canım yaaaa ne denir bilemedim,çok üzüldüm canım benim yaaa,henüz zamanı değilmiş demek ki.olsun eşininizle birbirinize hep böyle destek verin.Rabbim inşallah bir sonrakinde yüzünü güldürsün canım,kendine iyi bak....

Delikedi oncelikle hayirlisi olsun canim. Güçlü olup bu yolda yılmamani temenni ediyorum. Senin tup muydu, dns mı? Bende dns. İle ucuncu de hamile kaldım. Benzer seyler yasamış olabiliriz.....

nurus benim sperm dns. du ve 3.denemem
atessn hala adet olmadım 7.gün leke geldi iğne yaptırdık progesteronu hiç ölçtürmedim bugün için istemişlerdi sonucu daha almadım.iki kez tahlil istediler yanlışlık olmuştur diye yaptırdım 3 gibi sonuç çıkar bekliyorum daha tam konuşmadım neden diye herşey harika demişlerdi araştıracam biraz daha sonra dondurulmuşlarla deniyecem

canım çok üzüldüm. bak dondurulmuşların varmış sansın hala devam ediyor. ama gitmeden iyi bir kontroldan geç sebebini ne olduğunu öğrenmeye çalış. inşallah bu sefer olacak. canım geçmiş olsun...

bende batumda denedim türkçe biliyorlar doktoru çok sevdim hemşireyle irtibat halindeydim hala .biz karadenizde gezelim hemde ucuz olsun diye hopa da kaldık batuma gidiş geliş yaptık çok yakın zaten iki defa gittim ben taksiyle anlaştık batumu tamamen gezdik.ulaşım istanbuldan ankaradan uçak var ama biz trabzona uçakla geldik hopaya karayolu ile geçtik batum havaalanını kullanmadık

sağol umarım senden güzel haberler alacaz. iyi bir doktor bulamadım bulur bulmaz bütün testleri yaptıracam inşallah .Allahım hayırlısı dedim hayırlısı buymuş demmekki ...

batumdan söz eder misin biraz. nasıl bir hastane??? tam olarak ne kadar orada fiyat?? doktorun kim?? Türkçe biliyor mu herkes orada? konaklama ulaşım bilgi verirsen seviniriz.

batum hopaya 20 km civarında çok yakın. hopada kalınıp gidilebiliyor. yeni kurulmuş klinik. çok temiz çalışanlar ilgili. direk batuma uçak var hergün. klinikte calısanlar cogu türk. türkceyi genelde biliyor halk. doktor doganbey hemşire melike hanım ve emriyolog evrenbey bunlar yardımcı oluyorlar. fiyat 5000 dolardı. tlf bilgi alabilirsiniz. melike hanım veya evren bey yardımcı olurlar. benim 2. denemem oluyor orda. memnun kaldığım için tekrar orayı düşündüm. sizinde inşallah kararınız hayırlı olur.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Arasıra foruma girip okusam da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Oğlum 25 günlük oldu ve maalesef gaz sorunumuz başladı , özelliklede geceleri birkaç saat uykuyla duruyorum. Gaz sancısı başlayıp ağlamaktan kıpkırmızı olunca insanın eli ayağı karışıyor . 3 hafta annemde kaldıktan sonra haftasonu evimize döndük bügünde ilk defa eşimle birlikte oğlumu yıkadık şimdiye kadar hep annem hallediyordu :) artık başımızın çaresine bakmamız lazım , şu 3-4 ay geçip gaz sıkıntısı bitse birazda ele avuca gelir olsa hersey çok daha güzel olacak .
Benden şimdilik havadisler bu kadar arkadaşlar :)

Yumurta donasyonu yaptırdın değil mi? 2 kez ?
Neden tutunmadı peki? Bir şey söyledilermi? Başarı oranını % 80 lerde söylüyorlarda ?
Eminim yaşında gençtir.Ben 44 yaşındayım tüp bebek denemem başarısız sonuçlandı.

Donasyonu düşünmeye başladım.Ama Kıbrıs mı yoksa Batum mu karar veremiyorum bir türlü?

çok üzüldüm.yılmadan ayakta olmanada sevindim. atessn arkadaşımızın fikirlerine katılıyorum.yani üç denemendede adet olman bir şeylerin yeterli olmadığını yada eksik olduğunu gösterir.bu denemendede lekelenme olması olması aynı durumu işaret
ediyor.bence bulunduğun yerde bir doktor bulup durumunu anlatmalısın.eksik tahlillerine varsa mutlaka yaptır.Belkide bir kezde kıbrısta deneyebilirsin.farklı bir merkez farklı bir doktor farklı protokol daha iyi olabilir gibi..nacizane fikrim canım tabikii kendin hakkında en doğrusunu sen daha iyi bilirsin.ama en azından mesela firdevs hanımla bir kez telefonla konuşup fikir alabilirsiniz.tedavi şeklini kıyaslama imkanın olur..

delikedi arkadaşım bu üçüncü denememn ben senden epeyce umutluydum ki hala öyle.
hcg sonucun kaç çıktı belki geç gelişiyordur. tutunma esnasında da lekelenme olabiliyor. ben üç haftadır leke, kanama görüyorum.
progesteranı transferden üç gün sonra ölçmeye başladık sürekli kontrol altında tutuyoruz bu çok önemli.
bir şey daha söyliycem ama beni yanlış anlama evde kedi besliyorsun elbette gerekli önlemleri alıyorsundur fakat ben çok büyük risk görüyorum ev içinde hayvan beslemeyi hele gebelik düşünürken . bununla ilgili toksoplazma rubella ve başka testlerde var yaptırdın mı.
bana kırılma nolur çevremde kedi ve köpeklerden dolayı bir çok kişi sağlık sorunu yaşadığı için beni tedirgin ediyor hatırlatmak istedim.
tahlil sonuçlarından bahset bize lütfen.. ve sabır sabır...

kontrolümüz haftaya idi lekeler sürekli geliyor fakat bugün aktif bir kanama olunca tedirgin oldum doktoruma gittim.
çok şükür bebeğim iyi durumda 9buçuk haftalık iki buçuk santim olmuş kalbi yeterli sayıda atıyor.
kesenin içinde daha büyümüş halini görünce nasıl hoşuma gitti ve o sırada minicik ayaklarını oynatıyordu ayy monitöre sarılıp öpesim geldi.
tahlil sonuçlarımı yarın alıcam.
benim yüreğim hep ağzımda bu kanamalardan dolayı bunuda gelişimi duran embriyoya bağlıyoruz.
bana herşey yasak evin içinde yatıp kalkıp yiyor içiyorum tüm hareketim bu.
inşallah sağlıkla tamamlayacağız.

dilerim transferi olan yada olacak tüm arkadaşlarım burdan bebek gelişimi haberlerini paylaşmak nasip olsun

Son düzenleme:

bilginisa yanlış anlamam kedi konusuna gelince eşim veteriner zaten aşıları tamdı.batumdaki klinik bütün testleri istedi ve hepsini kontrol
etti hatta eşimden de testler istediler bende çok umutluydum ama sonuç 0.1 çıktı yani umutsuz .bebeğinin iyi olmasına sevindim hatta senin burda paylaştığın duayı hergün okudum okurkan seni yadettim Allahım bebeğini sana bağışlasın. hep ultrason görüntülerinni hayal ettim gözümde bebeğimi hamiileliğimi hayal ettim ama nasip değilmiş ama senin sözün aklımda yaşıyorsan umut var. ben ANNE olacam biliyorum hissediyorum ...

canım geçmiş olsun.
inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar, 12 gün sonra pozitif haberlerini okuruz.
Allah bu mübarek günde gönlüne göre versin,

canım merhaba,
Allahtan ümit kesilmez, çok güzel yazmışsın,
bizim gibiler sabırlı olması lazım mış,
Yüce Rabbim bizi de böyle sınıyor işte,
dilerim 4 e gerek kalmaz, bir mucize olur,

Allahım ne güzel bir duygu olmalı,
Formda isteyen herkesin kucağını Allahım bebeklerle doldursun,

canım geçmiş olsun,
inşallah kanamaların sona erer,
sorunsuz bir hamileliğin geçer,

Canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…