Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efsune merhaba canım
foruma çok sık girmediğimden sizlerle karşılaşamıyordum nasılsın
PAPATYA arkadaşım çık mutlu oldum. Zor bir çaba sonucu güzel bir meyve. Umarım güzel Gülce'yle uzun, sağlıklı ve çok çok mutlu günler geçirirsiniz.
Ben de yarın Kıbrıs'a gidiyorum. Başlangıç aşamasına göre daha sakın olduğumu düşünüyorum. Hazırlık anlamında (kullandığım ilaçlar ve duygularım..) elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim.
canım sağ olasın inşallah dediğin gibi olur. yarın tekrar ultrasonum var. beta hcg yanlız ikiye katlayarak büyümüyor.
ama doktorum normal dedi. belirli bir zamandan sonra ikiye katlamazmış
Bu gün test yaptırdım sonuç negatif...hayırlısı artık...
Helun arkadaşım
benim bebeğim Gülce 3 ay önce bize güneş gibi doğdu. Darısı başınıza Sağol iyi dileklerin için. Gün geçtikçe de güzelleşiyor epey zor oluyor ama büyüyor işte doğanın ve Yaradanın yardımıyla.
Erguvan Bilemiyorum ne diyeceğimi ama bu sitede % 90 bu acıları veya benzerlerini yaşadı. Seni çok iyi anlıyoruz Herkesin değişik hikayesi ama benzer acıları var. Önemli olan birgün mutlaka olacağına inanmak inanmak ve buna göre adım atmak. Çok takıntı halinde değil panik halde değil dingin bir biçimde emin adımları seviyor evren. Sen de kedinden bedeninden emin biçimde güçlü güçlü adımlar at maddiyatı fazla takmadan içine sine merkeze git derim. Biraz dinlen ama gözyaşlarıyla değil ümitle . Selamlar
Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.
selam kızlar,
bu sebepten dolayı yeni haberler var mı yok mu bilemedim... sabah gelmiştim bir şey yoktu.. umarım güzel haberler gelmiştir...
benden vereyim haber kızlar pazar günü ikindinligin kanamam oldu anında herzamanki özel hastanenin kendi doktorumuza koştuk acile neyse hemen kanama durdurucu igne serum filan mudale başladı doktorumu aradılar geldi ultrasondan baktı bebekler yaşıyor dedi kalp atışları filan vardı kanama rahimden degil dedi şimdi anlarız nerden geldigini dedi öteki masaya geçtim sipekulum gibi bi alet soktu alttan vajinaya offf berbat burası dedi kanama rahim agzındanmış ordan geliyormuş iltihap olmuş o aletle beni çıglıklar attırarak kanı iltihabı çekti temizledi büssürü kan ilttihap aldı çıkartttı ordan mafoldum ben durum fena dedi hastaneye aldılar sabaha kadar antibiyotikler serum filan ertesigünü gene baktı yeni bir kanama yok dedi zaten kesilmişti bidaha ilttihap çıkartı rahim agzından yaralar olmuş rahim agzında kanamam yok diye taburcu etti evde yat wc harici kalkma dedi kanama olmaması için evde vurunmaya 5 igne iltihap için antibiyotik birde vajinaya koyulacak fitil verdi bakalım cumartesi kontrol nasıl olucak bilmem iltihap keselere sıçrarsa bebekler gider dedi inşallah öyle bişey olmadan kurur iltihaplar niye nasıl oldu bilmiyorum böyle bişey 1 aya yakındır agrıdan kıvranıyordum derdim iltihapmış bence her gidişimde söyledim agrı çok bende diye anlamadı demekki iyce ilerlemiş artık patlak verdi inşallah yavrularıma bişey olmaz ogün nekadar üzüldüm birden kanama gelince kanamayla beraber karnıma belime agrıda çöktü birden tamam düşük yapıyorum heralde dedim çok şükür degilmişte genede risk var 11+3 günlük oldular insan bukadar şeyden sonra düşüncesi bile kötü..
benden vereyim haber kızlar pazar günü ikindinligin kanamam oldu anında herzamanki özel hastanenin kendi doktorumuza koştuk acile neyse hemen kanama durdurucu igne serum filan mudale başladı doktorumu aradılar geldi ultrasondan baktı bebekler yaşıyor dedi kalp atışları filan vardı kanama rahimden degil dedi şimdi anlarız nerden geldigini dedi öteki masaya geçtim sipekulum gibi bi alet soktu alttan vajinaya offf berbat burası dedi kanama rahim agzındanmış ordan geliyormuş iltihap olmuş o aletle beni çıglıklar attırarak kanı iltihabı çekti temizledi büssürü kan ilttihap aldı çıkartttı ordan mafoldum ben durum fena dedi hastaneye aldılar sabaha kadar antibiyotikler serum filan ertesigünü gene baktı yeni bir kanama yok dedi zaten kesilmişti bidaha ilttihap çıkartı rahim agzından yaralar olmuş rahim agzında kanamam yok diye taburcu etti evde yat wc harici kalkma dedi kanama olmaması için evde vurunmaya 5 igne iltihap için antibiyotik birde vajinaya koyulacak fitil verdi bakalım cumartesi kontrol nasıl olucak bilmem iltihap keselere sıçrarsa bebekler gider dedi inşallah öyle bişey olmadan kurur iltihaplar niye nasıl oldu bilmiyorum böyle bişey 1 aya yakındır agrıdan kıvranıyordum derdim iltihapmış bence her gidişimde söyledim agrı çok bende diye anlamadı demekki iyce ilerlemiş artık patlak verdi inşallah yavrularıma bişey olmaz ogün nekadar üzüldüm birden kanama gelince kanamayla beraber karnıma belime agrıda çöktü birden tamam düşük yapıyorum heralde dedim çok şükür degilmişte genede risk var 11+3 günlük oldular insan bukadar şeyden sonra düşüncesi bile kötü..
11. gün beta hcg 754 arkadaşlar.. allah yolumuzu açık etsin
Melodi merhaba; yazını okuyunca bende test sonuçlarımı aldığım zamanlardaki inanılmaz ağır ruh halım aklıma geldi. İnsan o anda ne düşüneceğini bilemiyor. Bütün duyguları karmakarışık ve ağlamaklı bir hal alıyor. Ama üzerinden biraz zaman geçince ve seni anlayan insanlarla duygularını paylaştığında; bulanık suyun durulması gibi duygularında duruluyor ve yeniden umuda doğru ve bir öncekinden daha güçlü bir durumda bir daha diye karar veriyorsun. İnşallah sen de çabuk durulur ve kendin için hayırlı olacak kararlar alırsın. Geçmiş olsun ve bol şans arkadaşım. Umudunu yitirme...
Bu arada kaç yaşındasın?