yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.

canım inanamıyoum foruma bir bebek daha geliyor:)) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sanada şimdiden kolaylıklar diliyorum.yarın akşam uyurken yanında güzel mis kokulu bebeğin olacağını düşün...ne güzel bir mucize:...

yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.

oy oyyy forum bebişimiz yarın geliyor. dualarımız kalbimiz seninle moonrose çok kolay doğum olsun dilerim . paşamızı sağlıkla kucağına al güldür güldür sütün gelsin :)) ay bizim için kokla o meleği ay ne güzel kokacak allahım o ya..

doğumda adımızı haykırmayı unutma :)

ben arıyorum bilgi alıyorum kendimi hazırlıyorumda. benim eşim yazıkki hala kabul etmiyor. içine sinmezmiş. günahmış ne diyeceğini bilemiyor. atatürke ilime bilime bu kadar inanan sahip çıkan adam şimdide günahmış diyanete mail attım diyor. çok günahmış. sanki hergün camiden çıkmıyoruz namaz kılmamak da günah. ayrıca ne yazmışlar biliyormusunuz. o donörle nikahınız olmadığı için günah demişler :1:yani al bi kadın daha ona da nikah kıy ondan çocuk yap bu günah değil diyecek kişilerin sözüne itibar ediyor.
aslında etmiyor etmez sanırım ama neden içine sinmiyor bahaneler arıyor onu bulamıyorum.
sen ona ısınamazsın bende aramızda başka birini aklımdan çıkaramam diyor. ben hazırım kan almak gibi bakıyorum olaya diyorum. aynı şey değil diyor.
onun daha kabullenici bir yapısı var hep akışa bırakır kendisini. bense hep dalgaya karşı yüzdüm hayatım boyunca. hiçbirşeyim kolayca kendiliğinden olmadı.hep zor ulaştım hayallerime isteklerime.yine zorluyorum olmaması gerçeğini. akşam ağladım ağladım vazgeçiyorum dedim. sabah kendimi yine burada buldum.
aysevi özellikle senden yardım istiyorum.
ne olur çok özel değilse bana bu süreçlerinden kendini ikna ederken içinde oluşan cümlelerinden hislerinden ve şu an bebeklerini kucağına aldın hissettiklerinden yada hissemedeiklerinden kaygılarından sonuçlarından bahsedebilir misin.
eşime diyorum ki kıyaslamamız gereken kendimizden bir çocuk mu donasyon mu değil? o sürekli olacaksa bizim ikimizin olmalı diyor böyle olsa tabiki kendimizden tercihimiz olur.
kıyaslamamız gereken çocuksuz bir hayat mı yoksa donasyonla çocuklu bir hayat mı? karar vereceğimiz bu ikisi arasındaki seçim diyorum. çocuk için evlenmedik olmazsa da olur diyor. ama benim iç sesim olmazsa hiç mutlu olmayacağımı söylüyor.
arkadaşlar ben karmakarışık durumdayım. belki sizlerden gelen bir cümle bir bakış açısı bizim için karanlığı aydınlatır. tşk ederim paylaşımlarınız için şimdiden.

canım ne diyeceğimi bilemedim...bizim hiç öyle gelgitlerimiz olmadı..zaten eşim benim üzülmemi hiç istemediği için asla karşı çıkmadı.çünkü 3 tüp bebek denemesinde gebelik oluştu ama hep düşük yaptım,artık daha fazla yıpranmamı istemiyordu.bizde çocuk için evlenmedik,eşimde olmazsa olmasın dedi.ama aynen senin gibi benimde iç sesim çocuğum olmazsa asla tam olarak mutlu olamayacağımı söylüyordu.o yüzden bu fikirde benden çıktı eşim hiç karşı çıkmadı.onun için ne değişecekki...işin dini yönünü asla düşünmedik,sanki yaptığımız her işte dini yönden uygun olup olmadığını düşünüyormuşuz gibi işimize gelmeyen şeylerde hemen dinin arkasına sığınıyoruz..insanlar yalan söylüyor,aldatıyor,hak yiyor,çalıyor, özellikle hak yemek bence en büyük günahlardan biri..ama maalesef bu konularda diyanete soru soran kimse olmuyor.insanların anne olma hakkı söz konusu olunca herkes fikir beyan ediyor..bence her kadının hakkı bu..çok açık söylüyorum eşim bu işe karşı çıksaydı,eşimle ayrılmayı göze alırdım,ama bu çocuk istemediği için değil,benim anne olma hakkımı elimden almaya çalıştığı için olurdu. bu şekilde bencilce düşünen bir erkekle ilişkim olamaz..

açıkçası ben çok rahat bir insanım,öyle çok derinlemesine düşünmedim.zaten her şeyi düşünüp taşınarak yapan biri değilim maalesef..aklıma eseni yapmak gibi bir huyum var. anne olmayı çok istiyordum öyle yada böyle benim için farketmez.zaten inşallah allah nasip ederde sizde bu duyguyu yaşarsanız bunların ne kadar boş şeyler olduğunu görürsünüz.yani senin sorduğun gibi çocuksuz bir hayatmı ,donasyonla çocuklu bir hayatmı sorusu asla aynı kefeye konulamayacak iki soru bana göre...

benim içimden geçenlere gelecek olursak; sadece akıl sağlığından endişe ettim.sonrada söyle düşündüm..ben mükemmel değilim ki,kendi genlerimden de çok emin değilim.benimde ailemde sinirli, huysuz kişiler var.kendi yumurtamla yapacağım çocuğun tam istediğim gibi bir çocuk olacağının garantisi asla yok..kadere çok inanıyorum.belkide benim donasyonla doğurduğum çocuğum bir dahi olacak..insanlığı kurtaracak buluşlar yapacak.ve her şeyde bir hayır olduğunu düşünürüm.bunun böyle olması gerekiyordu ve çok şükür ki oldu..tanrı bunun böyle olmasını istemeseydi asla olmazdı..ve ben kendimi çok şanslı bir kul olarak hissediyorum.çünkü çoğu kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptım.kendi genlerinden olmayan bir çocuk dünyaya getirdim ve onu öyle çok seviyorum ki asıl zor olan bu..ben hayatımda hep zoru tercih etmişimdir gerçi bu benim tercihim olan bişey değil sadece mecbur olduğum birşey ama inanın asla ve asla pişman olmayacağım birşey...

ayrıca bu bebeklerin genlerinin yarısı o çok sevdiğiniz kocanızdan geliyor.yani benim için bu bebekleri sevmek için en güzel neden..çünkü eşimi çok seviyorum..aklıma bile gelmiyor donasyon bebekleri olduğu...onlar benim kanımla canımla beslediğim,eşimin canından parçalar..zaten anne olan hiçbir kadın kendisinin 9 ay taşıdığı ,heyecanla beklediği bebeği sevmemezlik yapamaz.eee erkekler için zaten çok fazla birşey değişmiyor.ha bizden ha başka birinden bebek sahibi olmak..o halde neden bu kadar sorun ettiklerini açıkçası ben anlamıyorum.eğer kadının içine siniyorsa erkeklere ne ki??

umarım ,seninde eşin isteklerine saygı duyar ve kabul eder de sende bu güzel duyguyu yaşarsın canım...

Moonrose sana sağlıklı, rahat doğum diliyorum. Yarın bebeğinin kokusunu içine çekince yılların özlemi dinecek inşallah...

MOONROSE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DUALARIMIZ SENİNLE,

BİLGİNNİSA SÜPER HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BİZE DİYELİMM:d

Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?

samimi sıcak içten paylaşımın için çok çok çok teşekkür ederim.
bende vazgeçmiyorum.
bende mücadele edip onu ikna edeceğim.

bence ikiz.
ne güzel bebekler çifter çifter geliyor.
yaa çok güzel sizin aynı anda herşeyiniz aynı çok sevindirici.

allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin anisha ve bilginisa..

Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?

Kafana takma arkadasim bebegine ve kendine iyi bak

Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.

bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa

Formumuzun iyi niyetli guzel yurekli Annesi senin pozitifligin hepimize guc veriyor senin yolundan gelicezzzz

Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için :(( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .

Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için :(( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .

Anisha gerçekten çok heyecan verici, çok mutluyum senin için. Tek ihtiyacımız olam pozitif güzel haberler almak. O kadar alışmışız ki üzülmeye iyi şeyler duymak istiyorum. İnşallah kızın olur ben kız istiyorum da:)

Biraz gec istemis bulanti kusman varmi

Hiç bulantı filan yok sadece bas dönmesi ve birazda göğüslerimde ağrı var o kadar. Evet baya geç çağırdı ama benim tahminim karından ultrasonla bakacak net görünsün diye çünkü genelde ilk kontrolü alttan yapıyorlar onu yapmak istemedi herhalde kendimce böyle bir sebep buldum .

Back
X