Kızlar adetimin ilk haftası histereskopi olucam.annemin yanında memleketteyim.annem ameliyat oldu...histereskopiyi illa profa mı yaptırmak lazım.bizim bulunduğumuz yer küçük bir il.kadın doğum uzmanına yaptıracağım.ankarada yaptırmam zor gözüküyor..
Annemi yalnız bırakamıyorum..
Merhaba Tress
Ben de bir ay onceden prof a histereskopi oldum . Rahim filimi herseyi gostermez dedi prof. Cok kolay bir operasyon. Uyandigimda hersey bitmisti 20 dk surdu. Benim ilk denemem tutmadigi icin 2. de bilinmeyen bir sey kalmasin diye oldum. Prof. polip aldim dedi. Sonra tahlile gonderdiler. Ayrica cizikler atildi. ve kokulu bolumleri temizledigini soyledi. 10 gune kadar ciziklerden gittikce azalan kanamam devam etti. Sonra adet olunca 2. tedaviye basladim. Cok sukur pozitif olunca prof u aradim. Bana telefonda bak beni dinledin rahimi temizlettin tutunmayi arttirdin dedi.2.500 TL odemistim. Basariyi hitereskopiye mal etti.
Ben de klinige basarili gecmisi olan saglikli yumi verebilecek donur istedigimde cok israr etmistim. 1. de tutmamasinin nedenini sadece "iyi"denen embiryo ile denemistim. 2. de sordugumda "mukemmel embiryolar" tanimini aldim. Klinik 2. de kesine yakin guvence ile konustu. Transferde sen artik bebek alisverisi yapmaya yarindan basla dediler. Basari prof un dedigi gibi histereskopi de mi yoksa saglikli embiryoda mi (bence embiryoda) bilmiyorum. Esimde basariyi histereskopiye bagladi.Kisaca Allah nasil takdir ettiyse oyle oluyor.