selam canim...ben de kan pihtilasmasi yokdu, bir kez gecen sana düsük yaptigim icin önlem icin burdaki doktorumda clexane ignesi tavsiye etmisti. firdevs hanima bahsettigimde alabilirsin o igneyi dedi. ben ama simdi clexaneyi biraktim cünkü kanamam olmustu burdaki doktorum birak dedi. ama coraspin varya onu zaten aliyorum, oda iste kani sulandiriyor. sen en iyisi burda bir doktoruna o kan sonuclarini göster ve ne tavsiye ettigini sor. aynisini firdevs hanima da sor bakalim o ne diycek. ama coraspin kesinlikle alirsin zaten.
igneye gelince: sanirim proluton/progesteron ignesi diyorsun. bu igneler haftada iki kez yapiliyor, 8. haftaya kadar. dogus bana sadece 4 kez yaptir yeter demisti. ama donasyondan gebe kalanlarin progesteron degeri hep düsük olurmus, progesteron düsük olursada gebelik bitebiliyormus. o yüzden burdaki doktorlar bana 8. haftaya kadar almami kesinlikle tavsiye etti. sen yani kibrisdayken bir kac tane daha fazla o igneden al, pahali degiller zaten. arti birde zaten prosteron kapsul vajinal olarak kullaniliyor - günde 3 kez, benim kanama oldugu zaman günde 4 keze cikarildi.
baska sorularin var ise, yaz bana canim..ne zaman gidiyordun sen?