öncelikle walksburg hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....
bebkciğim rüzgarselin beişlerinizle mutluluğunuz daim olsun....
ışık moony lalita rosedali pollayan ve ismini atladığım hamişlar varsa affola rabbim devamını göstersin..
efsune aykızım bilginisa tress fbli nasıl gidiyor son dönemler umarım iyisinizdir...
kardelennurcuğum azmine pozitifliğine şapka çıkarıyorum arkadaşım....yolaaaaaa devaaaammmmm....sende anne olcaksın biliyorum...
ansucuğum sabrettin azmettin az kaldı sağlık olsun...öbür ay devam edersin....
yola çıkacaklar yolunuz açık olsun kappıp gelin bebişlerinizi....
hepinize ayrı ayrı rumuzlarınızla dua ediyorum...bir müslümanın bir başkasına duası çok makbülmüş....
gelelim benden haberlere....zorlu günlerden sonra şükür biraz rahatkladım..ara ara sıkıntılarımda olsa rabime binlerce şükürler olsun bu günleri gördüm...
hamileliğimin 17 haftasındayım teyzeleri...2 tane oğluşum olcak allahın izniyle...içimde kelebekler uçuşuyor...rabbim hepimize tattırsın...
kendinize iyi bakın, sakin ve pozitif olun...önce allahımın sonra bu forumum desteği,duaları ve pozitifliğiyle anne oldum....hepiniz iyi ki varsınız...sevgiler...[/QUOTE
ay cnm maşallah ne güzel 2 erkek bebiş gelio rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

bendende iyilik cnm şükür bi sıkıntı yok şimdilik ağrı oluo arada ama olcaka artık opkadar