Yaşım 42 hatta 43 oldu. Bir oğlum var. Şimdi 2. kez anne olmak istiyorum ama maalesef... Burda benim durumumda ve yaşımda olan arkadaşları görmek beni umutlandırdı. Yumurta rezervimde azalma var ancak kalitede sorun yoktu... Yumurta az da olsa kaliteli embriyo oluyordu. Eşimin morfolojisi %3. Doktor tüpte önemli değil demişti. 9-10 ay kadar doğal yoldan denediK olmadı sonra tüp. 1. Negatif, 2.deneme pozitif ama 5.hafta sonunda düşükle sonlandı. 3.denemem 18 nisandı ama negatif......

((( Doktorum 2.denemedeki düşükten sonra yumrta donasyonu ile sağlıklı gebelik olabileceğini söylemişti, ama benim zaten donmuş 5. gün embriyolarım vardı onlarla denemek istedim ama sonuç yine hazin.... Son iki transferim 5.gün embriyosu idi, 3 er adet 2 iyi kalite bir orta idi.... Kalite iyi ise neden olmuyor??????
Ben tiroid hastasıyım daha doğrusu tiroidim alındı 8 sene evvel... Ancak çok sıkı takib yaptırıyorum transfer öncesi endokronoloji doktorum doz ayarlaması yapıyor sonra transfer yapılıyordu. Bir de bu bağışıklık sistemi ile ilgili testler v.s var. Benden onlar neden istenmedi acaba???
Yaaaa neden bir çok şeyi biz düşünmek zorunda kalıyoruz??? Daha ilk tüp tedavime başlarken doktoruma dedim ki pgt yapın hayır gerek yok daha önceki çocuğunuz sağlıklı ailenizde de genetik sorun yok, zaten pgt %100 değil, bazen pgt yapılan transferde de negatif olabiliyor dedi.Bu arada doktorum HİT.... Kendi jinekoloğum önermişti. Yaaaa kafayı yiyeceğim arkadaşlar, son ki negatiften sonra.... Çünkü sebebin ne olduğunu bilmiyorum. Yumurta donasyonuna kendimi ikna ettim ama diyorum ki ya başka nedenle olmuyorsa o zaman donasyonda tutmaz... Acaba ne tür testler yaptırmalıyım,ben her türlü tetkiki yaptırayım eğer bi şey yoksa o zaman derim ki embriyo her nekadar kaliteli görünse de yine de yumiler yaşlı o yüzden diyeceğim... Sağolsun 2 kez aradım HİTin hemşiresini ben arayacağım sizi diyor ama hala dönen yok...