ZAMAN DERTLEŞMEK İÇİNİ BOŞALTMAK İSTERSEN BURDAYIM...KENDİNE İYİ BAK...SEVGİLER....

ARKADAŞLAR GERİYE DÖNÜK ÇOK FAZLA OKUYAMADIM....ATLADIKLARIM VARSA AFFOLA...İYİKİ BU GÜZEL ENERJİLERİNİZ VAR...BİRBİRİMİZİ TANIMASAKAT İNSANIN BU KADAR ÇOK ÖZEL VE GÜZEL KARDEŞİ OLMASI HARİKA....SEVGİYLE KALIN....

slm cnm,yazilana yorum yapmiyorum beni yakinen taniyorsun cnm,
Cogu olayida biliyorsun ..))
güzel dostluklairmiz olsun diye,özelden görüstügümde var ama yinede burdayim ..
bu kadar isin icinde her seye vakit ayirip girbeilyiorsam mütavazi olamayacagim büyük basaridir.
hatta zamaninda azar bile isitip ( ismini yalnislikla yazdigim icin) esim arandigi zaman oldugu halde yine burdaydim ..
cook yardimci oldugumu düsünüyorum cogu kisiye ,hal hatir bilir kisiye kalmis ..ben insnaligimi yapyiorum.
Hatta özelden görüsüp yine burada paylastigim cok seylerim var ,yeterki diger arkadaslarimiz okusun ,bilsin diye..
kilona cok takilma cnm,zaten hamile onuncada 9-12 kg olacagiz insallah dogum yapinca verirsin.
her sey gönlünce olsun ,sevgiler. görüsmek üzere

Merhaba arkadaslar.
Ozellikle Firdevs Hanimin hastasi olup transferi yapilan arkadaslar size bir sorum var.
Sizin uygun donorleriniz ne kadar surede bulundu.malum yaz donemi ve okullar tatile girdi.
Kibristada bildigim kadariyla donorler genelde universite ogrencilerinden oluyor.
Benim transfer eylulde olucak ama henuz donorle ilgili bir haber yok
Cok mu erken sizce???

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok sağolun ben ağustos sonu adetimle tedaviye başlıcam tsh için ilaca başlamak erken değilmi sizin ilaca başlamadan önce değeriniz kaçtı bide irem hanım neden normal dedi.insan ikilemde kalıyor irem hanımı arasammı acaba..

Cnm arkadasim,hamilleigin güzel gitmesine sevindim.

ense kalinligi konusunda notalirma baktim rastlamadim ben kizimda ne kadardi.ama yeni hamile kalan ve taramalar icin bilgi verecektir arkadsalar.sen bilinclisin cnm ,doktorun mutlaka yönlendirmistir,sorun oldugunu- olacagini sanmiyorum.
kontroldeki aletler son deterece digital ölcüm yapar hata -yada eksik bir durumda doktorun seni uyariri sanyiorum.
sevgiler cnm.
görüsmek üzere

Canım transferimiz aynı ay olcak kısmetse benim eylül başı donör için bilgilerimi (eşimin ve benim kan gurupları ve fotoğraf) 2 gün önce e-maillle irem hanıma gönderdim cevap nezaman gelir bilmiyorum sen bilgilerini gönderdinmi? evet okullar tatil benim hiç aklıma gelmedi donör üniversite öğrencilerinden oluyor genelde, bu bizim şansımızı etkilermi acaba? seninde ilk denemenmi canım hadi hayırlısı Allah yardımcımız olsun canım....

bizler varız üzülme,hava sıcak dediğin gibi hamilelik süreci ilk aylarda sanırım biraz sancılı bir süreç,
canları bebişleri sağolsun.

Sevgili Rosedali, iyiki varsiniz canim yaa :) gercekten...bu yolda birbirimize hep destek olmak cok güzel birsey, insan biribirinden enerji aliyor, umut aliyor.....sen nasilsin asil bu ara??

bebek selam canım..bugün nasılsın bebişler nasıl..

Nildaaaa - selam canim...ben hep ayni, son haftalarimda yuvarlaniyorum diyim aritk evde nerdeyse :))) yani cok agirlastim, ama bebisler iyidir insallah. haftaya yine kontrolümüz var, sizlere bildirim canim...........sen nasilsin?

Atessn - sagol canim benim cok süpersin canim!!! hep burdayim canim, zaman buldukca hep olucam........sizlerde sagolun!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…