arkadaşlar hepiniz ne güzel hayaller paylaşmışsınız.içtenlikle amiinn diyorum.ben de bazen hayaller kuruyorum.bazende hayallere çok kapılıp yere çakılmaktan korkuyorum.
benimde en büyük hayalim tabiki minicik eller mis kokulu bir melek.ama öncesinde içimde hep uktedir ,hep düşünürüm sürekli senaryosunu yazıp çizerim.hamile olduğumu öğrendiğim zaman eşime nasıl söylerim.evde mi,iş yerin demi,yada yemeğe çıkıp yemektemi....tabii bide hastane kolidorunda sancılı bir bekleyiş sonrasında mı ( benimki kesin hastane kolidorlarında olurr heralde)
hepimizin hayallerine kavuşmamız dileğiyle inşallah.....

kızlar özelden msj yazma hakkım yok.bu kadar parayı bende vermeyi istemezdim ama can bey yönlendirdi bu doktora.aslında baştan hatamız can beyi aramak olmuş bunuda bugün düzeltip irem hanımla görüşcem inşallah.bide bu doktoruda can bey önerdi ve mayısa kadar kontrollerimi yapıp rahim kalınlığını ölcecekmiş.gitdik bi ultrasonda baktı ve ben istediğim tüm testlerimi söyleyip çok soru sorduğumda,burda doktor benim ve gerek yok dedi.psikolojini düzeltmek istiyosan yaptır dedi.kızlar doğruyu söylemek gerekirse baştan bi anlaşmazlık aldı gidiyo...bakalım hayırlısı....

canım sen mutlaka firdevs hanımla görüş. o seni yönlendirsin. ben buradaki hazırlığım esnasında iki kez 300 tl muayene ücreti ödedim. ama firdevs hanımın yönlendirdiği bir doktordu ve ödediğim para donasyon ücretinden düşüldü. yani ekstra para ödememiş oldum.

arkadaşlar hepiniz ne güzel hayaller paylaşmışsınız.içtenlikle amiinn diyorum.ben de bazen hayaller kuruyorum.bazende hayallere çok kapılıp yere çakılmaktan korkuyorum.
benimde en büyük hayalim tabiki minicik eller mis kokulu bir melek.ama öncesinde içimde hep uktedir ,hep düşünürüm sürekli senaryosunu yazıp çizerim.hamile olduğumu öğrendiğim zaman eşime nasıl söylerim.evde mi,iş yerin demi,yada yemeğe çıkıp yemektemi....tabii bide hastane kolidorunda sancılı bir bekleyiş sonrasında mı ( benimki kesin hastane kolidorlarında olurr heralde)
hepimizin hayallerine kavuşmamız dileğiyle inşallah.....

tress maalesef bizim "BEN HAMİLEYİİİMMM" deme şansımız hiç olmayacak çünkü habersiz donasyona gidemeyeceğiz. :)))) genellikle tahlil sonuçlarını bile onlar alıyorlar o bekleyişten sonra çünkü...

sen neler yapıyorsun bu ara bi sakinsin bitti mi o işler heteroskopi falan?? hadi artık sıra sana geldi bence.. güle gül git al bebişleri gel..

fbli haklsın tiroid hormonları çok önemli ben her 6 ayda bir baktırıyorum şükür ki sorun çıkmadı hiç.
bugün şeker yüklemesi yaptılar, gizli şekerde yokmuş . kolestorol, tansiyon vs.lerede dikkat edelim arkadaşlar.

Baharım, mayısa çok var sorun etme firdevsle anlaşırsın.
ben önce verdayı bulup konuşmuştum burdan yönlendirende şevketi aramıştı sonra verdayı arayıp doktorum sen ol devral şevketden demiştim. ayarlanmıştı. ayn klinikteler ayarlarsın ... stres yasak sanada ben tarafından :)

durugen, son durum nedir meraktayım..

zeytin, potakal 2. hcg tekrarlarınız nasıl arkadaşlar duamdasınız

bebeeeeeeek ses ver gıııı özledim :)

anisha canım, oğlumuzun iyi gelişimine çok sevindim . bilginisa teyzesinden selam söyle o hisseder:)

Sevgili bilginisa dr benden 2. bir HCG istemedi aslında bende merak ediyorum.Ama bana salı günü muayeneye gel dedi. Ben daha tedavi aşamasında kendime bir söz verdim. Hiç bir şeyi fazla kurcalamayacaktım ve araştırmayacaktım.Aksi takdirde yine çok yıpranacaktım.Bu nedenle dr'um ne derse ok diyorum yarın kontrolüm var. Umarım her şey yolunda gider.

nasıl bebişler sen nasılsın belirtiler nasıl??

Henüz bulantılarım çok değil hafif. Ama her gece sabah 5 te tuvalete kalkıyorum ve onların süt taleplerine cevap veriyorum. Sabahı 5 inde 1 tane 200 ml süt içip yatıyorum. Açlıktan ölücem sanki.Çok susuyorum sonra habire tuvalet. Biraz da kasıklarıma baskı yapıyorlar geceleri. Ama sızlandığımı düşünmeyin bu belirtiler olmayınca endişeleniyorum.
Bu arada onlar dedim ama henüz tek mi çift mi hala belli değil.

Canım merhaba,
Verdiğin bilgiler için çok çok tşk ederim.bende bi süredir araştırıyorum.Halil ibrahim tekini çok duydum. sanırım başarılı bi doktormuş herkes çok tavsiye ediyo.bakalım biraz daha araştırma yapıp ona göre karar vercez.yanlış bi karar vermekten çok korkuyorum.malum 3 başarısız tup bebek denemesinden sonra insanın gözü iyice korkuyo :(( yardımların için tekrardan çok teşekkür ediyorm...

guler_85 selam, bizde Halil İbrahim Tekin adını çok duyduk.Bu konuda Kıbrısta en başarılı doktor olduğunu söylüyolar.Kıbrıs Tüp Bebek merkeziyle görüştük uzun bi telefon görüşmesi yaptık baya bi içime sindi.eşimle uygun bi zamanı belirlemeye çalışıyoruz.hayırlısı bakalım..

guler_85 selam, bizde Halil İbrahim Tekin adını çok duyduk.Bu konuda Kıbrısta en başarılı doktor olduğunu söylüyolar.Kıbrıs Tüp Bebek merkeziyle görüştük uzun bi telefon görüşmesi yaptık baya bi içime sindi.eşimle uygun bi zamanı belirlemeye çalışıyoruz.hayırlısı bakalım..

Kızlar merhaba, ben erken menapoza girdim ve 3 yıldır menapozluyum. benim tek çarem donasyon. bi süredir kıbrıstaki merkezleri araştırıyorum telefonda görüştüğümde oldu ama sanırım Kıbrısta doktor Halil ibrahim tekin başarılarından dolayı baya bi tanınıyor. doğru karar vermem gerek benim yaş itibariyle pek bekleyecek zamanım yok :(((

Alpilknur ben de esim de, elimizden geleni yapalim, cocugumuz olsa da olmasa da mutluyuz biz diye dusunuyoruz. Onemli olan beraber ve mutlu olmak. Hayatta herkesin cocugu olacak diye bir kural yok, ben kendimde annelik icgudusunun cok zayif oldugunu bilerek geldim bu gune kadar. Ama bir gun benim de olur nasilsa dedim, hep erteledim, taki 38'ine kadar. Ancak esimi cok sevince istedim cocuk. Basaramayinca da, bir inada kapildim sanki. Arkadaslarim bana cok basari odakli biri oldugumu ve bunu simdi sindiremedigimi soyluyor. Ama ben gercekten istiyorum cocuk sahibi olmayi. Bazen ben de senin gibi dusunuyorum, yeterince hissedemedigimi, tam olarak inanmadigimi, ama bu nedir bilmiyorum, kendimi korumak icin mi, bilmem, daha fazla kafa yorarsam yoruluyorum. Hayatimizin genel olarak iyi gitmesi cok onemli, cocuklu veya cocuksuz mutlu olmamiz lazim. Elimizden geleni yapiyoruz hepimiz. Esim gecenlerde dedi ki, belki de hayat bizi baska tarafa surukluyor, belki cocuk yetistirmek yerine dunya icin harika bir sey yapacagiz, ya da evlatlik bir cocugun hayatini bizim degistirmemiz gerekiyor. Bilmeden elimizden geleni yapiyoruz iste. Ben 10 yil once su anki hayatim hakkinda hic tahmin yurutemezdim, sadece elimden gelenin en iyisini yapiyordum. O zamanlar, eski esimden yeni bosanmistim, asla evlenmem bir daha diye dusunurdum, yurtdisi aklimda yoktu, keyfim yerindeydi vs vs. Oysa teklif geldi, bir cesaret yurtdisina tasindim tek basima, cok zorlandim ama cok da calistim, esimi buldum, 3-4 senedir cocuk diye cirpiniyorum. Kimbilir 5 sene sonraki halimiz ne olacak. Insallah saglikli ve mutlu oluruz, cocuklu veya cocuksuz.

kampacigim tahmin edemeyecegin kadar ortak noktamiz var. ismimize kadar. benim cek cumhuriyetindeki halim gibisin. 2009 yilinda Almanya'da tayin oldum. ilk esimden bosandim ve sonra hayatimin askini oturdugum yerden 400 km ötede buldum tesadüfen. 2011 Agustos'ta evlendik ve tek hayalimiz ailemizin genislemesi. kendimizin olmazsa evlat ediniriz. bu dünyada olmazsa ahirette ebeveyn oluruz. Yüce Rabbin mutlaka bizimle ilgili öngördügü birsey vardir diyor. esim donasyona da acik. kumbara yapti Rus yumurtasi icin. neden rus sorma Cek dese anlayacagim ama agzina yapisti Rus diye. Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah. benim cumartesi opum oldu ve iki tane su anda bölünmekte olan embriyom var. persembe transfer. insallah olur. olmaz ise bir daha denemem kendim yumilerimle. ver elini donasyon diyecegiz sigortada tüp bebek hakkimiz olmasina ragmen. esim de bir daha ayni süreclerden gecmemi istemiyor. kendi elleriyle delik desik etti beni. psikoloji bozuklugu ve hormon yüklenmesi de cabasi. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. dilerim tez zamanda hepimiz dilegimize kavusuruz.

sevgilerle

inşallah embriyolar gelişir,bol bol bölünür ve sana sıkıca tutunacak kuvvete ulaşırlar...donasyona gerek kalmamış olur..bol şans..senin için şuan dua ediyorum..

kızlar canım sıkıldı biraz..eşimle karşılıklı oturuyoruz..sohbet ediyoruz birden bire sana benzeyen bir çocuğumuzun olmasını çok isterdim,özellikle burnu ve gözleri demezmi..ay ben nasıl hıçkırarak ağladım anlatamam.. daha yeni donasyonu kabullenmişim zaten... beni üzmenin, yaramın kabuğunu kaldırmanın ne gereği var......eşimde çok üzüldü ama iş işten geçti ben birkez daha yaralandım ..iyice hassaslaştım sanırım..

arkadaşlar merhaba doktorumun kimin olacağı ile ilgili belirsizliklerim ve endişelerim vardı sonunda belli oldu verda hanım olcak dün belli oldu doktorum bugünde konuşmuş verda hanımla.bugün doktora kont. gittim tekrar, birkaç şeyi öğrenmek istediğimi söledim donörün yaşı kaç yumurtası olduğu ve kaç emriyo döllendi ve emriyoların durumu ile ilgili dedim tamam iletirim ben verda hanıma dedi senmi sölersin yoksa ben söyleyim die sorarım dedi.bugün arayınca sormuş doktor az önce beni aradı 24 yaşında üniversite öğrencisiymiş öle dedi inşşallah diğer bilgileride alırım daha sonra. ilaç kullanmaya başlamış oda bende başladım cumartesiden beri kullanıorum doktorun dediğine göre önümüzdeki hafta pazartesi salı civarlarında gidersiniz dedi.perşembe ve cumartesi tekrar kontrolüm var bunu cumartesi tekrar sölerim netleşir rahim durumuna ve donöre göre dedi.hayırlısı ile geri sayım başladı arkadaşlarım umarım hayırlısı olur heycan sardı şimdiden.şimdideye kadarki çocuk konusunda olan dualarım kabul oldu Rabbime şükürler olsun umarım bundan sonrada hayırlı haberlerle ve gzel şeylerle ordan dönerim

Son düzenleme:
kızlar canım sıkıldı biraz..eşimle karşılıklı oturuyoruz..sohbet ediyoruz birden bire sana benzeyen bir çocuğumuzun olmasını çok isterdim,özellikle burnu ve gözleri demezmi..ay ben nasıl hıçkırarak ağladım anlatamam.. daha yeni donasyonu kabullenmişim zaten... beni üzmenin, yaramın kabuğunu kaldırmanın ne gereği var......eşimde çok üzüldü ama iş işten geçti ben birkez daha yaralandım ..iyice hassaslaştım sanırım..

Gülfemak eşin ne kadar güzel birşey söylemiş.
Görmüyormusun sen hassas olduğun için etkileniyorsun..
Birde konular konuşulmalı halının altına süpürmek zayıfların işi.
Hiç konuşmasa idi yumurtamdan vazgeçiyorum diyecektin. Konuşsa dert konuşmasa dert.
Çocuksuzluk eksiklik kusur gibi algılanıyor bilinçaltında.
Onun için bu tepkiler.
Ağlman iyi olmuş. Kabullenme yolundasın;)

gülfemakcım ne güzel işte üzülme insan elbet bu dönemlerde hassas oluyor ama eşinide kendinide üzme kötü bişi dememiş ki arkadaşım

tress maalesef bizim "BEN HAMİLEYİİİMMM" deme şansımız hiç olmayacak çünkü habersiz donasyona gidemeyeceğiz. :)))) genellikle tahlil sonuçlarını bile onlar alıyorlar o bekleyişten sonra çünkü...

sen neler yapıyorsun bu ara bi sakinsin bitti mi o işler heteroskopi falan?? hadi artık sıra sana geldi bence.. güle gül git al bebişleri gel..

canım benden son gelişmeler , firdevs hanımla görüşüyorum.tahlilleri rahim filmini yolladım kıbrısa.firdevs hanımda kendi yönlendirdiği bir doktorun histereskopi yapmasını önerdi.sanırım anlaşmalı oldukları için extra bişey ödemiycekmişim..rahimde iltihabım var ilaç başladık.pazar günü histereskopim olucak .sonra ilk adetten sonra ver elini kıbrısss.tahminen martın sonuna doğru olucak.şimdilik böyle histereskopiden kurtulamadım yani yakama yapıştı .

canım herşey netleşmiş .çok sevindim verda hanımda çok başarılı bir doktor bilginisa arkadaşımız gitmişti.az kalmışsın. senin şimdi heycanını tahmin edebiliyorum.inşallah heycanın mutlulukla karışır.hep beraber burada seviniriz.kıbrıstan sen geliceksin .ben gidicem galiba

canım herşey netleşmiş .çok sevindim verda hanımda çok başarılı bir doktor bilginisa arkadaşımız gitmişti.az kalmışsın. senin şimdi heycanını tahmin edebiliyorum.inşallah heycanın mutlulukla karışır.hep beraber burada seviniriz.kıbrıstan sen geliceksin .ben gidicem galiba

cnm arkadaşım çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah az kaldı heycanım gittikçe artıyor anlatamam.evet cnm sanırım öle olcak şimdi okudum yazını yukarda inşallah hayırlısı senin içinde cnm sanada şimdiden bol şanslar umarı güzel haberlerle dönersin sende:D:D

Tekrar merhaba arkadaşalr uzun süre yazamadım kusura bakmayın...Ben şubatın başında firdevs hanıma gittim ama netice olumsuz oldu.Tabi toparlanmak vakit aldı..İnsan hemen kabullenemiyor.Fakat şimdi iyiyim..Vakti zamanı değilmiş demekki diyorum.İnşallah en kısa zamanda tekrar deneyebilirim.Bu benim 3. denememdi.

1. dünya t.b olumsuz
2. hit dış gebelik
3. doğuş olumsuz

Artık 4. deneyeceğiz ne kadar yıkılsada insan yine kalkıp deneme gücünü buluyor.Bu merkezler arasında doğuş tüp bebek benim için özel bir yere sahip oldu.Bir dahaki denememi orada yaparım yine.
Aslında merkez seçimi yaparken hayırlısı deyip çıkmak lazım yola .Bakın bana hepsinde bir denemem var.Herhangi bir merkeze iyi veya kötü demek çok doğru değil.Bana sorsanız hepsine kötü demem gerekirdi. :)
Bu güne kadar rahim filmi histereskopi ve testlerim yapıldı aslında bir sorun görülmemişti fakat şu sıralar pıhtılaşma testine taktım.Acaba sebep bu mu yakında tr de doktorumla konuşacağım bir sonraki denem için farklı neler yapabiliriz konuşalım bakalım.

Hamilelere hayırlı olsun....
Gideceklerin yolu açık olsun.
Allah'ım en kısa zamanda evimizi çocuk sesleriyle doldursun....

Back
X