Sagolasin canim, ama maalesef bugün 12. gününde negatif cikti. Busefer üc günlük yerlestirmislerdi. Hamile kaldigimda dondurulmus blast ile olmustu. Toplanan 10 yumurtadan yalnizca 5 i döllendi ve ikisini transfer ettiler. Digerleri ise dondurulmaya uygun degillerdi. Bu yumurtalara basindan beri pek güvenmemistim. Tekrar deneyim mi ne dersiniz? Kücük kizimla biraz zor oldu transferim, hic dinlenemedim, o sürekli kucak istiyor. Yasimda geciyor. Biraz kararsizim.

Sevgili Kiwi

Kızın kaç yaşında. Bence arayı fazla açmadan tekrar dene sonrasında zor oluyor. Yani bakımı konusunda enerjin anlamında da zor oluyor bir de ara açılmış oluyor Oysa açılmasa iki kardeş birbirini oyalıyor Diğer türlü çocuk sei arkadaş biliyor eteğinden bir saniye ayrılmıyor.
Tekrar denemende yeni donor bakacaklar o zaman. Neden güvenmedin yumilere bak kızını almışsın aynı yumiler değil miydi ?

e2 kousuna takılma İbrahim bey iyi bir dr dur O rahime bakıp gerek görse isterdi mutlaka. Ben de bir kaç yumi görmüştü zamansız o yüzden istemiştiGerçiben sonradan Firdevs e devam ettim maliyetten dolayı sadece. Rahat ol.

Sevgili Fabıl
Bak rüyana girmişim. Hadi gel hadi gel diye az uğraşmadık burada eski arkadaşlar bilir. Sen de hadi gel aramıza katıl İnşallah olumlu sonuç alacaksın bunu kafana yerleştir . Benim kız da aynen kardeşine benziyor diyorlar. Dudaklarını da bana benzetiyorlar :) İşte bulunuyor bir benzer taraf insanlar tarafından ya da daha çok küçük ben anlayamadım tam olarak ama dünya tatlısı o başka. Darısı başınıza .[/QUOTE]

Papatyacığım,teşekkür edrim inşallah darısı başıma,başımıza......Yukarıdaki mesajı yazdığın saatte ayakta olduğuna göre meleğini besliyorsun anlaşılan :)) Benim durumum da sana benziyor. Aslında özelden görüşmek isterim seninle ama daha yeniyim sanırım 100 mesaj üstü....Senin Firdevsle pozitif sonucun beni etkiledi, ona da mail attım bilgi almak için ama dönmedi henüz... Daha önceki mesajlarından anladığım kadarıyle o da ilgili bir doktor. Benim doktor hit... Minik meleğine öpücükler,sana da kucak dolusu sevgiler pozitif arkadaşım...

sevgili fbli ve lalita, benim kizim 1.5 yasina girecek,bense 35 yasindayim. 5 tane kendi yumurtalarimla negatif ICSI deneyimim oldu.Benim az ve 2. kalite yumurtalarim oluyordu, sonunda donasyonda karar kildik. Iyikide yapmisiz. Kizim dondurulmus blast ile oldu, baskada kalmadi o embryolardan. 3.deneme baska donörden oldu. Onunda cok az yumurtasi gelisti, o yüzden ben biraz negatif baktim bu transfere. Tekrar denersek yeniden donör bulmamiz gerekiyor. Bilgisi olan varmi, ilk donörü tekrar isteyebilirmiyiz?

Ben bişeyi merak ettim sen ve kiwi 2. yumurta donasyon denemesimi anladığım kadarıyla çocuklarınız var sanırım onlardamı donasyon?kiwinin bebeği daha küçük galiba çocuklarınız ilk denemedemi oldu bide yaşınız kaç öğrenebilirmiyim.ben bu sitede yeniyim 42 yaşımdayım yumurta donasyonu düşünüyorum.inşallah doğru kişiye mesaj çekmişimdir daha önce yanlış olmuştu çünkü.

Selam lolita
Hep lolita kal:) Benim bir kürtaj ( ah kafam) iki düşükten sonra ümidimi kesmişke 38 yaşında doğal yoldan hamişlikten 1 oğluşum var. Sonrasında ilişkinin düzensizliğinden olmadı. Oğlan 6 yaşındayken 3 tüp denedik olmadı bu arada eşimin morfolojisinin bozuk olduğunu %2 öğrendik Boşuna çabalıyormuşuz yani:)
Sonra benim yaş oldu 45 İllada bebiş dedim Sonunda embriyo transferi ilk denememde oldu maşallah .Öncesinde ths ı düzene sokmam gerekti çok etkili oldu mu bilemem ama . Sen de dene Kısmet herkesin değişik bize bakarak istatistik yapmak zor yani.

Sevgili fable

Evet bir de gece bir posta kalkıyorum.Keçi sütü mama buldum gazı azalttı biraz da büyüdü O minnacık pırt için yarım saat eti kesilmiş gibi ağlamıyor zavallı yavrucak artık. Yine de her akşam 7.5 10 arası ağlama faslımız ama öyle böyle değil sonra sızıp kalıyor güzel kızım. Ben de garanti olsun istedimdi ve Firdevs hanımla sperm karması yapmaya karar vermiştik 2 tane doorden 2 tane eşden ama eş sonunda vazgeçti ve biz embriyo transferine gittik.Aynı kaygılardan yorgunluktan yani sperm odası adama işkence odası gibi geliyordu artık. Neyse sana özelden yazdım

Son düzenleme:
slm kızlar ben bebeklerimi aldım geldim inşallah benimledirler pazartesi yumurta toplandı 12 iyi kalitedeymiş 7 tane döllendi perşembe günü 4 tane çok iyi kalitede emriyo trasver oldu akşam geldik bakalım firdevs hanım herşeyin çok iyi oldugunu senden umutluyum dedi inşallah yarebbim birtanede olsa gösterir sevindirir ...yalnız trasver çok iyi geçti rahattım idrara sıkışma hariç tarsver bitince yataga götürdüler yatırdılar sıkışık öylece kaldım hasata bakıcı kadın sürgü getirdi 15 dakka sonra yap filan dedi çagırdık geldi anam kıçımı havaya kaldırdım zorlattı neyse koydu yapamadım aslında okadar idrarım varki çatlıcam genede yapamadım busefer bez koydu onada yapamadım valla trasverden yarım saat sonra odanın yakınında kilozet vardı eşimle gittik yavaşca oturdum yaptım geri yataga yattım anca 1 saat yattım geldi gidebilirsiniz dediler şöför bekliyormuş giyindim yavaşca gittik şöförde maşalla bizi hoplata hoplata götürdü otele benimle bereber 2 kadın daha vardı yolda dedim abicim yavaş biraz tarsver olduk dedim hee pardon dedi 2 dakka sonra gene aynı bilmem artık emriyolara bişey oldumu boyna dua ettim yolda allahım sana emanet diye neyse odamıza çıktık yattım eşim yemegi getirdi odada yedim yemege inmedim sabahına kahvaltıya indim dün gündüz yarı yattım yarı dolandım akşam üstü 5 ten sonra hiç yatmadım taa eve gelesiye gece 11 de evdeydik yaa kızlar inşallah duruyorlardır çok korkuyorum sonuç olumsuz olursa çok yıkılırım öyle dua ediyorum allah yardımcım olsun ..

slm kızlar ben bebeklerimi aldım geldim inşallah benimledirler pazartesi yumurta toplandı 12 iyi kalitedeymiş 7 tane döllendi perşembe günü 4 tane çok iyi kalitede emriyo trasver oldu akşam geldik bakalım firdevs hanım herşeyin çok iyi oldugunu senden umutluyum dedi inşallah yarebbim birtanede olsa gösterir sevindirir ...yalnız trasver çok iyi geçti rahattım idrara sıkışma hariç tarsver bitince yataga götürdüler yatırdılar sıkışık öylece kaldım hasata bakıcı kadın sürgü getirdi 15 dakka sonra yap filan dedi çagırdık geldi anam kıçımı havaya kaldırdım zorlattı neyse koydu yapamadım aslında okadar idrarım varki çatlıcam genede yapamadım busefer bez koydu onada yapamadım valla trasverden yarım saat sonra odanın yakınında kilozet vardı eşimle gittik yavaşca oturdum yaptım geri yataga yattım anca 1 saat yattım geldi gidebilirsiniz dediler şöför bekliyormuş giyindim yavaşca gittik şöförde maşalla bizi hoplata hoplata götürdü otele benimle bereber 2 kadın daha vardı yolda dedim abicim yavaş biraz tarsver olduk dedim hee pardon dedi 2 dakka sonra gene aynı bilmem artık emriyolara bişey oldumu boyna dua ettim yolda allahım sana emanet diye neyse odamıza çıktık yattım eşim yemegi getirdi odada yedim yemege inmedim sabahına kahvaltıya indim dün gündüz yarı yattım yarı dolandım akşam üstü 5 ten sonra hiç yatmadım taa eve gelesiye gece 11 de evdeydik yaa kızlar inşallah duruyorlardır çok korkuyorum sonuç olumsuz olursa çok yıkılırım öyle dua ediyorum allah yardımcım olsun ..

umarım bebişlerin sıkı sıkıya tutunur, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız..

Bebeklerimgelin hayirli olsun canım...merak etme olacaksa her türlü oluyor.istersen hopla zipla yinede olmuşsa olacaktır.kendini fazla üzme.ama bu klinikte cok az yatirma işlemine bende cok gicik oluyorum.ben inatla fazla yatacağım deyip yatmıştım.zaten bız araba kiralamistik.herseyi kendim ayarladigim icin onlara bağlı kalmadık.keske sizde şoförü bosverip taxi ile gitseydiniz.o kadar emek para harcanıyor.insan aklında soru işareti kalsın istemiyor. sonuc olumsuz olunca insan acaba az mı yattım, acaba arabada cok mu hopladimdiye düşünmemek icin önlemini onceden almalı diyorum.her seye rağmen hayirli uğurlu olsun.allah yüzünüzü güldürsün inşallah...

hayırlısı olsun arkadaşım... aysevinin dediği gibi sen kafanı bunlarla meşgul etme.. herşeye rağmen olacaksa oluyor... iyi düşün lütfen.. inşalah güzel haberler verirsin bizlere..

Selam lolita
Hep lolita kal:) Benim bir kürtaj ( ah kafam) iki düşükten sonra ümidimi kesmişke 38 yaşında doğal yoldan hamişlikten 1 oğluşum var. Sonrasında ilişkinin düzensizliğinden olmadı. Oğlan 6 yaşındayken 3 tüp denedik olmadı bu arada eşimin morfolojisinin bozuk olduğunu %2 öğrendik Boşuna çabalıyormuşuz yani:)
Sonra benim yaş oldu 45 İllada bebiş dedim Sonunda embriyo transferi ilk denememde oldu maşallah .Öncesinde ths ı düzene sokmam gerekti çok etkili oldu mu bilemem ama . Sen de dene Kısmet herkesin değişik bize bakarak istatistik yapmak zor ya

selam papatya;ths ne anlamadım tshmı demek istedin tiroid hormonu gebe kalmada etkilimi.kızın kendi yumurtalarınlamı oldu yoksa sperm+yumurta donasyonumu kızından sonra
donasyon denedinmi orayı çok iyi anlamadım benim 32yaşımdan beri adetlerim düzensiz donasyonda bu etkenmi hormonlarım açısından yani.yaşına göre ilk demede tutması büyük şans bu yumurtalarının iyi olması ile ilgilimi bilgilendirirsen sevinirim kızını ve oğlunu çok öpüyorum.

bugün kendi özel dr gittim usg girdim kızlarr ikisininde kalbi pıt pıt nasıl oldum anlatamam bebişler iyimiş yani tabi dikkat edilecek......insan bi tuhaf oluyor ya fazlada gözüm yoktu bir tane isterken Allah iki tane gönderdi allah herkesin dualarını kabul etsin bu yolda harcanan emekler boşa gitmesin...sevgiler..

hoplasanda zıplasanda kısmette var ise oluyor canım transferin hayırlı olsun valla biz sürgü konusunda rahattık sıkışıktık ama yaptık bir ara hızlı bi şekilde yaparken acaba üstümdeki yorganımı ıslattım dedim neyse ki bişey ıslanmadı üç kere sürgü istedim sağolsunlar hepsi çok iyilerdi güler yüzlüydü savaşın hemşireleri:) şoför konusunda niyazi bey çok düşünceliydi merdiven çıkmayalım diye arkadan dolandı otele öyle bıraktı.....hadi bakalım hayırlısı ile testin sonucunu bekleyelim...

slm canlarım...

dün tranferimin 8. günüydü..kanama oldu..açık pembe bir renk, dört beş damla..doktoru aradım senin emriyolar kazı çalışmasına başlamış dedi :)
korkma bişey yok dedi bu olabiliyor hatta iyi bişey dedi...

şafak 3

29.05.2012 testim var

bugün kendi özel dr gittim usg girdim kızlarr ikisininde kalbi pıt pıt nasıl oldum anlatamam bebişler iyimiş yani tabi dikkat edilecek......insan bi tuhaf oluyor ya fazlada gözüm yoktu bir tane isterken Allah iki tane gönderdi allah herkesin dualarını kabul etsin bu yolda harcanan emekler boşa gitmesin...sevgiler..

Sevgili Rowina;
Tebrikler canim cook sevindim.Insallah darisi diger anne adaylarda.Allahim tamamina erdirsin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin.

sevgiler

slm canlarım...

dün tranferimin 8. günüydü..kanama oldu..açık pembe bir renk, dört beş damla..doktoru aradım senin emriyolar kazı çalışmasına başlamış dedi :)

şafak 3

29.05.2012 testim var

Cook güzel adina sevindim.Kanama oldumu dinlen mutlaka .Eger mümkünse hastaneye git gerekeni yaparlar..sakin ihmal etme.
Evet bazen az bir kanama ile embriolar yerlesiyormus öyle diyorlar,bazen iyie isarettir cnm. Insallah safaginida ksia zamanda göreceksin bizimle paylasacaksin.darisi bizim basimiza
sevgiler

Cook güzel adina sevindim.Kanama oldumu dinlen mutlaka .Eger mümkünse hastaneye git gerekeni yaparlar..sakin ihmal etme.
Evet bazen az bir kanama ile embriolar yerlesiyormus öyle diyorlar,bazen iyie isarettir cnm. Insallah safaginida ksia zamanda göreceksin bizimle paylasacaksin.darisi bizim basimiza
sevgiler

amin canım...lekelenme uzun sürseydi gidecektim ama durdu doktorumda öyle söyleyince içimi rahatlattı....burası hep pozatif sonuçlarla dolup taşsın inşallah

umarım bebişlerin sıkı sıkıya tutunur, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız..
çok teşekkürederim inşallah allah ümütlerimizi boşa çıkarmasın..
Bebeklerimgelin hayirli olsun canım...merak etme olacaksa her türlü oluyor.istersen hopla zipla yinede olmuşsa olacaktır.kendini fazla üzme.ama bu klinikte cok az yatirma işlemine bende cok gicik oluyorum.ben inatla fazla yatacağım deyip yatmıştım.zaten bız araba kiralamistik.herseyi kendim ayarladigim icin onlara bağlı kalmadık.keske sizde şoförü bosverip taxi ile gitseydiniz.o kadar emek para harcanıyor.insan aklında soru işareti kalsın istemiyor. sonuc olumsuz olunca insan acaba az mı yattım, acaba arabada cok mu hopladimdiye düşünmemek icin önlemini onceden almalı diyorum.her seye rağmen hayirli uğurlu olsun.allah yüzünüzü güldürsün inşallah...
aysevi ne bileyim hiç aklıma gelmedi ben yatayımda biz geliriz demek herkez hazır seni bekliyorlar diyince hemen giyinip indik ordaki iyi şey firdevs hanımın iyiligi çok tatlı merhametli iyi bir doktor ilgili hastasıyla trasverden sonra odaya geldi elimi tuttu büssürü konuştu çok cana yakın insaniyetli herkezin tuttugu bir doktor yanımda benimle aynı gün yumurtası tpolanıp trasver olan bayan vardı firdevse ikinci gelişiymiş 7 ay önce 4 emriyo konmuş 4 de tutmuş birisi kendiliginden düşmüş ötekilerinde birini doktor sonlandıralım ikisi kalsın demişler birini sonlandırmışlar ertesigünü hepsini kaybetmiş bu sefer 2 emriyo koydurdu çok olumlu sonuç alanda var firdevsten ne bileyim artık bundan sonrası kısmet ilaç olarak pregosten fitil verdi günde 3 kere günde 2 estrofem günde bir coraspirin başka bişeye gerek yok dedi sende önemli bi sonrun görmedim başka bişey kullanma dedi öteki kadınada aynısını vermişti yumurta toplandıktan sonra aşırı agrım oldu sonra geçti trasverden bi gün önce meşhur adet agrımı hafiften hissettim ve kondu günden beride hergün şöyle bir gelip geçiyor hıhh adet gelecek benimki hazırlık başında diyorum içimden canım sıkılıyor geri yok yok hamileyim kesin diyorum amann çok ümütleniyorum bakalım ..
hayırlısı olsun arkadaşım... aysevinin dediği gibi sen kafanı bunlarla meşgul etme.. herşeye rağmen olacaksa oluyor... iyi düşün lütfen.. inşalah güzel haberler verirsin bizlere..
evet bu sefer pozitif düşünüyorum içmdesiniz diyorum kendimi hamile hayal ediyorum içimde his var diyor bakacaz..
ooo hadi bakalım darısı bize ikiz bende çok istiyorum tabi birini bulsamda razıyımda inşallah sorunsuz atlatırsın kucagına alırsın canım..
hoplasanda zıplasanda kısmette var ise oluyor canım transferin hayırlı olsun valla biz sürgü konusunda rahattık sıkışıktık ama yaptık bir ara hızlı bi şekilde yaparken acaba üstümdeki yorganımı ıslattım dedim neyse ki bişey ıslanmadı üç kere sürgü istedim sağolsunlar hepsi çok iyilerdi güler yüzlüydü savaşın hemşireleri:) şoför konusunda niyazi bey çok düşünceliydi merdiven çıkmayalım diye arkadan dolandı otele öyle bıraktı.....hadi bakalım hayırlısı ile testin sonucunu bekleyelim...
valla bizim şöför hoplata zıplata götürdü allaha emanet napalım valla bana bi haller oldu kesinlikle işiyemedim sürgüyle bez koydu gene yok kıza dedim benim gibi olan varmı olmazmı bazısı yapamıyor bi tek sen degilsin dedi iyi ozaman dedim aqmn ne bileyim inşallah tutarda seviniriz şimdilik bişey belli degil ..
slm canlarım...

şafak 3

29.05.2012 testim var
canım hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç al mutlu ol sevin tam ezan başladı allah hepimizi sevindirsin..

Selam lolita
Sonra benim yaş oldu 45 İllada bebiş dedim Sonunda embriyo transferi ilk denememde oldu maşallah .Öncesinde ths ı düzene sokmam gerekti çok etkili oldu mu bilemem ama . Sen de dene Kısmet herkesin değişik bize bakarak istatistik yapmak zor ya

selam papatya;ths ne anlamadım tshmı demek istedin tiroid hormonu gebe kalmada etkilimi.kızın kendi yumurtalarınlamı oldu yoksa sperm+yumurta donasyonumu kızından sonra
donasyon denedinmi orayı çok iyi anlamadım benim 32yaşımdan beri adetlerim düzensiz donasyonda bu etkenmi hormonlarım açısından yani.yaşına göre ilk demede tutması büyük şans bu yumurtalarının iyi olması ile ilgilimi bilgilendirirsen sevinirim kızını ve oğlunu çok öpüyorum.

Sevgili lolita

tekrar alayım :
1. gebelik - kürtaj
2. ve 3. gebelik 6. hafta düşük
4. gebelik - sorunsuz ve erkek bebek -8 yaşında
bu arada 3 tüp bebek denemesi arka arkaya yaş o zaman 43
5. gebelik - 45 yaşında-- donasyon hem sperm hem yumi - 12. gün hcg - 450 - bir kız bebeiş - 50 günlük.

Tabii etkili trioid hormonu. Ama benim trioidi düzelttim Yine de t3 ve t4 doğum sırasında düşük çıktığından epidural aldılar. Ödüm yarıldı desem yeridir :)
Bu arada kadere inanaıyorum evet ama kendime de çok inandım. Hiç içimden korku geçmedi olmayacak diye. Hatta ikiz bile olabilir diyordum gerçi hamişliğin bir ayı sonunda koca bir parça düştü ne olduğunu anlayamadık.

Bebeklerim gelin

Hayırlı olsun Endişelenme Aysevi ni dediği gibi yiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya. Ben İstanbula indiğimde çok yükümüz vardı. Son güne bıraktım onları memlekete kargo ile yollayacaktık. Aksilik oldu eşim gelemedi koca bir çuvalı taksi o bölgeye giremediği için şöyle bir 300 metre ben taşıdım 13 kilo tuttu:( Çok riskliydi ama oldu bir kere. Yine de bu güzel kızım sımsıkı yapışmış bana şükürler olsun. Rowinaın dediği gibi darısı herkesin başına .Bu arada Firdevs haım bana transfer sonrası gelmedi aşkolsun. Julie geldi ve parayı istedi ben yatarken. Hakkaten Aysevinin dediği gibi ben bir sonraki servisle gideceğim deseydin Neyse boşver artık olan oldu Kısmet.

Ben bu sitede yeniyim.42 yaşımdayım kendi yumilerimle 3 kez tüp bebek denedim sonuç negetif.sen donasyon denedinmi kaç yaşındasın deneyimlerini benimle paylaşırmısın bende yumurta donasyonu düşünüyorum maddiyatı düzeltirsek.

slm tekrardan canlarım

bugün transferimin 10. günü dayanamadım eşime idrar testi aldırdım..2 cizgi çıktı
pozatif diyor bu şey......ölücem heycandan elim ayağım titriyor.....
doğrudur dimi....ağlıyorum şuanda bile çıldırıcam....

slm tekrardan canlarım

bugün transferimin 10. günü dayanamadım eşime idrar testi aldırdım..2 cizgi çıktı
pozatif diyor bu şey......ölücem heycandan elim ayağım titriyor.....
doğrudur dimi....ağlıyorum şuanda bile çıldırıcam....

cok sevındım senı n adına ıns hamılesındr kan tahlılını 12.gunde mı yaptrcaksın

Back
X