arkadaşım donörde amh değerine gerek yok amh değeri kalan yumurta sayısını belirliyor yani yumurtanın kalitesi hakkında bilgi vermiyor yumurtanın kalitesini belirleyenler fsh e2 ve lh o yuzden donore amh yaptırmanın hiçbir anlamı yok..

Bilgi için teşekkürler. Ben de kendi hayal dünyamda değişik inançlar yaratıyorum demekki. Sanki her şeyi garantilemeye çalışıyorum. Yarına çıkacağımın garantisi varmış gibi. 6 başarısız tüp bebek işleminden sonra insan bilip bilmeden sallıyor işte benim gibi:)

Bugün annemdeydim tüp bebek deniycem dedim.erken menepozdasın nasıl olucak dedi.bende şansım azda olsa deniycem dedim.olana kadar deniycem dedim.maddi olarak imkanim kalmazsa bana destek olursun dedim..(babam hayatta deyil )annemin maddi durumu iyi.bana ne dese beğenirsinizz.TUTUCAGINI BILSEM DESTEK OLURUM dedi.inanamadım.ya arkadaşlar içim yandı bu nasıl bişey ya Ben Anne olmaki ıçin çırpınıyorken en yakınım Dan Darbe yiyorum.

bunda üzülecek bişey yok inan. alınma darılma. olacağını bilse inan herşeyini verir annen. ama eskiler daha çabuk kabulleniyorlar olumsuzlukları. eskiden öyleymiş olmuyorsa allahtan naapalım şükür deyip kabul etmişler herşeyi.

bu nedenle o da artık nasılsa olmaz düşüncesiyle o para da boşa gidecek kaygısıyla öylesine söylemiş. içinde bulunduğumuz hassas durumları düşünceleri kaygıları onlar bilmiyor ki düşünerek konuşsunlar. bu yüzden kırılma bence.

Canım çok duygulandım ellerini yüzünü görmek çok güzel...... bir mucize yaşıyosun.anishacim sen Donasyon öncesi düzenli adet görüyormuydun canım.hatırladığım kadarıyla adet olmadann gitmiştin.doktoruna göre bu bir rixmiydi .yoksa çok da önemli deyilmiymiş.Bende bazen ilaç kullanmama rağmen adet olamıyorum.Donasyon öncesi adet olamzsam başarıyı etkiler diye endişeleniyorum sende böyle bir şey. Yaşadin diye soruyorum kendine ve yigenimize iyi bakkk:)

Canım ben donasyondan önce cyclo ile adet oluyordum. Ama donasyondan önce decapeptyl diye bir iğne olmuştum ve doktorum bu iğnenin hastalanmamı tetikleyeceğini söylemişti ama olmadım bir süre bekledikten sonra rahim duvarımı kalınlaştıracak ilaca başlattı doktor boşuna beklemeyelim dedi istenen kalınlığa ulaşıncada transferimi yaptı hiçbir sorundan bahsetmedi .

Canım ben donasyondan önce cyclo ile adet oluyordum. Ama donasyondan önce decapeptyl diye bir iğne olmuştum ve doktorum bu iğnenin hastalanmamı tetikleyeceğini söylemişti ama olmadım bir süre bekledikten sonra rahim duvarımı kalınlaştıracak ilaca başlattı doktor boşuna beklemeyelim dedi istenen kalınlığa ulaşıncada transferimi yaptı hiçbir sorundan bahsetmedi .

Anisha,

Senin için o kadar mutluyumki anlatamam. Sanki kendim olumlu sonuç almışım gibi. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Elinizi üzerimizden çekmeyin ne olur. İyi düşüncelere, pozitif inançlara o kadar ihtiyacımız varki. Sabah karar verip akşam vazgeçiyorum herşeyden. Düşün düşün çıldırıcam. Belki benim için yazılan yazı budur, doğru olan budur diye düşünmek istiyorum. Sonra anneciğimin resmine bakıyorum çok üzülüyorum. Gerçi aile geçmişim de parlak değil. Göğüş kanseri, kalp. Belki benden olacak bir gen iyi değildir diye düşünüyorum. Allah belki böylesini nasip edecek. İçimi döktüm akşam akşam:(

Bugün annemdeydim tüp bebek deniycem dedim.erken menepozdasın nasıl olucak dedi.bende şansım azda olsa deniycem dedim.olana kadar deniycem dedim.maddi olarak imkanim kalmazsa bana destek olursun dedim..(babam hayatta deyil )annemin maddi durumu iyi.bana ne dese beğenirsinizz.TUTUCAGINI BILSEM DESTEK OLURUM dedi.inanamadım.ya arkadaşlar içim yandı bu nasıl bişey ya Ben Anne olmaki ıçin çırpınıyorken en yakınım Dan Darbe yiyorum.

tüylerim diken diken oluyor bazen, ne kadar anlayışlı insanlarla yaşıyoruz:(

Annenin ters elektrası kuvvetliymiş. Böyle anneler kızlarının düzenlerini sabote eder ve yardım ediyormuş görüntüsü altında verdiğini kat be kat geri alırlar.. Babanda zaten hayatı erken terk etmiş. Boşuna yaşanmaz böyle bir kader..
Mesaj:: yanlızsın. Kendi kaderinin tek hakimi sensin. Kimseyede ihtiyacın yok. Bunu düşün kendi finansman sorununu çözersin.. İmajiNasyon yap..

çocuklar annelerinin istemediği hiçbirşeyi yapamazlar. Senin denemenin önünde engel oluşturdu. annenin inamadığı birşeyi sen zaten çok büyük enerji ile yapabilrisin.. buda yük yani..Reaksiyon formasyon geliştirenler bile sadece onun istediğğinin tersi yaparak belirleyiciliği yine anneye verir..

Kendine ve eşine konsantre ol...

Haklısın efsunecim galiba herkes yanımızda gibi gözüksede aslında yanlızız.napalım Allah maddi manevi güç versin.Artık anneyide kocayıda bir kenara bıraktık .güya destekleri bu kadar.... yapacak bişey yok daha emin ve güçlü olmakktan başka.......

merhaba arkadaşlar bugün beni donasyona hazırlaması için Tr'deki doktoruma gittim. Dr'um bana foliküller göründüğünü hem kendi yumurtamla hemde donasyonla tüp bebek önerdi. Banada mantıklı geldi. Kıbrıs ile görüştü ve tedaviye başladık.Aranızda benim durumumda olan var mı acaba?

bunda üzülecek bişey yok inan. alınma darılma. olacağını bilse inan herşeyini verir annen. ama eskiler daha çabuk kabulleniyorlar olumsuzlukları. eskiden öyleymiş olmuyorsa alla aapalım şükür deyip kabul etmişler herşeyi.

bu nedenle o da artık nasılsa olmaz düşüncesiyle o para da boşa gidecek kaygısıyla öylesine söylemiş. içinde bulunduğumuz hassas durumları düşünceleri kaygıları onlar bilmiyor ki düşünerek konuşsunlar. bu yüzden kırılma bence.

Aslında üzülcek çok şey var.atessn.insan anneden fedakarlik beklemezde kimden bekler ki canım ya..yani olacağından emin olsak burada Kim bir dakika bekler ,Kim oturduğu evini arabasını satmaz ki.....önemli olan bir annenin hehesapsızca destek olması deyilmidir ki benim maddi açıdan buna ihtiyacım da yok.belki orada annemden Beni yüreklendirmesini istedim

merhaba arkadaşlar bugün beni donasyona hazırlaması için Tr'deki doktoruma gittim. Dr'um bana foliküller göründüğünü hem kendi yumurtamla hemde donasyonla tüp bebek önerdi. Banada mantıklı geldi. Kıbrıs ile görüştü ve tedaviye başladık.Aranızda benim durumumda olan var mı acaba?

peki tutunursa sendenmi donördenmi olduğunu nasıl anlayacaksın?..

tress annenle ilgili yazdığını okuyunca gözlerim doldu. yakın zamanda bende annemden darbe yedim

annem yıllardır biliyordu donasyon yaptırcağımı.
tedaviye başlarken demiştim " bak transferden sonra benim eve gelip yanımda olman gerekecek ağır kaldırmamam dikkatli olmam gerekecek" diye. babam yok bekar erkek kardeşimle yaşıyor 56 yaşında sorumluluğu yok bana yakın bir şehirde.
neyse transferden eve geldikten sonra geldi nazlana nazlana. 5 gün kaldı doktor kontrolüm var dedi evine gitti.
kızkardeşimden öğrendimki hiç olmayan şeylere gücenip darılmış. huyunu bilirim o yüzden dikkatli davranırdım zaten
aradım sordum derdini abudik gubidik şeyler. dedimki " bak 16 yıl sonra gebeyim baş dönmeleri var yalnızım sana ihtiyacım var" inat etti gelmedi. hiç aramadı sormadı. kardeşlerimden kürtaj olacağımı öğrenince geldi. kürtaj oldum ben perişanım teselli bile etmeyi beceremedi. diyorki "hayırlısı böyleymiş boşver üzülme ağlama" birşey demedim. 2 gün geçti sabah kahvaltısında hiç yoktan kavga çıkardı . sinirlerim bozuk didişmeyelim dedikçe söylendi. eşyalarını toplamaya başladı gitcekmiş.
bende açtım ağzımı yumdum gözümü. " hadi mutlu ol, bebeği kaybettim sana iş çıkmadı. beni yalnız bıraktın vebali üstüne olsun, hemen kaçmaya çalışıyorsun defol git bir daha gözüm seni görmesin"
zaten acı içindeyim bana sahip çıkmaması sürekli tartışma çıkarması hepten delirrtii.
bir aydır küsüm. zaten annem benmerkezli biridir. öncelikle hep kendini düşünür çocukluğumdan beri anneme vericiyim annemden inanırmısın 30 yıldır bir şey almadım desem yeridir. Yinede ana diye idare ettim. Ama gebeliğimde bana destek olmaması ve daha fazla yaralaması yetti artık.

Artık onu yok sayıyorum. Annemle ilgili sorunlarımı kafamda çözmeye ve yalnız olduğumun farkına varıyorum.
Eğer senin annende verici değilse hiç almaya çalışma daha fazla hırpalanırsın.

Dün gece efsunenin verdiği linkten yola çıkarak nerdeyse sabaha kadar araştırma yaptım onlarca sitede ve AİLE DİZİNİ ile ilgili.

Zaten epeydir biliçaltımda yanlış kodlamaların olduğunun farkındaydım araştırmalar yapıyordum.

Hamileyken bebeğin doğum tarihini hesaplarken farkettimki hayatımda bana zarar veren 4-5 insanla doğum tarihleriyle aşağı yukarı aynı olduğunu.
Ki bu kişilerden kimisi bana ciddi maddi zararlar kimiside manevi hasarlar vermişti. Üstelik aralarından biri annem biride kayınvalidemdi. Annemin çekilmez bir kahrı vardır. O günlerde düşündüm acaba bebeğimde böyle karakterde biri mi olacak. Neyse diyordum onu ben en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım.
Ondan sonra bende bebeği kaybetme korkusu başladı. Ve kaybettim zaten.
Sanırım biliçaltımda yanlış bir kodlama oluştu. Sonrada bebek dediki “ e annem böyle karakterde birini istemez ben doğmuyim”

AİLE DİZİNİ ni araştırırsanız bu gibi durumlar ortaya çıkıyor...

Üzülme arkadaşım kimse bizimle aynı düşümek zorunda değil ana babamız hatta başımızı aynı yastığa dayadığımız insan ve hatta çocuğumuz bile! Tabii haklısın hassas bir dönemdeyiz ve çevremizdeki en yakınımızdan doğal olarak destek bekliyoruz. Neticede insanlar arasında bile yalnızız. Herkes için aslolan kendisi. Kendine dikkat et ve bütünlüğüne zarar verme. Belli mi donasyon yerin doğuş diye hatırlıyorum yanılmıyorsam sevgiler

Dün gece efsunenin verdiği linkten yola çıkarak nerdeyse sabaha kadar araştırma yaptım onlarca sitede ve AİLE DİZİNİ ile ilgili.

Zaten epeydir biliçaltımda yanlış kodlamaların olduğunun farkındaydım araştırmalar yapıyordum.

Hamileyken bebeğin doğum tarihini hesaplarken farkettimki hayatımda bana zarar veren 4-5 insanla doğum tarihleriyle aşağı yukarı aynı olduğunu.
Ki bu kişilerden kimisi bana ciddi maddi zararlar kimiside manevi hasarlar vermişti. Üstelik aralarından biri annem biride kayınvalidemdi. Annemin çekilmez bir kahrı vardır. O günlerde düşündüm acaba bebeğimde böyle karakterde biri mi olacak. Neyse diyordum onu ben en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım.
Ondan sonra bende bebeği kaybetme korkusu başladı. Ve kaybettim zaten.
Sanırım biliçaltımda yanlış bir kodlama oluştu. Sonrada bebek dediki “ e annem böyle karakterde birini istemez ben doğmuyim”

AİLE DİZİNİ ni araştırırsanız bu gibi durumlar ortaya çıkıyor...

Sevgili bilginisa,
Çok sevindim konuya bakmana...
Çünkü vbizler bilmem kaç jenerasyonun yaptıklarının bedelini ödemek zorunda kalan veya sorumluluğun yüklendiği kişiler olabilriz.
Bedel ödemek yani çocuksuzluk, genetik soyumuzun sonlandırılması gibi...

Bunun sonucuda Hep bir suçluluk duygusunun altında ezilme ve yanlızlık hissine hapsolmak..

İnan bana anne sağlıklı değilse onlarca yıl geçsede çocuğuna gerçek sevgiyi veremez..
Benim kayınvalidem ilk yıllarda ne olacak canım yaşlılığımızda bize bakarsınız mallarınızda kaynının çocukalrına kalır dedi.
Bende tüm malı çocuk esirgeme kurumuna bırakacağımı ve kimseye bakmayacağımı söyledim..

tress annenle ilgili yazdığını okuyunca gözlerim doldu. yakın zamanda bende annemden darbe yedim

tedaviye başlarken demiştim " bak transferden sonra benim eve gelip yanımda olman gerekecek ağır kaldırmamam dikkatli olmam gerekecek" diye. babam yok bekar erkek kardeşimle yaşıyor 56 yaşında sorumluluğu yok bana yakın bir şehirde.
neyse transferden eve geldikten sonra geldi nazlana nazlana. 5 gün kaldı doktor kontrolüm var dedi evine gitti.
kızkardeşimden öğrendimki hiç olmayan şeylere gücenip darılmış. huyunu bilirim o yüzden dikkatli davranırdım zaten
aradım sordum derdini abudik gubidik şeyler. dedimki " bak 16 yıl sonra gebeyim baş dönmeleri var yalnızım sana ihtiyacım var" inat etti gelmedi. hiç aramadı sormadı. kardeşlerimden kürtaj olacağımı öğrenince geldi. kürtaj oldum ben perişanım teselli bile etmeyi beceremedi. diyorki "hayırlısı böyleymiş boşver üzülme ağlama" birşey demedim. 2 gün geçti sabah kahvaltısında hiç yoktan kavga çıkardı . sinirlerim bozuk didişmeyelim dedikçe söylendi. eşyalarını toplamaya başladı gitcekmiş.
bende açtım ağzımı yumdum gözümü. " hadi mutlu ol, bebeği kaybettim sana iş çıkmadı. beni yalnız bıraktın vebali üstüne olsun, hemen kaçmaya çalışıyorsun defol git bir daha gözüm seni görmesin"
zaten acı içindeyim bana sahip çıkmaması sürekli tartışma çıkarması hepten delirrtii.
bir aydır küsüm. zaten annem benmerkezli biridir. öncelikle hep kendini düşünür çocukluğumdan beri anneme vericiyim annemden inanırmısın 30 yıldır bir şey almadım desem yeridir. Yinede ana diye idare ettim. Ama gebeliğimde bana destek olmaması ve daha fazla yaralaması yetti artık.

Artık onu yok sayıyorum. Annemle ilgili sorunlarımı kafamda çözmeye ve yalnız olduğumun farkına varıyorum.

canım aynen al bendende o kadar sanki benim annemi anlatmışsın...bazen düşünüyorum benim çocuğum olsa anne olamıycağını öğrensem neler yaparım diye.o zaman sınır tanımıyorum işte.belki annelerimiz böyle bir dert çekmeddikleri için bizi anlamıyor olabilirler.bende tıpkı senin gibi çok vericiyim hem anneme hem eşime karşı..iyiki sizler varsınız arkadaşım aynı duyguları paylaşmak çok iyi geliyor

Üzülme arkadaşım kimse bizimle aynı düşümek zorunda değil ana babamız hatta başımızı aynı yastığa dayadığımız insan ve hatta çocuğumuz bile! Tabii haklısın hassas bir dönemdeyiz ve çevremizdeki en yakınımızdan doğal olarak destek bekliyoruz. Neticede insanlar arasında bile yalnızız. Herkes için aslolan kendisi. Kendine dikkat et ve bütünlüğüne zarar verme. Belli mi donasyon yerin doğuş diye hatırlıyorum yanılmıyorsam sevgiler

esteğin için çok teşekkür ederim dürügen .ben dünyaya gitmiştim ilk seferinde şimdi ya hit olucak yada doğuş olucak gibi martta kısmetse yolcuyuz ...sen ne zaman giddiceksin canım dünyayaydı galiba demi martta kıbrıs yolcusu çok sanırımmm.bahar herkese uğurlu gelsinn inşallahhh

Ablasın demekki. Annen sana bakmaktan sen gebe kalmışken bile bunalmışsa sana bebekkende bakmamıştır. Hatta kardeşlerine bile seni kullanarak bakmıştır. İşte u noktada senin kendini çocuksuz bıraktığın BİLİNÇ DIŞI SENERYO devreye giriyor...
Ablalık ciddi sömürülür bu ülkede.
Annen birde erken çocuk sahibi olduysa hele ilk çocuk gerçek çocuğu değilde arkadaşı gibidir. Kocasıyla dertlerini ilk çocuğa anlatır . İlk çocuğun Ve babasıyla olan ilişkisiide mahveder..

Annne demek türkiye de koşullu sevgi demek. İstediğin
Yaparsan seni sever sevgi cennetine alır istediğini yapmaz isen enerijisini keser ve seni cehhenneme terk eder. Bunu sen taa kundaktaykende yapmıştır. Hiç değişmezler..
Yardım almalısın. Profesyoneller / psikoterapistler yardımcı oluyor bu konuda..

Sevgili Efsune,

sasiriyorum hep sana gercekten :) masallah sana :) ne güzel hep yorumlar yapiyorsun...sorabilirmiyim senin meslegin ne? Inan cok merak ettim...iyiki aramizda varsin :)

arkadaşlar formda erken menepozda olan çok kişi yok sanırım .donasyonda erken menepoz olanlar düzenli adet olanlara göre biraz daha mı dez avantajlı.yani düzenli adet göremediğimiz için rahimde bazı dejenerasyonlar meydana geliyor.hormon ddesteği alıyorum ben .erken menepoz yumurtalıkların tükenmesinden kaynaklı meydana geliyor.

Back
X