Değerli bilgilerin için teşekkür ederim... Bana cd56 testi yapılmadı.... Bağışıklık v.s testleri istenmedi bundan sonrası için ben ısrsr edeceğim Hİt e yapılsın diye...Hit bana 2.tarnsfer sonrası düşüğümde size donasyon yapılırsa sağlıklı gebeliğiniz olur demişti.Yumurtalarınız iyi gözüküyor ama yaşlı ve henüz bilim herşeyi çözebilmiş değil demişti. Ama ben kalan dondurulmuşlarla denedim. Şimdi yeniden kendisi ile görüşüp donasyon hakkında bilgi alacağım ama bağışıklık v.s testlerin de olması gerekir diye düşünüyorum.Bu testleri benden hiç istemedi. Senin doktorun HİT miydi canım ? Bu topiği takip ediyorum ama hepsini aklımda tutamıyorum. Senin embriyo donasyonu idi biliyorum duygularından ve neden düşündüğünden de bahsetmiştin hatırlıyorum ve seni çok iyi anladığımı zannediyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun, aşılması zor duygularla savaştırmasın bizleri...
Umarım ki hepimiz bebeklerimize kavuşunca herşeyi unuturuz.... Aslında bütün sorun beynimizde...istersek hepsinin üstesinden geliriz... Bir de sormak istediğim donörün sadece fiziksel özelliği mi bildiriliyor? Eğitim v.s ? Bir yerde sosyal özelliklerinden de bahsedildiğini duymuştum. Sevgiler...
öncelikle rica ederim canım. hit öyle demişse öyledir belkide, bir de şu var çoğu doktor bağışıklık testini yani cd56 yı düşük/tutunamama nedeni olarak görmüyor yani kesinliği olmayan bir şey o önce onu kabul etmek lazım. ama bunları sor bence tutunamaması yada düşük olması bu yüzden olabilirmi diye ama hit yumurta yaşlılığı demiş zaten o lafa bayılıyor hit:)iyice netleştirin bu düşük nedenini, sonra donasyonu konuşun canım. şöyle bir şey var misal, benden doktorum istemedi bu testi ne burdaki ne kıbrıstaki, genelde düşüklerden sonra istiyorlar, ve burdaki gebe arkadaşlardanda istenmedi bildiğim kadarıyla.
benim doktorum hit deil dünya'dan Berk bey, ayrıca beni anladığına da sevindim en azından 1 kişi hislerime ortak olmuş:)) donörün fiziksel özellikleri dışında bazı doktorlar eğitim durumunu nereli olduğunu söylüyorlarmış ben bunu sormadım gerek duymadım. benim için akıl ve fizik sağlığı yerinde olsun kafi, eğitim görmemiş olabilir herkes bu şansa erişemeyebilir bu kişilerin zeki olmadığına dair bir gösterge olmamalı.
bir aşamadan sonra bu bir nasip işidir diye bakıyorum allah tüm anne adaylarına gönüllerinden geçeni nasip etsin diyorum.