Formu açmadan keşke aykızım girmiş olsa demiştim.canım senin redüksiyon sonrası ilk haftalarda biraz ağrın yada kramp gibi kısa süreli oldumu.birde karnım çok. Sert.doktora gittim.bir sorun yok dedi.ama genede korkuyorum.birde normal hayata tam olarak be zaman döndün.benim bugün sekiz gün oldu.çok sordum seni pek yakalayamıyorum canım...
Sevgili krem yolun açık oslun.Güzel haberlerle dön İnşallah
Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......
Tekrar tebrik ediyorum canımcım..
Daha önce tabloyu işyerimdeki pc de hazırlamıştım evdeki pc ile aynı format olmadığından biraz karışık oldu yarın düzeltirim artık:)
Hepimizi annelerimize eklenmeyi nasip et güzel Allahım...
ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLANPAPATYA40 (45) FRDV......KIZPARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZRÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZSOMTİK( )...OĞLAN
HAMİLELERİMİZ
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD...HAMİLE
BİZİMKULUP ( )....KIZ
BREEZE (46) BRK (-)
...................FRDV ...HAMİLE
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZFB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZNAZLIM78.....HAMİLEPOTAKAL (37) ŞVK
ROSADALİ (32 ) FRDVS...HAMİLETRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ (üçüz idi)TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM ....HAMİLE
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE
SONUÇ BEKLEYENLER
HELUN ( ) FRDV (-)
...............H.İ.T pozitif olacak
EYLÜL YOLCULARI
ANSU (31) FRDV yolculuk basladı
KARANFİL1 (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladıLALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV yolculuk başladı
VELED (46) H.İ.T yolculuk başladı
YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(ekim gibi)
ATESSN (45) FRDVS (-)
DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyorMELİSSA78 ( ) ....(-)MORMENEKŞE (27)..Ekim gibi başlıyor(
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusuUMUDUN SESİ( )
Güzel kardesim ,iyi olduguna sevindim,moral depolamalisin ve sakin bir sekilde insallah sonucuna varacaksin.
Firdevs hanim bilir isini dua edecegiz insallah anne olacaksin cnm.Hangi hastanede testelrini yaptiriyorsun? Adetin 2.günü testlerde hangisini istedi doktorun cnm?
Kismetse bende baslyiorum dikkate alayim .Kan pihtilasma testi varmis unutma?
Bol visne-ananas ye.. zaten su iciyorsun.yarasin hepside.
Duamiz -enerjimiz sana gitsin cnm.
Seni ararim daha sonrada görüsürüz cnm.
sevgiyle kal
Canim benim sagolasin insallah bu sefer bos donmeyecegim belki artik benimde zamanim gelmistir canim ben adet bekliyorum 2.gunu tsh hormonu tsh 3 tsh 4 heterzigot kortizona baktiracagim medicana ya gidiyorum canim turkiyede kan pihtilasma testinin adi nedir ? Bilen varsa yazabilirmi ? Ben dr uma acik konusamadigim icin osoylemesede ben yaptiririm sevgiyle kalin.
Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
merhaba canım bu gün kan verecektin sanırım tekrar hadi bakalım bhcg şöyle yükselsin kat kat artsın.tebrik ederim canım inan kendim hamileymişim gibi çok sevindim canım.Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin canım.psikoloji de çok önemli galiba bu konularda ben çok stres yaptım olumsuz düşündüm şimdide çok üzülüyorum acaba ben çok stres yaptım onun için mi ilerlemedi diye.inşalah bir sonraki sefere.test olarak neler yaptırdın canım,histereskopi çektirdin mi?bana yazarsan sevinirim canım.bu gün güzel haberlerini bekliyoruz
Bugünkü değerin çok önemli. Heyecanla bekliyoruz..
Biraz dinlenmeli ve evdeki misafirleri göndermeni tavsiye ederim.yaşımız gereği riskli herşey.üstelik kanda gelmiş.
Bol bol dinlen su iç ve yumurtaya yüklen tutunması için..
12.haftaya kadarda çok dikatli ol. Olayın gereğini yapmak düşüyor şimdi sana)
Canim benim sagolasin insallah bu sefer bos donmeyecegim belki artik benimde zamanim gelmistir canim ben adet bekliyorum 2.gunu tsh hormonu tsh 3 tsh 4 heterzigot kortizona baktiracagim medicana ya gidiyorum canim turkiyede kan pihtilasma testinin adi nedir ? Bilen varsa yazabilirmi ? Ben dr uma acik konusamadigim icin osoylemesede ben yaptiririm sevgiyle kalin.
Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?