Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....:( biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf

İrem hanım mı görüşüyor sizinle:-) beni o aradı süreklide

herkese merhaba arkadaşlar,
bilginisa, kalimeroya yazdığın şiirden çok etkilendim ve gözlerim doldu, bende tedaviden hemen sonra bebeğime(bebeklerime ) özel bir yazı yazmıştım ve olacağına inanmıştım, çok şükür şuan 12. haftada ikizlerime hamileyim.
senin ve anisha nın güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum.
moonrose hayırlı doğumlar canım, bebişin sağlıkla gelsin inşallah
rüzgarselin seninle aynı zamanda tedaviye girdik sanırım,umarım migren sorunun en kısa zamanda geçer. Benimde bulantılarım çok yoğun ama geçecek, bebeişlerimi okadar uzun zamandır bekledimki bunlar bile beni mutlu ediyor.
Tedaviye hazırlanan arkadaşlara da bol şans diliyorum, ve bol bol dua ediyorum.

Tecrübeli arkadaşlara bende birşey sormak istiyorum, bu hafta ikili tarama için kan verdim, doktorum özellikle ikiz gebeliklerde ikili tarama nın çok iyi sonuç vermeyeceğini fakat diğer ölçümlerle birlikte hareket edeceğimizi belirtti ve amniyosentez in riskli olduğunu belirtti, ve kararı bana bıraktı, amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum, sizler bu konuda ne yaptınız, paylaşırsanız çok sevinirim

evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))

Doktorum çok titiz bir yığın şey saydı riskleri, yasakları vs. falan.
progesreranım düşük. fitil kullanıyordum bunun yanında haftada iki iğne progestaran takviyesi yapılacak
cumartesi beta hcg tekrarı, ayın 30 da ultrasonla bakacak.
dur bakalım keseyi ve kalp atışını görmeden bir şey demem diyor ..

Allahıma şükürler olsun 16 yıl sonra pozitifi gördüm ya nasıl sevinçliyim . kucağıma almakta nasip olsun.
Sıra Anisha, özlembarış ve diğer arkadaşlarımda...

Masaallah arkadasim darisi basimiza insallahh sonucum kac cikti birde dr kim tekrar bhcg istendimi cok heyecanlandim

oyyy oyyyy kızlar bu pozitif olayı bile yetiyor insana.

hcg 70 di .. katlanır günden güne inşallahhh

çalsın sazlaaaarrrr :)))

Eklentiler

• $dans.webp
    $dans.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 86
Jessamin ben geçen hafta yaptırdım ikili testi çok şükür sonucum iyi çıktı ama doktorum öncesinde hiç bilgi vermedi bana. Kötü çıkarsa o zaman konuşuruz şimdi kafanda kurarsın demişti. Doktorun zaten ikiz gebelikte çok doğru sonuç alınmadığını söylemiş neden ammiyosentez yaptırasın ki? 1 ay sonra 3 lü tarama testi yapılır. Bence rahat ol gereksiz yere endişe edip bebecikleri tedirgin etme :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Forumun bu bayram havasını çok seviyorum. Dansözleri görünce de yosun geliyor aklıma. Umarım herşey yolundadır. Babası da iyidir umarım

Merhaba Anisha,

Sanıyorum test sonucunu bekliyorsunuz, hayırlısı olsun, inşallah olumlu haber alırsınız, çok mutlu olacağım sizin için.
Ben bugünlerde yine ağır depresyondayım. Sabah kalktığımda öyle bir his geliyorki benim asla çocuğum olmayacakmış gibi. O kadar kuvvetli geliyorki bu his, allah bana mesaj mı iletiyor, boşuna uğraşmayayım diye düşünüyorum:(

Daha once denemismiydin . inan Su aralar bende ayni gel gitleri yasiyorum. Havalardan kaynakli sanirim. Umuda sarilmaliyiz sanirim .Allah maddi manevi guc versin canimm

Daha once denemismiydin . inan Su aralar bende ayni gel gitleri yasiyorum. Havalardan kaynakli sanirim. Umuda sarilmaliyiz sanirim .Allah maddi manevi guc versin canimm

Arkadaşlar merkür geri gidiyor böyle depresif durumlar çok normal. Lütfen evrene doğru enerji gönderin. Net "Ben Anne olmak istiyorum" gibi.. Olmazsada ki allah korusun, dünyanın sonu değil di mi ? Evrenin anne olmamışlara olamamışlara hazırladığı bir güzellik vardır muhakkak

Formumuzun en yeni minigi yada minikleri hos geldiler hayirli olsun canim inan kendim gibi seviniyorum pozitiflere umUt oluyor her pozitif bizim icin guzelll ANNE

Ben once direk fridevs hanimi aramistim daha sonra irem hanim Beni aradi konustuk. Ben ilkini berk beyde denemistim. Esimde berk beyde devam edelim diye israr ediyor.ne yapicagimi bilemiyorumm

Ne zaman başlayacaksınız tedaviye, ben önümüzdeki hafta başlayacağım yani kıbrısta olacağım..Ben hiç kımseye danişmadan sormadan sorgulamadan ?? Fridevs hanım dedim..Vaktiiz varsa bilgi vermek adına 2 aralıkta istanbulda olacağım size not yazabilirim. Karar verme aşamasında belki yardımcı olur

Back
X