22-23 yaşındaki bayan sizce düşünüyor mu tutar mı tutmaz mı diye,o sadece plan yapıyor yada tutacağına o kadar emin ki istemiyorsa daha 8.haftayı bile beklemeden aldırıyor biz ise yani ben mesela 2 defa hamilelik yaşadığımdan tutarmı diye birşey düşünmüyorum sadece 8.hafta takıntım var onu aşarşam bebeğim doğar diyorum tabii sonuç negatif bence bu genç anne adayları gibi düşünmeye çalışmalıyız

22-23 yaşındaki bayan sizce düşünüyor mu tutar mı tutmaz mı diye,o sadece plan yapıyor yada tutacağına o kadar emin ki istemiyorsa daha 8.haftayı bile beklemeden aldırıyor biz ise yani ben mesela 2 defa hamilelik yaşadığımdan tutarmı diye birşey düşünmüyorum sadece 8.hafta takıntım var onu aşarşam bebeğim doğar diyorum tabii sonuç negatif bence bu genç anne adayları gibi düşünmeye çalışmalıyız

sen hangi merkezde yaptırmıştın,ne güzel hamileliği tatmışsın arkadaşım.inşallah bundan sonraki sonuna kadar gider.

dün bende bir şey duydum . oturduğum şehirde bir bayan 6 kez düşük yapmış. biri tüp bebekmiş.
doktor sonuncuda anlamış ki kadının rahmi erkek bebeğe tepki veriyor..
şuan 17 yaşında bir kızı varmış .. demek ki 7.de hamileliği taşıyabilmiş.
duydunuz mu hiç rahim erkeği taşımıyor gibi bir şey ?

sen hangi merkezde yaptırmıştın,ne güzel hamileliği tatmışsın arkadaşım.inşallah bundan sonraki sonuna kadar gider.

Ben dünya tüp bebek berk bey de yaptırmıştım,inşallah arkadaşım hepimiz hem hamileliği,hem doğum olayını hemde bebeklerimizin kocaman birey olmalarını yaşarız allah hepimize anneliği tattırsın

dün bende bir şey duydum . oturduğum şehirde bir bayan 6 kez düşük yapmış. biri tüp bebekmiş.

neden olmasın da?! düşükleri kaçıncı aylarda olmuş da çocukların cinsiyetleri belli olmuş?

Bilginisacım benim yakın arkadaşım tam 12 olumsuz tüp bebek denemesi yaptı hatta bana sen en azından hamileliği yaşıyorsun ben onu bile yaşıyamıyorum diyordu sonra hamile kaldı ama 5.ayda down sendromlu olduğu anlaşıldı ve normal doğum yaptırarak bebeğini aldılar yılmadı tekrar denedi ve 14.denemede çok güzel bir kız bebeği oldu bir görseniz nasıl mutlular kızda tam yemelik maşallah yani 44 yaşında 14.denemede arkadaşım hamile kaldı ve bebeğine kavuştu ve 14 denemeden sadece 2 sinde hamilelik yaşadı

hani hep diyoruz ya Allahım ol dediği zaman oluyor diye. işte bu hikaye de öyle.
bana geçmiş olsuna gelen bir arkadaşım anlattı;
geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımın kardeşi 3. kez hamile kalıyor. 2 çocuğu var aralarında bir yaş ve çok küçükler.
eşide işsiz 3. bakma imkanları yok aldırmaya karar veriyorlar.
bizim buranın pek meşhur doktoruna gidiyor 65o tl verip kürtaj oluyor. bir hafta sonra kontrol olması gerekiyor ama parasızlıktan gidip kontrol olmuyor.
zaman geçiyor hamilelik belirtileri devam edince başka bir doktoro gidiyor ki meğer hamile...!!
bebek iyi durumda ve aldırma zamanı geçmiş.
diğer doktora gidip anlatıyor "hani kürtaj yapmıştın" diye hesap soruyor.
doktor pişkin " kontorole gelmedin" şeklinde savunuyor.
kadın şuan 6 aylık hamile ve bebek iyi...
sanırım ikizdi doktor birini aldı birini bıraktı benim yengemin başınada gelmişti aynı olay o sonra kalanıda aldırmıştı.

aklım almıyor kürtaj bir operasyon, rahime müdahale edildiği halde diğer bebek orda tutunmaya nasıl devam edebilir.
ben kendimi o kadar koruyup kolladığım halde yaşadığımı biliyorsunuz....
Allahım ol derse oluyor sonuç itibariyle

aklım almıyor kürtaj bir operasyon, rahime müdahale edildiği halde diğer bebek orda tutunmaya nasıl devam edebilir.
Allahım ol derse oluyor sonuç itibariyle[/QUOTE]

olay bu kadar basit işte biz elimizden geleni yapalım sonrasını allaha bırakalım,normal olarak hayatımıza devam edelim (söyleyene bak:))

Canım işin özünü nasıl da güzel anlatmışsın.bende şöyle düşünüyorum,hedefe ulaşmak için biz sebeblere sarılıyoruz.sebebleri yaratan da rabbim. Rabbim çabalarımızın hürmetine cuma gecesi hürmetine tüm Anne olmak isteyen arkadaşlarımızın evlerini çocuk sesleriyle doldursun

Benim kasıklarım çok ağrıyor.doktora muayene oldum.vajinal muayene oldu bir sorun yok dedi.ama öksürdügümde sanki. Kasıklarımın içi acıyor.acaba rahimde yada tuplerde iltihap mı var bunk nasıl anlayabilirim be olur bana yardim edin yani kıbrıs içinde gitmeme azkaldi Yaa offf bide bu sorun çikmasın lütfeeeeen Allahımm

geçmiş olsun canım.
belki o herzaman çektiğimiz ağrılardandır. üşütmüşde olabilirsin

SANIZ ÇOK SEVİNİRİM BENİM 6.günüm.
bel ağrım var.

bilginsa sendende bilgi bekliyorum.

Yusufdeniz benim 8.gün lekelenmem olmuştu. Ama çok çok az. Pozitif sonucu aldıktan sonra 12.haftaya kadar da jel bazen turuncu geldi. Ama 8.gün leke gelmesi haricinde belirtim olmamıştı.içini ferah tut. İnşallah hamilesin.

Yusufdeniz benim 8.gün lekelenmem olmuştu. Ama çok çok az. Pozitif sonucu aldıktan sonra 12.haftaya

kadar da jel bazen turuncu geldi. Ama 8.gün leke gelmesi haricinde belirtim olmamıştı.içini ferah tut. İnşallah hamilesin.

sağol arkadasim belirtini yazmıssin benim bugün 7.günüm. Sabah ezanını duyunca namaza kalktim burdaki arkadaslarada ALLAHAMIMA dua ettim hepimiz icin kabul eder inşallah
rüzgarselin benim bel ağrım cok benimde pembe dediğim belli belirsiz aradim sordum önce ped koy takip et ettim dediğim gibi sonrakiler jelle beraber gelen turuncu gibiydi tövbe sevindim arkadaşım bugünlerde test yapasım var dayanamıcam beklemek ne zor içimizdeki dileği bize hayırlı eder inşallah amin yinede aklına gelen olursa belirti yazarsın dimi

sağol arkadasim belirtini yazmıssin benim bugün 7.günüm. Sabah ezanını duyunca namaza kalktim burdaki arkadaslarada ALLAHAMIMA dua ettim hepimiz icin kabul eder inşallah
rüzgarselin benim bel ağrım cok benimde pembe dediğim belli belirsiz aradim sordum önce ped koy takip et ettim dediğim gibi sonrakiler jelle beraber gelen turuncu gibiydi tövbe sevindim arkadaşım bugünlerde test yapasım var dayanamıcam beklemek ne zor içimizdeki dileği bize hayırlı eder inşallah amin yinede aklına gelen olursa belirti yazarsın dimi
Pembe leke geldiği gün hafif bel ve karın ağrım vardı. Sanki regl olacakmışım gibi ama (5-10 dk sonra geçiyordu) göğüslerimde şişlik ve iştah artması da vardı ama bence bunlar ilaçların etkisi. O kadar hormon alıyoruz. Sen sakin ol, duanı et ve bence test gününü bekle canım. Zaten az kaldı :) güzel haberler vereceksin inşallah :)

Arkadaşlar Bugün de bir jinekolojik onkolog a gideceğim. Previa da uzmanmış. Bir de onun görüşünü alayım. Lütfen dualarınızda sağlıklı bir hamilelik de dileyin. Ben hamile kalırsam gerisi kolay diyordum. sperm donasyonu ya! Bende sorun yok ya! Eksik dua etmemek lazım. Hamile kaldım çok şükür. Bebeğim de iyi ama prematüre doğacak olması beni korkutuyor :( neyse bugün güzel bir gün olsun. Hepimiz için...

hani hep diyoruz ya Allahım ol dediği zaman oluyor diye. işte bu hikaye de öyle.
bana geçmiş olsuna gelen bir arkadaşım anlattı;
geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımın kardeşi 3. kez hamile kalıyor. 2 çocuğu var aralarında bir yaş ve çok küçükler.
eşide işsiz 3. bakma imkanları yok aldırmaya karar veriyorlar.
bizim buranın pek meşhur doktoruna gidiyor 65o tl verip kürtaj oluyor. bir hafta sonra kontrol olması gerekiyor ama parasızlıktan gidip kontrol olmuyor.
zaman geçiyor hamilelik belirtileri devam edince başka bir doktoro gidiyor ki meğer hamile...!!
bebek iyi durumda ve aldırma zamanı geçmiş.
diğer doktora gidip anlatıyor "hani kürtaj yapmıştın" diye hesap soruyor.
doktor pişkin " kontorole gelmedin" şeklinde savunuyor.
kadın şuan 6 aylık hamile ve bebek iyi...
sanırım ikizdi doktor birini aldı birini bıraktı benim yengemin başınada gelmişti aynı olay o sonra kalanıda aldırmıştı.

Allahım ol derse oluyor sonuç itibariyle

çokkkk doğru gerisi teferuat zaten ..

Arkadaşlar Bugün de bir jinekolojik onkolog a gideceğim. Previa da uzmanmış. Bir de onun görüşünü alayım. Lütfen dualarınızda sağlıklı bir hamilelik de dileyin. Ben hamile kalırsam gerisi kolay diyordum. sperm donasyonu ya! Bende sorun yok ya! Eksik dua etmemek lazım. Hamile kaldım çok şükür. Bebeğim de iyi ama prematüre doğacak olması beni korkutuyor :( neyse bugün güzel bir gün olsun. Hepimiz için...

rüzgar selin hiç korkma sana bu konu ile ilgil daha öncede yazmıştım görümcemde senin gibi diye onun bebeğide 1250 gr doğdu şuanda 3 aylık 6 kiloyu geçmiş tosun gibi maşallah sağlıklı olsun ciğerlerinde vücut anotomisinde bir sorun olmasın işallahta bırak prematüre doğsun normal doğan bebeklerden cok daha hızlı gelişiyorlar korma sakın sağlıklı sıhatlı allahım kucağına almanı nasip etsin

Benim kasıklarım çok ağrıyor.doktora muayene oldum.vajinal muayene oldu bir sorun yok dedi.ama öksürdügümde sanki. Kasıklarımın içi acıyor.acaba rahimde yada tuplerde iltihap mı var bunk nasıl anlayabilirim be olur bana yardim edin yani kıbrıs içinde gitmeme azkaldi Yaa offf bide bu sorun çikmasın lütfeeeeen Allahımm

tress06 üşütmüş ollabilirsin ayaklarının altına sıcak su torbası koy otururken birde sadece tek ağrı değil iltihabın belirtisi bulantı hafif ateş terleme gibi belirtilerde varsa ağrının yanında o zaman iltihab olabilir bir kanda crp baktır zaten vücudunun herhangi bir yerinde iltihap varsa o değer yüksek cıkar o zaman tekrar git derim doktora ama kaygılanma rahat ol sakınan göze çöp batmasın

rüzgarselin benim bel ağrım cok benimde pembe dediğim belli belirsiz aradim sordum önce ped koy takip et ettim dediğim gibi sonrakiler jelle beraber gelen turuncu gibiydi tövbe sevindim arkadaşım bugünlerde test yapasım var dayanamıcam beklemek ne zor içimizdeki dileği bize hayırlı eder inşallah amin yinede aklına gelen olursa belirti yazarsın dimi[

aynı kişisiniz değilmi arkadaşım bir kaç kez yazdım sana ama cevap alamadım ben cok merak ediyorum transferle ilgili neler olduğunu dünya ıvf den memnunmusun berk bey ve ekibinden memnunmuydun donör hakkında ne kadar bilgi verdiler ne kadar ödedin hastaneye memnunmusun bunları vaktin olduğunda detaylı bir şekilde yazarsan sevinirim..

işallah allahın izni ile bebeklerini alıp gelmişsindir yusufdeniz az kalmış bu günüde sayma 4 gün birşey biraz daha bekle arkadaşım ben daha önce yazlılanlarda görmüştüm değerleri düşük olunca acaba düşecekmi kaygısı yaşayanlar var ki cok normal herkez binbir umutla yaptırıyor bence bekle yeni yıla içinde kocaman bir umutla gir 2013 te öğren 2013 bebeklerinin ve senin yılın olsun kendini kötü düşüncelere sevk edecek olarlardan demorolize olmanı sağlayacak ortamlardan uzak tut coğu gitti azı kaldı allahın izni ile inşallah herşey gönlünce olsun

Back
X