bilginisa özelden mesajını aldım,çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı bilgilerin için.
100 msj doldurmadığım için özelden atamıyorum henüz.sormak istediğim olursa sana sorarım tekrar.teşekkürler tekrar.

Kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))

:nazar:

iki kesenin altinda doktor myom gibi bisey gördü, insallah zarari yoktur...

Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah Allahim tamamini erdirdir.......

Kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))

Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah Allahim tamamini erdirdir.......

tütütü bebek. Yüce Rabbim bebislerini kem gözlerden korusun. masallah daha da büyüsün kocaman kocaman olsunlar insallah :nazar:

selam canim evet kendiligimden hamile kalmistim benim herseyim normaldi..sol yumurtaligim patlayinca bebekle birlikte aldilar alirken dr hatasi sag yumurtaligada zarar vermis 2 kez tup bebek denedim ama yumim ne buyudu ne cogaldi. olmadi yani tek sansim nakil kalmisti.insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

merhaba amin canım amin inşlh.

canım nasıl sevindim Allah tamamına erdirsin inşallaaaah:)her dua kabul oluyor inşallah er yada geç lazım olan tek şey sabır rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu spnuna kadar yaşatsın inşallah.kendine dikkat et bebek :)

ayyy ne guzel canim jaaa insallah kucaginada alacaksin az kaldi artik yoldalar..

ALLAHIMA hep dua ediyorum sabah kan testine gidicem.evde negatif cikti ama tek umutlandigim hala adet olmadim.gunum hic sasmazdi,,ne olur ALLAHIM insallah bebegim yada bebeklerim benimledir.....

canim benim inanki su ev testini yaptigindan beri aklim sende. ha sorayim ha sorayim diye düsünüyordum ama seni de sorarak üzmek istemedim. Yüce Rabbim insallah yarin bekledigin iyi haberi verir. gönlünü ferah tut ve stres yapma. hersein hayirlisi olsun de. bu herseyden cok istedigimiz bebeklerimiz icin de gecerli. yarin güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet ol bebislerinle :16:

selam canim evet kendiligimden hamile kalmistim benim herseyim normaldi..sol yumurtaligim patlayinca bebekle birlikte aldilar alirken dr hatasi sag yumurtaligada zarar vermis 2 kez tup bebek denedim ama yumim ne buyudu ne cogaldi. Olmadi yani tek sansim nakil kalmisti.insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

canım umarım yarın güzel haberi alırız burada.negatif olursada lütfen kendini yıpratma.ben geçen sene olumsuz sonucumu alınca ölücem sandım ama hala hayattayım üstelik ikinci için yelken açtım umutlarımız hiç bitmesin yeter ki...

kizlar, bugün doktor da yine ultrason randevusu vardi..ikizlerim birazcik daha büyümüsler..su an 9 mm ler :))

Iki kesenin altinda doktor myom gibi bisey gördü, insallah zarari yoktur...

Allahim bu güzellikleri tüm cocuk isteyenlere sizlere herkese yasatsin..hep sizlere de dua ediyorum...umudunuzu yikmayin..bakin ben 43 yasinda anne olucagim insallah..su an 42 yasindayim...yillardir özlemini cekiyorum...insallah allahim tamamini erdirdir.......

sen ve bebeklerin bizim umudumuz oldunuz canım..çok güzel maaşllah herşey daha dün gibi .korkuların kaygıların bak şimdi ikiz annesi olucaksın..yaşın hiç önemi yok önemli olan yürek canım bizdede kocaman bir anne yüreği varr..

merhaba kizlar.cok kotu durumdayim.biliyosunuz ki ilaclarimi aldim,parayida hazirladim ve tasiyici anne adet olur olmaz ignelere baslayacaktim.27ocakta adet olacam dedi bu kadin(kuzenim bide).en son 28ocakta konustuk daha olmadim dedi.ben dort gozle haber bekliyorum tabi.en son konustugumuzdan sonra kapatti telefonu hala da kapaliii.napacami sasirdim.istanbulda oturuyo .yakin degilizki gidip bakayim.kaldim ole salak gibi ortada.cildircam.biseymi oldu,teli mi kaybetti bilmem.e face den de ulasabilir.bence ekti galiba beni.Rabbim kimseye muhtac etmesin.ben cok mu istiyorum sanki bu durumu.mecburum.vicdansiz cikti anlayacaginiz.5cocugu var kendinin dogurup ortaliga salmis.o bu bakmis akrabalar falan.kalpsiz banami aciyacak...ne yapcam ben simdi:-(:-(

Sürecini heycanla takip ediyordum.şuan çok şaşırdım.Canım Beni yanlış anlama yaşadıklarının içeriğini tam olarak bilemeyiz Elbette .....taşıyıcı annelik olayını doktorun halletse bence daha profesenel olurdu..senin için çok önemli bir durum karşısında kuzenin ilk adımda sorun yaratırsa sonra Neler yapmaz.bana donasyondada taşıyıcı anneliktede tanıdık olması pek mantıklı gelmiyor...tabii senin durumunu tam olaarak bilemeyiz.saygı duyuyorum.hepimiz Anne olmak için neleri göze almıyoruz kii.

doğru söylüyorsun.doktor halletse daha iyi olacak herhalde. dur bakalım doktorumla konuştum.ayarlamaya çalışacak.fakat çook fazla miktarlar istiyorlar diğer insanlar. ozaman da çok zor duruma düşeceğim.inşallah makul biri bulabilirim..

tunanehir biliyorsun herşeyde bir hayır vardır. ve bence bu kadının baştan böyle yapması da senin hayrına olmuş.
baştan anlaştığınız parayı kabul etmiş ama bebek doğunca ekstra para istemeyeceği ne malum? ya da ileride sana şantaj yolu ile sürekli sorun çıkarmayacağı ne malum? kuzenim dediğin için bunlar önceden aklıma gelmemişti ama anlattığın karakterde bir kadınsa bunlar da olabilir.biraz ütopik dursa da olmayacak şeyler değil.
o yüzden kalbini ferah tut. bu işi profesyonel birinin yapması daha doğru. inşallah tez zamanda anne olacaksın. gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?

ALLAHIMA hep dua ediyorum sabah kan testine gidicem.evde negatif cikti ama tek umutlandigim hala adet olmadim.gunum hic sasmazdi,,ne olur ALLAHIM insallah bebegim yada bebeklerim benimledir.....

Bugün cuma, birde hayirli gün, hakkinda ne hayirliysa o olsun canim....sana bol sanslar diliyorum...ne olur bizi fazla burda bekletme..Allah yardimcin olsun.........................

zaten arasa bile hiiç taklımamış gibi görünüp,başkasını buldum ben diyeceğim.ama kızlar kalbim sıkışıyor. hiç bişey yiyemiyorum. uyuyamıyorum..çok kötüyüm anlıyacağınız. depresyona giriyorum galiba..

Back
X