İğneyi oldum ama adet te gecikmeler oluyormuş baksana! Üstelik donörle ilgili hiçbir bilgi edinemedim. Ama ne yalan söyleyeyim bir sonraki adete yakın transfer ben de tutmaz. Bu korkumu dr la da paylaştım ama kendinden emin görünüyor. Yani hiçbir şey kontrolümde değil. Ben de tatil yapmaya karar verdim.Birkaç güne kadar tatil moduna gireceğim aksi durumda beyin hep soru üretiyor cevapları alamadı mı tadmin olamıyor e ne yapalım. Aa bu arada sizlerle birşey paylaşmak istiyorum anne babanın muvakkatı olduğu müddetçe evlat edinilebiliniyor. Tabi ben de spermleri konusunda megaloman kocam yüzünden bu olamadı bir arkadaşım kocasına tıpatıp benzeyen bir çocuğu evlat edindi. Bir dr arkadaşım USA da 5 amerikalı çocuğu evlat edindi.Bir arkadaşım onca mala mülke hala sıfır yaş evlat edinemedi.Bende burada sigarası devamlı tüten bir adamdan çocuk yapmak için yırtınıyorum. Şeytan çok şey söylüyor ama son sözü ben söylemek istediğimden sadece susuyorum. Herkesi çok öpüyorum.
donasyona hazırlık başladı galiba canım dünyaya mı gidicektin dürügen öyle hatırladım sanki