mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...
bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...
efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....
transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...
eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....
arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....
mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...
bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...
efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....
eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....
arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....
az önce bir haber aldim telefondan Istanbul büyükcekmecede bir arkadasim vardi tam 4 kez tüp bebek denedi 4.cüde tuttu tabi cok sevindiler daha gencte ama bebekler ücüzmüz Allah biliyor ben zamanindada o Kadar ikna etmeye calistim ama 1 tanesini cöpe attilar aldirdilar oysa yillarca ugrsmisti ..dün aksam fenalamis hastaneye kaldirmislar 7 aylik hamileydi ve geri kalan 2 bebegide ölü dogurmus sebep yokmus daha dün muayene olmus kalp atislarini duymus bugun konustum sinir krizleri geciriyor neyse cok üzgünüm demek istedigim yaa bizler yillarca bebek diye yirtiniyoruz rabbim bonkör davraniyor 3 bebek 4 bebek veriyor biz kimizki rabbimin can verdigi 1 damladan kalbini attirdigi kucucuk bir masumu cöpe atiyoruz sonra sen bulunca bunuyorsun deyip hepsini aliyorRABBIM OL DER OLUR cok üzgünüm hala aglamaktan kendimi alamiyorum rabbimede hep öyle yakariyorum bana bebek ver 3 tane de olsa 4 tanede olsa ölüm tehlikem yoksa asla cöpe atmam gerekirse 9 ay hastanede yatarim ama kiymam kusura bakmayin o Kadar üzgünümki sizinle paylasmak istedim rabbim mimseyi evlat acisiyla sinamasin sevgiyle kalin
az önce bir haber aldim telefondan Istanbul büyükcekmecede bir arkadasim vardi tam 4 kez tüp bebek denedi 4.cüde tuttu tabi cok sevindiler daha gencte ama bebekler ücüzmüz Allah biliyor ben zamanindada o Kadar ikna etmeye calistim ama 1 tanesini cöpe attilar aldirdilar oysa yillarca ugrsmisti ..dün aksam fenalamis hastaneye kaldirmislar 7 aylik hamileydi ve geri kalan 2 bebegide ölü dogurmus sebep yokmus daha dün muayene olmus kalp atislarini duymus bugun konustum sinir krizleri geciriyor neyse cok üzgünüm demek istedigim yaa bizler yillarca bebek diye yirtiniyoruz rabbim bonkör davraniyor 3 bebek 4 bebek veriyor biz kimizki rabbimin can verdigi 1 damladan kalbini attirdigi kucucuk bir masumu cöpe atiyoruz sonra sen bulunca bunuyorsun deyip hepsini aliyorRABBIM OL DER OLUR cok üzgünüm hala aglamaktan kendimi alamiyorum rabbimede hep öyle yakariyorum bana bebek ver 3 tane de olsa 4 tanede olsa ölüm tehlikem yoksa asla cöpe atmam gerekirse 9 ay hastanede yatarim ama kiymam kusura bakmayin o Kadar üzgünümki sizinle paylasmak istedim rabbim mimseyi evlat acisiyla sinamasin sevgiyle kalin
waltkrayburg teşekürler arkadaşım..inşallah seninde mutlu haberlerini okuruz buradan....dualarım hepinizle....
tressciğm sağol haklısın belirti yaşamadan mutlu haberlerimizi aldık...annemin ve ablalarımın aksine rahat geçiriyorum gebeliği....hergün ara ara bulantı ve kusmalarım olsada günlük hayatımı fazla zorlamadan atlatıyorum...rabbim kolaylığını veriyor....doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi...bazen doğal yoldan sonlanıyor dedi ama 4 üzler 4,5 veye 5 aylıkken dünyaya gelebilyor ve sağlıklı bebekleride kabedebiliyoruz dedi...senin ve bebeklerin sağlığı için 4 üz zor ama üçüz bebekleri olan hastalrım var dedi...çok sağlıklı karar verip sende devam dersen vücutda elverirse neden olmasın dedi...3 hafta beklayeceğim...3 haftanın sonunda hangilerinin kalp atışı deavam ediyor ona bakılacak...birde ara ara kahverengi lekelenmelerim var.hayırlısı...rabbim seninde benimde yardımcımız olsun....
Canım arkadaşının durumuna çok üzüldüm.kesinlikle düşüncelerinde çok haklısın.Fakat şöyle bir durum var.Ben mesela iki tane doktora gittimm kesinlikle üçünüde taşıyamazsın diyorlar.birini sonlandırırsak yüzde altı rix var hepsini doğurmaya kalkarsan da yüzde kırk hepsini kaybedersin diyorlar.yani çok zor bir durum .hep dua ediyorum rabbim bu kararı bana bırakmasın diye.
mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...
....
Canım bu formda ikimizde hiç belirti yaşsmadan bir rekor kırdık.Ben üçüz sense dördüz rüya gibi.peki canım doktoru ne diyor yani yorumu ne oldu.belirtilerin be alemde ..hakkında hayırlısı olsun
dualarımız seninle canım Rabbim şu hayırlı mübarek günlerin hürmetine yüzünü güldürsün.şimdiden hayırlı transferler....bebişlerimi almaya gidiyorum. dualarınızı bekliyorum. 4 üz müjdesi var Allahım dağına göre kar yağdırırmış neden olmasın :)
larax tam bir hayvanseverim çocukluğumdan beri hayvanlarım hep oldu. ama bu kedicik eşimdeki sorunu öğrendiğimiz zaman geldi bize annesiz kalmıştı çok küçüktü kardeşleri öldü onu yaşattık ama deli cadım geçici evden kaçmış moralim bozuk ama eşim evimize gitmeye çalıştığını düşünüyor belki evimizde karşılar bizi herzamanki gibi
canım geçmiş olsun,bebişlerin iyi olmasına sevindim.maşallah kalp atışları da iyi.sırada cinsiyetleri öğrenme var hadi bakalım bir oğlan bir kız olsun:)))bulantıların başladı demek kötü ya benim bile o zaman bulantım başlamıştı benim ilaçlardan da olabilir tabi ama kötü bir şey ya gerçekten bol bol tuzlu kraker yiyodum ben tansiyon problemin yoksa deneyebilirsin.bu arada progenex mi kullandırdılar sana hep,proluton depotla ne farkı var?ikisini bir arada derken başka iğne de mi vuruluyosun?Rabbim sağlılı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım2 gündür giremedim mide bulantılarından.
kanama geçti azaldı derken dün akşam yine başladı kırmızı gelmeye. benim doktor da izinli pazartesi gelecek bugün başka bir özeel hastanedeki doktora gittim.
çok şükür iki bebeğimin de iyimiş kalpleri atıyor. 7 haftamız bitti.
sıra beklerken bebeklerime dedim ki " şimdi uslu çocuklar olun doktor teyzeye kendinizi iyi gösterin kalp atışlarınızı da duyalım baban ve ben ikinizi de çok seviyoruzz" dinledi bebeişlerim gayet iyimişler .
doktor ilaçlarımı sordu "gereken herşey yapılıyomuş zaten istersen hastaneye yatırıp serum takviyesi yapalım" dedi istemedim.
evde yatıyorum bütün gün, mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum
onlar iyi olsunlarda herşeye razıyım.
buarrada benim iğne progenx 50 mg ikisini birada hergün vuruluyorum. prolton depota geçmedik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?