cook sagolun arkadaslarim.......inanin öyle bir kafam karisik öyle bir tuhaf duyguki...........tabii insallah iyi gider, progesteron degeri cikmasi sart, yoksa kötüymüs.

eslemsana - git dr. firdevs e - kendisi gercekten cok nazik, positiv ve analyisli bir doktor!!

sagol sagol sagol :)

darisi tüm bebek isteyenlere........darisi simdi bekleyenlere..darisi yakinda kibrisa gidenlere:)

öyle bir icim ucuyorki, anlatamam...........ayni zamanda tabii dikkatli de olyuroum..daha kimseye demedik, ne anneme ne kardesime.......progesteron degeri beklememiz gerek, bakalim kese gözükecekmi, kalp atisi vs. derken

AMA SU AN HAMILEYIM COCUK GIBI UCUYOR YÜREGIM

:52::52::52::52::52::52:

Bebek tebrik ederim..hayırlı olsun..
Allah kucağına almayıda nasip etsin...
senin haberini okuyunca birden çok mutlu oluverdim...

Kizlar,

bu sabah 4.30 kalktim erken testlerden yaptim, cünkü dün yine rahim bölgemde o kadar agri vardi, migdem bulaniyordu (ki bunlar ilaclardan geliyormus!) neyse. test cok aaaz silik cikti, rahat duramadim doktora gittim HCG ölctürmek icin...artik bilmek istiyordum........cikti hcg kanda - degerim 41, daha düsük ama cok erken dedi doktor.

yani hamileyimmmmmmmmmmmmm :)))))))))) bu kesin kizlar!!!!!!!!!!!!!!!

AMA progesteron degerim cok ama cok düsükmüs - sadece 6 - bu hic iyidegil tabii.......simdide korkular basladi tabii....

2 gün sonra tekrar kan vericem, HCG degeri ikiye katlanir umarim........katlanmazsa iyi degil demektir biilyorsunuz........

AMA BUGÜNÜN TADINI CIKARIYORUZ ESIMLE

HAMILEYIMMMMMMM

Bebek harika bir haber bu!!! Senin hamile kalacağını hissediyordum.... Çok sevindim.... Progesteron için Firdevsi cebinden ara ve hemen sor,dozunu arttırır veya gerekirse progesteron iğne önerebilir. Firdevse biliyorsun ki cebinden ulaşabiliyorsun... Daha erken zaten, hemen önlem alabilirsin. Değerinin düşük olması da henüz test günün gelmediği içindir. Sen 12. gün yaptır bakalım kaç çıkacak; belki de ikizdir :)))) Hayırlı ve sağlıklı olsun.....

Yaşasın yehoo:) Uzun süredir forumu takip ediyor ama birşeyler yazmıyordum. İçimdeki hüznü yok ettin. Tebrik ederim arkadaşım.

Evet kizlar bende hala inanamiyorum...firdevs hanimi ariycam hemen...progesteron düsük olmasi hic mi hic iyi degilmis...düsüke sebeb oluyormus Allah korusun..

dualariniz icin sagolun arkadaslar

darisi bütün burda ve bütün bebek isteyenlere..Allah tamamini hepimize erdirsin kizlar......daha yolun cok basindayim, ama cok korkuyorum, bu sene bir kez düsük yaptigim icin tabiiki korkularim cok büyük..........

ama insallah hersey iyi gidecek..positif düsünmek istiyorum..insallah :)

evet cok erken yaptirdim testi - duramadim :))) bakinsana daha bugün transferden 6. günü :))

yaşasınn yeni yılın ilk güzel haberi. Rabbim dualarımızı kabul etsin bebeğimin gebeliği sorunsuz devam etsin.
ay nasıl mutlu oldum yaa çok güzel haber.
Bebek benimde ilk ölçümde progesteran 7 idi. o kapsüllerle ve haftada 2 iğneyle 41e çıkarmıştık.
korkma düzenlenir o hemen önlem alınca..

hem sen çok erken test yaptın bu hcg değeri çok normal .. inşallah ikiz olur :)

sabah beri içimde güzel bir his vardı iyi haber alacağım zaman hissettiğim zamanlardaki sezgiydi.
oyyy oyy oyy

ve nolur şimdilik kimseye söyleme nazardan çok korkuyorum

Son düzenleme:
cook sagolun arkadaslarim.......inanin öyle bir kafam karisik öyle bir tuhaf duyguki...........tabii insallah iyi gider, progesteron degeri cikmasi sart, yoksa kötüymüs.

eslemsana - git dr. firdevs e - kendisi gercekten cok nazik, positiv ve analyisli bir doktor!!

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin!....

yaşasınn yeni yılın ilk güzel haberi. Rabbim dualarımızı kabul etsin bebeğimin gebeliği sorunsuz devam etsin.
ay nasıl mutlu oldum yaa çok güzel haber.
Bebek benimde ilk ölçümde progesteran 7 idi. o kapsüllerle ve haftada 2 iğneyle 41e çıkarmıştık.
korkma düzenlenir o hemen önlem alınca..

hem sen çok erken test yaptın bu hcg değeri çok normal .. inşallah ikiz olur :)

sabah beri içimde güzel bir his vardı iyi haber alacağım zaman hissettiğim zamanlardaki sezgiydi.
oyyy oyy oyy

ve nolur şimdilik kimseye söyleme nazardan çok korkuyorum

sagol canim benim.......cok sagol benim icin sevindigine ...insallah cikar progesteron, korkuyorum hemde cok...tam sevinemiyorum tabii....Allah insallah bebislerimi korur hayirlisiyla.........

yok demedik kimseye sadece esim biliyor..oda sevincten gözleri doldu - benimde onun gözünün dolmasina gözüm doldu ve kisa aglastik :)))

yani insan inanamiyor, seviniyor, ayni zamanda korkuyor..................

evet cok erken yaptim testi, yapmiycaktim...duramadim...... :))

darisi burda tüm arkadaslarima insallah!!!!

Arkadaşım sana bişey sorucam eşim (www.barcelonaıvf.com) e-mail atmış ordan cevap geldi ingilizce yazılmış fiyatı yazmamışlar ama eğer gebelik olmazsa paranın %75ini geri vereceklerini yazmışlar senin yaptırdığın yerle aynımı bu konu hakkında bilgin varmı birde rehber ücretin içindemi onu biliyomusun cevaplarsan sevinirim canım....

Kizlar,

bu sabah 4.30 kalktim erken testlerden yaptim, cünkü dün yine rahim bölgemde o kadar agri vardi, migdem bulaniyordu (ki bunlar ilaclardan geliyormus!) neyse. test cok aaaz silik cikti, rahat duramadim doktora gittim HCG ölctürmek icin...artik bilmek istiyordum........cikti hcg kanda - degerim 41, daha düsük ama cok erken dedi doktor.

yani hamileyimmmmmmmmmmmmm :)))))))))) bu kesin kizlar!!!!!!!!!!!!!!!

AMA progesteron degerim cok ama cok düsükmüs - sadece 6 - bu hic iyidegil tabii.......simdide korkular basladi tabii....

2 gün sonra tekrar kan vericem, HCG degeri ikiye katlanir umarim........katlanmazsa iyi degil demektir biilyorsunuz........

AMA BUGÜNÜN TADINI CIKARIYORUZ ESIMLE

HAMILEYIMMMMMMM

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Canım arkadaşım çok mutlu oldum ya.Allah İnşallah devamını getirir.Senin bu mücadelenin sonunda başaracağını düşünüyordum.Tebrik ediyorum ve bu mutlu haberlerinin devamını bekliyorum.

Arkadaşım sana bişey sorucam eşim (www.barcelonaıvf.com) e-mail atmış ordan cevap geldi ingilizce yazılmış fiyatı yazmamışlar ama eğer gebelik olmazsa paranın %75ini geri vereceklerini yazmışlar senin yaptırdığın yerle aynımı bu konu hakkında bilgin varmı birde rehber ücretin içindemi onu biliyomusun cevaplarsan sevinirim canım....

Benim gittiğim ve anishanın gittiği bu adresteki dr. ramon.
Inicio - Unidad Reproduccin Asistida Hospital Quirn Barcelona

Hayır eşinin yazıştığı başka bir tüp bebek merkezi..

Ön görüşme 165 euro. Ve benim gittiğim tarihlerdeki emaillere bakarsan her işlemin ücretini de bulursun..

çok mutlu oldum canım yaaa..inşallah Allah kucağına almayı nasip eder sağlıkla sıhhatle..çok sevindim...

bu gün bayrrmımız olsun.çok sevindim. allah tamamına erdirsin.çok doğru bir dr.gitmişsin firdes hn.ellerine sağlık

Sevgili Bebek çok çok güzel bir haber verdin hepimize,allahım tamamına erdirsin,sağsalim kucağına almayı nasip etsin,çok güzel bir duygu allahım hepimize yaşamayı nasip etsin,biliyorum yerinde duramıyorsun herkese hamileyim diye haykırmak istiyorsun nacizane tavsiyem 2 ayı geçir sonradan paylaş inan nazara inanmam ama sanırım azcık da değiyor (bizde paranoyak olduk azcık:))) ay çok güzel ya yaşasınnnnnnnnnn

Back
X