sabahın 7 s,nden beri hastanelerdeyim yeni geldim eve randevu aldığım merkeze gittim arkadaşlar muayne ettiler testler için kan aldılar muayne sırasında bugün adetimin 3 günü olduğu için bir sağda 1 solda olmak üzere 2 tane yumurta gördüklerini ve hemen tüp bebek denemesi için ilaca başlatmak istediler kan sonuçlarımın cıkmasını beklemeden ve bunun için aşırı ısrar vardı gercekten artık sinirlerim harap oldu kime inanıp kime güveneceğimi şaşırdım ve yine kendi doktoruma gittim öğleden sonra kan sonuçlarım çıktığında ondan zorla randevu aldım ve ben görmek zorunda olduğunu söyledim durumu izah ettim herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım başkalarının bir tane yumurta için tüp bebek denemesi yapmak ısrar ettiklerini ama onun muayne için bile çağırmadığını hepsini kafamdaki tüm soru işaretlerini anlattım bugünkü kan sonuçlarım fsh 21 lh 3,06 e2 23 çıktı ve ultrasonla muayne etti oda 2 tane yumurta gördüğünü söyledi bugün serephone diye bir hormon ilacına başlattı pazartesi günü tekrar yumurtanın gelişip gelişmediğini kontrol etmek için muayneye cağırdı eğer yumurtada büyüme gelişme varsa tüp bebek denemesi yapıcaz.acıkca şansımın cok düşük olduğunu söyledi oluşan yumurtanın içinin boş çıkabileceğini kalitesiz yumurta olabileceğini yada gelişmeyebilir dedi ama %10 gibi bir ihtimal vererek sağlıklı bir yumurta oluşabileceğini söyledi ben % 10 da olsa denemek istiyorum eğer yumurtada gelişme büyüme olursa biliyorum cok düşük bir ihtimal ama ya olursa fakirin ekmeğimiş umutbizlerde bebek fakiriyiz :)))) bu arada amh değerim cuma günü çıkacak cıkınca sizinle paylaşacağım dua edin benim için hayırlıysa allah nasip etsin .ayrıca hepinize yorumlarınız ve fikirleriniz için cok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın
nill tedavin hayırlı olsun inşallah o foliküller dolu çıkar. ben 5 tüp bebek denedim.son ikisi iptal oldu foliküller boş olduğu için. sonuncuda benimki de mini tüp bebekti, serophene kullandım.. hele 4.tedavimde yumurtalar toplandı öyle söylediler boş olduklarını, 5.denemede ise e2 yükselmeyince boş dediler öyle iptal oldu...
inşallah 3 folikülün de dolu çıkar...izmirdesin sanırım...