kızlar suanda o kadar üzgün ve mutsuzum ki anlatamam donasyon işlemi için arabamızı sattık bugün öğleden sonra satışı yapılacaktı eşimde bende sabhatan işe geldik ve yarım saat geçmeden komşularımızdan telefon geldi kapının önünde duran arabaya manyağın biri carpmış hemde o kadar kötü carpmışki araba resmen perte cıkmış herşey üst üste geliyor carpan adamı öldürcektim eşim zor zabdetti beni herkez diyorki sakin ol içerisinde sizde olabilirdiniz içinde ben yoktum ama arabada umutlarım vardı sabahtan beri ağlamaktan elim yüzüm şişti neden herşey bu kadar ters gidiyor isyan etmek istemiyorum ama evlendiğimden beri önce eşimin ailesi düğün borçlarının hepsini üzerimize yıktı tüm altınlarımı sattım sağlık olsun çalışır hayatımıza devam ederim dedim sonra erken menepoza girdiğimi öğrendim ve sadece donasyonla cocuk sahibi olabileceğim gerceği ile karşılaştım eşim üzülme arabayı satar yaparız dedi kaza bela olmadan arabayı satıp parasını banyaka koyalım dedik salı günü arabayı satıp anlaştım bugün öğleden sonra satışını yapıp parayı alacaktık sabahın köründe gerizekalının biri arabaya carptı arabanın satışı iptal oldu kasko bozuldu kazasızlığı gitti değeri düştü umutlarımı yıktı neden herşey böyle üst üste geliyor :((((((((((((((((((((((((((((

Bir dakka panik yapma araba sigortalıdır inşallah çünkü sigortadan parasını muhakkak alırsın.. Ya da o çarpan beyinsizden almalısın.. Eğer perte çıktıysasigortadan arabanın tam raicini.. Yani tabii biliyorsundur yanlış anlama ,

Bebekcim,hamilelik haberini bu gece okudum ama bu arada da çok elim bir kayıp yaşamışsınız sizin adınıza ve en çok eşinin adına çok üzüldüm.Allah sizlere sağlık ve uzun ömür versin.Hamileliğini çok ama tebrik ediyorum canım.İşte sen şimdi daha çok umut verdin bana.Kıbrısta,yumuurta donasyonu ve 40 yaş üstü ilk denemede pozitif almak çok büyük umut oldu.En yakın zamanda bizlere de olsun inşallah..Ölüm yaşamın bir parçası.Keşke sıralı olsa.Sıralı bile olsa en yakınlarını kaybettiğinde çok acı yaşıyor insan.Sen metin ol ve en çok bebeklerini düşün canım.Allah onları size bağılasın.
Hasa misafirimiz hafta sonunu başka bir yakınında geçirmek için bu gün bizden ayrıldı.2 gün boyunca yataktan çıkmayıp uyumayı düşünüyorum...Uyandıkçada girip sizi okuyacağım.

cok üzüldum mekani cennet olsun bebek,,bende almanyada yasiyorum suan ne kadarlik hamilesin? bende p.tesi gunu gidiyorum kusura bakma sorum yersiz oldu ama cok heyecanliyim cok korkuyorum allah bebeklerini kucagina almayida nasip etsin insallah...

Yani canım morfolojiniz anladığım kadarıyla 100%2 mi oluyor.peki Donasyon öncesi firdevs hanımın spermlerle ilgili bir yorumu oldumu başarı şansını etkilemsi açısından diyorum canım ...

Tress örnek veriyorum. İlk eşimin canlı spermi neredeyse yoktu.. 4 tane canlı spermi zor buldular döllendi ve gebe kalmıştım..

Bununla ilgili sana bir sürü örnek verebilirim.. Lütfen takılma.

Dünya'da yaptıracaklar arasında sırada ben varım sanki. En son Yusufzilan olmuştu onun negatifi en çok beni üzdü diyebilirim. İnsan kendiyle karşılaştırıyor elinde olmadan üstelik 45 yaşında olarak ilk ve son denemem olacak. Eşim spermleri diye tutturmasa şu anda kaç kere evlat edinmiştim. Amerikadaki arkadaşımın evlatlıklarından biri aynen ben çok şaşırdım görünce ve ağladım çünkü bebekliği bile benim fotogramlarımla birebir örtüşüyordu.

merhaba o duyguyu biliyorum bende 2 kez tup bebk denedim olmadi simdi ilk ve son kez yumurta nakliyle deniycem pazartesi kibrisa dogusa gidiyorum ALLAH hepimizin yardimcisi olsun .ilk ve son diyorum cunku ikinci kez denemeye ne paramiz ne pskolojimiz kalmadi malesef.

Başınız saolsun .. çok üzücü bir haber.
Her ölüm erkendir.. Mekanı cennet olsun
Seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin..

Senin mesajlarını okumak beni çok rahatlatıyor..

Şans bebeklerinden yana olsun inşallah

merhaba o duyguyu biliyorum bende 2 kez tup bebk denedim olmadi simdi ilk ve son kez yumurta nakliyle deniycem pazartesi kibrisa dogusa gidiyorum ALLAH hepimizin yardimcisi olsun .ilk ve son diyorum cunku ikinci kez denemeye ne paramiz ne pskolojimiz kalmadi malesef.

Bol şans.. Herşey yolunda gidecek inşallah.. güzel haberlerinizi bekliyorum. Banada moral oluyor

Maalesef arkadaslar kaybettik esimin abisini..ben hastaneye gitmedim, esim de götürmezdi zaten...gitti bitti hayati bir kac saat icinde...sokdayiz hala insanin inanasi gelmiyor. bugün biraz agladim elbette cok üzüldüm korkuyroum Allahim insallah bebeklerimi korumustur........esimde diyor soguk kanli ol, sen sadece bebeklerimizi düsün....
pazar günü esim türkiyeye gidiyor, cenaze nakli almanyadan ancak pazartesi oluyormus...su iki günde dünyamiz hem sevincle doldu hemde üzüntüyle.....

başınız saolsun canım allah eşine ve ailesine sabır versin ne denile bilirki sözün bittiği yer ilahi takdirar öyle yada böyle bir şeyler vesile oluyor.kendine dikkat et moralini yüksek tut canımm

Arkadaşlar ben de sperm morfolojisi konusunda kafası karışık biriyim çünkü eşimin 1 sene önceki kruegere göre sperm morfolojisi 2 geçen ayki normal incelemede 80 çıktı ne kadar büyük fark var değil mi yani krueger daha mı geçerli ????

değerlerini yazarsan yorumlamaya çalışırız canım 80 diye morfoloji duymadım biz krueger göre yaptırdık o zaman 5 alt sınır sayılıyormuşş

sen evlatlıkta istiyorsun sanırım.çok geç kalmadan başvur bence zaten bir süre sonra veriyorlar bebeği . bu süre içinde eşin alışır bu fikre. banada soğuk geliyordu bu fikir ama bizde tam tersi eşim ısrarcı 2 sene sonra bebeğim gelecek inşallah bende yaş 38 bu arada 3 kere donasyondan sonra verdik bu kararı 3de berk beyde. hakkında haırlısı inşallah. BEBEK başın sağolsun.allah sana ve ailene sabır versin . NİL çok geçmiş olsun unutmaki her şerde bir hayır vardır.böyle düşün ve kendini teselli et beterin beteri var.

canım yanlış anlamadıysam sendaha önce donasyonu iki kez daha mı denedin .bunu bilmiyordum nerde yaptırmıştın ve neden olmadı

ben somtik arkadaşın yazısıyla karıştırdım ve senin 3 kez donasyon denediğini sandım yanlış anladımmm

güle güle git gel inşallah, herşey istediğin gibi olsun..doktorun kim doğuşta

bebek merhaba, eşinin abisinin ölümü üzücü. ama unutma ki karnında yepyeni bir yaşam var. o yüzden biraz olsun kendini güncel durumdan soyutlaman lazım. cenaze ortamına girmemeye çalış olur mu?
biraz ağladın diye de hemen birşey olur korkusu yaşama. ben sürekli yatmaktan ve sıkıntıdan haftada bir zırlayıp rahatlıyorum.
kendini hırpalama yeter. karnındaki öyle bir mucize ki, sen hayatına devam ediyorsun bu arada vücudun ona ne gerekiyorsa taşıyor. her geçen gün büyüyor bebeklerin. sana anne demek için.şu çift çizgiyi göz önünde bulundurabilirsin. moral olur.

günaydın arkadaşlar,
son durumumu paylaşayım sizlerle.
dün sağlık ocağına gideyim dedim ilaç yazdırmak için. üstümü giyinirken yorgun düştüm ve sinirlerim bozuldu.
doktorumu aradım. uzun süre yatmaktan artık kaslarım güç kaybetmiş. kanamam olmadığı için yavaş yavaş ayağa kalkmamı önerdi. önce bir süre evin içinde sonra dışarıda en fazla 15 dakikalık yürüyüş verdi. sağlık ocağına arabayla gittim ve hiç beklemedim ama geldiğimden beri kasıklarım, kaslarım deli gibi ağrıyor.ağrı kesici etki etmedi. artık güçlenme zamanının geldiğine sevindim :)

dün çok kötüydümde herkezinde söylediği gibi bundada var bir hayır demekki arkadaşlar ne yapalım kısmetten ötesi yok sağolun hepinize teşşekkür ederim bu forma üye olduğuma hissettiklerimi anlayan insanlarla bir aradayım cok sağolun..

bebek;

başınız sağolsun allah sabırlar versin kendini hırpalama unutma senden bir candan mesulsün arkadaşım...

arkadaşım Allah yardımcın olsun...ilk ve son denemem diyosun...ikinci olmasın bizlerede umut olsun...bol sanslarr

bebek canım başınız sag olsun,ani ölümler dahada yıpratıcı oluyo...eşine destek olup,bebişlerini düşün canımmm...acı unutulmuyor ama zaman en büyük ilaç..kendine dikkat et..

Arkadaşım başın sağolsun! Geride kalanlara sağlıkla beraber sabır diliyorum. Hayat bu getirip götürdükleri var. Tabi bir üzüntü içinde hamileliğin başladı ama ne olursa olsun bu ortamda çok fazla acıdan uzak olmaya çalış artık yalnız değilsin sadece kendi adına attığın adımlar içinde bir yaşam başladığında bitiyor artık ben değil biz demeye başlıyorsun. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Sağlıkla ve bebekle kal canım!

ben somtik arkadaşın yazısıyla karıştırdım ve senin 3 kez donasyon denediğini sandım yanlış anladımmm

Boşuna panik yapıyorsun bence eşinin değerleri iyi %1le hamile kalanlar var imsi yönteminde bunun çokta önemi yok benim eşimde aynı durumda sen çok stres yapıyorsun bu çok önemli bak biraz rahat olmaya çalış...

:72:

:nazar:

Sevgili arkadaslarim,
ikinci kan degerni aldim. beta hcg 41 den 172ye cikmis, progesteron 9 a cikmis......!!!!!! Doktor hepsi cok iyi dedi.........Arkadaslarim benim sevindigim gibi Allah sizinde hepinizi sevindirsin!!!!!!!!!!

Dr. Firdevs hanimna ve Irem Hanima da haber verdim, onlarda benimle cok ama cok sevindiler. Dr. Firdevs hanim "sanki benim bebegim olacak kadar sevindim dedi".........

Arkadaslarim yolun elbette taaaa basindayim, insallah Allah devamini getirir.......ama sizlere sunu diyebilrim: ne olur vazgecmeyin, devam edin, savasin, geri ayaga kalkin, ben yillardir 7. kez tüp bebekde hayal kirikliklarina ugradim, demek istedigim VAZGECMEYIN

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
bebek tebrik ederim arkadaşım çok mutlu oldum senin adına alah kucağına aldığım günleride göstersin inşallah.eşinin abisi içinde başınız saolsun çok üzücü bi haber olmuş sizler için allah sabır versin geride kalanlara da sağlıklı ömürler versin inşallah...

Back
X