Sagolasin canim, ama maalesef bugün 12. gününde negatif cikti. Busefer üc günlük yerlestirmislerdi. Hamile kaldigimda dondurulmus blast ile olmustu. Toplanan 10 yumurtadan yalnizca 5 i döllendi ve ikisini transfer ettiler. Digerleri ise dondurulmaya uygun degillerdi. Bu yumurtalara basindan beri pek güvenmemistim. Tekrar deneyim mi ne dersiniz? Kücük kizimla biraz zor oldu transferim, hic dinlenemedim, o sürekli kucak istiyor. Yasimda geciyor. Biraz kararsizim.
Sevgili Kiwi
Kızın kaç yaşında. Bence arayı fazla açmadan tekrar dene sonrasında zor oluyor. Yani bakımı konusunda enerjin anlamında da zor oluyor bir de ara açılmış oluyor Oysa açılmasa iki kardeş birbirini oyalıyor Diğer türlü çocuk sei arkadaş biliyor eteğinden bir saniye ayrılmıyor.
Tekrar denemende yeni donor bakacaklar o zaman. Neden güvenmedin yumilere bak kızını almışsın aynı yumiler değil miydi ?
e2 kousuna takılma İbrahim bey iyi bir dr dur O rahime bakıp gerek görse isterdi mutlaka. Ben de bir kaç yumi görmüştü zamansız o yüzden istemiştiGerçiben sonradan Firdevs e devam ettim maliyetten dolayı sadece. Rahat ol.
Sevgili Fabıl
Bak rüyana girmişim. Hadi gel hadi gel diye az uğraşmadık burada eski arkadaşlar bilir. Sen de hadi gel aramıza katıl İnşallah olumlu sonuç alacaksın bunu kafana yerleştir . Benim kız da aynen kardeşine benziyor diyorlar. Dudaklarını da bana benzetiyorlar :) İşte bulunuyor bir benzer taraf insanlar tarafından ya da daha çok küçük ben anlayamadım tam olarak ama dünya tatlısı o başka. Darısı başınıza .[/QUOTE]
Papatyacığım,teşekkür edrim inşallah darısı başıma,başımıza......Yukarıdaki mesajı yazdığın saatte ayakta olduğuna göre meleğini besliyorsun anlaşılan :)) Benim durumum da sana benziyor. Aslında özelden görüşmek isterim seninle ama daha yeniyim sanırım 100 mesaj üstü....Senin Firdevsle pozitif sonucun beni etkiledi, ona da mail attım bilgi almak için ama dönmedi henüz... Daha önceki mesajlarından anladığım kadarıyle o da ilgili bir doktor. Benim doktor hit... Minik meleğine öpücükler,sana da kucak dolusu sevgiler pozitif arkadaşım...