Rüzgarselin çok teşekkür ederim bilgi için, bu aşamalara geldikten sonra riske atamam zaten.aklıma da kötü birşey getirmiyorum.
tress06 evet ikizlere hamileyim, daha önce yazmıştım benim doktorum da Berk bey, çok da memnun kaldım, senin için de hayırlısı olsun ne zaman düşünüyorsun.

Çookkkkk tebrik ederim İnan kendi pozitif sonucumu duymuş gibi sevindim , Allah kucağına aldığın günü de göstersin. Darısı başıma yarın bende sonucu öğrenmiş olucam, bu akşam bana uyku yok artık inşallah bende senin gibi sevinirim. Bu arada progestanın düşük olduğu nerden belli oluyor beta hcg testinde onlarda çıkıyor mu?

Kendimden haber vermeyi unuttum :) benim bebiş iyi çok şükür. 3.ayımız bitti psikolojik olarak biraz daha rahatladım. Cinsiyet konusunda her defasında bizi yanıltıyor. Doktorumuz en son kız dedi ama hala emin olamıyor. Karnım 2,5 aylıkken çıkmaya başladı. Şu an hamile olduğum bariz belli ve bu beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Tek sıkıntım migren. 4 -5 gün süren ağrılarım oluyor. Ataklar esnasında burnum kanıyor, istifra ediyorum vs. Bugün de raporluyum mesela. ağrı geçtikten 2 gün sonra tekrar bAşlıyor bu da beni biraz yoruyor. Doktorlar önümüzdeki ay atakların azalacağını söyledi. Benim Tek endişem ataklar sırasında o kadar yorgun düşüyorum ki. Bebeğim zarar görür diye korkuyorum. 1 ay sonra bu da geçerse herşey daha keyifli olacak. Benden haberler böyle arkadaşlar. Cinsiyeti kesinleştiğinde haber vereceğiz. Öpüyoruz sizi :)

merhaba ruzgarselin,

Seninle 1 hafta aramiz var sanirim. Ben 14+5 Teyim. Halen sabah aksam pregestron jel kullaniyorum. Doktorum 16. haftaya kadar kullanacagiz dedi.Herhangi bir risk yasamadim sukur.Ama ben bu ilactan bayagi bunaldim. Meragim su: sen crione jeli biraktin mi biraktinsa ne zaman biraktin?

merhaba ruzgarselin,

Seninle 1 hafta aramiz var sanirim. Ben 14+5 Teyim. Halen sabah aksam pregestron jel kullaniyorum. Doktorum 16. haftaya kadar kullanacagiz dedi.Herhangi bir risk yasamadim sukur.Ama ben bu ilactan bayagi bunaldim. Meragim su: sen crione jeli biraktin mi biraktinsa ne zaman biraktin?

Evet tam 1 hafta var aramızda. Ben de 13+5im. Ben hapı 10. Haftaa bıraktım. Migreni tetikliyormuş. Crinone jeli de 12. Hafta dolunca bıraktım. Firdevs hanım öyle dedi. Ama benim sperm donasyonu. Yani senden daha farklı olabilir belki. Doktorun vardır bir bildiği. 1,5 hafta kalmış. Devam et istersen.

Bilginisa seni kutluyorum. Güzel sonun başlangıcını yaptın. Allah sağlıcakla bebeğini eline almayı kısmet etsin..

Arkadaslar bu progestan yumuşak kapsüllerden kullanan oldu mu?ben vajinal yoldan kullanıyorum ama prospektüsünde içilir yazıyor,benim doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi ağızdan alınıncada aynı etki değil mi acaba böyle kullanınca hep birikip birikip dışarı akıyor.

ne zaman başlayacaksınız tedaviye, ben önümüzdeki hafta başlayacağım yani kıbrısta olacağım..ben hiç kımseye danişmadan sormadan sorgulamadan ?? Fridevs hanım dedim..vaktiiz varsa bilgi vermek adına 2 aralıkta istanbulda olacağım size not yazabilirim. Karar verme aşamasında belki yardımcı olur

theo benım gıtmeme daha. Var mart gıbı dusunuyorum o zamana kadar senınde pozıtıf sonucunu goruruz ınsallah gelısmelerını takıp edıcem canıım

Rüzgarselin çok teşekkür ederim bilgi için, bu aşamalara geldikten sonra riske atamam zaten.aklıma da kötü birşey getirmiyorum.
tress06 evet ikizlere hamileyim, daha önce yazmıştım benim doktorum da Berk bey, çok da memnun kaldım, senin için de hayırlısı olsun ne zaman düşünüyorsun.

Canım hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin! cinsiyetlerini öğrendinmi? bende berk beyde yumurta donasyonu düşünüyorum.sen kaç yaşındasın ben 42 yaşındayım.Berk beyle telde görüştüm çok cana yakın birine benziyor yumurta donasyonunda yaşın önemi yok dedi 50 yaşına kadar başarı şansı aynıymış.ben yinede yaşımı takıyorum o yüzden yaşını sordum.sevgiyle kal...

theo benım gıtmeme daha. Var mart gıbı dusunuyorum o zamana kadar senınde pozıtıf sonucunu goruruz ınsallah gelısmelerını takıp edıcem canıım

İnşallah cidden çok heyecanlıyım. Nefes bile alamıyorum akşamları nedense.. Hayır yani ne olacak tutacak veya tutmayacak ucunda ölüm yok ki demi.?Ama işte sanki göğsüme öküz oturuyor.Her yerler dar geliyor ne iş ne ev ne dışarısı ne içerisi.Sİgarayida bıraktım tam oldu.
Herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.

Ben şimdi göğsümdeki öküzü kaldırmaya çalışayım...

Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....:( biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf

seni cook iyi anliyorum..sanirim ben firdevs hanima gitcem..bugün asistaniyla görüstüm uzun uzun....vallahi diyorlarki, sene sonu/sene basi transfer olabilirmis..sasirim bu kadar cabuk nasil olur ya...arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var............

seni cook iyi anliyorum..sanirim ben firdevs hanima gitcem..bugün asistaniyla görüstüm uzun uzun....vallahi diyorlarki, sene sonu/sene basi transfer olabilirmis..sasirim bu kadar cabuk nasil olur ya...arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var............

arkadaşım ben adet olmadan 10 gün önce aradım,adetten 13 gün sonra gittim,gayet çabuk hallediyolar,sorun çıkmaz inşallahhhhhh sende güzel sonuca ulaşırsınnnn

Ilk basta bilginsiaa - tebrik ederim canim!!! Allah tamamini erdirsin -ve darisi bizlere insallah!!!

Arkadaslar, tamam cabuk hazirliyorlar ama bir sorum var - yani zyklus un yine 14-/15. gün gibi mi transfer oluyor donasyonda yoksa ne zaman? orasini tam anlamadim iste..

mesela ben 26. kasim adetimi sanirim görücem, o gün mü dogum kontrol hapina basliyorum ve 21 gün kullaniyorum? bana tel de anlattilar ama baglanti kötüydü, hepsini anlayamadim maaelsef.

birde bu 21 gün sonra, adet yine geliyor dimi? ve tekrar adet geldiginde mi östrogen aliniyor?

coook sagolun!!

THEO lütfen bize haber yaz, madem haftaya gidiyorsun...............biz gidersek artik sanirim 26./27. aralik ancak almanyadan -istanbul ve ordan kibris - insallah sene basina kadar ayarlanabilir.........vallahi icim kipir kipir....napiyim artik bu yola girecegim diyorum...........daha aci cekmek istemiyorum.......ailem duysa mahvederler beni ama kimseye anlatmiycagiz bizde..............

Arkadaslar bu progestan yumuşak kapsüllerden kullanan oldu mu?ben vajinal yoldan kullanıyorum ama prospektüsünde içilir yazıyor,benim doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi ağızdan alınıncada aynı etki değil mi acaba böyle kullanınca hep birikip birikip dışarı akıyor.

Merhaba anisha, evet o kapsüller vajinal yoldan alınıyor. Geri gelmesi pek hoş değil ama öyle işte :) sanırım ağızdan almaktan daha etkili. Benim günde 3 kezdi. İşyerinde koymak pek rahat olmadığı için crinone jele çevirdi doktor. O günde iki kez olduğu için 6. Haftadan itibaren onu kullandım ben

İnşallah cidden çok heyecanlıyım. Nefes bile alamıyorum akşamları nedense.. Hayır yani ne olacak tutacak veya tutmayacak ucunda ölüm yok ki demi.?Ama işte sanki göğsüme öküz oturuyor.Her yerler dar geliyor ne iş ne ev ne dışarısı ne içerisi.Sİgarayida bıraktım tam oldu.
Herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.

Ben şimdi göğsümdeki öküzü kaldırmaya çalışayım...

yaaa ne güzel ifade çok şekersin:1::16::52:

bazen hepimize oluyor bu ben bu lafı hep kullanırım artık valla eşimle çok güldük allah da sizi güldürsün hiç duymamıştım bunu :52:

yarın senden de güzel haberler gelecek yine dansözler oynayacak bu gece sana uzun olacak allah yardım etsin. sevgimle booool sans diliyorum...

Evet benimde günde 3 kere 8 saatte bir ama dışarı çıkınca acaba içerde yeterli kalıyor mu yoksa dışarı mı çıkıyor hepsi diye endişe ediyorum. Bende elimde ayna zor bela itebildiğim kadar itiyorum sonrada 1 saat yatıyorum akmasın diye ama gece bile akıyor .

Evet benimde günde 3 kere 8 saatte bir ama dışarı çıkınca acaba içerde yeterli kalıyor mu yoksa dışarı mı çıkıyor hepsi diye endişe ediyorum. Bende elimde ayna zor bela itebildiğim kadar itiyorum sonrada 1 saat yatıyorum akmasın diye ama gece bile akıyor .

İstersen doktoruna danış. Crinone da aynı şey. Ama en azından 12 saatte bir alınıyor. Bir de 5-10 dk yatmak yetiyor. Ama bilgin olsun; o da sonradan geri geliyor :)

Eğer yarın hamile oldugumu öğrenirsem doktoruma söyliyim bari bide bu kapsüller tahriş etti jel daha iyi olur tabi,kutu kutu günlük ped bitiriyorum resmen :)

Back
X