selam canim, yumurtalarin spermle döllendigi gün. adet günüyle ben hesaplamiyordum, cünkü her zaman herkesde adetden sonra farkli günlerde döllenme oluyor veya transfer. yani kimi rahim kalinlasmasi icin 14 gün adetden sonra bekliyor, kimine 12 gün sonra transfer ediliyor.

bana yaz tam tarihi - ne zaman döllendi yumurtalarin

Canm, esim 09/09 da sperm verdi yani ogun dollendi. 14/09 da transfer oldu.

Kızlar bende dün Kıbrıstaydım endometrial küretaj yapıldı embriyonun tutunmama sebebini araştırmak için. İnşallah bu sefer ki denememiz olumlu olur. Tabi transfere daha var biyopsi sonucuna göre hareket edeceğiz.

Merhaba bir şey sormak istiyorum Bende geçen ay tarasfer yaptırdım sonuç negatif :( endometrial kürtaj nedir neden yapıyor doktorlar merak ettim bende tekrar denemk istiyorum benden böyle birşey isterlermi acaba

öncelikle walksburg hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....
bebkciğim rüzgarselin beişlerinizle mutluluğunuz daim olsun....
ışık moony lalita rosedali pollayan ve ismini atladığım hamişlar varsa affola rabbim devamını göstersin..
efsune aykızım bilginisa tress fbli nasıl gidiyor son dönemler umarım iyisinizdir...
kardelennurcuğum azmine pozitifliğine şapka çıkarıyorum arkadaşım....yolaaaaaa devaaaammmmm....sende anne olcaksın biliyorum...
ansucuğum sabrettin azmettin az kaldı sağlık olsun...öbür ay devam edersin....
yola çıkacaklar yolunuz açık olsun kappıp gelin bebişlerinizi....

hepinize ayrı ayrı rumuzlarınızla dua ediyorum...bir müslümanın bir başkasına duası çok makbülmüş....

gelelim benden haberlere....zorlu günlerden sonra şükür biraz rahatkladım..ara ara sıkıntılarımda olsa rabime binlerce şükürler olsun bu günleri gördüm...

hamileliğimin 17 haftasındayım teyzeleri...2 tane oğluşum olcak allahın izniyle...içimde kelebekler uçuşuyor...rabbim hepimize tattırsın...

kendinize iyi bakın, sakin ve pozitif olun...önce allahımın sonra bu forumum desteği,duaları ve pozitifliğiyle anne oldum....hepiniz iyi ki varsınız...sevgiler...

merhaba canım,
bizim için kız erkek farketmez ama inan çok sevindim,
Allahım tamamına erdirsin,
tressin de 2 tane kızı olacak, Allahım sizlere evlatlarınızı bağışlasın,
bizlere de bağışlasın,
test günü bekleyenlere pozitif haberler,
transfere gideceklere hayırlı transferler dilerim.

öncelikle walksburg hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....
ışık moony lalita rosedali pollayan ve ismini atladığım hamişlar varsa affola rabbim devamını göstersin..
efsune aykızım bilginisa tress fbli nasıl gidiyor son dönemler umarım iyisinizdir...
kardelennurcuğum azmine pozitifliğine şapka çıkarıyorum arkadaşım....yolaaaaaa devaaaammmmm....sende anne olcaksın biliyorum...

hepinize ayrı ayrı rumuzlarınızla dua ediyorum...bir müslümanın bir başkasına duası çok makbülmüş....

gelelim benden haberlere....zorlu günlerden sonra şükür biraz rahatkladım..ara ara sıkıntılarımda olsa rabime binlerce şükürler olsun bu günleri gördüm...

hamileliğimin 17 haftasındayım teyzeleri...2 tane oğluşum olcak allahın izniyle...içimde kelebekler uçuşuyor...rabbim hepimize tattırsın...

kendinize iyi bakın, sakin ve pozitif olun...önce allahımın sonra bu forumum desteği,duaları ve pozitifliğiyle anne oldum....hepiniz iyi ki varsınız...sevgiler...

ay canim benim demek iki oglusun olucak :))))))))) tebrik ederim canim benim!!!! ne güzel bir duygu dimi yaaaaaa.....Allah tamamini erdirsin canim............biraz daha zamanin var , sana tavsiyem bir ikiz anne olarak arkadasim: bol bol uyu, o kadar uyuki iyice uykunu al :))) cünkü sonra uyku diye bisey kalmiyor :)) ama herseye degiyor canim benim..o iki melegi gördügün an ister ac kal, ister uykusuz yinede insan bin kere sükür ediyor varliklarina :))

canim benim insallah benim gibi seninkiler erken gelmez, insallah en az 34. haftaya kadar dayanirsiniz canim. kendine cok iyi bak. ara sira bize haber birak burdan

kendinize iyi bakın, sakin ve pozitif olun...önce allahımın sonra bu forumum desteği,duaları ve pozitifliğiyle anne oldum....hepiniz iyi ki varsınız...sevgiler...[/QUOTE

ay cnm maşallah ne güzel 2 erkek bebiş gelio rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin:D:D:Dbendende iyilik cnm şükür bi sıkıntı yok şimdilik ağrı oluo arada ama olcaka artık opkadar:D:D:D:D

minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..

ay canim benim demek iki oglusun olucak :))))))))) tebrik ederim canim benim!!!! ne güzel bir duygu dimi yaaaaaa.....Allah tamamini erdirsin canim............biraz daha zamanin var , sana tavsiyem bir ikiz anne olarak arkadasim: bol bol uyu, o kadar uyuki iyice uykunu al :))) cünkü sonra uyku diye bisey kalmiyor :)) ama herseye degiyor canim benim..o iki melegi gördügün an ister ac kal, ister uykusuz yinede insan bin kere sükür ediyor varliklarina :))

canim benim insallah benim gibi seninkiler erken gelmez, insallah en az 34. haftaya kadar dayanirsiniz canim. kendine cok iyi bak. ara sira bize haber birak burdan

sağol canım inşallah...bu forumda hamileliğinin başından ve doğuma doğumdan sonra hepimize çok yardımcı oldun...senle bir süreç yaşadık.allah senden razı olsun...benimde tek dileğim gününde sağlıklı doğmaları.şekere ve tuza dikkat ediyorum...ekimde 3 lü ve 4 lü testleri yapılacak....inşallah bende tüm arkadaşlarımla deneyimlerimi paylaşıcam...kendine ve ikizlere ii bak...

minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..

inşallah canım...keseleri gördükten sonra kalp atışlarını duymaya gün sayacaksın...kese 1 ve ya 2 tane gözükse bile sonradan kalp atışarı tüm embriyolarda olabiliyor...senin kaç tane transfer edidi...bence tüm süprizlere açık bir sonuç....rabbim tamamına erdirsin....ilk haftalar karından ultrasonla keseler görünmeye biliyor o yüzden vajinal bakılıyor.benim öyle oldu...inan canım bu süreçten sonra hayatına renk gelecek..maraton başladı...her gün mucizeye tanık olunca gözyaşlarını tuttamayacaksın...rabbim tüm arkadaşlarımıza bu duyguları tatttırsın...sevgiyle kal ve kendine çok dikkat et....

yine yine yeniden tekrar teşekkürler sana...bizim için bu forumda yerin apayrı...senden ne haberler...dansözlerimiz ve sen...bizi hep neşelendirdin..rabbim bu neşeni ve pozitifliğini hep daim kılsın...sevgiler...

inşallah canım...keseleri gördükten sonra kalp atışlarını duymaya gün sayacaksın...kese 1 ve ya 2 tane gözükse bile sonradan kalp atışarı tüm embriyolarda olabiliyor...senin kaç tane transfer edidi...bence tüm süprizlere açık bir sonuç....rabbim tamamına erdirsin....ilk haftalar karından ultrasonla keseler görünmeye biliyor o yüzden vajinal bakılıyor.benim öyle oldu...inan canım bu süreçten sonra hayatına renk gelecek..maraton başladı...her gün mucizeye tanık olunca gözyaşlarını tuttamayacaksın...rabbim tüm arkadaşlarımıza bu duyguları tatttırsın...sevgiyle kal ve kendine çok dikkat et....

canim insallah haklisin heyacanli günler basladi kac kese görünecek kac tane kalp atisi duyulacak vs bana 4 tane a plast Transfer edildi canim biran önce p.tesi olsada gitsem ben raziyim hergün sürprize cnm 3 tane gelsede raziyim 1 tane gelsede raziyim rabbim saglikli eli ayagi Düzgün dogmayi nasip etsin

kızlar bugün eşim örnek verdi.işimiz erken bitti.merkez o kadar kalabalık ki anlatamam..firdevs hanımı birkaç dakika görebildik...şevket beyin hastası da oldukça fazla...türkiyenin her yerinden insanlar...umut kapısı...
hemen otele geçmeyelim dedik..girnede geziyoruz...güneşleniyoruz...tatil modundayım..
internet kafe görünce hemen girelim istedim..sizlerle gelişmeleri,heyecanımı,umudumu paylaşmak için...inşallah herşey yolunda gider...dua edin kızlar...

arkadaslar fsh ı hiç sorun etmeyin o etkili olmuyor tutunmasında.Bende daha once şevket beyde kötü bir deneyim yasamıstım o yüzden aynı yerdeler dıye fırdevs hanımada kuskulu bakıyorum ama sanırım gidip pozitif dönen oldukca fazla tavsıyelerınıze ihtiyacım var

Canım uzun zamandır yoktun.özlemiştik seni.demek oğluşların olucak çok sevindim sağlıklı sıhhatli gününde gelsinler inşallah.benimde kızlarım olucak teyzesi..

Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
ben cimcime kız beklerken oğlumuz olacağını öğrendik:)
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..

daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
midem çok almasada daha iyi beslenmeye özen göstericem bakalım..

Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
ben cimcime kız beklerken oğlumuz olacağını öğrendik:)
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..

daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
midem çok almasada daha iyi beslenmeye özen göstericem bakalım..

olsun sana her ikiside yakışır hayırlısıyla gelsin şirinin:16:güle güle büyütün hiç zorlanmayın inş.

Back
X