- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.
Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.
bu arada bende kendimden bahsedeyim:doktorum histeroskopi ve eşimden karyotip analizi istedi bakalım ne zaman yaptırırım.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.ne zaman giderim bilmiyorum.rahim filminde görünmeyen histeroskopide daha mı net görünür?offff korkuyorum histereskopiden,uzun bir uğraş beni bekliyor arkadaşlarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sevgiyle kalın
Canım transferin hayırlı olsun.sana sıkı sıkı tutunsunlar.kaçıncı günün bugün.
umudum transferin hayırlı olsun.inşallah senden güzel haberi duymak nasip olur.
beklemek çok sancılı bir süreçmiş ilk ikisinde kanamam erken başlamıştı bu kez test gününü görecem inşallah. ama adet belirtilerim var belirti aramak istemiyorum ama 11. gün sanki adet olacam gibi korkuyorum test yaptırmaya. yarın yaptıracam bugün idrar testi yaptım yine tek çizgi((( silik bile değil net tek çizgi ...
Umudum öncelikle şunu söyleyeyim nickin çok hoş transferin hayırlı olsun arkadaşım yaşın kaçtı 2adet embrio koydurmuşsun nerde yaptırdın canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur....
Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.
arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.
Canım hoş geldin ailemize.eşine karyotip analizi neden istendi?
lalitacıgım 44 yaşındayım. batumda yaptırdım. doktorum öyle karar verdi. bende tamam dedim. inşallah bebeklerim bana tutunur.
lalitacıgım 44 yaşındayım. batumda yaptırdım. doktorum öyle karar verdi. bende tamam dedim. inşallah bebeklerim bana tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?