Hayırlı olsun inşallah nerede tedavi oluyorsunuz fiyatlar nedir. Donörle ilgili bilgi veriliyor mu detaylı
Dönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlar
Bu ara da transferim oldu benim 26 sında …
Dualarınızı bekliyorum tatlı bekleyişim inşallah olumlu olur

Allah’ım inşallah nasip olsun bize de anne olmak güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle

Gidip yüz yüze mi görüştünüz acaba fiyat neydi kusura bakmayın çok soruyorum ama özelden de yazabilirsiniz hangi merkez iyi güvenilir araştırıyorum

Hayırlı olsun inşallah nerede tedavi oluyorsunuz fiyatlar nedir. Donörle ilgili bilgi veriliyor mu detaylı
Dönerle ilgili bilgi veriliyor ama fiziki olarak ne donörün ne de bizim birbirimizden haberi olmuyor kişisel tercihim bu şekilde olduğu için Türk istedim eğitim durumu önceliğimdi fiziki olarak bana uygun olan bu şekilde opsiyon listesi hazırlandı ordan seçimini yaptım kızlar
Bu ara da transferim oldu benim 26 sında …
Dualarınızı bekliyorum tatlı bekleyişim inşallah olumlu olur
Gidip yüz yüze mi görüştünüz acaba fiyat neydi kusura bakmayın çok soruyorum ama özelden de yazabilirsiniz hangi merkez iyi güvenilir araştırıyorum
7000 Euro canım dünya ıvf

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bence siz bosverin, huzurla bebislerinizin gelmesini bekleyin heryerde oluyor böyle negatif insanlar, umursamayin

Bende araştırıyorum fiyatlar nasıl nereye karar verdiniz

Gidio hepsiyle tek tek görüştünüz mü yoksa telefonla mı araştırdınız. Oradaki doktor iyi diyorlar fiyat nasıl
Bana ventusun Embriyologunu önerdiler o yüzden ora ile görüştüm.

Yunanistan hakkında bilgisi olan var mı ? Kıbrıs biraz ticarete dönmüş yazılıyor. Güvenilir mi
Kıbrıs ?

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah Allah nasip eder fiyat olarak ne kadar tuttu acaba genetik test yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…