Sadece transferden sonra kanama olmazsa kesin gebesin dedi. Transferden sanırım 3.5 ,4 saat sonra pembe kırmızı damla şeklinde kanama geldi. sonra sulu pembe şeklinde geldi. Estrofemi yüksetelim dedi. günde 5 e çıkardı sonrasında kanama durdu Fakat transferin üstüne olması onunda ümidini kırdı ama dediğim gibi benim moralimi bozmamak için kalamazsın hamile demedi.

Theo, bak öyle düsünme...elbette hepimiz bir sinavdayiz, bu kesin bence...ama vazgecmeliydim diye düsünme..üstelik transfer günü rahim kalinlilign bayagi yüksekmis ne güzel, yani 7-8 mm olup da kanamasi baska bence..doktor un ne dedi ve merak ettim kanama adet kanamasi gibi fazlamiydi yoksa azmiydi?

Yok fazla değildi yani damlalar şeklinde idi.. pembe kırmızı. fakat çok kanayacak diye de krize girmiş olabilirim tabii. Çok korkunçtu an ki duygularım inanamazsınız arabanın önüne atlayıp ölmek istedim bir an.. Tabii ki saçmaladım ve saçmalıyorum ama üzüntümü ancak sizler anlayabilirsiniz.

sana bütün sözler ifadesiz gelir ama seninleyiz. allahtan ümit kesilmez.bunu ben sana 3 kere denemiş biri olarak söylüyorum. senin kacıncı denemendi.üzmessem eğer paylaşırmısın tüm kalbimle seninleyiz.

5 tüp bebek denemesi ve ilk donasyon.. Yorgunum.. Her hayal kırıklığı biraz daha acıtıyor aslında..şu an çok duygusalım ve dokunsan ağlıyorum..
Bundan sonra tabbi ki doktorum dediklerine ilaçlara uyacağım fakat düşünmemeye çalışacağım tabii başarabilirsem.

Lutfen moralını yuksek tut burada cok olmaz deyıp hamıle kalan arkadaslarımız oldu mesela anısha arkadasımızın gebelık degerı cok dusuktu hatırlarsan doktoru onada cok umıt vermemıstı.bak sımdı hamıle.senın kanaman ustelık yogun deyılmıs.rahım kalınlıgında cok ıyı gıtmıssın bu ısler hıc bellı olmaz ustelık embrıyolarda cok ıyı bence rahım kalınlıgı ve embrıyolar bu ısın ustesınen gelıcek lutfen uzulme umut her zaman vardır.sonucunu bekle ona gore bır yol cızersın .

Theo bak damlalar şeklinde diyorsun. Fazla olmamış kanama. Belki haklısın , belki de tutmadı ama şöyle düşün; ya bebeklerin içerideyse? Ve sen ağlayıp kendini üzerken onlar tutunmaya çalışıyorsa? vücudunun, karnının kasılmaması gerekiyor. ümit az bile olsa sıfır değil. Firdevs hanımın ümidi olmasa ilacın dozunu artırmak yerine ilacı bırakabilirsin derdi di mi? Şimdi lütfen kendini rahatlatacak birşey bul. Sen kendini biliyorsun. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Git bi fön çektir istersen. Ya da komedi filmi izle. Ne bileyim istersen git çok istediğin birşeyi satın al. Bişeyler dene. Biliyorsun benim kasılmalarım çok fazla. Farkettim ki yasin suresini okurken sakinleşiyorum. O yüzden onu okuyorum. İstersen dene. Yoga nefes teknikleri vardır internette. Onlarla da sakinleşebilirsin. Tutmadıysa ağlarsın ama şimdi değil. Çünkü belki de bir tane minicik bişey var rahminde. Onun için umud etmeye değer...

kıbrıstan döndüm. Işlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. Içerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. Biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.

Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

lütfen bu pozitif düşünceyi inanarak sürekli kendine söyle rica ediyorum
arkadaşım ben inanıyorum ki yerini yapıyordur.bol şans
dilerim allahım seninle ve bebeğinle olsun....

Güzel dileklerininz verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim hepinize .. Öküz gibi bağıra bağıra ağlamak geliyor ya içimden sakinleşmeye çalışıyorum. Sonuçu aldığımda yazacağım buradan. Yüce rabbim sizlere yardım etsin. Sanırım bir de sonuç için gireceğim buraya ...

Hepiniz kendinize iyi bakın..

Sağlıkla bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin allah.

canım lütfen üzülmemeye çalış. o negatif düşünceleri kafandan tamamen atmaya uğraş.
bak endometum kalınlığı 13 mm çıkmış belkide fazlasını atmaya çalıştı bedenin. hem transferden sonra tutunma kanamasıda olabiliyormuş. belkide odur.
şimdi içindeki embriyolara inan. inancını yüksek tut. misal pozitifi alacağın günü düün. o günü hayal et pozitifi gördüğünü gözlerinin önüne getir. hamile gibi davran.. inan ki iyi gelecek.. çünkü evren biz ne düşünürsek bize onu veriyor..

Şimdi burda hepimiz bir süre sonra THEOnun pozitif haberiyle burada paylaşım yapacağını düşünelim. burdaki sinerjiye inanıyorum ben ..

Theo sakin ol arkadaşım bu pempe kanama gibi akıntılardan bahsediyorsan tutunca öyle göründüğünü bu sitede okumuştum ben. Transferden sonra kanama olacak diye birşey yazılmadı burada diye biliyorum. Yani transfer günü kanama neden olurmuş? Hem 4 embriyo 10 ve 8 hücreli ne demek en iyileri konmuş sana 10 günü bekle bakalım ondan sonra ya beraber sevinir yada yine beraber dövünürüz halimize. Ama bekleyip görelim derim.

Theo, bak öyle düsünme...elbette hepimiz bir sinavdayiz, bu kesin bence...ama vazgecmeliydim diye düsünme..üstelik transfer günü rahim kalinlilign bayagi yüksekmis ne güzel, yani 7-8 mm olup da kanamasi baska bence..doktor un ne dedi ve merak ettim kanama adet kanamasi gibi fazlamiydi yoksa azmiydi?

ne aşamadasın ne zaman gidiyorsun?

ne aşamadasın ne zaman gidiyorsun?

selam, bana ma demistin? öyle ise durumlar söyle: aralik 13de en son dogum kontrol hapi kullanicam, ondan sonra 2-3 gün sonra adet gelir diyorlar ve sonra da iste dönör hormonlara basliycak...sanirim tahminle 26/27 aralik kibris da oluruz, ama tam olarak adetim basladigi zaman söyleyecekler...yani sene basi transfer insallah olabilir.........inanamiyorum yaklasti :) kendimi birden donasyonda buldum acikcasi...düsünemezdim hic bu kadar cabuk karar verecegime...hayirlisi artik insallah...

donosyon içine gırınce işleyış su gıbı akıyor ...teavın en guzel şekılde geçer....bebışlerını allır gelırsınnn.....

Kıbrıstan döndüm. İşlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. İçerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra Fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. Şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.

Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Canım lütfen ümidini kırma... Muhtemelen endometrium fazla kalın olduğu için dökülmeye başladı, 14mm üzeri normal sayılmıyor....ama önlem alınmış.. Zaten fazla bir kanama yok.. Kaçıncı gün embriosu verildi 3. mü 5.gün mü? Belli mi olur bakarsın 2 tane birden tutunur :))) Kendini çok yorma,zorlama ve sakin ol..... Bütün forum arkadaşların senin ve bebeklerin için duacıyız.... Sevgilerimle........

Oooo forum almış başını gitmiş Çok sevindim. Sevgili arkadaşlarım uuzun zaman oldu giremedim Teo arkadaşım ümidini kırma Belki de o kanam değildir bak Aysevi ye o da ağlamış sızlanmıştı kanaması olmuştu Şimdi ikiz bebişi var maşallah. Benim de ilk ayda koskoca bir parça düştü oğlumun yumruğu kadar ama bak şimdi tatlı cadı kızım benim kucağımda bağrımda. Hem öyle bile olsa ne demek bir daha bulamam o parayı bir şekilde bulursun bulunur . Gerekirse bankaya borçlanırsın biz bprçlandıysak herkes yapabilir.

Efsuneciğim beni yanlış yazmışsın listede yaşım 46 donasyon yaşı 45 . 3 tüp bebek deemem var. ilk donasyon denemem 4 embriyo kondu hem sperm hem yumi alındı. şimdi bir kızım var şükürler olsun.

Başka arkadaşlar varsa olumlu sonuç ala tebrik ediyor öpüyorum Shanti bilir şşimdi ilgi alanlarımız değişiyor malum bebek neden ağlar vs sitelerinde dolaşıyoruz .Yine de soru varsa özelden yanıtlamaya çalışırım Sevgiler arkadaşlarım

Herkese günaydın , kaç gündür giremedim foruma maalesef eşim telefon ve bilgisayar gibi elektronik aletleri yasakladı :( o işe gidince elime alıyorum ama bu seferde vicdanen rahatsızlık duyup bırakıyorum. Bu forumda umutsuzluğa yer yok ne imkansız denenler gerçekleşti ne mucizeler oldu . Bu forma üye olduktan sonra farkına vardım bunu yaşayanın sadece ben olmadığını ve eğer kadın isterse herşeyi yapabileceğini, bu forumdan aldım gücümü ... Theo ve diğer umudu kırılmış olan arkadaşlarım hiç bişey için geç değil ve bu mucize bebekler çok güçlü aynı bizler gibi onlar için pozitif olalım,umutlu olalım,mutlu olalım ki bizi bırakmasınlar ...

yeni girebildim hafta sonu biraz yoğunlunluğum vardı lütfen üzülme henüz hiçbirşey net değil canım şuanda bu şekilde olumsuz bakman ve kendini üzmen daha daha cok zarar getirmekten başka hiçbirşey yapmıyacak zor bir durum dışarıdan konuşması yorum yapması kolay diyorsun biliyorum cokta iyi anlıyorum ama biraz daha güçlü olmaya güçlü tavır sergilemeye ihtiyacın pozitif düşün işallah herşey olumlu olacak gerçekten ..

Sanırım hamılesın nerede denemıstın canım

evet tress hamıleyım 3 tup bebek denememde tuttu çok şükür tüm bu yolda koşturan arkadaşların en kısa zamanda yüzlerının gulmesını çok ıstıyom
Ben HIT denedım ılkını başka klınıkte denedım memnun kalmadım ama hıt çok mutlu ayrıldım
tress en kısa zamanda
tum arkadasların bebeklerıne kavuşması dılegıyım
senın tedavın ne durumda

canım kullanıcı panelinden yazabilirsin yada profiline gir ordan gelen giden kutusundan da yazabilirsin.en üstte sağda.

ozelıma yazmışsın fakat özelden mesag atamıyoom 100 olmadıgı için bana mail yaz özelden yada telını ararım sana o klınıkten senın doktor gıttıyse aynı klınıkte çalışan çok ıyı bır bayan doktor vaarrr onada gıdebılırsın benım en yakın arkadası hazırladı ve ılkınde transferı olumlu sonuç aldı B.....E.... senın gıden doktorla aynı klınıkte çalışıyor
Hıt Guven ıyı doktor sadece kendını hazır hıssetıgın zaman gıt streslı ve moralın kotu donemınde gıtme ..........özelden mail veya telını yazarsan konuşuruz
hadi az kaldı sonu ıyı olacak sen çok emek verdın .....olacagına ınanıyoom mailumut sevgılı eşinede çok selamlar mayıs gıbı bende apartta olacam belkı yıne aynı zamana denk gelır dualarım senınle mailumut

Back
X