Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....
atessn ne kadar kutlu kişisin ki bu mucizeyle karşılaştın.tebrik ederim canım.darısı başımıza.
bebek tebrik ederim .birbatında 2 tane .sen nerede yaptırdın?sorun neydi?kaç emb.kullanıldı?donasyon ne şekildeydi?
Sevgili arkadaşlarım ikinizde yürekten tebrik ediyorum. Atessn gercektende mucize olmuş ,o mucizeyi umarım hayırlısyla kollarında görürsün .....
Bebekciğim ikizler klübüne hosgeldin:)) çok dikkatli bir hamilelik geçirmeni tavsiye ederim, sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım .
Waltkrayburg canim dur hemen sakin ol lutfen... 10. gunu dollendikten sonraki tarihmi? Onu bana tam yazsana bi lutfen. Birde hangi test yaptin presense erken tesleri mi clearblue mu? Bende presense once negatif gosterdi!!!! Yarim saat sonra coook hafif cizgi cikmisti
Arkadaşlar inanın elim ayağım titriyor inanamıyorum. yaaa ben inanmıyorum. allahım rüya mı bu????
evet hamileyim. tam 46 yaşına girdim ve kendiliğinden hamileyim. ve geçen ay bir iki defa ya seviştik ya sevişmedik artık olmayacak düşüncesiyle ne yumurtlama hesapladık ne yatıp ayakları havaya dikme hiç bişi gidip duş aldım hatta.
ne oldu biliyor musunuz bu sabah bebeğin ikiz haberi üstüne ona özel mesaj yazdım dedim ki bebek senin sonucun eşimi etkiledi ve donasyona sıcak bakıyor bu ay hastalanınca start verelim dedi. ama hastalanmadım stresden tam 10 gün geçti yok dedim .doğuşu aradım önemli değil adet söktürü verelim sonrada doğum kontrol hapı ile dengeleriz dediler sendede oldumu acaba kendiliğinden regl olmayımı beklesem diye sordum. bebek de bana aynen şöyle yazdı. hamile olmadığından eminmisin allahın işi belli olmaz... yok canım dedim içimden... eğer hamile değilsen o zaman bence ilaçla yapılsın dedi...
bu arada klinikten aradı doktor olmadıysa bugün farlutal 5 mg tabletsabah akşam başlayın dedi bana.
sonra ben eşime doktora gitmek istediğimi ilaca başlamadan önce kist mist bişi varmı bi baktırmak istediğimi birde beyaz hafif bir akıntım var belki iltihab falan varsa bu arada tedavi olmak istediğimi söyledim ve hemen randevu aldım o da bekle bende geleyim dedi. ki genelde yalnız giderim.:))
ve doktora galiba menapoza girdim dedim.. doktor ilk kez gittiğim beni hiç tanımayan biri o da bi bakalım dedi kurcaladı kurcaladıııııı veeeeee
bir küçücük kese görüyorum dedi:))))
ben de yok canım biz tüp bebek denedik olmuyo dedim. o da bi kanda bakalım sonra konuşalım dedi var demiyorum ama minik bişi görüyorum dedi.
sonra kan verdim ve sonuç beta hcg 583:)))))))))))))
inanmıyorum ben halaaa:))))))))))
ama bu ay o kadar zararlı şeyler yaptım ki size anlatamam... sağlıklı büyümez sanırım ama olsun en azından şu an hissettiklerimi yaşadım ya çok mutluyum.
ben zaten donasyona hazırlamıştım kendimi.
her türlü sonuca da hazırım... allahım bu bir mucize... binlerce kere teşekkür ederim size...
geçen gün breezee yazmıştı kendilinden olur belki diye. içimden allahım tam bir pollyanna bu saatten sonra hala böyle bir umudu var demiştim itiraf ediyorum benim buna inancım hiç yoktu ama hiç...
ay ne uğurlu bir gün maşallallah arkaşlarıma
Bebek ikizlerin haberine inan çok sevindim. allahım kucağına aldığın günleride nasip etsin inşalllah
ve atesn yaradanım ne büyük bu biir mucize
hani bir senaryon vardı. kızına ve çevrene kendi kendine hamile kalıvermiş olduğunu söyleyecektin hayal gerçek oldu :)
ay ikinizede sevinten gözlerim doldu..
günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....
Waltkrayburg canim dur hemen sakin ol lutfen... 10. gunu dollendikten sonraki tarihmi? Onu bana tam yazsana bi lutfen. Birde hangi test yaptin presense erken tesleri mi clearblue mu? Bende presense once negatif gosterdi!!!! Yarim saat sonra coook hafif cizgi cikmisti
Bak yukarda yazdigim gibi dollenmis tarihinden kac gun sonraydi? Bak benim dollenmis traihden 11 gun sonra coook silik cikti oda once negatifdi!!! Ki birde ikiz olmasina ragmen, yani hcg daha yuksek oluyo genelde biliyosun. Ustelik daha hic bir sey bitmis degil!!! Sen soyle 14. gun yaptiginda erken tesleri ancak ozaman zuverlaessig olur!!! Hayirlisi canim insallah
canim aglamaktan gozlerim sisti ayin 19 nda cumartesi gunu transfer yapildi ..yaptigim test kibristan almistim laboguick diye bir test
BEBEK insallah canim jaa artik inan dayanamiyorum benim tekrar denemeye paramda yok gucumde yok bu aciyla uzuntuyle yasamaya bile gucum yok esim duydugunda biliyorum gunlerce aglayacak ve ben ona her baktigimda kahrolucam rabbim neden beni bu kadar aglatiyo bilmiyorurum acaba bilmeden cokmu gunah isledim.. canlarim ben bir sure olmuycam hamile olanlari tekrar tebrik ediyorum hepinize bolll sanslar ALLAHIM hepinizi guldursun insallah, BEBEK gercekten harika bir insansin kalbinin guzelligi yazilarina yansiyo ALLAHIM sorunsuz ikizlerini kucagina almayi nasip etsin insallah canim
merhaba zeytin senin kistlerin var diye biliyorum ameliyat oldun mu sanırım donasyona karar vermişsin benim de kistlerim var laporoskopi olmam gerekiyo donasyon öncesi.kist aspirasyonunuda düşündüm ancak okadar para veriyoruz kistler alınırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Atesnn şu an okudum müthişsinben artık donasyonu kafama koydum eşime olana kadar ne var ne yok satana kadar deneyeceğiz ben istiyorum olacak dedim.
o da bana sürekli ben yapıcam sana diyordu. ama artık gerçekten cinsel hayatımız bozulmaya başlamıştı.onu hesapla bunu hesapla derken..
geçen ay değişen şey ben artık hesabı kitabı bıraktım ve zevkl almak için eskisi gibi olması için bir tane kayganlaştırıcı aldım. (çok özür diliyorum açık açık herşeyi yazıyorum ama umarım sizlerede faydası olur.)çünkü ben hep merak ediyordum olmuyor olmuyor da ne olunca oluyor diye. inanın düşündüm gece boyu ne oldu da oldu diye. şimdi hepsini yazacağım farkında olmadan yaptığım herşeyi ..
dediğim gibi son zamanlarda gerginlikte yada hormondan neyse artık sebebi canım acıyordu ve bir tane su bazlı kayganlaştırıcı aldım. aslında onu önceden almıştımda yumurtlama zamanları kullanmıyordum zararlı olur sperm ölür diye. ama geçen ay hiç takmadım zaten olmuyor donasyona da gidicez umurumda bile değildi zaten artık eskisi gibi enerjimiz de yoktu valla birkaç kez oldu o da kayganlaştırıcı ile ve o yüzden ardından da duş aldım. yani olacağı aklımın ucundan geçmedi.
sonra efsunun dediği gibi glutene dikkat ettim şişkinliğim geçer belki diye ve zayıflamak için . gitmeden önce biraz da zayıflamak istedim. yine zayıflamak için günde 2.5 litre su içmeye başladım. ama alkaline dikkat ettim saka su aldım alkalini 8 üstü olan sular içmeye başladım ve aynı zamanda alkali diyeti yapmaya çalıştım. sürekli limonlu su içtim greyfurt portakal yedim. dişlerimi karbonatla fırçaladım.
geceleri 20 dakika( allahım bunun inşallah zararı olmamıştır) karnıma hani şu ısıtan ve titreşen aletler varya elektrikle çalışan kemer gibi iyice sıkıp karnına bağlıyorsun ben alt karın için tam kesenin olduğu yere taktım her gece ve ben 20 dk harharhar gırgırgır offf bunun zararı olmamıştır umarım.(belkide faydası oldu )
yine akşamları gün aşırı bir saat yürüdüm.
vee kafamda zerre kadar hamile olma düşüncesi hatta isteği yoktu kıbrısa giderken ne götürsem saçımı ne zaman boyasam( bikaç beyaz saçım var onlar çıkınca beni çok üzüyor yaşımı ve bebek olmayışını bana hatırlatıyordu sanki onlar) hava nasıl olur acaba annemlere antalya dicem anlamazlar inşallah falan yani artık donasyondan başka bişi düşünmüyordum hamilelik falan aklımdan geçmiyordu zaten nerdeyse 15 16 belki 20 gündür hiç beraber de olmuyorduk ben tamamen kıbrısa odaklandım.
burada yazıştığımız günlerde sanırım 15 gün falan oldu ayseviye sormuştum hatırlarsınız onun söylediği solgar omega 3 ve folicini ben, l arginin ve çinkoyuda eşim kullanmaya başladı kıbrıs için hazırlanıyoruz yani.
bu arada 3 gün lahana diyeti yaptım (offf bu zararlı inşallah bişi olmamıştır)
evi değiştirdim kendi başıma çok ağır şeyler kaldırdım![]()
veeee dün artık adet söktürücüyü kullanacaktım biliyor musunuz. (allahım binlerce şükürler olsun ki beni bi doktora git diye dürttün bu arada bebekcim bu ışığı sen tuttun bana binlerce kere teşekkür ederim.
bu sabah yine gittim doktora ben dedim korkuyorum bi daha bakıcam bu kese boşmudur acaba diye
o da olmaz dedi
cuma ancak yeniden bişi söyleyebiliriz dedi cuma yine kanda bakalım o zaman bişey söylemek mümkün şu an görmemiz bile mucize çoğunlukla gözükmez dedi bu hafta da. allahım ne olur kötü bişi olmasın.
hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
arkadaşlar şuna bir kere daha inandım ki ne istersen doğru isteyeceksin ve içten isteğin neyse o oluyor şu hayatta
burada bile yazmıştım ben herkese kendiğinden oluverdi anlamadım bile demek istiyordum ve öyle diyecektim bu gerçek oldu. hep istediğim buydu.
ALLAHIM HERKESE TÜM İSTEKLERİNİ VERİYOR BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN İNANALIM İSTEYELİM VE VAZGEÇMEYELİM.
Sonuçtan korkuyorum yaşım yüzünden ve yaptıklarım yüzünden ama belkide tüm bu yaptıklarım iyi geldi bilemiyorum. ama her türlü sonuca dayanma gücü ve mücadele gücü verdi allah bana. bunu almasın umutlarım bitmesin yeter. vazgeçmeyeceğim. öyle yada böyle istiyorum.
hepimiz umutlarımızı kaybetmeyelim.
aslında waltkrayburg için çok çok üzgünüm yazıp yazmamaya karar veremedim. hatta anisha da bilginisa için çok üzülmüş ve allahım bu üzüntü onu etkileyecek diye düşünmüştüm. evet etkiliyor insanı sevinçde üzüntüde. ne güzel ki anlayabildiğimiz anlatabildiğimiz sanal da olsa sıcak dostluklar kurduk burada.
bu yüzden belki yaptıklarım hislerim faydalı olur diye paylaştım sizlerle. aklıma gelen detaylar olursa yine yazacağım. bende endişelerimi olanları yazdıkça rahatlıyorum.
hepimizin hakkında hayırlı güzel şeyler olsun inşallah. sizleri çok seviyorummmmm