canım breeze, gözünaydın,
Dilerim Allahtan 9 ay boyunca sorunsuz bir şekilde taşıma gücü verir.Rabbim bebek-bebeklerimizi bize bağışlar,
kızlar sırada Helun olmak üzere, eylül yolcularımızın;ansu,karanfil1,krem16,waltkrayburg,veled, sonra yola çıkacak olanların;alppilknur,atessn,delikedi,dilemma,eslemsena,hazaneylül,hazanumut,hope73,kmehtapsu,larax,tutku34,mormenekşe,melissa78,lenova71,umudunsesi, ve aklıma gelemeyen bütün arkadaşlarım dilerim Allah tan sizlerinde pozitif haberlerini okuruz, güzel sonuçlarınızı takip ederiz.hepinize kucak dolusu sevgiler,
Slm,
İlk denemede oldu. Kafam çok rahattı. Yani tam karar verip öyle gittim.
Tandem önermiyorum başarı şansını düşürüyor.
Bizde sadece 3 embryo transfer edilebilir safhaya 5. Gün geldi. Hepsi tramsfer oldu. 3. De göründü.
Birinde kalp atışı alınamadı
Diğer 2si sağlıklı şekilde 8. Haftayı gördü. Sonra birtanesinin gelişimi durdu. Ve bu cimcime tutundu.. Tekiziz yani)
Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))
canm biraz daha toparlanmam lazım hem maddi anlamda hem bedenen.adetimde testler için doktora gidecem o zaman netleşir kesin tarih.
Sevgili umudum ne kadar güzel Allahım analı babalı büyütsün İnşallah
ANNELERİMİZ;
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)...DĞŞ....KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ...OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV...KIZ
BEBEK (42) FRDV...İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41)BRK ...İKİZ
AYSEVİ (38)HLL İBR TKN (-)...BRK ..İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37)FRDV... İKİZ KIZ
HASKIZ (36)HLL İBR TKN ...İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY...OĞLAN
ANİSHA (33) isp.drrmn....OĞLAN
NURUS (32)1.2.H.İ.T(-)
RÜZGARSELİN (31)SVŞ ÖZY (-)
ROWİNA (30)SVŞ ÖZY...İKİZ...FRDV....KIZ
BENİMDE OLACAK ( )HLL.İBR.TKN...3.H.İ.T...OĞLAN
PARADOX ( )FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK ( )...OĞLAN
HAMİLELERİMİZ
BREEZE (46)BRK (-)...FRDV...HAMİLE
UUMUDUM (45) 2.DENEME...BATM HAMİLE
EFSUNE12 (44)FRDV...KIZ
FB.Lİ (43) FRDV...ERKEK
POTAKAL (37)ŞVK
MİNASERA (37) ....DÖRDÜZ
BİLGİNİSA (35) VRD (-)....VRD...HAMİLE
YUSUFDENİZ (34)BRK(-) .... HAMİLE
TRESS06 (33)BRK(-)....FRDV...İKİZ (üçüz idi)
ROSADALİ (32 )FRDVS ...HAMİLE
AYKIZIM (28) VRD .....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26)VRD .....İKİZ (K.E.)
BAHARIM1980 ( ) ....İKİZ
BİZİMKULUP ( ) ......KIZ
NAZLIM78..... ( ) HAMİLE
SONUÇ BEKLEYENLER
HELUN ( )FRDVS (-)...H.İ.T.pozitif gelecekkk
EYLÜL2013 YOLCULARI
VELED (46)H.İ.T yolculuk başladı
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)...FRDV(-)...FRDVyolculuk başladı
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33)FRDV yolculuk başladı
ANSU (31) FRDV e yolculuk başladı
EKİM 2013 YOLCULARI
HAZANEYLÜL (46)Atina (-)...Atina (-)
ATESSN (45) FRDVS (-)
TUTKU34 (44 ) FRDVS düşünüyor
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
ALPİLKNUR (42)ŞVKT (-)...SVŞ (-)...FRDV e gidecek
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)..4.ATN (-) .5.ŞEVKT (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)...FRDV e gidecek
DELİKEDİ (28)1.2.ŞVKT (-)..3.BATM (-)
MORMENEKŞE (27)ekim ayı yolcusu
ESLEMSENA ( )FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
MELİSSA78 ( ) ....(-)
UMUDUNSESİ ( )
lütfen yaşını veya bilgisi olmayan arkadaş varsa tabloyu düzeltebilir mi.atladıklarımızda lütfen tabloyu düzeltsin.
arkadaşlar merhaba... sayfalarımızı okumaya devam ediyorum 50ye geldim. ordaki listeyi incelerken "donorden yumi çıkmadı" diye yazıyordu bir arkadaşın sonuç bilgisi olarak.
bu durumda biz ödeme yapıyor muyuz sonuçta bizim hatamız değil...
para önemli mi bu kadar diye gücenmeyin bana bizim için önemli bütçe kısıtlı.. kusura bakmayın
bilgisi olan var mı
Canım hayır öyle bir durumda tedavi iptal olduğu için ödeme yapmıyorsunuz.bu konuyu bende merak etmiştim.sonuçta dönor onların sorumluluğunda bizlere tedavi başında on yumurta diye garanti veriyorlar.umarım yardımcı olmuştur.
haklısın canım. hersey tam olsun özellikle sağlıkla olan sorunlar ondan sonra git bebeklerini al gel. inşallah bu sefer olacak canım seninde. yasında çok genç. acele etme hersey tam olsun ondan sonra git. senin için dua ediyorum...
ha ha haaaa:))))) oldu canımmmm:))) güldürdün beni canım arkadaşım,ben bilgisayar özürlüyüm,bunu yaparken bile ne çekiyorum bir bilsen,her bölümde alfebetik sırayı dikkate aldım ki aradığımızı kolay bulalım ama diğer tabloları yapmaya bayağı zaman lazım ki o da çok zor(
Slm cnm mesaj kutum doluymus alamadim mesajini bilgine.
sevgiler
kızlar bugün rahim kalınlığım 9 olmuş artmış şükür.cumartesi sabah uçuyorm.dualarınızı eksik etmeyin.
canım şimdi eve geldim yemek yerken forma bakıyorum yazdıklarını okuyunca alelacele yazayım dedim,benimde 7.günde sümüksü ve kahverengi akıntı geldi,ertesi günde devam edince firdevs hanım proluton depotu hemen vurmamı istedi ve progestanıda 4 e çıkardık ve test yaptırmamı istedi zaten o zaman öğrendim ham,le olduğumu,bendede hafif ağrı vardı,bence hemen dr unu ara gerekirse prolutoun u yaptır sakın aramamazlık yapma,bence hamilesin:))
Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))
Seni yeni tanidim cnm hosgeldin formumuza.Belkide önceden vardin ben farkedemedim.
Insallah sende güzel haberler vereceksin 4 günün kalmis.
Bol dinlen -bol suyunu ic duani yap,bizde gönderiyoruz dualar..
Insallah hamileim demek nasip olacak cnm .
Görüsmek üzere sevgiler .
deneyimli anne adaylarına bir sorum var... bu ara hep soru soruyorum zaten... öğretmen olarak sorular cevaplayan ben :)
sorum şu: merkeze başvurduktan ne kadar zaman sonra donor bulundu.. ben şimdi tüp bebek yeni denedim adet bile gelmedi daha.. bu2-3 ay dinlendirmek istiyorum vücudu.. sağlıklı yaşama başlayıp bebeğe hazırlanıcam.. bu arada da merkezle iletişime geçip hazırlıklara başlasam mı? ilaç kullanılıyordur mutlaka
10 yumurta garantisi hangi merkez veriyor arkadaşım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?