4. Gün

L3 yeşil hat ile pentinents e kadar gittik. Calle anna de piferer yönünden çıktık. 3 dakka yürü. Sola dön paseo de la val hebran dan 200 m yürü hastane girişi solda.
4 katta çık ve sola dön.
Yarım saatlik gecikmeden sonra görişmeye aldı. Genel izlenim iyi. Hastane temiz düzenli yeterli hemşire var. Form doldurduk.

Eşim için ek testler istedi. Benim içinse kendi yumurtan olsa bile şansın çok düşük olduğunu kendi istatistikleri ile anlattı. Görüşme ingilizce dile sarih ve anlaşılır. Terminoloji bilindik.
Yapılan herşey yapılmış. Artık yol donasyon dedi. 8024 € + ıcsı ve dondurma yapılırsa i900+780€ ek gelecek. Yumurta toplamada tüm para ödemesi. Kartla ödeme mümkün.
Mail adresi veridi yarın tüm görüşmeyi özetleyen ve yapılacakalrı özetleyen mail atacakmış. Beni kontrol etmedi. Ama bu ön göşme 165 €.
Bana 2 embryo transfer edeceğini çünkü klinikteki ikiz oranının %40 olduğunu söyledi. Yinee son anda embryo kalitesi belirleyecek dedi.
LTyroxin için 75 veya 100 çıkarırız dedi.
İspanyada akdeniz ülkesi olduğu için türkler ile benzeştiğini ve donör konusunda özelliklerin çakışmasının kolay olduğunu söyledi. Bir çok kağıt verdi okuyup imzalanak ve doldurulacak artık bu hafta yapacsğım.
Bu iş bu ülkede pahalı ama hastane çok büyük. İyi organize ve dr aurell konusuna hakim ama bizim gibi yaşı geçkin kadınları donasyona yönlendiriyor.
Mart için aralıktaki reglinde beni bilgilendir dedi.. Ondan sonra bakacağız. Benim ve eşimin konumu nedeniyle sykronik uygulamaya uygunmuş..
Hayırlısı demekten başka çare yok..

Son düzenleme:
Merhaba efsune
İzlenimlerinin iyi olmasına sevindim , Dr Ramon gercekten çok ilgili ve sıcak kanlı , açıkçası benimde İspanyalılara kanım ısındı galiba bize benzedikleri için. Herseyi çok ince ayrıntısına kadar anlatmışsın ne güzel bunları not alıp giden biri yolunu hiç kaybetmeyecek. Benimde yarın test günüm inşallah o 4. Kata tekrar gitmem gerekmez ...

Arkadaşlar bişey sorucam aranızda yumurta+sperm donasyonu yaptıran varmı sanırım PAPATYA 40 yaptırmıştı kaç euro? bilenler cevaplarsa sevinirim Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu uğurda emek harcayanların yardımcısı olsun.

Arkadaşlar bişey sorucam aranızda yumurta+sperm donasyonu yaptıran varmı sanırım PAPATYA 40 yaptırmıştı kaç euro? bilenler cevaplarsa sevinirim Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu uğurda emek harcayanların yardımcısı olsun.

Bahsettiğin embriyo donasyonu.... Kıbrısta 5000 euro... Girit daha ucuz olabilir,bir de Batum..... Amerika ve İspanya ise daha pahalı.... Sevgiler...

Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....:( biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf

Merhabalar, efsune seni merak edip girm foruma ve yazılarına çok sevindim. Çok keyifli, güzel geçiyor anladığım kadarıyla. Çok sevindim. Ama kaçırdım sAnırım. Tedaviye ne zaman başlayacaksın? Bilginisa test sonucun hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin. Anisha inşalllah senin de güzel haberini okuruz.

Kendimden haber vermeyi unuttum :) benim bebiş iyi çok şükür. 3.ayımız bitti psikolojik olarak biraz daha rahatladım. Cinsiyet konusunda her defasında bizi yanıltıyor. Doktorumuz en son kız dedi ama hala emin olamıyor. Karnım 2,5 aylıkken çıkmaya başladı. Şu an hamile olduğum bariz belli ve bu beni çok mutlu ediyor. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Tek sıkıntım migren. 4 -5 gün süren ağrılarım oluyor. Ataklar esnasında burnum kanıyor, istifra ediyorum vs. Bugün de raporluyum mesela. ağrı geçtikten 2 gün sonra tekrar bAşlıyor bu da beni biraz yoruyor. Doktorlar önümüzdeki ay atakların azalacağını söyledi. Benim Tek endişem ataklar sırasında o kadar yorgun düşüyorum ki. Bebeğim zarar görür diye korkuyorum. 1 ay sonra bu da geçerse herşey daha keyifli olacak. Benden haberler böyle arkadaşlar. Cinsiyeti kesinleştiğinde haber vereceğiz. Öpüyoruz sizi :)

Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....:( biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf
Tress ben firdevs hanımdaydım ve çok memnun kaldım ama berk beyin hastalarından da memnun olmayanını pek görmedim. Yani ikisi de çok iyi. Seçimi sen yapacaksın. Kalbinin sesini dinle. Hangisine kendini daha yakın hissettiysen onu seç bence.

Merhaba efsune
İzlenimlerinin iyi olmasına sevindim , Dr Ramon gercekten çok ilgili ve sıcak kanlı , açıkçası benimde İspanyalılara kanım ısındı galiba bize benzedikleri için. Herseyi çok ince ayrıntısına kadar anlatmışsın ne güzel bunları not alıp giden biri yolunu hiç kaybetmeyecek. Benimde yarın test günüm inşallah o 4. Kata tekrar gitmem gerekmez ...

Merhaba Anisha,

Sanıyorum test sonucunu bekliyorsunuz, hayırlısı olsun, inşallah olumlu haber alırsınız, çok mutlu olacağım sizin için.
Ben bugünlerde yine ağır depresyondayım. Sabah kalktığımda öyle bir his geliyorki benim asla çocuğum olmayacakmış gibi. O kadar kuvvetli geliyorki bu his, allah bana mesaj mı iletiyor, boşuna uğraşmayayım diye düşünüyorum:(

Merhaba kızlar,
Anisha ve bilginisa heyecanla sonuçları bekliyoruz..
Hands depresyonda isen lütfen profesyonel yarım al. Eğer kalıcı çözüm istiyorsan.
Rüzgarselin ben şubat yada martta deneyeceğim. Testler ve hazırlık süresi birde eşimin yapatıracağı testlerin sonucu 3-4 haftada çıkıyor. Migren işine üzüldüm..
Moonrose hayırlısıyla sağlıkla bebeğin foruma hoşgelecek.
Hepimiz birimiz için bu emekler. Katlayarak çoğalacak burada paylaşım.
Sevgiler

Merhaba Anisha,

Sanıyorum test sonucunu bekliyorsunuz, hayırlısı olsun, inşallah olumlu haber alırsınız, çok mutlu olacağım sizin için.
Ben bugünlerde yine ağır depresyondayım. Sabah kalktığımda öyle bir his geliyorki benim asla çocuğum olmayacakmış gibi. O kadar kuvvetli geliyorki bu his, allah bana mesaj mı iletiyor, boşuna uğraşmayayım diye düşünüyorum:(

seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende zaman zaman aynı şeyleri hissediyorum.bazen öyle güçlü istiyor o kadar inatlaşıyorum ki. olacak kesinlikle ben bunu istiyorum diyor bebek alışverişi falan yapıyorum. Bazen de bu işaret mi şu işaretmi galiba olmayacak kabul etmeliyim düşüncesine kapılıyorum.
dün yine bunu yaşadım. hastanedeydim bir yakınım ameliyat oldu. oraya bir adam ve çocuğu geldi sanırım çocuk otistik. adam orada ameliyat olan eşinin yanında kalan baldızına anlatıyor. birine bırakmış çocuğu müzik dinlerken çocuk sakinmiş tekrar tekrar bu müziği aç ona demiş ama bıraktığı kişi yeniden açamamış ve çocuk başını sehbaya vurmaya başlamış kadın babasını aramış ve adamda çocuğu almış onunla gelmek zorunda kalmış hastanedeki karısının yanına bizim çocuğumuz zor bir çocuk kimse bakamıyorki diyor. çocuk 6 yaşlarında adamın kucağında sanırım yürüyemiyor da başını sallıyor gözlerini ovuşturuyor sürekli kimseyle göz teması kurmamaya çalışıyor. değişik sesler çıkarıyor galiba konuşamıyor o kadar da güzel bir çocuk ki ama hep bakıma muhtaç.içi acıyor insanın ve o babası her başını sallayışında başını öpüyor seviyor konuşuyor onunla.
allahım dedim yine acaba senin bana takdir ettiğin şeyi kabul etmeyip donasyon falan şansımı kaderimi zorluyor muyum. üzülecekmiyim acaba hiç bişey yapmayıp hakkıma hayırlısını dileyip beklemeli miyim karmakarışık oldum.

ama içimdeki umut hep bir yerlerden yeniden yeşerip çıkıveriyor.
yani inan yalnız değilsin belki de buradaki herkes yaşıyor bunları yada belki biz kendimizle çok cebelleşiyoruz.
senin sözüne geliyor yine dönüp dolaşıp herşey HAKKIMA HAYIRLISI demek insanı en rahatlatan durum.
bırakalım hayat bildiği gibi gelsin işimiz bu yaşamak......

bu duygusal karmaşaları hisseden hands miş.
yazım ona.
hands yaşadığımı seninle paylaşmak istedim yalnız değilsin.

evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))

Doktorum çok titiz bir yığın şey saydı riskleri, yasakları vs. falan.
progesreranım düşük. fitil kullanıyordum bunun yanında haftada iki iğne progestaran takviyesi yapılacak
cumartesi beta hcg tekrarı, ayın 30 da ultrasonla bakacak.
dur bakalım keseyi ve kalp atışını görmeden bir şey demem diyor ..

Allahıma şükürler olsun 16 yıl sonra pozitifi gördüm ya nasıl sevinçliyim . kucağıma almakta nasip olsun.
Sıra Anisha, özlembarış ve diğer arkadaşlarımda...

Back
X