Dönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlarHayırlı olsun inşallahnerede tedavi oluyorsunuz fiyatlar nedir. Donörle ilgili bilgi veriliyor mu detaylı
Allah’ım inşallah nasip olsun bize de anne olmak güzel haberlerinizi bekliyoruzDönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlar
Bu ara da transferim oldu benim 26 sında …
Dualarınızı bekliyorum tatlı bekleyişim inşallah olumlu olur
Gidip yüz yüze mi görüştünüz acaba fiyat neydi kusura bakmayın çok soruyorum ama özelden de yazabilirsiniz hangi merkez iyi güvenilir araştırıyorumİnşallah
Allah hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
Daha önce bir tecrübem olmadı tüp bebek deneyimim dahi olmadı çünkü yumurtam yoktu donör bağışı ile evlat sahibi olabileceğimi söyledi doktorum boşuna diğer yöntemlerle uğraşıp kendi canını yaktırma kızım dedi
Bizde eşimle girdik bu yola yaklaşık bu ayın 5 inde regl oldum regl ikinci gününde estofem başladılar rahim kalınlığımı takip ettirmek için doktoruma gittim kalınlığım uygun duruma gelmişti
İşlem yaptıracağım merkez ile konuştuk doktorumla birlikte , uygulamaya yapacak hastaneye gitmeden önce progesteron içerikli iğne aldırdılar , henüz başlamadım bizim kontrolümüzde olacak gelirken yanınızda getirin dediler bugün akşam yola çıkacağız
20 sinde yaptıracağımız yerde olacağız 21 i eşim sperm verecek 26 sında da bana transfer yapılacak herşey yolunda giderse inşallah
Dönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlarHayırlı olsun inşallahnerede tedavi oluyorsunuz fiyatlar nedir. Donörle ilgili bilgi veriliyor mu detaylı
7000 Euro canım dünya ıvfGidip yüz yüze mi görüştünüz acaba fiyat neydi kusura bakmayın çok soruyorum ama özelden de yazabilirsiniz hangi merkez iyi güvenilir araştırıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımDönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlar
Bu ara da transferim oldu benim 26 sında …
Dualarınızı bekliyorum tatlı bekleyişim inşallah olumlu olur
7000 Euro canım dünya ıvf
Bence siz bosverin, huzurla bebislerinizin gelmesini bekleyinSiz öyle düşünmeye devam edin,şu ana kadar hersey iyi,ilk transferimdi..Daha 7 ay var nolacak bilemem,benim kendı hamılelıklerımde kalp atıslarını giç duyamadım,bunda pat diye duydum,.İlk 3 ay önemli,sonrasındada nasip,erkıleyen bir sürü sevep var,onlara bakmak arastırmak lazım,troıd varmı uygunmu,lan degerlerın uygun mu,kılon uygun mu..Bir sürü sevep var 3 ay geçtikten sonra yaaanan kayıpların..Bunlarda sorun varsa dunyanın en iyi yumurtası da olsa devamı gelmez..1,5 yılda 5 kez kendı yumurtamla tedavı görüp bir sürü deneyım yasamıs bırı olarak söylüyorum,sebep yumurta kalıtesızlıgıydı,pgt den hepsı olumsuz geldı,ha siz emın olmak istiyorsanız yaptırırsınız donorun yumurtalarına pgt..O zaman merkezlerı suclayabılırsınız oluösuz gelirse hepsı..Saglıklı yumurta cıkmazsa dedıgınız dogru,nerden alıyorlar yumurta öğrencılerden..1/2 bın euro ya satıyorlar,kıevde farklı yapılan ne aynısı orda da ogrencıler falan satıyor,
Bana ventusun Embriyologunu önerdiler o yüzden ora ile görüştüm.Bende araştırıyorum fiyatlar nasıl nereye karar verdiniz
Gidio hepsiyle tek tek görüştünüz mü yoksa telefonla mı araştırdınız. Oradaki doktor iyi diyorlar fiyat nasıl
Yazmışım tekrar cevapladım k. BakmayınHangi klinikle anlaştınız acaba? Ben de iki klinikle görüştüm. Ama yorumları okudukça kafam iyice karıştı
Genetik fiyatı nedir acaba siz yaptırdınız mıİnşallah Mügeciğim
Hangi hastaneye gittinjzevet bende lefkoşa tüp bebek merkezine gidecem hakkaten funda hanım çok yardımcı oluyor ama tabiki sonuç önemli inşallah güzel sonuç alırız
İnşallah canım dua edelim birbirimizeSelam, ben de 26'sında Kıbrıs Hit' te transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum inşallah bebeklerim sıkı sıkı tutunur bana.
P prensesperiii seninle test günümüz aynı galiba inşallah ikimiz de olumlu sonuç alırız
Güzel sonuçlRınız olsun ikinizinde. P prensesperiiiSelam, ben de 26'sında Kıbrıs Hit' te transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum inşallah bebeklerim sıkı sıkı tutunur bana.
P prensesperiii seninle test günümüz aynı galiba inşallah ikimiz de olumlu sonuç alırız
İnşallahGüzel sonuçlRınız olsun ikinizinde. P prensesperiii
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah Allah nasip ederSelam, ben de 26'sında Kıbrıs Hit' te transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum inşallah bebeklerim sıkı sıkı tutunur bana.
İyiyim canım, umarım sen de iyisindir.İnşallah canım dua edelim birbirimize
Sen ne durumdasın canım
İnşallah canım hepimize nasip olsunGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah Allah nasip ederfiyat olarak ne kadar tuttu acaba genetik test yapıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?