Larax hayirli olsun! Ben senden coook umutluyum, insallah olacak. Sevgiler.
Cok gecmis olsun! Maddi, manevi dinlenince tekrarlarsin, ikincide anne olan bir suru arkadasimiz var burada, sen de olacaksiiiiin. Olacak bu is, eninde sonunda o-la-cak! Optum seni.
inş.cnm seninde ikiz olsun inşallah ne güzel olurhayali bile güzel dimi dediğin gibi nasip kısmet cnm hayırlıisı inşallah....ben doğuşta verda hanıma gitmiştim cnm 3 adet 5 gün transferi yapıldı 3de tutmuştu sonra malesef birinden vazgeçmek zorunda kaldık iki bebişimle hayırlısıyla yola devam edioruz cnm
Rabbim şu hayırlı mübarek günlerin hürmetine emeklerine acısın ol deyiversin,sen de hayırlısıyla bebişine kavuş.inşallah olur canım gerçekten maddi manevi çok zor bir süreç Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.tedeavin şimdiden hayırlı olsun.
Sevgili arkadaslarim
bugun apar topar agri ve yuksek tansiyondan hastaneye geldik, eve birakmadilar beni kontrol altindayim. Henen bebekler icin cigerleri gelisme ignesini yaptilar, sayet erken alirlarsa... Insallah almazlar erken meleklerimi.... Dua edin bize... Doguma sayet girersem zaten dualarimda olucaksiniz
Uzun yazamiyorum telefonla yazdigim icin
Kendinize iyi bakin insallah yine yakinda iyi haberlerle yazismaya
Bebek
Waltkrayburg arkadasim hayirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
biraz buruk yolculuk hazırlıkları yapıyorum. kedimi bugün geçici bir eve götürdüm.gidene kadar eşim ben ve kediciğim ağladık.yol boyunca konuştum benim bebeğim olacak senin orda arkadaşların olacak diye gittik kanepenin arkasına saklandı çkmadı aklım orda hala eve geldim hep beni kapıda karşılardı kapıya çöktüm bayağı ağladım.Allahı emeklerime boşa çıkarmasın.Allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesleriyle doldursun inşallah.
Cok gecmis olsun! Maddi, manevi dinlenince tekrarlarsin, ikincide anne olan bir suru arkadasimiz var burada, sen de olacaksiiiiin. Olacak bu is, eninde sonunda o-la-cak! Optum seni.
Ben her ay kendi yumurtalarimla deniyorum hala. Bu ay 2 tane A kalite embriyo olustu ama yine tutunmadi. Donasyona da baslayabilirim heran, fakat endometriumu her ay hazirliyor doktor, 5-6 ay alabilirmis. Embriyo yerlestirilirken en fazla 5,7 mm oluyor. Bu ay yerlestirmenin 18. gununde, cok yogun ilac takviyesiyle, endo kavitesinin cok kucuk bir kismi 9mm oldu. Yani donasyona gitsem de, bu 5,7 kalinlik ile sans dusuk. Calisiyoruz yilmadan :)Burda olmana cok sevindim nasilsin iyimisin cnm?
Sen neler yaptin? biraz bahsedermisin ? kalbinin sesini dinle cnm.hazir hissetiginde yolun acik olsun..
Kac defa sms cekeyim dedim ama vazgectim belki mikro konusunu duymak istemez diye.bazen bende konudan uzaklasmak icin kendimi isime veriyorum ,cok da yiyi oluyor.. tedeavyile yat tedavyila kalk insanda saplanti oluyor .. olcaksada bebek olmuyor..(kendimce yorumum)
iyi dilekelrin icin tsk ederim cnm. Insallah sneinde burda bebegini -hamilleigini-güzel hamilelik konusmalarini yapacagiz duam sanada gitsin cnm.
Insallah diyorum .rabbim görsün caresizligimizi bir kapida bizlere acsin.
tekrar mutlu oldum sevindim görüsmek üzere sevgiler cnm .
arada özelinide ac cnm cogu zaman gece uyyuamyiorum hep netteyim.
sevgilerimle.
( yatcaz kalkcaz -yatcaz -kalkcaz ordayiz Kibrista hobba bebekler kucagimiza ))) ay vallahi ne iyi olur.yazarkende gülme aldi beni )) ellerine sgalik Gülsen in ..
Hakli olabilirsin. Yukarida yazdim, embriyo oluyor hem de kaliteli ancak tutunmuyor. Belki daha kaliteli yumurta olsa, tutunur. Belki endomda is yoktur, donasyon da tutunmaz. Bakalim daha neler olacak. Bir kac ay daha deneyecegim. Sevgiler.galiba sen de artık yumurtalarından vazgeçeceksin. biran evvel hazırla kendini buna ve daha fazla yıpranma yorulma..
kısaca özetleyecek olursam
bebek sanırım doğurdu hastanede yatıyordu en son yüksek tansiyonla gitmişti.
efsune iyi bulantıları geçti gibiymiş nerdeyse..
fb li çok iyi sanırım oğlu olacakmış kesin değil ama daha
larax başlıyor tedaviye..
tunanehirin ikizleri hızla büyüyor bir erkek bir kız
aykızımın ikizlerde iyi onun cinsiyetini ben bilmiyorum..
bilginisa ya ikiz geliyor
trese üçüz geliyor
nazlıma galiba 2 tane geliyor
şu günlerde hazırlanan breze var yeni bir kaç arkadaşımız daha var..
unuttuklarım vardır mutlaka yine yazarım..
Canım benimde şuanda 2 negatif tup denemem 1 de donasyon var. Canım sana firdevs hanım baya yardımcı oldumu maddi konuda ben konusmadim daha. Senin ne kadardi nekadar olcak simdi istersen ozelden yazabilir sin.
Insallah bizde kavusuruz bebeklerimize
canm acikcasi bende konusmadim henuz sadece cok yardimci olacagini söyledi ben 2. gitmeme kibrisa firdevs hnmn 2. kez gelen bir hastasi vardi (hamile suan) otelde karsilastik orada konustuk ben 2. denemeye ne Kadar ödedin diye sormustum fiat söylemedi ama cüzi bir rakam ödedik Allah razi olsun yipratmadi bizi dedi oradan biliyorum ve 2. denemedede hamile kaldi zaten darisi sana bana breeze rosedali larax kardelenkaranfil atessn ve isteyen adini yazamadigim herkese insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
canm acikcasi bende konusmadim henuz sadece cok yardimci olacagini söyledi ben 2. gitmeme kibrisa firdevs hnmn 2. kez gelen bir hastasi vardi (hamile suan) otelde karsilastik orada konustuk ben 2. denemeye ne Kadar ödedin diye sormustum fiat söylemedi ama cüzi bir rakam ödedik Allah razi olsun yipratmadi bizi dedi oradan biliyorum ve 2. denemedede hamile kaldi zaten darisi sana bana breeze rosedali larax kardelenkaranfil atessn ve isteyen adini yazamadigim herkese insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.
Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakarbiliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...
Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik
Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim
Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm
Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..
Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...
Bebek korkma almanyadasın!! Emin ellerde!!!
Durumunu nefessiz okudum ..tüm dileklerin olmasını cani gönülden istiyorum..
Diyelimki beklentin gerçekleşmedi olanı tevekkül ile almalısınki enerjini yeni durum için kullanabilesin..!!!!!
Bizde seni çok seviyoruz...ikizleri biraz fazla))
İsime gelince aklıma gelenler
:: erkek:bora, eren, aren,eser,toprak
Kız: zeynep,ayşem, yaprak,
Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.
Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakarbiliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...
Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik
Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim
Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm
Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..
Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...
Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!
Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.
Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!
Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?