arkadaşlar sizleri asla üzmek istemem. ben sadece durumumu ve endişelerimi paylaşmak istedim sizlerle.tabiki ben halime şükrediyorum tek korkum bu durumdan dolayı başarısız olursam eşimin vazgeçmesi...hepimiz zor günlerden geçiyoruz . .bazı arkadaşlarımlatek farkımız baılarımızda yumurta yok bazılarında sperm yok .netice ikisininde yokluğu çok büyük sorun birinden biri yoksa olmuyor işte... hepimizin amacı aynı anne baba olmak .allah hepimizin yardımcısı olsunn
aminn canımmm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.sana ben de sadece nacizane fikrimi aktarmak istedim...benim demek istediğim bunu çok sorun edip kendini ve eşini yıpratmaman, biliyorsun moral, inanmak çok önemli...geçmiş sayfaları okursan ben en baştan beri okudum, aysevi var bebek var eşinde sorun olup da hamile kalan ki onların sayı ve morfoloji seninkinden kötü, benim eşimin de sizinkinden kötü mesela..ama zaten ne olursa olsun sonuç Allahın takdiri...biz sadece bize düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir yani hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz..maddi olarak da çok zor hepimiz biliyoruz...az rakamlar değil...ama şükürler olsun ki böyle bir imkan da varmış...ve hepimiz inşallah yumurta donasyonu olsun sperm donasyonu olsun bu sene hamilelik haberleri alalım ve sağlıkla kucaklarımıza alalım...