kızlar suanda o kadar üzgün ve mutsuzum ki anlatamam donasyon işlemi için arabamızı sattık bugün öğleden sonra satışı yapılacaktı eşimde bende sabhatan işe geldik ve yarım saat geçmeden komşularımızdan telefon geldi kapının önünde duran arabaya manyağın biri carpmış hemde o kadar kötü carpmışki araba resmen perte cıkmış herşey üst üste geliyor carpan adamı öldürcektim eşim zor zabdetti beni herkez diyorki sakin ol içerisinde sizde olabilirdiniz içinde ben yoktum ama arabada umutlarım vardı sabahtan beri ağlamaktan elim yüzüm şişti neden herşey bu kadar ters gidiyor isyan etmek istemiyorum ama evlendiğimden beri önce eşimin ailesi düğün borçlarının hepsini üzerimize yıktı tüm altınlarımı sattım sağlık olsun çalışır hayatımıza devam ederim dedim sonra erken menepoza girdiğimi öğrendim ve sadece donasyonla cocuk sahibi olabileceğim gerceği ile karşılaştım eşim üzülme arabayı satar yaparız dedi kaza bela olmadan arabayı satıp parasını banyaka koyalım dedik salı günü arabayı satıp anlaştım bugün öğleden sonra satışını yapıp parayı alacaktık sabahın köründe gerizekalının biri arabaya carptı arabanın satışı iptal oldu kasko bozuldu kazasızlığı gitti değeri düştü umutlarımı yıktı neden herşey böyle üst üste geliyor(((((((((((((((((((((((((((
Bir dakka panik yapma araba sigortalıdır inşallah çünkü sigortadan parasını muhakkak alırsın.. Ya da o çarpan beyinsizden almalısın.. Eğer perte çıktıysasigortadan arabanın tam raicini.. Yani tabii biliyorsundur yanlış anlama ,