Baslamissin tedaviye bol sanslar sanada canim; E-Mailine cevap yazacagim.Yurtdisindayim tam konsantre olup detayini yazamadim eve dönünce detayli yazacagim.Hereketli cook stresli ve orginazeli bir sürecten geciyoruz ,bizi neler beklyior bilmyioruz ,her sey kader-kismet isi diyorum cnm.
Ayrica mailde olumlu olumsuz bana gelen tüm meilleri istersen direk sana yollarim bilgin olur ve burada sitede paylasirsin,kendi yorumunla.Ben cok girmeiyorum cook sey yazamyiorum,yapi melesi galiba.icimde kendi dünyamda yasiyorum.Olumlu olumsuz kendim kendimle hesaplasiyorum hep.
Yarin pazartesi benim transferim var. Embriyonun 3. günü ve cok israr ettim 5.gün ambriyosu diye öyleyse carsamba gel tekrar transfer edeyim dedi .Yani iki transfer yapacak..Cook detaya girmiyorum cook incelemiyor cook sorgulamyiorum.Yüce rabbim zaten verecekse her sekil olyuor ,sartlar ne olursa olsun kismetle veriyor..ondan oluruna biraktim..gelsimleri burdan yazarim canim.Arada nete giriyorum bilgileri verecegim.
Belki arkadaslar merak eder nerede yaptigimi yazayim;
Cok uzun arastirma ve deneyimlerimden sonra ,büyük bir sorgulamadan sonra ,her seyi ölcerek bicerek ve klinik düzeyini,insanalrin yaklasimini ve basari oranini uzun deneyimden sonra sectim;
En önemlisi doktorumla birebir konsuarak ve güven alarak ,basladim.
Ülke: Yunanistan ,(
www.ivf-embryo.gr)büyük bir klinik IMSI makinasi var ve gercekten hastanin her seyin iinceleyerek yapilan bir klinik.Simdiye kadar her seyiyle memnun kaldim.Cook güzel bir methodu var.Herkese farkli uyguluyor tedeviyi.Basarisi da cok yüksek.
Insallah benim güzel sonuclarimla,bu dediklerimi iki kat kanitlamis olacagim.Bir kac arkadas ile beraber basladik haftaya kadar sonuclar belli olur insallah.
Paylasacagim sizinle.
Sevgiyle kalin.saglicaklakalin.
Güzel paylasimlar dilerim.
Sevgili Efsune görüsmek üzere cnm.mail atacagim sana.bye
eksik hatali yazmis olabilirim ,hosgörünüze birkakiyorum.