canım merhaba, nasılsın?
ben irem e sormuştum ilkinde olmazsa ikinci fiyat ne olur diye? bana verdiği yanıt sadece hastane fiyatından 1.000 euro almıyoruz onun dışında bir şey yapamayız demişti.
Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!
Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.
Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!
Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...
beni hatırladın mı? uzun suredir yoktum sıkıntılarım vardı kanamam oluyordu hep şimdi iyiyim cok sukur inşallah kanama olmaz artık 16+1 günlük cinsiyetini haftasonu ogrenecegiz demek bir prenses geliyor cok sevindim:))) senin kac haftalık olmuştu canım geriye yönelik takip edemedim 4 kere hastanede yattım şimdilik iyiyim allah tüm arkadaşlara hayırlı bebişler nasip etsin bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin...
Haklısın çok çeşit var!! Bende güzellikleri seyretmekten alamıyorum..canim hayirli olsun bir prenses geliyor demek ayyy kiz bebeklerinde kiyafetlerine hastayim yaaa oyuncak bebek gibiler allahim kiz veya erkek bebekler cok Tatli yaaa
canım yaa zaman nasıl geçiyor bebişinizin cinsiyeti kız öylemiçok güzel yaa Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen zaten cadım diye sevmiyor muydun malum olmuş demekki
Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.
Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakarbiliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...
Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik
Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim
Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm
Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..
Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...
Haklısın çok çeşit var!! Bende güzellikleri seyretmekten alamıyorum..
Umarım senin bu denemende hayırlı olur ve seni bebeğine kavuşturrr!!
Diğer devam etmeyeni merek etsemde hakkımıza bunun hayırlı olduğunu hissediyorum. Eşim ilk günden bu kız diyordu!!
İçim içme sığmıyor bazan.
Ama öyle zorgeçtiki Şu üç ay kus kus öğür öğür ve banyo ikinci odamdı. Yerde oturup diğer dalgaları bekliyordum. 2 gündür daha iyiyiim..
canm acikcasi bende konusmadim henuz sadece cok yardimci olacagini söyledi ben 2. gitmeme kibrisa firdevs hnmn 2. kez gelen bir hastasi vardi (hamile suan) otelde karsilastik orada konustuk ben 2. denemeye ne Kadar ödedin diye sormustum fiat söylemedi ama cüzi bir rakam ödedik Allah razi olsun yipratmadi bizi dedi oradan biliyorum ve 2. denemedede hamile kaldi zaten darisi sana bana breeze rosedali larax kardelenkaranfil atessn ve isteyen adini yazamadigim herkese insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.
Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakarbiliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...
Canım Arkadaşım,bütün dualarımız seninle,allahım yardımcın olsun,sakın sakın stres yapma,şuan onların herşeyleri gelişti ve tıp çok ilerledi,önemli olan senin ve yavrucakların sağlıklı olması,2 ay ha küvözde kalmışlar ha senin karnında inan çok farketmez,anlıyorum ana yüreğin elvermiyor ama stres yaparsan da hiç bir değerin düzelmez,ne olur kendini rahatlat inan bak ozaman herşey düzelecek,güzel haberlerini bekliyoruz güzel annemiz..
Ben her ay kendi yumurtalarimla deniyorum hala. Bu ay 2 tane A kalite embriyo olustu ama yine tutunmadi. Donasyona da baslayabilirim heran, fakat endometriumu her ay hazirliyor doktor, 5-6 ay alabilirmis. Embriyo yerlestirilirken en fazla 5,7 mm oluyor. Bu ay yerlestirmenin 18. gununde, cok yogun ilac takviyesiyle, endo kavitesinin cok kucuk bir kismi 9mm oldu. Yani donasyona gitsem de, bu 5,7 kalinlik ile sans dusuk. Calisiyoruz yilmadan :)
Hakli olabilirsin. Yukarida yazdim, embriyo oluyor hem de kaliteli ancak tutunmuyor. Belki daha kaliteli yumurta olsa, tutunur. Belki endomda is yoktur, donasyon da tutunmaz. Bakalim daha neler olacak. Bir kac ay daha deneyecegim. Sevgiler.
Kizlar bir gozum sizde, takipteyim, hepinize bol sans, sabir, bitmeyen bir hayat enerjisi ve nese diliyorum.
Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!
Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.
Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!
Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?