merhaba heluncum,
sen canını sıkma bak iğne vermişler ilaçlardan daha etkili olduğunu düşünüyorum,
güzel şeyler düşün canım, bak ben öldüm öldüm dirildim, belirti yok diye,ama elden bişey gelmiyor ki;zaman da akıp gidiyor işte, daha dün kıbrıs için heyecan yapıyorduk,eşim gideceğimiz gece hiç uyumadı,gittik,gezdik geldik,
sonra gün saydık,şimdi ise test için kan verdim.inşallah hakkımda hakkımızda hayırlısı olur,
kan verdim sonucu bekliyorum,
doktorum gayet ilgili davrandı başka bir test isteyip istemediğimi sordu, benimde aklıma senin tahlillerin geldi istedim o zaman,bütün horman testlerini isteyelim dedi.
sonucu anlayamadım, betanın üzerine acil yazıyordu hormanlar normal tahlil gibiydi,sonucunu yarın öğlen alabilirsiniz dediler,
internetten takip edeceğim artık,

İyi olacak herşey iyi.Ümidini koru.bazen bir anlık bir gelişme bile hayatını değiştirebilir o yüzden şu anki durumunun değerini ve önemini mutlu olarak yaşa.

B-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,

Mesajları geriden gelerek okuyordum ve biraz önce herşey güzel olacak diye yazmıştım şimdi gördüm ki sonuçların çok güzel.tebrik ederim Allah sorunsuz,ağrısız ve de gülerek geçireceğin bir hamilelik verir inşallah.

canım benim benim test günüm perşembe,inşallah ben de güzel heberler vereceğim,sonra sırayı sana devredeceğiz ve peşpeşe güzel haberler ardından da peşpeşe güzel bebişlerle formumuz renklenecek şenlenecek:)))

Sevinçlerimiz daldan dala atlıyor Rosedalı'ndan şimdi senin üstüne atlayacak canım.Perşembe günü seninle sevinmek ve hayallere dalmak istiyoruz.Forumdaki tüm arkadaşların senin haberinle havalara uçacak.Evet Breeze'den sonra sıra kimde?

arkadaşlar bugün doktora kontrola gittim. bebeğimin kalp atışları başlamış. altı haftalık olmuş... inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder allahım...

Kalp atışlarını da duyacaksın,tekmelediğini de,ağladığını da,güldüğünü de,anne dediğini de :)

Ben de dayanamayacağım öpeceğim arkadaşımı.çok çok tebrik ediyorum seni.mutluluk sırası sen de demiştim biraz önce.Ne kadar mutlu olmuşsundur şimdi.daha buralara geldi mutluluk kokun.

canım arkadaşım benim ne kadar güzel,ne kadar sıımsıcak yazmışsın.:)bilmukabil ben de öpüyorum güzel arkadaşım:) nasıl mutluyum hem de bir görsen:) Allahım hepimiz bu mutluluğu hak ediyoruz,mutluluğumuz daim olsun allahım hepimize bu anları yaşatsın güzel arkadaşım :) darısı hepimizin başına,umutlarımızı hiç kaybetmeyelim hepimiz anne olacağız,vakti sırası geldiğinde allahımın izniyle

Son düzenleme:
Sevinçlerimiz daldan dala atlıyor Rosedalı'ndan şimdi senin üstüne atlayacak canım.Perşembe günü seninle sevinmek ve hayallere dalmak istiyoruz.Forumdaki tüm arkadaşların senin haberinle havalara uçacak.Evet Breeze'den sonra sıra kimde?

canım arkadaşım sıra da şimdi Helun var sanırım bir kaç gün sonra da onun haberiyle sevineceğiz:)

canım üzülme tek değilsin burada buluna herkes senin yanında hepimiz çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz.Derdini veren Rabbim dermanını da verir canım sabret.sen sorunu yeni mi öğrendin,genç kızlıktaki gelişmelerin mi olmadı yani ne zaman öğrendin böyle bir sıkıntın olduğunu?Allah yardımcımız olsun canım

evet canım genc kızlıkda ögrendim bütün gelişmelerim tamamdı sadece adet olamıyodum kaderim böyleymiş ne yapabilirim

Kızlar herkese merhaba ve kucak dolusu sevgiler,
Epeydir giremedim foruma.. Uzun bir süre tatil yaptım sonra dönüp amniyosentez yaptırdım, şimdi dinleniyorum.. Amniyosentez sonrası bir sorun gelişmedi ve ön sonuç da temiz çıktı çok şükür... Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :)))))))))))))) :52:

Forumu açınca heyecanlandım; hamile haberleri var...:)))))))))))
Breeze çooooook sevindim tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin...
Rosedali aynı şekilde ... Mutluluğunuz daim olsun...

Hazırlanan arkadaşların yolu ve şansı açık olsun...
Negatif alanlar,biraz daha sabır...elbet sıra gelecek..
Pozitif alan diğer arkadaşlar hepinizi kutlarım...

Ağırdan alan arkadaşlar; hadi silkelenin....... bakın sırayla geliyor bebişler...:nazar:

Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?

Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?

canım Allahım yolunu açık etsin,
tek gidip bebeklerinle döneceksin, dilerim Allahtan transferin çok güzel, sorunsuz geçer,
rabbim gönlüne göre versin, kucakların bebeklerle dolsun,

BREZEE canımm çok tebrik ederim yaaa çok mutlu oldum :16:biliyordum inan hissettim sanki :16:Allah ım tamamına erdirsin bir ömür ayırmasın inşallah:49::49:

UMUDUM ikinci aşamayı da atlattın canım sağlıkkla kucağına alırsın inşallah:16:

ANSU canım yaa demek eylülde gidiyorsun şimdiden tebrik ederim sende inşallah bayram şekerini alıp gelirsin:16::16:dualarımız seninle .umarım herşey güzel gönlünce olur ve sende :49: dönersin

FB Lİ canım oğlun olacakmış ne güzel bir süre önce forumda kız haberleri yankılandı hatta tebrik ettik:::))kısmet demek erkek çok tebrik ederim canım hayırlı evlat olması dileğiyle...

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba ve kucak dolusu sevgiler,
Epeydir giremedim foruma.. Uzun bir süre tatil yaptım sonra dönüp amniyosentez yaptırdım, şimdi dinleniyorum.. Amniyosentez sonrası bir sorun gelişmedi ve ön sonuç da temiz çıktı çok şükür... Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :)))))))))))))) :52:

Forumu açınca heyecanlandım; hamile haberleri var...:)))))))))))
Breeze çooooook sevindim tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin...
Rosedali aynı şekilde ... Mutluluğunuz daim o

Hazırlanan arkadaşların yolu ve şansı açık olsun...
Negatif alanlar,biraz daha sabır...elbet sıra gelecek..
Pozitif alan diğer arkadaşlar hepinizi kutlarım...

Ağırdan alan arkadaşlar; hadi silkelenin....... bakın sırayla geliyor bebişler...:nazar:

Meraba fblicim.tatil sana yaramış yazılarındaki enerjin bize kadar ulaştı.test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.sağlıklı dünyaya hepsinde kız erkek hepsine razıyız.

Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş;)

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Bizede nasip etsin:)))))
Yaş kaçtı senin ? Gördüğün tedavilerle ilgili bana biraz yazabilirmisin ?
Malum benimde yaştan dolayı yumurta kalitem iyi olmadığı için sıkıntım var.
Sevgiler,

canım Allahım yolunu açık etsin,
tek gidip bebeklerinle döneceksin, dilerim Allahtan transferin çok güzel, sorunsuz geçer,
rabbim gönlüne göre versin, kucakların bebeklerle dolsun,

Canım dualarımız seninle .demek beklenen nihayeti gün geldi.herşey inşallah yolunda gidicek seninde pozitifinide burdan kutluycaz..

Harikasın canım tebrik ederim.güne senin pozitif haberinle gözümü açtım.tahlil gününden önce yaptığın için değerin gayet normal.iki gün sonra yüz küsürlerde olucak inşalah.ohh be formda herkes hamile kalsın.hep bu haberleri duyalım..

arkadaşlar maşallah diyelim forumumuzdaki enerji ve bereket ile hemen herkes gebe şuanda bir kısmımız anne bu bile o kadar rahatlatıyor ki insanı umarım böyle gider:16:.kimler var yakın zamanda gidecek olan?ben ekim gibi gidicm ama istanbula son şansım için inşallah bende size güzel haberler verebilirim :16:çok istiyorum olmazsa ne yapıcaz o da belli değil ama mücadele edicez sonuna kadar:16:ansu eylülde gidecek hazırlık aşamasında olanlar kendinizi hatırlatın sürekli burdan size pozitif enerjimizi fışkırtalım.:1:

Back
X