*Helun çok geçmiş olsun umarım bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder

* Krem16 tebrikler arkadaşım, sağlıklı gebelik ve sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim

*çatdiye, aramıza hoşgeldin. doktorun saçmalamış! bu öngörüyü nerden edinmiş sormalı. bizler sürekli kontrol altında olarak gebe kalıyoruz bu sakat doğma ihtimali ev gebeliğiyle aynı. bu topikte onlarca kişi doğum yaptı hiçbirin doğumdan sonra bir anomaliyle karşılaştığını hatırlamıyorum. çoğul gebelikte sakıncalar var belkide bunu demek istemiştir.

*bebekistiyoruz biz nickli arkadaşım profil resmini değiştirmeni tavsiye ederim. burda hamilelerin olduğunu unutmuşsun. meyve resmi olmamış :)(:

ee kızlar, isimleri sayamadıklarım umarım herkes iyidir.

Eylül yolcuları kalbim sizinle bol bolllll şanss sizinle olsun

Yeniden selamlar teress...Benim işlem sonrası kanamam devam ediyor ve sürekli kontrol altındayım.diğerlerinde problem gözükmüyor ama kanamada durmuyor.
Ense kalınlıkları hakkında net bir şey söylenmedi.İyi göründüklerini ama ilerleyen haftalarda kendi kararımızı kendimizin vermesi gerektiği söylendi.Sanırım bu işlemden sonra bende yaptıramıyacağım.Kaderlik bana göre değil derdim ama kaybetme korkusu çok ağrımış.neyse zaman herşeyi belirleyecek...
Kızlar bu tipik diğer tüm torpillerden çok ama çok bilgi dolu .Hamilelik öncesi hamilelik dönemi ve hatta sonrası ile ilgili bir sürü bilgi burada mevcut.Her yaş gurubunun olması ise çok çok iyi.efsune ve CHP arkadaşımızınyazılarını çok çok arka sayfalardan okudum.aminiosentez ile ilgilimpaylaşımları da yok.Sanıyorum artık yazmıyorlar.neyse ben burayıda takip etmeye devam edeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun. ..

Fblı yazdı bende değindim. Amniyosentez yaptırdım ben. 18 haftalıkken. Çok basit ir işlem. Acı yok sızı yok. Sadece iyi bir el yapmazsa düşük riski var. Perinatolog yapsın..
İşlem sonrası 10 gün yatak istirahati yaptım ve evden çıkmadım. İlk 2gün sadece tuvalete kalktım.
Sonucumda temiz geldi.

Forumu uzun süredir takip ediyorum.Sanırım donasyonda başarı şansı çok yüksek ve sağlıklı.
Bu beni ümitlendirdi.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
İrem hanım % 80 başarı diyor.Bu durumda 2-3 tane almak lazım en fazla diye düşünüyorum.
Onlar 4 tane garanti olsun diyorlar ama.İkiz bile olsa bizim yaşımız için uygun değil,riskli olduğunu söyledi doktorum.

Sevgilerrr...

Tutku34 canim, evet donasyonda sans cok yüksek, cünkü genc saglikli donörlerden yumurta alindigi icin..senin dedigin embyro sayisina gelince....senin fikrin ama bence kesinlikle 4 alma derim..gördügün gibi forumda son aylar kac kiside 4 tanesi olsun, 3 tanesi olsun tuttu. ikiz olanlarda cok - bende dahil - Allahima cok sükür ikizlerime bayiliyorum, cok seviyorum..ama senin doktorunun dedigi de gercek dogru..elbette cogu gebelikler riskli bir durum...bende o riskleri yasadim, bebeklerim 5 hafta hastanede dogumdan sonra kaldi, yineki iyi atlattilar..cogu gebeliklerde erken alma durumu oluyor bebeklerin.buda bebeklerin gelisimi icin tabiikii zararli bir durum

irem hanimi cok severim evet, cok cici bir bayan, ama "garantisi" diye bisey yok bunun canim!! bunun garantisini sana kimse veremez...4 tane embyro almak illaki tutatcak denilmez, cok sacma bisey. bazen 1 tane embyro bile tutabiliyor. bazen 1 tane embyronun kalitesi iyi olmasa dahi tutabiliyor....birde düsün o 4ü tuttu ve birde bir kaci ikiye bölündü tekrar..

öncelikle seni tebrik ederim,bebeklerin hayirli ugirlu olsun, Allah anali babali büyütsün ins...Senin sürecinde gecmise dönük bir kac yazina rasladim ve sen beni cok etkiledin hatta aglattin diyebilirim!!! Ben senin kadar bir anne olabilrmiyim ? bilmiyorum dogrusu !!! Evet cocugum olsun cok istiyorum ama bu yola cikarkende ister istemez bir burukluk yasadim...

Ama senin o anne sicakligini ben taaa burdan hissettim canim.Sana tesekkür ederim, bana psikolojik acidan cok yardimci oldun.
Eger anne olacaksam bu sekilde eger, ki:(baska pek mümkün görünmüyor zaten) ÖNCE BENIM HER ZAMAN YANIMDA OLAN ESIME, BU FORUMA , VE SANA COK TESEKKÜR EDERIM...

Sana esinle ve cocuklarinla mutluluklar dilerim canim...

Selam canim,
inan yazdiklarini okudum bende cok ama cok duygulandim..öyle deme, senin gibi anne olabilirmiyim diye.........elbette canim olursun, neden olamayasinki..demek seni cok etkiledim canim..positif yönünden etkiledigim icin cok mutluyum bende :) her zaman burda arkadaslara yardimci olabildiysem ne mutlu bana .......

ayni zamanda bende cok ama cok destek gördüm gecen sene donasyona baslamadan önce...sana bende cok cok bol sanslar diliyorum canim......insallah iyi haberlerini alacagim bende.....

Bebek
Kızın ve oğlun nasıl??
Gelişimleri hızlandımı ve sütün yetiyormu??

Birde benimde ayak topuklarımda geçen haftalarda korkunç ağrılar oldu doktora gitmeden teşhisimi koydum gidip topuk dikeni terliği aldım 3 günde geçti. Senin kulakarını çınlatıp durdum;))

Kaç kg doğdular şimdi kilolar??
Herşeyin güzelini diliyorum size!!

*Helun çok geçmiş olsun umarım bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder

* Krem16 tebrikler arkadaşım, sağlıklı gebelik ve sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim

*çatdiye, aramıza hoşgeldin. doktorun saçmalamış! bu öngörüyü nerden edinmiş sormalı. bizler sürekli kontrol altında olarak gebe kalıyoruz bu sakat doğma ihtimali ev gebeliğiyle aynı. bu topikte onlarca kişi doğum yaptı hiçbirin doğumdan sonra bir anomaliyle karşılaştığını hatırlamıyorum. çoğul gebelikte sakıncalar var belkide bunu demek istemiştir.

*bebekistiyoruz biz nickli arkadaşım profil resmini değiştirmeni tavsiye ederim. burda hamilelerin olduğunu unutmuşsun. meyve resmi olmamış :)(:

ee kızlar, isimleri sayamadıklarım umarım herkes iyidir.

Eylül yolcuları kalbim sizinle bol bolllll şanss sizinle olsun

teşekkür ederim arkadaşım.

kızlar biz bu ilacı uzun bir süre kullancaz.bu ilacın bebege zararı yokmu çok merak ediyorum ve korkuyorum.bilginiz varmı.

kızlar biz bu ilacı uzun bir süre kullancaz.bu ilacın bebege zararı yokmu çok merak ediyorum ve korkuyorum.bilginiz varmı.

Canım yaklaşık 12,13 haftalarda azaltarak bırakılıyor.doktorun durumunu biliyorsa sorabilirsin bilmiyorsa irem hanım sana tarif eder.yani çok uzun süre kullanmıycaz..

Kizlar merhaba. Bende eylul 5. De transferim oldum bugun 3 gun 4 adet emriyo koydular. Ucak fobim vardi ama mecburdum ucakla gelmeye biraz korktum insallah su kuslarima bir sey olmamistir. 3 gunluk transferle ucak fobisi yasayan varmi aranizda tecrubelerine ihtiyacim var acil

Bebek
Kızın ve oğlun nasıl??
Gelişimleri hızlandımı ve sütün yetiyormu??

Birde benimde ayak topuklarımda geçen haftalarda korkunç ağrılar oldu doktora gitmeden teşhisimi koydum gidip topuk dikeni terliği aldım 3 günde geçti. Senin kulakarını çınlatıp durdum;))

Kaç kg doğdular şimdi kilolar??
Herşeyin güzelini diliyorum size!!

canim benim, sen yazmisin ben cikmistim..gelismeler cok hizlandi canim, bebeklerim dedigim gibi hastaneden cikti evdeki düzene alismaya calisiyoz teyzesi :) oglum su an 3kg, kizim 2,6 kg. gelismeleri cok güzel masallah!! sanki erken dogmamislar gibi. ama tek sorunumuz sütümüz efsuncecigim. cünkü ikiz bebege bakmak gercekten kolay degilmis...3-4 saatte bir uyaniyorlar, o zaman ayni anda agladiklari zaman biraz zorlaniyoruz :) cünkü öyle acikiyorlarki ikisini ayni anda emzirmem güc oluyor..fazla yipranmasinlar diye biberon hazirliyoruz.

sütümü desen pompalamaya vaktim kalmiyor..cünkü inan varya kafami kasiycak vaktim olmuyor :) eve geldikten buyana bi oturup rahat kahvalti bile yapamadik..hep acele hersey ayakda :))) ama olsun hic önemli olmuyor bunlar..uykusuzlukda........yeterki bebeklerim sagliklari yerinde olsun..onlar benim meleklerim yaa...öyle tatlilarki anlatamam..........Allahim hepimize burda bu sevinci daima yasatsin......

sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik :) cabu ka bitiyor tadini cikar derim canim :))

Son düzenleme:
Kizlar merhaba. Bende eylul 5. De transferim oldum bugun 3 gun 4 adet emriyo koydular. Ucak fobim vardi ama mecburdum ucakla gelmeye biraz korktum insallah su kuslarima bir sey olmamistir. 3 gunluk transferle ucak fobisi yasayan varmi aranizda tecrubelerine ihtiyacim var acil

Kimse yokmu arkadaslar. Yardimmm. Cok korktum. Ucak fobis i. 3 gunluk transfer emriyolar. Tecrube yasayanlar varmiii

Kimse yokmu arkadaslar. Yardimmm. Cok korktum. Ucak fobis i. 3 gunluk transfer emriyolar. Tecrube yasayanlar varmiii

Bende çok tedirgin bindim uçağa inane kadarda gerginlikten öldüm.bu durumun embriyonun tutunmasıyla ilgisinin olduğunu sanmıyorum.üstelik sen üç gün sonra binmişsin.Ben transfer edildi bir gece kaldım sabah ilk uçakla döndüm.umarım güzel haberini alırız...

*bebek canım ya daha dün gibi transfere gidişin ve şimdi bebeklerin evinde seninle ne güzel. ikisininde iyi olmasına sevindim. bana zaman geçmiyor bir an önce şubat gelsin istiyorum :) sanırım sütün ikisine de yetmiyordur hazır mama takviyesi yapıyormusun. kokla ikisinide benim için güzel anne..

*krem16 estrofem için tres yazmış 12-13. haftalarda yavaş yavaş bırakıyoruz. embryoya zararı olsa bize kullandırmazlar.rahim içi tabakasının oluşmasını sağlıyor 3. ay bittiğininde ihtiyacımız olmayacak. için rahat olsun. istersen doktoruna danış yine de.

*Mony uçağa bindin gittin geldin geçti gitti. o evreyi geride bırak artık. embryolar henüz çok minik olduğundan basınçtan falan etkilenmez ama sen halen bu kaygıyı devam ettirirsen esas zararı kendin vermiş olacaksın. şimdi önüne bak embriyoların tutunmaya çalışıyor sende olumlu duygularla onlara yardımcı ol derim.. geçmişi bırak geleceğe bak

merhaba herkese,
cuma günü saat öğle 4 suları kanaman başladı, buradaki doktoru ve irem i aradım, halen kanaman devam ediyor, cuma günün kü gibi olmasa da, bir kese de kalp atışı Allahıma şükür devam ediyor, fakat diğer kesede kalp atışı yok, kanamam neden oldu anlamadılar, ya doğru gitmeyen keseden, ya düşükten herşey olabilir dendi, pruloton depot vurdular,2 tane serum taktılar, geceyi gece ettik,cumartesi sabahına kadar kanama olmadı, ama cumartesi sabahı parçalar pıhtılar düşmeye başladı, çok korktum, doktorumu beklemekten sıkıldım, saat 7-8 gibi gelir dediler, saat 10 olmuş kanamam var parçalar düşmüş, doktorum özel muayenesinden gelen hastaları bakıyormuş, neyse 10 gibi odadan alıp muayenesine ulaşabildim. böyle şeylerin olabileceğini,9 ay kanaması olan varmış,peki sorunu olan kese diğer sağlam keseye zarar verebilir mi diye soruyorum, herşey olabilir, siz müdahale etmeyecekmişsiniz dedim, sana bir zararı olmadığı sürece hayır, her parça düşük anlamına gelmezmiş, pembe renkli olursa düşük müş, diğerleri pıhtılaşmaymış vs., bana pazartesiye kadar kendimi mutlu hissedersem hastane yoksa evde daha çok mutlu olursam eve taburcu edebilir miş, çok faydalı olduklarından eve gelmeyi seçtim, damar yolu açıldı, serum bitti canım yanıyor dedim, çıkarmadılar, sabah leyin korkuyla nasıl yaptım bilmiyorum, iğneyi yamultmuşum, sağ kolum davul gibi oldu, çıkartın kolum şişti diyorum bir şey yok aşağıya sarkıtmışsın dediler, kızlar nasıl bişey bu, hep böyle mi geçecek bizim dokuz ay, güzel haber veremiyorum, şuanda 6 hafta 5 gün oldu, biran önce 2 ayı bitirmek istiyorum, pazartesi tekrardan muayene olacak, hayırlısı artık,ama ne yalan söyleyeyim ben ikiz fikrine çok alışmışım, resmen yıkıldım, Allahım diğerine upuzun sağlıklı bir hayat versin,eli ayağı,fikri bedeni her yönden düzgün hayırlı evlatlarımız olsun,
kızlar transfere gidenlere ve gidecek olanlara hayırlı transferler diliyorum,

Bende çok tedirgin bindim uçağa inane kadarda gerginlikten öldüm.bu durumun embriyonun tutunmasıyla ilgisinin olduğunu sanmıyorum.üstelik sen üç gün sonra binmişsin.Ben transfer edildi bir gece kaldım sabah ilk uçakla döndüm.umarım güzel haberini alırız...

Tsk ederim insaalah guzel haberleri aliriz

Monny hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız. Nerede yaptırdın transferini. Kaç yaşındasın kaçıncı denemen?

merhaba herkese,
cuma günü saat öğle 4 suları kanaman başladı, buradaki doktoru ve irem i aradım, halen kanaman devam ediyor, cuma günün kü gibi olmasa da, bir kese de kalp atışı Allahıma şükür devam ediyor, fakat diğer kesede kalp atışı yok, kanamam neden oldu anlamadılar, ya doğru gitmeyen keseden, ya düşükten herşey olabilir dendi, pruloton depot vurdular,2 tane serum taktılar, geceyi gece ettik,cumartesi sabahına kadar kanama olmadı, ama cumartesi sabahı parçalar pıhtılar düşmeye başladı, çok korktum, doktorumu beklemekten sıkıldım, saat 7-8 gibi gelir dediler, saat 10 olmuş kanamam var parçalar düşmüş, doktorum özel muayenesinden gelen hastaları bakıyormuş, neyse 10 gibi odadan alıp muayenesine ulaşabildim. böyle şeylerin olabileceğini,9 ay kanaması olan varmış,peki sorunu olan kese diğer sağlam keseye zarar verebilir mi diye soruyorum, herşey olabilir, siz müdahale etmeyecekmişsiniz dedim, sana bir zararı olmadığı sürece hayır, her parça düşük anlamına gelmezmiş, pembe renkli olursa düşük müş, diğerleri pıhtılaşmaymış vs., bana pazartesiye kadar kendimi mutlu hissedersem hastane yoksa evde daha çok mutlu olursam eve taburcu edebilir miş, çok faydalı olduklarından eve gelmeyi seçtim, damar yolu açıldı, serum bitti canım yanıyor dedim, çıkarmadılar, sabah leyin korkuyla nasıl yaptım bilmiyorum, iğneyi yamultmuşum, sağ kolum davul gibi oldu, çıkartın kolum şişti diyorum bir şey yok aşağıya sarkıtmışsın dediler, kızlar nasıl bişey bu, hep böyle mi geçecek bizim dokuz ay, güzel haber veremiyorum, şuanda 6 hafta 5 gün oldu, biran önce 2 ayı bitirmek istiyorum, pazartesi tekrardan muayene olacak, hayırlısı artık,ama ne yalan söyleyeyim ben ikiz fikrine çok alışmışım, resmen yıkıldım, Allahım diğerine upuzun sağlıklı bir hayat versin,eli ayağı,fikri bedeni her yönden düzgün hayırlı evlatlarımız olsun,
kızlar transfere gidenlere ve gidecek olanlara hayırlı transferler diliyorum,

Canım çok geçmiş olsun.Zaman zaman sıkıntılı olsa da Allah sonunu güzel edecek diye düşünmeni istiyorum.İyi düşüncelerle gününü geçirmeye çalış olur mu?

çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik ve hayırlı ,sağlıklı bir evlat versin canım .güzel haberlerini bekliyoruz seninde ikiz olacak gibi:16:

canım çok geçmiş olsun inş kalan sağlıkla hayırla devam eder canım.olsun az olsun bizim olsun sıkma canını nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun.bol bol dinlen canım eğilip kalkma en azından 12 haftaya kadar çok dikkat et canım kritik dönemi atlatırsan rahat edeceksin inşallah:49:

Back
X