sabahın 7 s,nden beri hastanelerdeyim yeni geldim eve randevu aldığım merkeze gittim arkadaşlar muayne ettiler testler için kan aldılar muayne sırasında bugün adetimin 3 günü olduğu için bir sağda 1 solda olmak üzere 2 tane yumurta gördüklerini ve hemen tüp bebek denemesi için ilaca başlatmak istediler kan sonuçlarımın cıkmasını beklemeden ve bunun için aşırı ısrar vardı gercekten artık sinirlerim harap oldu kime inanıp kime güveneceğimi şaşırdım ve yine kendi doktoruma gittim öğleden sonra kan sonuçlarım çıktığında ondan zorla randevu aldım ve ben görmek zorunda olduğunu söyledim durumu izah ettim herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım başkalarının bir tane yumurta için tüp bebek denemesi yapmak ısrar ettiklerini ama onun muayne için bile çağırmadığını hepsini kafamdaki tüm soru işaretlerini anlattım bugünkü kan sonuçlarım fsh 21 lh 3,06 e2 23 çıktı ve ultrasonla muayne etti oda 2 tane yumurta gördüğünü söyledi bugün serephone diye bir hormon ilacına başlattı pazartesi günü tekrar yumurtanın gelişip gelişmediğini kontrol etmek için muayneye cağırdı eğer yumurtada büyüme gelişme varsa tüp bebek denemesi yapıcaz.acıkca şansımın cok düşük olduğunu söyledi oluşan yumurtanın içinin boş çıkabileceğini kalitesiz yumurta olabileceğini yada gelişmeyebilir dedi ama %10 gibi bir ihtimal vererek sağlıklı bir yumurta oluşabileceğini söyledi ben % 10 da olsa denemek istiyorum eğer yumurtada gelişme büyüme olursa biliyorum cok düşük bir ihtimal ama ya olursa fakirin ekmeğimiş umut :(bizlerde bebek fakiriyiz :)))) bu arada amh değerim cuma günü çıkacak cıkınca sizinle paylaşacağım dua edin benim için hayırlıysa allah nasip etsin .ayrıca hepinize yorumlarınız ve fikirleriniz için cok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın

nill tedavin hayırlı olsun inşallah o foliküller dolu çıkar. ben 5 tüp bebek denedim.son ikisi iptal oldu foliküller boş olduğu için. sonuncuda benimki de mini tüp bebekti, serophene kullandım.. hele 4.tedavimde yumurtalar toplandı öyle söylediler boş olduklarını, 5.denemede ise e2 yükselmeyince boş dediler öyle iptal oldu...
inşallah 3 folikülün de dolu çıkar...izmirdesin sanırım...

sevgili bebek göremiyorum seni hiç burda..nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım:)

clexaneı günün hangi saatinde vuruluyorsun? bana clexanı kaçlık verecek çok merak ediyorum..evde baya bir clexane 0.2 var bir de daha önceki tedaviden fraxiparine 0.6lık...2 dr.un verdiği ne kadar farklı dozajlarda...

teşekkür edrim bilginisacım cvbın için evet ben sormuştum.benim burdaki doktor onunla ve berk beyle çalışıyormuş gideceğim zaman diliminde hangisi uygun oluyorsa ona gönderiyorum sizinle daha iyi vakit bulup ilgilensinler diye dedi bende burda duymamıştım berk beyi duydum ama senin gidiş dönemini takip ettim cnm haberine sevinmiştim ki ardından üzücü haberini okudum ama verda hanıma gittiğini bilmiyordum.sakın üzme tatlı canını arkadaşım rabbim en kısa zamanda tekrar bu duyguyu tattırsın sana dualrım buradaki tüm arkadaşlarla.peki cnm önerin nedir daha fazla test yapabilirdi derken?bir doktor seni hazırladımı bulunduğun yerde yoksa verda hanımla direk irtibata geçip omu yol gösterdi yada gitmeden nasıl testler yaptırabilirim kendime yada eşime.

aykızcım sürec şöyle anlatayım;
nternetden aratırırken karşıma hep doğuş tüp bebek çıktı ve Verda hanım. sonra iletişime geçtim anlattık burda benim özel bir doktorum olup olmadığını takip edilmem gerektiğini söyledi. bir süre geçti tedavime başlamak için özel bir doktora gitmeye başladım.
durumumu anlattım, donasyon istediğimi bana gerekli kontroleri ve tahlilleri yapmasını istediğimi.
ben menapozdayım tüp bebek denememde hiç olmadı.
yumurtalıklarımın bir kez zorlanıp kontrol edilmesi için istanbulda ünlü bir tüp bebek merkezine gidip geldim yumi olmadığı anlaşıldı. ordaki doktor donasyon istiyoruz diye Şevket beyle iletişim kurup bilgilerimi verdi gerekli ilaçları verdi. ama Şevket bey içime sinmediği için Verda hanımı arayıp onu istediğimi söyledim .
Verda hanım şevket beyle kendi görüşüp beni üstlendi . kıbrısa gidene dek aklıma gelen sorularıda arayıp konuşabildim.
burdaki doktorum oldukça önlemli davranıp yığınla tahliller yaptı , gidene kadar hazırladı beni.

Son düzenleme:
anladım cnm peki bana önerdiğin bişi varmı yada şuna dikkat et dediğin verda hanımla ilgili.gerçi hangisine gidicem belllli değil bu ayın sonunda belli olcak merak ve bilgi edinmek için soruyorum şimdiden.burda hangi testleri hyaptırdın benim ne tüp bebek ne donasyon ilk olck herşey benim yumurtalığım yok alındı 19 yaşındayken ve daha burdaki doktorum bişi demedi sadece rahmime bakıo sürekli ilk bi kere kan falan yaptırdım normal dedi ii dedi cnm bide şey sorucam benim doktorum 2 tane transfer ediyorlar dedi yanılmıosam sana 4 tane olmuştu yaşlamı ilgili acaba ben 28 yaşındayım.bide canım sana şeyi sorayım 3.günmü yoksa 5 gün transferimi daha iyi her hangi bilgin varmı senin kaçıncıydı.şimdiden bunları öğrenip doktora gittiğimde ben bunu bunu isitiyorum demek istiyorum.sorular çok mu oldu nee:D:D:D

Son düzenleme:
Yaşın genç eşinin sperm morfolojisine baktır değerleri iyi çıkarsa 2 -3 tane 5. gün embriyosu biz 45 lik çalarlar için de gönül ister ki ellerindekinin hepsi şaka şaka 4 tane uygundur canım. Kan ve spermiyogram unutma ondan sonra bu testleri karar verdiğin kliniğe faksla.Sana dönüyorlar. Lefkoşede doğuş ta 3 dr var şevket bey verda ve firdevs hn, magosa da Halil İbrahim Tekin, Girne de benim gideceğim berk bey ünya klinik var. Sitelerine gir incele eski yorumları oku bu sitede ve netice de özgür iraden ve iç sesin seni dr una getirsin hadi hayırlısı!

mrb durugencim doktorda yaşın genç olur inşallah dio ama bakalım hayırlısı cnm bende ya verda yada berk olcak burdaki doktor öle dio onlarla çalışıyormuş.ilk olduğu için insan tabi heycan stres oluo sudan çıkmış balık gibi oluo allah nasip eder bi aksilik çıkmaz ise şimdilik şubat sonuna doğru olcak gibi.Ssendemi berk beye gitceksin nezaman cnm allah nasip ederse SANADA BOL ŞANS ARKADAŞIM RABBİM KUCAĞIMIZI BOŞ KOYMASIN BU MUTLULUĞU TATTIRSIN

Biliyor musun Aykızım bundan seneler önce sosyal hizmetlere gönüllü olarak başvurduğumda bana dediklerini sana anlatmak istedim. Müdür çok sevgiyle dolu olduğumu eğer birkaç zaman gelip te sonra gelmezsem çocukların psikolojisini etkileyebileceğimi söyledi.Müdür efendiye o zaman genötim tecrübesizdim ve çok kızmıştım ama haklıydı. Tüm iyi niyetime rağmen daha ilk günden göğsüme sığınmak isteyen boynuma atılan o minikler onlara gidemezsem ne düşünürlerdi. Haklıydı ve tecrübeliydi.Ama Allahım orada öyle sevgiyi bekleyen çocuklar var ki o günü hiç unutmadım aslında onları hayata kazandıranın cennet ayaklarının dibinde. Orada öğretmen olduğunu duydum ve gözlerimde yaşlarla sana bu tecrübemi anlattmak istedim. Sevgiyle kal bu arada lütfen buradaki bizlere gönüllü annelik veya tecrübelerini lütfen anlat herkesin yaşamı kendine ama bil ki değerli tecrübelerinle belki de burada hepimize ışık olacaksın.

hanımlar yarın tedaviye başlıyorum inşallah.batuma başlayan yolculuğun rotası kıbrısa döndü.doğuşta deneyecez tekrar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. batumdan vazgeçme nedenimiz sadece bizim yaşadığımız yere çok uzak ve aktarma yapmamız gerekiyor kıbrıs ise sadece yarım saat:) yani daha az uçuş

hanımlar yarın tedaviye başlıyorum inşallah.batuma başlayan yolculuğun rotası kıbrısa döndü.doğuşta deneyecez tekrar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. batumdan vazgeçme nedenimiz sadece bizim yaşadığımız yere çok uzak ve aktarma yapmamız gerekiyor kıbrıs ise sadece yarım saat:) yani daha az uçuş

arkadaşım hayırlı olsun şimdiden mutlu haberlerini bekliyoruz:D

Biliyor musun Aykızım bundan seneler önce sosyal hizmetlere gönüllü olarak başvurduğumda bana dediklerini sana anlatmak istedim. Müdür çok sevgiyle dolu olduğumu eğer birkaç zaman gelip te sonra gelmezsem çocukların psikolojisini etkileyebileceğimi söyledi.Müdür efendiye o zaman genötim tecrübesizdim ve çok kızmıştım ama haklıydı. Tüm iyi niyetime rağmen daha ilk günden göğsüme sığınmak isteyen boynuma atılan o minikler onlara gidemezsem ne düşünürlerdi. Haklıydı ve tecrübeliydi.Ama Allahım orada öyle sevgiyi bekleyen çocuklar var ki o günü hiç unutmadım aslında onları hayata kazandıranın cennet ayaklarının dibinde. Orada öğretmen olduğunu duydum ve gözlerimde yaşlarla sana bu tecrübemi anlattmak istedim. Sevgiyle kal bu arada lütfen buradaki bizlere gönüllü annelik veya tecrübelerini lütfen anlat herkesin yaşamı kendine ama bil ki değerli tecrübelerinle belki de burada hepimize ışık olacaksın.

evet cnm orda öğretmenlik yapıyorum gerçekten müdür bey haklıymış insan bunu zamanla anlıyor arkadaşım bende yeni başladığımda banada öyle demişti müdür bey gönüllülük için gelenlere davımlılığı sor nasıl ilgilenebilecklerini sor sürekle olmazsa kabul etmiyoruz de falan die konuşuyoduk bende kızmıştım ama sonradan anladım ki gerçektende öle okadar üzülüyolarki.ben bi afra çocuk yuvasında çalıştım daha sonra sevgi evleri-çocuk evleri sistemi var oraya aldılar orada öğretmenlik yaptım ve sorumlu olduğum çocuklar okadar üzüldü ki öğretmenim bizi sevenler bırakıp gidio teker teker sizde bırakın gidin die ağlamışlardı bi süre kendime gelemedim ve suçlu değildim ama o psikolojiye büründüm ziyaret ettim arad gidince seviniolardı şimdi tekrar öle yuvaya döndüm nasıl seviniolar nasıl sarılıolar anlatamam.gerçekten cnm çok farklı bir yer kurum.seve seve paylaşırım cnm neyi merak ediyorsanız anlatırım çok da mutlu olurum

Sevgili Nil yaşın daha genç sanıyorum ama bende de 3 yumurta gördüler ben de büyük umutlarla tüp bebeğin kesin netice vereceğine inanarak operasyona gitmiştim. DR lar tabi çok şey söylüyorlar düşün 44 yaşındaydım ve bana oo 3 yumurta denemeye değer dediler ve bir yumurta çıktı onun de akibeti ertesi günü göremedi. Ama haklısın daha önce denemedeiysen bunu da yaşayacaksın ama hazırlıklı ol inşallah herşey istediğin gibi olur ama ben 1 yılın geçmesini bekledim bu şoku atlatmak ve donasyona karar vermek için tabii ki ben de neler vermezdim kendi yumurtamla olsun diye ama dr dan ve merkezden emin ol tek yumurta ile bile deniyorlar ama psikolojik testler yapılmıyor sonrası insanlara yardım bile gerekebiliyor. Ama soru sor cevapları topla ki bir sonraki tecrübeye seni taşısın herşey dilediğince olsun buradaki güçlü kadınlar içlerinde çok güölü ruhları barındırıyorlar ki onlara gelecek çocuklar şanslı olacaklardır. :))

Aykızım sorum şu hergün mü beklerler yoksa düzenli bir period ta onlara ziyaret sevgi kucaklaşma ihtiyaçlarını karşılama için yeterli midir? Bunu soruyorum çünkü onlar ülkemizin geleceği ve orada hangi koşullarda gönüllüler çalışıyor bilmek isterim. Hergün mü hafta da bir mi ayda mı? Aynı gönüllüler dönüşümlü mü? Senden öğrenecek çok şeyimiz var bu da bir şeçenek donasyon da başarılı olur ya da olamayız bunu pek çok şey etkiliyor ama senin buraya gelmeni tesadüf bulmuyorum gönüllü annelik ten tut herşeyi bize anlat. Benim dışımda eminim isteyen olacaktır ama sırf benim için olsa bile anlat lütfen!

Bu cümleni tekrar yazdımda bununla ilgili aldığın yardımla ilgili banada biraz anlatırmısın ben normalde çok sinirliyim de onun için farkındalık yazısı ilgimi çektide biraz anlatırsan sevinirim nasıl yardım aldın bizede anlatırsan hayatı kolaylaştıabiliriz.
Çekilmez olmaya gelince hormon aldığım dönemde hararet seviyem yüksek oluyor ama ben farkındalık üzerine ciddi profesyonel yardım aldım. Canım yandığında ona saldırmamayı iyi öğrendim.
şimdiden Teşekkürler.

Ayrıca kızlar Firdevs Uğuz ile görüştüm kısmetse inşallah bundan sonraki denememi orada denicez.Bu defa pozitif olucak inşallah.

Aykızım sorum şu hergün mü beklerler yoksa düzenli bir period ta onlara ziyaret sevgi kucaklaşma ihtiyaçlarını karşılama için yeterli midir? Bunu soruyorum çünkü onlar ülkemizin geleceği ve orada hangi koşullarda gönüllüler çalışıyor bilmek isterim. Hergün mü hafta da bir mi ayda mı? Aynı gönüllüler dönüşümlü mü? Senden öğrenecek çok şeyimiz var bu da bir şeçenek donasyon da başarılı olur ya da olamayız bunu pek çok şey etkiliyor ama senin buraya gelmeni tesadüf bulmuyorum gönüllü annelik ten tut herşeyi bize anlat. Benim dışımda eminim isteyen olacaktır ama sırf benim için olsa bile anlat lütfen!

cnm şöyle şimdi küçük çocukların zaman kavramı olmadığı için onlar herzaman beklio ben şimdi küçük erkeklere bakıyorum onlar bile gitme öğretmenim daha yeni geldin falan sürekli ilgilenilmek istiyolar.ama örn ek veriyorum çocuğa 2 haftaya bir gelicem seni görmeye falan diye anlatılınca çocuk zamanla onu oturtuo kafasında özellikle büyükler daha rahat anlıolar tabi ama zamanla küçüklerde oturtuolar.
gönüllü aillelikte sistemi var cnm aile başvuruyor ziyaretçisi olmayan çocuklar genelde veriliyor.onu istediği zaman evine götürebiliyor istediği kadar vakit geçirebiliyor.süreklilik esas olduğu sürece cnm bence bir hafta yada ayda bir almak faretmicektir.çünkü bu zaman içinde çocuğu unutmadığınızı hissettirmek için arayabilirsiniz bu böle döngü şeklinde gidebilir cnm dahası irtibatı koparmammak önemli.burada biz her yerde seminer veriyoruz gönüllü ailelik ve koruyucu ailellik hakkında
birde koruyucu ailellik var çocuk sizde kalıyor devlet para veriyor belli bir miktar ona siz bakıyorsunuz.ama tabi çocuk sizin yanınızda kaldığı sürece aile ile görüşüyor evlat edinme gibi değil

hayırlı olsun...inşallah güzel haberlerini burda okuruz...

iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah hakkımızda hayırlısıolur.3 kez donasyon denediktensonra bakalım neler göreceğiz.sormuşsun kaçıncı gün transver olsun diye 5 gün yani blast her zaman daha yüksek tutunmayı sağlıyor.

bu aralar amma çok doğuşa giden var inşallah hepsi bebişlerini alır gelir.bu sene doğuş senesi olucak galiba.

efsuen12 bana özelden sen mesaj atınca yine yusufdeniz den yolla

çünkü ben sadece özel mesajı diğerinden gnderme hakkım var o yüzden ordan gönderdim.
İyi Akşamlar.

evet aşağı yukarı hepiniz geçmişsiniz bu yollardan şansım cok düşük biliyorum belki tedaviye devam bile edilmeyecek bunuda biliyorum zaten aklım o kadar karışıkki 5 milyondu 10 na cıktı :) bu paranın gercekten gözü kör olsun bu iş için kenarda tutabildiğim bir param olsa o zaman hepsi yapsın ne istiyorsa denesinler hiçbirşey aklımda içimde kalmasın diyeceğim ama işte arabanın başına geleni size yazdım zaten arabadn 5-6 milyar zararımız var donasyon paramızdan gitti arabadan değil şimdi bu mini tüp bebek çıktı olursa eğer 3500 tl onun için gidecek bunlardan öncede 30 binlira çıktı elişmizden düğün borcuna elde avuçta hiçbirşey kalmadı sıfırı tükettik sizin anlıyacağınız..
strese girdim akşam çok ağladım eşim çok üzüldü bana o kadar destek ki onun böyle olması benim kendimi daha kötü hissetmemi sağlıyor inanılmaz derecede baba olmak istiyorum gerci bu onun eskiden beri hep hayaliydi evlenmeden önceden bilseydim böyle bir sorunum olduğunu evlenmezdim zaten onunla :(((
çok dua ediyorum lütfwn sizde dualşarınızı eksik etmeyin eğer olupsuz bir sonuç olacaksa pazartesi günü yumurtalar hiçbir tepki vermesin ilaca daha fazla kaybımız olmasın bizler içinde hep karanlık olmasın bu kadar sıkıntının arkasından allah bizim yüzümüzede baksın arkadaşlar işallah hepimiz anne olabiliriz

Bugün kimseler girmiyor mu nerelerdesiniz arkadaşlar:) alışkanlık yaptı hergün yazmasamda bugün neler yazılmış diye mutlaka bakıyorum yeni mesajları göremeyince kendimde bir eksiklik hissettim:) kolay gelsin arkadaşlarım herkese sevgiler

Back
X