Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
ne güzel anlatmışsın canım yaaaa,Allah ım sağ salim kucağına da almanı nasip etsin.çok güzel duygulardır eminim Rabbim hepimize nasip etsin....bugün hayatımın erkeğini gördüm:) kızçem yüzünü göstermedi ama4d li ultrasonla gördük bebişlerimizi.çok şirinler şimdiden yaa.hele oğluşum elini emiyordu yaa anlatamam..o an onu ordan çıkarıp öpmek istedim:) gayet sağlıklılarmış.oğluş 262 gr, kızçem 215 gr mış.oğluşum daha büyük:) haftaya çarşamba günü ayrıntılı ultrason günü için randevu verdiler. yani kızlar bugün ağzım kulaklarımda geziyorumm:) videoya çekmiştim ultrasonlarını eve geldiğimden beri kaç defa izledim sayamadım:) bizden bu kadar bugünlük.. eslemsenacım canım benim 12.gün değerinide bekleyelim,hemen salıverme kendini.seninle ise bebişlerin üzülmesinler annsii.. bilginisacım iyisindir umarım canım.yat bol bol...bebek canım çok güldürdünüz beni bugünn.42 numara haa:)) ilerde çocuklarına anlatırsın bu güzel(bi okadarda zor) anlarını
bugün hayatımın erkeğini gördüm:) kızçem yüzünü göstermedi ama4d li ultrasonla gördük bebişlerimizi.çok şirinler şimdiden yaa.hele oğluşum elini emiyordu yaa anlatamam..o an onu ordan çıkarıp öpmek istedim:) gayet sağlıklılarmış.oğluş 262 gr, kızçem 215 gr mış.oğluşum daha büyük:) haftaya çarşamba günü ayrıntılı ultrason günü için randevu verdiler. yani kızlar bugün ağzım kulaklarımda geziyorumm:) videoya çekmiştim ultrasonlarını eve geldiğimden beri kaç defa izledim sayamadım:) bizden bu kadar bugünlük.. eslemsenacım canım benim 12.gün değerinide bekleyelim,hemen salıverme kendini.seninle ise bebişlerin üzülmesinler annsii.. bilginisacım iyisindir umarım canım.yat bol bol...bebek canım çok güldürdünüz beni bugünn.42 numara haa:)) ilerde çocuklarına anlatırsın bu güzel(bi okadarda zor) anlarını
Gunaydin nurus sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik sende?
Kızlar merhaba..biri bana umut olsun noolur...ikinci tüp bebek operasyonum da transfer bile olmadan son bulduyumurtalarım döllenmiyor, herşey yolunda gidiyor, doktorlar çok umutlu konuşuyor ama döllenme olmuyor, benim gibi olan var mı, biri bişey söylesin lütfen... ((
aynı senin durumundayım arkadaşım... 17 yumurta toplanıyor. doktor şansımız çok diyor ama metafaz 1 de kalıyor. M2ye geçenler de döllenmiyor. son bir kez daha tüp bebek deneyip kıbrısta çekirdek nakline gidicem. o da olmazsa yumurta donasyonu son çare... umutsuz olma... çekirdek nakli yeni ama bizim durumumuzda olanlara çare oalcak gibi duruyor...
aynı senin durumundayım arkadaşım... 17 yumurta toplanıyor. doktor şansımız çok diyor ama metafaz 1 de kalıyor. M2ye geçenler de döllenmiyor. son bir kez daha tüp bebek deneyip kıbrısta çekirdek nakline gidicem. o da olmazsa yumurta donasyonu son çare... umutsuz olma... çekirdek nakli yeni ama bizim durumumuzda olanlara çare oalcak gibi duruyor...
biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.
biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.
Kızlar merhaba..biri bana umut olsun noolur...ikinci tüp bebek operasyonum da transfer bile olmadan son bulduyumurtalarım döllenmiyor, herşey yolunda gidiyor, doktorlar çok umutlu konuşuyor ama döllenme olmuyor, benim gibi olan var mı, biri bişey söylesin lütfen... ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?