Aymoşcuğum ve Efsune

Günaydı kızlarrr Efsue döndün mü geziden moral toplamışsındır umarım. Bu arada Yunanistan a gidecek olan arkadaşımız da merkezin ismini verirse iyi olmaz mı Ben de araştırmıştım Kıbrıstakilerl aynıı fiyattı galiba . Yalnı tabii hiçbir bilgimiz olmadığından ve bizden olduğudan Kıbrıs ı seçtik. vet doğrudur ben transfer sırasında 45 idim ama tüm arkadaşlara geç kalmayın diyorum bir sürü avantajı var daha genç olmanın biyolojik olarak.

Aymoşcuğum kızma bre yaaa. Biliyorsun hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen bir milletiz Oğlum bile 8 yaşında ve poşetlerini bana taşıtmaya kalkıyor kucağımda bebek ve eşyaları varken Hala kendi yemeğini yiyemiyor giyinemiyor Bizim suçumuz ama bırak da bir gün anne diye bir kavram olduğunu anımsasın bu millet yoksa doğal hizmetçi olarak bakıyor anneye ben bile eve gidince yemek yapmıyorum anem yapıyor sana yük olur biraz da ben yapayım demiyorum boşver arkadaşım hatırlasınlar hatırlayalım kutlayalım. Evet çocukları sana en büyük hediye olur ama yine de el öpmeye sıraya girmeleri hiç fena olmazdı sanki :)

Hoşgeldiiinn Yosunn

Sei Aymoş merak edip sormuştu başka kimse değil Ben de merak ediyordum ama ist da olduğunu biliyordum ya içim rahattı:) Yosuncuğum senin adam seni yoruyor yaaaa ama işte gerisini sen daha iyi bilirsin Bilmiyorum nasıl baş edeceksin güçlü bir sevgi bağı varsa onarılıyor yoksa direk yazacaktım ama yazmayayım belki onarma şansı olur. Geçmiş olsun kötü günlerin .

Son düzenleme:
Hoşgeldiiinn Yosunn

Sei Aymoş merak edip sormuştu başka kimse değil Ben de merak ediyordum ama ist da olduğunu biliyordum ya içim rahattı:) Yosuncuğum senin adam seni yoruyor yaaaa ama işte gerisini sen daha iyi bilirsin Bilmiyorum nasıl baş edeceksin güçlü bir sevgi bağı varsa onarılıyor yoksa direk yazacaktım ama yazmayayım belki onarma şansı olur. Geçmiş olsun kötü günlerin .

Saol papatyacım.. aymoşuma da selam olsun :)) çok gerilmiş anlaşılan anneler gününden dolayı.. bende onla hemen hemen aynı fikirdeyim ama o kadar katı değilim nedense... annesini, cocugunu kaybedenler, annesinden uzakta olanlar, çeşitli sebeplerle görüşemeyenler, anne olamayanlar hep aklımdadır oldum olası.. daha böyle çocuk derdine düşmeden önce bile öyle düşünürdüm.. neyse kısaca senin ve buradaki tüm anne ve anne adaylarının gününü geçmişte olsa kutlarım.

Ah papatyam benim adam yoruyor normalde ama bu sefer kardeşim yüzünden pek bir gerildim aslında.. biz hiç anlaşamayız bu sefer gerilim en tepelerdeydi.. sana anlatamadım telefonda başlasam susamam diye:) yazsam harbiden iyi bir aksiyon filmi çıkardı şu 20 günden.. o kadar diyeyim yani..eşimede anlatamadım..iki arada bir derede kaldım anlayacağın.. neyse yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum artık.. inşallah herşey bitmiş, geçmiş, gitmiş olur..

kısaca özet geçseniz.. neler oldu neler bitti.. kim gitti kim geldi.. vaktim yok okumaya bugün ama merakta ediyorum..ev beni bekliyor.. bende iki ileri bir geri toparlamaya çalışıyorum..benim adam düzenlidir.. ama bu düzenli ise düzensizleri 20 günde bir evi nasıl bir hale getirirdi düşünmek bile istemiyorum.. hadi bana kolay gelsin :)

Yosuncuğum

Geçmiş olsu bilahare konuşuruz telde. bu arada ben siteyi takip edemiyorum özet geçemiyorum sadece bir kişi bugün sonuç alacaktı onu biliyorum Belki efsune toparlar bilemiyorum Görüşürüz arkadaşım

slm hanımlar nasılsınız bu gün kontrolum vardı sabah 11 yumurtam oluşmuş 10 gm dedi doktor yarın yumurta baskılayıcı ek igneye başlanılıcak artık heralde yumurtanın boyuna göre çatlatma yapılır evelsigün iki gün üst üstte aşırı başım agrıdı parol agrı kesici kullandım iki tane doktor gereksiz ilaç kullanma filan dedi agrı kesicide dahil dedi bende dedim agrı kesici içtim evelsigün dedim başım çatlıcaktı dedim damarları büzüştürür hamilelik şansını azaltır filann dedi içim cız etti keşke patlasaydı kafam içmeseydim bilmiyordum pişman oldum ay bidaha patlasada kafam içmem benimde başım agrıdımı agrı kesici içmezsem geçmiyorki migrenmi var ne var bilmem aşırı agrımıştı doktor neyse artık bidaha içme dedi aysevi veya başka arkadaşlar tutmasında etkisi olurmu varmı böyle bişey hiç duydunuzmu off allahım şu pozitif sonucu alanlardan olurum inşallah..

kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?

kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?

selam yüksek degil ama sıfırd adeğil:)))) çarşamba günü ikiye katlayıp katlamaması öenmli.yani heyecan devam ediyor..

birde bazı enbryolar sonradan tutunuyorlar..,allaha emanet ol...

slm hanımlar nasılsınız bu gün kontrolum vardı sabah 11 yumurtam oluşmuş 10 gm dedi doktor yarın yumurta baskılayıcı ek igneye başlanılıcak artık heralde yumurtanın boyuna göre çatlatma yapılır evelsigün iki gün üst üstte aşırı başım agrıdı parol agrı kesici kullandım iki tane doktor gereksiz ilaç kullanma filan dedi agrı kesicide dahil dedi bende dedim agrı kesici içtim evelsigün dedim başım çatlıcaktı dedim damarları büzüştürür hamilelik şansını azaltır filann dedi içim cız etti keşke patlasaydı kafam içmeseydim bilmiyordum pişman oldum ay bidaha patlasada kafam içmem benimde başım agrıdımı agrı kesici içmezsem geçmiyorki migrenmi var ne var bilmem aşırı agrımıştı doktor neyse artık bidaha içme dedi aysevi veya başka arkadaşlar tutmasında etkisi olurmu varmı böyle bişey hiç duydunuzmu off allahım şu pozitif sonucu alanlardan olurum inşallah..

olan olmuş almışsın ama afaki tüm konuşulanlar onun için şimdi kendini üzme ve bundan sonrajki adımlara konsantre ol derim..
yumurta sayısı çok iyi umarım içleride doldurur. sonra kim tutar seni...

Saol papatyacım.. aymoşuma da selam olsun :)) çok gerilmiş anlaşılan anneler gününden dolayı.. bende onla hemen hemen aynı fikirdeyim ama o kadar katı değilim nedense... annesini, cocugunu kaybedenler, annesinden uzakta olanlar, çeşitli sebeplerle görüşemeyenler, anne olamayanlar hep aklımdadır oldum olası.. daha böyle çocuk derdine düşmeden önce bile öyle düşünürdüm.. neyse kısaca senin ve buradaki tüm anne ve anne adaylarının gününü geçmişte olsa kutlarım.

Ah papatyam benim adam yoruyor normalde ama bu sefer kardeşim yüzünden pek bir gerildim aslında.. biz hiç anlaşamayız bu sefer gerilim en tepelerdeydi.. sana anlatamadım telefonda başlasam susamam diye:) yazsam harbiden iyi bir aksiyon filmi çıkardı şu 20 günden.. o kadar diyeyim yani..eşimede anlatamadım..iki arada bir derede kaldım anlayacağın.. neyse yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum artık.. inşallah herşey bitmiş, geçmiş, gitmiş olur..

kısaca özet geçseniz.. neler oldu neler bitti.. kim gitti kim geldi.. vaktim yok okumaya bugün ama merakta ediyorum..ev beni bekliyor.. bende iki ileri bir geri toparlamaya çalışıyorum..benim adam düzenlidir.. ama bu düzenli ise düzensizleri 20 günde bir evi nasıl bir hale getirirdi düşünmek bile istemiyorum.. hadi bana kolay gelsin :)

yosun sana bir ton bir araba lafım var ama yazmıyorum..
seni deli gibi merak ettik.. insan saddeece bir tekmil verirdii.. ceeee ben yaşıyorum diye...,

erkek kardeşinin annesi ve babası senmisinki eşini bırakıp onca gün uzağa gidiyorsun..
sen senin doğurmadığın adamalrın sorumluluğunu alırken kendin nasıl doğuracaksın..
eşinede kendinede haksızlık etme ve çekirdek ailene konsantre ol derim..

yaşlandığında srılıp yatacağın yanında olacak eşindir.. unutma bunu..kardeşlere verilen emek sadece anne babaya ben ne kadar iyi evlatım benniii daha çok sev diye yapılıyor unutma..

senle bu ekim kasımda deneme yapacağız hazırlan derim:)))

Son düzenleme:

canım gözün aydın hamilesin hadii seninkinden düşük degerle hamileligini devam eden var sen katlanmasına bak katlanırsa inşallah sorun çıkmaz devamı gelsin canım allah yardımcın olsunn .

evet 4 transfer yapilmisti. 2 ay sonra yine gidecegim.37 yasindayim ins sansim azalmadan sizinler gibi bende mutlu olurum.

moonrose

7 haftalık olmussan kalp atıslarınıda duymussundur dıye yazmıssın gerideki sayfalarda bana,ama yok canım daha degıl.15 mayısta randevum var..insallah duyabılırız ve mutlu doneriz evımıze...

sevgıler

olan olmuş almışsın ama afaki tüm konuşulanlar onun için şimdi kendini üzme ve bundan sonrajki adımlara konsantre ol derim..
yumurta sayısı çok iyi umarım içleride doldurur. sonra kim tutar seni...

evet yaa içtim artık kullanmasamda çatlıcaktı başım ikigün üst üste oldu aynı baş agrısı parola sarıldım doktorda önce söylemedi öyle bişey haberim yoktu inşallah bi etkisi olmaz döllenmeye filan bu günde onu taktım kafaya evet yumurta sayım çok iyi şükür onda bir sıkıntı yok yaşıma göre herşey güzel maşallah bide kaliteli olurda döllenir tutunur ohhh deyme keyfime allah sevindirsin herkezi ..

moonrose

7 haftalık olmussan kalp atıslarınıda duymussundur dıye yazmıssın gerideki sayfalarda bana,ama yok canım daha degıl.15 mayısta randevum var..insallah duyabılırız ve mutlu doneriz evımıze...

sevgıler

haydi 1 gün kalmış sabret ve bizimle paylaş :) bakalım dakikada kaç kere atıyor?

transferin ne zaman olacak? bence bir sorun olmaz hamile kaldıktan sonra her ilacı içemiyorsun ama şu aşamada bir sorun olmaz en fazla kullandığın diğer ilaçlarla etkileşiminden belki etkisi azalır... hamile kaldığında ağrı kesici olarak sadece minoset içebiliyorsun...

bebeklerim arkadaşım neden bu kadar moralini bozuyorsun canım yaaa bir tane paroldan bişey olmaz.ben 3 tüp denedim başım ağrıdığında parol bende içtim ama tabiki çok değil.yani hergün içme diye söylemiştir.saçmalama hatta ben bir tanesinde grip olmuştumda başka ilaçlarda kullanmıştım.bir taneden hiçbir şey olmazzzzzz takma kafanaaaaa.kafaya takmak bir tane parol içmekten daha çok zarar verir unutma...ha bu arada benim her tüp denemem pozitif oldu ama sonra düştü yani yumurta kalitesizliğinden...

Aymoşcuğum kızma bre yaaa. Biliyorsun hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen bir milletiz Oğlum bile 8 yaşında ve poşetlerini bana taşıtmaya kalkıyor kucağımda bebek ve eşyaları varken Hala kendi yemeğini yiyemiyor giyinemiyor Bizim suçumuz ama bırak da bir gün anne diye bir kavram olduğunu anımsasın bu millet yoksa doğal hizmetçi olarak bakıyor anneye ben bile eve gidince yemek yapmıyorum anem yapıyor sana yük olur biraz da ben yapayım demiyorum boşver arkadaşım hatırlasınlar hatırlayalım kutlayalım. Evet çocukları sana en büyük hediye olur ama yine de el öpmeye sıraya girmeleri hiç fena olmazdı sanki :)

mimoşum güzel söylemişsinde bizim milletimiz böyle günlerden olumlu etkilenmez maalesef...olsa bile bir gün sonra aynı adam olur çıkar...yani diyeceğim o ki sadece çarşı pazar hareketlensin diye uydurulmuş ama bu kadar insanların yaralarını kanatan bir başka gün yoktur.onun yerine alışveriş günü falan adı altında bişey yapsalar da böyle duygu sömürüsü olmasa.sadece gider alışveriş yapardık:)

bebeklerim arkadaşım neden bu kadar moralini bozuyorsun canım yaaa bir tane paroldan bişey olmaz.ben 3 tüp denedim başım ağrıdığında parol bende içtim ama tabiki çok değil.yani hergün içme diye söylemiştir.saçmalama hatta ben bir tanesinde grip olmuştumda başka ilaçlarda kullanmıştım.bir taneden hiçbir şey olmazzzzzz takma kafanaaaaa.kafaya takmak bir tane parol içmekten daha çok zarar verir unutma...ha bu arada benim her tüp denemem pozitif oldu ama sonra düştü yani yumurta kalitesizliğinden...

canım ya senin yorumlarına hayranım içime su serptin firdevs hanıma sordum bişey olmaz dedi başka içme dedi 1 degil 2 içtim ikigün kırıldı başım amnn neyse artık burdaki doktorum kafamı kurcaladı hamile kalmanı etkiler damarları büzüştürür filan deyince eyfah dedim ben içmiştim canım yumurtan sana kalitesizmi dediler nerden bildin bende korkuyorum yaş 37 olunca acaba kalitesi nasıl diye aklıma geliyor senin yaşın kaç ne güzel hepsinde hamile kalmışsın keşke düşmeselerdi inşallah bidakine kucagında görürsün canım ..

benim yaş 38 oldu canım.bende kromozom bozukluğu var mozaik yapıda bir kromozom yapım var ve her denemede 3-4 yumurta toplanıyor zaten.çok parlak değil yani sonuçlarım.o yüzden donasyon yaptırdım.doktor istersen kendi yumilerinle daha dene ama yazık parana zamanına dediği için.üstelik her defasında pgt de yapıldı normal çıktı ama yinede oladı işte kısmet...

benimdeolacak tebrik ederim. inşallah değerin ikiye katlar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

kızlar mevsimden midir bu bereket nedir. maşallah diyorum. kışın arka arkaya birsürü negatifle moralimiz nasıl da bozulmuştu.
acaba mevsimin psikoloji üzerindeki etkisiyle olabilir mi bu bereket?

Back
X